Προς το περιεχόμενο

Tellas Zistο - 4Mbit!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιμένετε να τελειώσει ηεγκατάσταση του νέου BRAS και όλα θα επιστρέψουν normal.

Πάντως έπρεπε να το έχουν προβλέψει...

• Απαντ. 739
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια τι λεει το tellas zisto dsl and phone?ειναι καλο?ποσο καιρο κανει για να μπεις στο ιδιοκτητο?επισεις ξερει κανεις αν μπορω να βαλω tellas zisto dsl and phone πανω σε isdn γραμμη?

Δημοσ.

ο λογος που θελω να βαλω tellas zisto phone k adsl ειναι οτι τα εχει ολα οσα ακριβως θελω κ σε καλη τιμη!με ενδιαφερει οι κλησεις στο εξωτερικο κ βλεπω πως εχει αυτε που θελω...

Για να καταλαβω αν κανουν για παραδειγμα 1 μηνα να ειναι ολα κομπλε...

Μενω απο τηλεφωνο και adsl?ειδικα το τηλεφωνο το θελω λογο δουλειας

Ευχαρηστω

Δημοσ.

Το τηλεφωνο συνηθως κοβεται για λιγες ωρες, μπορει να σου τυχει ομως και παραπανω, εμενα μου κανανε ενα Σ/Κ γιατι καποιος μαλακας ειχε κανει καποιο λαθος στους κατανεμητες του ΟΤΕ....

Ιντερνετ, ποικιλλει, υπολογισε απο 1 μηνα μεχρι και 6μηνο στην χειροτερη των χειροτερων των περιπτωσεων. Παιζουν πολλα, αν υπαρχουν ελευθερες πορτες για να μπεις και εσυ σε adsl γραμμη, αν τον παιζουν οι τεχνικοι απο λιγο εως και πολυ κτλ.

Δωρεαν τηλεφωνια σε χωρες του εξωτερικου εχουν και αλλες εταιρειες, πχ Forthnet, Netone.

Εγω εχω Forthnet, μου κανανε 1,5 να μου ενεργοποιησουνε το double play για το ιντερνετ, ενω για το τηλ περιπου 1 μηνα.

Ευχομαι να σε βοηθησα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...