rallis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Dikio exei o PaNtErAz. Pos lete merikoi oti exei xamilo upload 512? Vreite kati antistoixo stin agora kai meta postarete. An eixe apeleftherothei to upload tha linontousan polla provlimata. Opote to 512 tis tellas einai poli kalo Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν είναι ακόμα σε εμπορική χρηση για όλους ,αλλά μόνο για δοκιμαστική χρήση από ήδη πελάτες της HOL.Δεν μπόρεσα να βρώ το link απο το site της HOL ,αλλά διάβασε εδώ που είναι forum για τους χρήστες αυτής της υπηρεσίας. HOL 4096/1024 κύριοι....:twisted:
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Αν εδινε και isdn τηλεφωνικη γραμμη καλα θα ηταν !!!!
zeremefico Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Dikio exei o PaNtErAz. Pos lete merikoi oti exei xamilo upload 512? Vreite kati antistoixo stin agora kai meta postarete. An eixe apeleftherothei to upload tha linontousan polla provlimata. Opote to 512 tis tellas einai poli kalo Για να κατεβάζεις τα torrents γρήγορα βρε!!! Ζάχος Δόγκανος Τι εννοείς ''αν είχε απελευθερωθεί το upload'';
Dreamstorm Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Έκανα και εγώ αίτηση για το πρόγραμμα της Tellas. Είναι λίγο ρίσκο , γιατί η 1mbit με forthnet πάει μια χαρά, δεν θέλω να μπω και να σέρνομαι. Από την άλλη όμως ακόμα 2mbit να μου δίνει φαντάζει καλύτερο. Κυρίως όμως το έκανα για την τηλεφωνία (πήρα το πακέτο dsl +telephony). Δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις , δε με χαλάει καθόλου , το επιβεβαίωσα χίλιες φορές όση ώρα και να μιλήσω 0 χρέωση. Αν κρίνω και από την τηλεφωνία της vivodi που στην κοπέλα μου είναι μια χαρά, θέλω να πιστεύω ότι και στην tellas θα είναι τα ίδια. Μερικές λεπτομέρειες τώρα: 1) Είναι 1 χρόνος συμβόλαιο. Αν θέλετε να το κόψετε στο 6μηνο , πρέπει να πληρώσετε γύρω στα 160€. 2) Όσοι έχουν γραμμή οτε dsl , πρέπει πρώτα να την κόψουν και μετά η tellas συνεχίζει. Κατάστημα οτε και request για διακοπή. Σύμφωνα με την tellas, κάνουν γύρω στις 13 εργάσιμες να ενεργοποιήσουν τη γραμμή (αυτό βέβαια, αν θέλετε το πιστεύετε χαλαρά θα αργήσουν) 3) Στο εξοπλισμό που σου φέρνει courier σπίτι μαζί με τα συμβόλαια , είναι ένα router της siemens (το speedstream 4260 αν θυμάμαι καλά) 4) Όταν υπογράψετε τα συμβόλαια να είναι παρών και ο ονομαστικός κάτοχος της γραμμής τηλεφώνου οτε (αν έχετε και telephony) 5) Το νούμερο που ήδη έχετε δεν αλλάζει , θα κοπεί για μερικές ώρες μέχρι να γίνει η επανασύνδεση Πως το βλέπω εγώ τώρα: Φεύγετε εντελώς από οτέ. Ξεχνάτε πάγια pstn/isdn, dsl και isp. Μιλάτε όση ώρα θέλετε σε όλη την Ελλάδα με 0 χρέωση και μια 4mbit να τρέχει. Μακάρι να δίνουν και τα 4 που το κόβω χλωμό, αλλά έστω ας δίνουν και τα 2 με 512 upload κανονικά και χωρίς πρόβληματα. Τώρα αν έχετε υπομονή (που εγώ δεν είχα, βαρέθηκα πια τον οτε) μπορείτε να περιμένετε και το πακετάκι της forthnet που θα έρθει λογικά σε λίγο καιρό. Σε καμιά περίπτωση δεν κάνω διαφήμιση (έλεος, σχεδόν ...τρέμω γιατί κάτι μέσα μου λέει ότι κάτι δεν θα πάει καλά). Οτε τέλος τουλάχιστον.
Donacgr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 afto to paketo tis tellas einai mono gia Athina? gia emas edo sti xalkidiki exei tipota?
