zeremefico Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μου φαίνεται οτι πολλοί που ποστάρετε δεν έχετε ιδέα για την Τελλάς, ούτε καν τι γίνεται στο Ελλαδιστάν. Όταν ο Ποτες κλπ εταιρίες ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ, 1 ΧΡΟΝΟ ΚΛΠ, Η ΤΕΛΛΑΣ ΕΝΩ ΕΚΑΝΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΜΕ Π.Χ 80 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ / 384, η τιμή ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΤΑΝ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ 384, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Η ΟΧΙ. Δηλ, ενω είχες κάνει με 80ευρώ/μήνα, μόλις οι τιμές γινόταν 70, αυτόματα πλήρωνες κ εσύ 70 ευρώ / μήνα, ας είχες κάνει συμβόλαιο με 80 για 1 χρόνο! Στις άλλες εταιρίες - κοροιδίες, πλήρωνες κ 1 χρόνο μετά την τιμή που έλεγε το συμβόλαιο σου!!... στον ΟΤΕ αυτό που λέω ισχύει 1000% γιατί την είχε πάθει φίλος. Ακούω σε ποιες άλλες εταιρίες εκτός Τελλάς ισχύει το παραπάνω!.. Αν ισχύει αυτό τότε είναι μακράν η καλύτερη προσφορά!!! Μέχρι πρότινος πλήρωνα 37,84 για 1024 (αρχικά 512) στη vivo και τώρα που έληξε το cube μου είπαν για μείωση περίπου στο μισό...:-?
paolo coehlio Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 na arwthksw kai egw kati me thn seira mou...ok moufa o ote kai to kseroume oloi...egw trexw me isdn 128 kai variemai thn zwh mou kai plhrwnw kai ta kerata tou ote se pagia sunthrhsh thl. suskeuhs!!!kai alla tetoia @@... to t8ema einai an vazontas tellas zisto exeis anagnwrish klhsewn thlefwnhth kai t'alla pou sou dinei o ote h prepei na plhrwneis epipleon fraga gia na ta exeis....oso gia ta 4 mbit opoios pisteuei oti t8a ta exei kai ta 4 planatai planhn oiktra...pantws t8ewrw pws einai makran h korufaia protash ths agoras....mexri...thn epomenh...
rallis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 na arwthksw kai egw kati me thn seira mou...ok moufa o ote kai to kseroume oloi...egw trexw me isdn 128 kai variemai thn zwh mou kai plhrwnw kai ta kerata tou ote se pagia sunthrhsh thl. suskeuhs!!!kai alla tetoia @@...to t8ema einai an vazontas tellas zisto exeis anagnwrish klhsewn thlefwnhth kai t'alla pou sou dinei o ote h prepei na plhrwneis epipleon fraga gia na ta exeis....oso gia ta 4 mbit opoios pisteuei oti t8a ta exei kai ta 4 planatai planhn oiktra...pantws t8ewrw pws einai makran h korufaia protash ths agoras....mexri...thn epomenh... Gia des edo...
kris_ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Αν έχει ενεργοποιηθεί σε κάποιον περιμένουμε info :roll: tnx anyway
Don.Matis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Εγω πάντος ξεκίνησα να κάνω αίτηση αλλά έφαγα πόρτα λόγω του ότι έχω συναγερμό στο σπίτι που επικοινωνεί με 210 τηλέφωνο....ακούγεται πάντως πολύ δελεαστική προσφορά και από ότι μου είπαν εκεί στον Ιππόδρομο θα έχει διαθεσιμότιτα σε 1 μήνα...μέχρι τότε σου δίνουν 1mbit dsl...και δεν μου είπαν κάτι για διακοπή της dsl μου...
jipakos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 γιατι σε όλους μας λένε ένα μηνα?? (αλαξανδρας)
random Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Για περιστασιακό χρήστη internet ρωτάω (κατεβαζει mail, και διαβαζει 2-3 news site), και δεν μπαινει νετ καθε μερα.... τον ενδιαφέρει το zisto TEL οκ, λεει οτι μπορεις να μπεις νετ με DSL 4mb, με χρονοχρέωση, 2 ευρώ την ώρα (προυποθετει αγορα modem) αλλα, με dialup pstn θα μπορεί να μπαίνει? (τωρα εχει χρέωση 0,35 μερα/0,18 νυχτα, την ωρα + το κοστος συνδρομης pstn) εχει δωρεαν pstn tellas το πακέτο, ή θα χρειαστει επιπλεον συνδρομη tellas ή αλλου isp? Αριθμους ΕΠΑΚ, (με χρέωση ΕΠΑΚ) θα καλουμε απο τη γραμμη tellas? edit: κατι βρήκα στα faq. μαλλον μπορεις να εχεις dialup αλλα μονο μεσω tellas: http://www.tellas.gr/page.asp?gid=0&arid=371&lang=2 Ερώτ.32: Ποιους αριθμούς δεν θα μπορώ να καλέσω μέσω του LLU Tellas; Απάν.: Δεν θα μπορείτε να καλέσετε τους παρακάτω αριθμούς: 134 του OTE, κάποια 901 και το ΕΠΑΚ άλλων παρόχων (εκτός Tellas) Tellas Zisto Telephone Dial up πρόσβαση στο Internet με χρέωση μόνο 0,0119€/λεπτό δηλαδή... 0,714 ευρώ/ώρα. Οι προπληρωμένες κάρτες ομιλίας (για φτηνες κλήσεις εξωτερικού) θα δουλέυουν απο δικτυο Τελλας??