Greek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 afto to paketo tis tellas einai mono gia Athina? gia emas edo sti xalkidiki exei tipota? Gia oli tin ellada. Opou eiparxi kalipsi apo to diktio tis tellas
giorgos_g Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Glyfada (terpsithea DSLAM) den exei kalipsi, se kana 5mino lene... Elpizo na exei kalipsi h Forthnet...
Dynamics Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 to 8ema einai pws h forthnet 8a exei diko ths diktuo opws h tellas?h 8a exoume na kanoume pali me thn xatzara ton 20euro tou ote?
alfas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 file Dynamics me diko tis diktio h forthnet!!auto exw akousei auto mou exoun pei kai apo to kentro e3ipiretisis ths forthnet!! Giati den pairneis sthn e3ipiretisi pelaton ths na to rotiseis...???
qspock Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Ρε παιδες, χωρις να θελω να φανω παραξενος, ειμαι ο μονος που δεν εντυπωσιαζομαι απο την τιμη του "Ζηστο"? Οταν συμπεριλαμβανομενου πΟΤΕ, DSL, διαφορες τηλεφωνιες 50 το μηνα δεν πληρωνω, γιατι να βαλω "ζηστο"? Θα μου πειτε, λιγα πληρωνεις αρα δεν καλεις. Καλω μια χαρα και μιλαω οσο θελω (με πακετο σταθερης χρεωσης/κληση χωρις χρονοχρεωση), απλα εχω ψαξει το βελτιστο τροπο με τις υπαρχουσες προσφορες εναλακτικων. Για μενα αν βγει καμια αλλη με σοβαροτερη προσφορα απο το 50ρικο θα το σκεφτω. Γιατι 50 και 60 ή και παραπανω παει ο λογαριασμος με τα κινητα, αναγνωριση κλησης κ.α. Θα δεχτω οτι ειναι καλη η προσφορα οταν το αρχικο παγιο ειναι κοντα στα 30. Τοσο δεν εχει LLU στην Γαλλια? Και περιεχει και δωρεαν κλησεις σε κινητα + συνδρομιτικη? Θα μου πειτε για τα δεδομενα του Ελλαδισταν το Ζιστο ειναι μοναδικο,. Ομως πιστευω οτι με τους ρυθμους που εξελισονται πλεον τα πραγματα και κυριως με τον ανταγωνισμο που θα προκυψει απο την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΠΑΓΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΤΕ (και το φωναζω γιατι ειναι ο,τι σημαντικοτερο εχει συμβει), τα δεδομενα αλλαζουν αρδην. Και το "Ζηστο", ως πρωτη προσφορα, θα ειναι το ακριβοτερο της κατηγοριας... Και πως να μην ειναι με το ονομα της εταιριας που το λανσαρει. Αναμενουμε forthnet για σοβαρες προτασεις :twisted:
Dynamics Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 file Dynamics me diko tis diktio h forthnet!!auto exw akousei auto mou exoun pei kai apo to kentro e3ipiretisis ths forthnet!!Giati den pairneis sthn e3ipiretisi pelaton ths na to rotiseis...??? ok thnx file
rip Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Αν εδινε και isdn τηλεφωνικη γραμμη καλα θα ηταν !!!! Καλα θα ηταν οχι μονο για τη διπλη γραμμη αλλα και για καποιους με εξοπλισμο για isdn γραμμη (πχ rooter)
CompHeller Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Εμείς οι κρητικοί θα γελάσουμε πρίν το 2010 ή μετά? ή ποτέ?
vlachaquito Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Loipon h prosopikh italikh empeiria mou leei oti to paketaki einai teleio.. Katarxhn exo tellas sto irakleio krhths, 1 mb (ksekinhsa apo 256 kai me tis anavathmiseis den exo plhrosei oute eyro parapano)kai exo PRAGMATIKA 1mb xoris kanena apolytos provlhma.. Kati pou anaferthike sthn arxh gia help desk mia xara htan kai emena.. to mono provlhma pou eixa htan ayto pou eixe kai filos gia thn proepilogh pou phgan na mou thn valoun sta mouloxta.. Genika apo thema aksiopistias einai teleio.. To upload paidakia den sas aresei?? Ego eimai italia me 12 mbit dl kai 1 mbit upload & 4/512 den sas kanei...gia pano apo 1mbit thelete optikh ina, giayto pisteyo oti to 4/512 einai TELEIO (oi perissoteres etairies sthn italia dinoun akrivos tetoia syndesh, & milame oti h italia einai apo ta pio prohgmena krath sto internet me taxythtes mexri 24mbit..).. Tora gia thn diathsimotita pisteyo oti se poly ligo xrono tha kalyvei olh thn ellada gia 1 aplo logo...toulaxiston edo, den vasizontai oi etairies stis dikes tous grammes, alla misthonoune ths grammes ths dhmosias etairias..Apo oti ksero to idio isxyei kai stis ypoloipes xores ths eyrophs, einai liges oi etairies pou exoun diko tous kykloma.. Ara gia ton idio logo to idio tha kanoun kai oi ypoloipes etairies vlepe forthnet klp... Apla ksekinhsan na dinoun adeies o ote gia misthosh grammon... Telos gia tis times....fastweb sthn italia me 6mbit/1mbit kai XORIS ta stathera mesa kymainete sta 65 ton mhna...vgalete monoi sas symperasmata...
EKTELESTES Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Ρε παιδες, χωρις να θελω να φανω παραξενος, ειμαι ο μονος που δεν εντυπωσιαζομαι απο την τιμη του "Ζηστο"?Οταν συμπεριλαμβανομενου πΟΤΕ, DSL, διαφορες τηλεφωνιες 50 το μηνα δεν πληρωνω, γιατι να βαλω "ζηστο"? Θα μου πειτε, λιγα πληρωνεις αρα δεν καλεις. Καλω μια χαρα και μιλαω οσο θελω (με πακετο σταθερης χρεωσης/κληση χωρις χρονοχρεωση), απλα εχω ψαξει το βελτιστο τροπο με τις υπαρχουσες προσφορες εναλακτικων. Για μενα αν βγει καμια αλλη με σοβαροτερη προσφορα απο το 50ρικο θα το σκεφτω. Γιατι 50 και 60 ή και παραπανω παει ο λογαριασμος με τα κινητα, αναγνωριση κλησης κ.α. Θα δεχτω οτι ειναι καλη η προσφορα οταν το αρχικο παγιο ειναι κοντα στα 30. Τοσο δεν εχει LLU στην Γαλλια? Και περιεχει και δωρεαν κλησεις σε κινητα + συνδρομιτικη? Θα μου πειτε για τα δεδομενα του Ελλαδισταν το Ζιστο ειναι μοναδικο,. Ομως πιστευω οτι με τους ρυθμους που εξελισονται πλεον τα πραγματα και κυριως με τον ανταγωνισμο που θα προκυψει απο την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΠΑΓΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΤΕ (και το φωναζω γιατι ειναι ο,τι σημαντικοτερο εχει συμβει), τα δεδομενα αλλαζουν αρδην. Και το "Ζηστο", ως πρωτη προσφορα, θα ειναι το ακριβοτερο της κατηγοριας... Και πως να μην ειναι με το ονομα της εταιριας που το λανσαρει. Αναμενουμε forthnet για σοβαρες προτασεις :twisted: Μου φαίνεται οτι πολλοί που ποστάρετε δεν έχετε ιδέα για την Τελλάς, ούτε καν τι γίνεται στο Ελλαδιστάν. Όταν ο Ποτες κλπ εταιρίες ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ, 1 ΧΡΟΝΟ ΚΛΠ, Η ΤΕΛΛΑΣ ΕΝΩ ΕΚΑΝΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΜΕ Π.Χ 80 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ / 384, η τιμή ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΤΑΝ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ 384, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Η ΟΧΙ. Δηλ, ενω είχες κάνει με 80ευρώ/μήνα, μόλις οι τιμές γινόταν 70, αυτόματα πλήρωνες κ εσύ 70 ευρώ / μήνα, ας είχες κάνει συμβόλαιο με 80 για 1 χρόνο! Στις άλλες εταιρίες - κοροιδίες, πλήρωνες κ 1 χρόνο μετά την τιμή που έλεγε το συμβόλαιο σου!!... στον ΟΤΕ αυτό που λέω ισχύει 1000% γιατί την είχε πάθει φίλος. Ακούω σε ποιες άλλες εταιρίες εκτός Τελλάς ισχύει το παραπάνω!..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.