Soth Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Βλακειες θα λεγαμε αν δεν ειχαμε συγγενεις 1ου βαθμου στην εν λογω εταιρεια. Παρεμπιπτοντως,ας προσεχουμε τους χαρακτηρισμους που χρησιμοποιουμε. Δεν εχουμε κανει μαζι φανταροι (υποθετω) ουτε ημασταν κολληταρια στο δημοτικο (μαλλον), οποτε οι χαρακτηρισμοι μπορουν να θεωρηθουν προσωπικη προσβολη, δε νομιζεις? (Εκτος αν -και- εδω ισχυει το "ο παλιος ειναι αλλοιως",πραγμα που δεν εχω καταλαβει ολους αυτους τους μηνες και ειλικρινα χαιρομαι γι'αυτο) Καλά τσαντίστηκες τόσο για την λέξη βλακείες; Δεν είπα κάτι για να προσβάλω κανέναν, και δεν το έχω κάνει ποτέ. Εννοούσα απλά ότι αυτά που διάβαζα δεν ισχύουν. Τουλάχιστον ας μου απάνταγες με επιχειρήματα. Όσο για την συγγένεια που λες, εγώ δεν έχω κάποιον 1ου βαθμού σε καμιά εταιρεία τηλεπ/νων εκτός αν έχεις εσύ.
random Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 χμ..... με τα πακετα TEL, DSL, και TEL+DSL, σκεφτομαι να μετατραπώ σε συνοικιακός isp for pstn να παρω εγω ο Νετακιας, το dsl only paketo (καλώ ελάχιστα τηλέφωνα), και ενας φιλος Τηλεφωνάκιας, περιστασιακός νετάκιας το Tel-only paketo... εχω, που εχω το κατεβαστήρι always-on, να του κοτσαρω ενα modem σε call waiting, και ενα proxy. Οταν θελει ο τηλεφωνάκιας λιγο σερφαρισμα, θα καλει με το μοντεμ, το δικο μου τηλεφωνο (απεριόριστες αστικές λέμε ..) και το κατεβαστήρι θα τον περνάει μεσα απο τον proxy στη dsl σύνδεση μου... θα δουλέψει; Ναι, αν δεχτώ να αχρηστευεται το τηλέφωνο μου οταν ο αλλος ειναι online. διαβάστε εδώ: 3.6. ..mpla mpla .... Χρήση των Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών που συνιστά υπερβολική ή αφύσικη χρήση ιδίως σε σχέση με τη συνήθη χρήση του Πε- λάτη θα δίνει το δικαίωμα στην Εταιρεία να αναστείλει άμεσα τις Τηλεπικοινωνιακές Υπηρεσίες κατόπιν σχετικής ειδοποιήσεως προς τον Πελάτη και να ενεργοποιήσει αυ- τές εκ νέου εφόσον ο Πελάτης συναινεί να ενταχθεί σε κατηγορία Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών με διαφορετικό μηνιαίο τίμημα. Σε κάθε περίπτωση' date=' η Εταιρεία έχει το δι- καίωμα να ζητήσει από τον Πελάτη να καταβάλει το αντίτιμο των κλήσεων που συνι- στούν αφύσικη ή υπερβολική χρήση. Ως υπερβολική ή αφύσικη χρήση νοείται η χρήση που δεν είναι οικιακή, αλλά επαγγελματική ή άλλη χρήση έναντι ανταλλάγματος, όπως η χρήση που αναφέρεται ενδεικτικά στα ανωτέρω παραδείγματα της παρούσας παρα- γράφου, της Εταιρείας φέρουσας το σχετικό βάρος απόδειξης. [/quote'] http://www.tellas.gr/_data/pdf/ZAPPL.pdf πάντως -σε πρώτη φάση- δεν θα ζητάω χρήματα για την εξυπηρέτηση
Tox0tis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Καλά τσαντίστηκες τόσο για την λέξη βλακείες; Δεν είπα κάτι για να προσβάλω κανέναν, και δεν το έχω κάνει ποτέ. Εννοούσα απλά ότι αυτά που διάβαζα δεν ισχύουν. Τουλάχιστον ας μου απάνταγες με επιχειρήματα. Όσο για την συγγένεια που λες, εγώ δεν έχω κάποιον 1ου βαθμού σε καμιά εταιρεία τηλεπ/νων εκτός αν έχεις εσύ. Με επιχειρημα σου απαντησα,αλλα δεν το καταλαβες, ή δεν το διατυπωσα σωστα. Ναι,εχω συγγενη 1ου βαθμου εκει μεσα,οποτε κατι γνωριζω παραπανω και φυσικα με ενοχλησε οταν απαντας στο μηνυμα μου ξεκινωντας με το "μη λεμε βλακειες". Τελος παντων,ας το ξεχασουμε,δεν ηρθε και η συντελεια του κοσμου. Ας δουμε αν αξιζει το περιφημο Zisto και ας αφησουμε τους Κοσμοτετζηδες στη μοιρα τους 8)
dimi7RiS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 παιδια εγω εχω βολευτει μεχρι στιγμης....10 ευρω πληρωνω για το ιντερνετ ( 768 ), το παγιο στον ΟΤΕ και οτι τηλεφωνα κανουμε που δεν ειναι πολλα! Μια καλη παγιδα του Zisto ειναι ο λογαριαμος ερχεται καθε ΜΗΝΑ ενω στον ΟΤΕ το παγιο ειναι καθε 2 ΜΗΝΕΣ....Δηλαδη 100ευρω το 2μηνο + οτι αλλες υπηρεσιες χρειαστουν Υπομονη για περισοτερες αλλαγες οποιος περιμενε δεν εχασε.
zeremefico Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Εγω πάντος ξεκίνησα να κάνω αίτηση αλλά έφαγα πόρτα λόγω του ότι έχω συναγερμό στο σπίτι που επικοινωνεί με 210 τηλέφωνο....ακούγεται πάντως πολύ δελεαστική προσφορά και από ότι μου είπαν εκεί στον Ιππόδρομο θα έχει διαθεσιμότιτα σε 1 μήνα...μέχρι τότε σου δίνουν 1mbit dsl...και δεν μου είπαν κάτι για διακοπή της dsl μου... Υπάρχει η φορητότητα αριθμού. Υπομονη για περισοτερες αλλαγες οποιος περιμενε δεν εχασε. Σωστός!!!;-)
BLISS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 παιδια εγω εχω βολευτει μεχρι στιγμης....10 ευρω πληρωνω για το ιντερνετ ( 768 ), το παγιο στον ΟΤΕ και οτι τηλεφωνα κανουμε που δεν ειναι πολλα!Μια καλη παγιδα του Zisto ειναι ο λογαριαμος ερχεται καθε ΜΗΝΑ ενω στον ΟΤΕ το παγιο ειναι καθε 2 ΜΗΝΕΣ....Δηλαδη 100ευρω το 2μηνο + οτι αλλες υπηρεσιες χρειαστουν Υπομονη για περισοτερες αλλαγες οποιος περιμενε δεν εχασε. Poia einai h pagida giati den katalaba? Plhrwnw oti ki esu kai exw thn idia taxuthta. Epishs, opws ki esu, kanw elaxista thlefwna sto sta8ero. O logariasmos tou ote erxetai to 2mhno gurw sta 80e. Pros8ese kai alla 20 sthn trellas gia account 768 gia 2 mhnes Ara 100 to 2mhno `h 50e to mhna. Auto to paketo ths tellas einai gia mas loipon. Sthn timh auth pros8ese ta osa (liga) thl kaneis. Ypologise omws kai 5plasia taxuthta sto dsl. Oxi mono pagida de blepw, alla glutwnw kai lefta. Pou kanw la8os? To na perimenw nees prosfores einai mia apopsh, alla auto einai kai upo8etiko gia to ammeso mellon. Hdh h vivo gia paradeigma de mporese na apanthsei me estw antistoixes times. 8a to kanoun amesa oi alloi? Kai an to kanoun alloi 8a uposthrizoun thn perioxh sou? Akoma ki an oi forthnet/hol kanoun thn idia prosfora se 2-5mhnes (5 mhnes+ gia ektos a8hnwn sigoura), poso fthnotera 8a einai? An einai...
Soth Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 apo tin stigmi pou ta perissotera dslam einai pitarismena, poios o logos na exeis onomastikh taxitita 4mbit apo ti stigmi pou tha katevazeis opws oi upoloipoi? ektos an sto diko sou dslam einai kalutera ta pragmata... emena pantws mono th nuxta pianw max speed.
_DiMoN_ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 apo tin stigmi pou ta perissotera dslam einai pitarismena, poios o logos na exeis onomastikh taxitita 4mbit apo ti stigmi pou tha katevazeis opws oi upoloipoi? ektos an sto diko sou dslam einai kalutera ta pragmata... emena pantws mono th nuxta pianw max speed. Κανείς δεν θα είναι στο DSLAM του ΟΤΕ θα είναι σε άλλα της Tellas... Εγώ π.χ. είμαι σε άδειο DSLAM του ΟΤΕ μην τα ισοπεδόνουμε όλα. Έχω 2048 και πιάνω σταθερά αυτήν την ταχύτητα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.