Προς το περιεχόμενο

Tellas Zistο - 4Mbit!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 739
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόλις παρατήρησα ότι αναβαθμίστηκα ( Dslam Ακρόπολης λογικά, Ν. Κόσμος ). Θα ποστάρω σε λίγο εντυπώσεις.

Το ρούτερ συγχρονίζει στα 12mbps down και 1mbs up.

:D

Τζάμι: 1130 έπιασε κατεβάζοντας drivers από ΑΤΙ και σε utorrent ανεβάζει μέχρι ~94 ^^

Δημοσ.

Άρα είσαι σε καθαρά 12... μήπως να σουτάρω τον ρούτερ;

-Μετά από 5'.... Ακόμα στα 4, παρ'ότι συγχρονίζεται στα 12. Μου είπαν ότι *επισήμως* η ενεργοποίηση των "μέχρι 12" θα γίνει 1/11!

Δημοσ.

Ναι, είμαι καθαρά 12αρι και καθαρά 1 ανέβασμα.

Δε σέταρα τπτ εγώ, έτυχε να τσεκάρω στα πόσα συγχρονίζει σήμερα ( Usrobotics 9107 )και είδε αυτά που λέω πιο πάνω και τα τέσταρα.

^^

Δημοσ.

Στη Θεσσαλονικη που ειμαι εγω περιοχη Χαριλαου εχω ηδη δωδεκαρισει απο προχθες χωρις κανενα disconnect.Η τελλας αψογη τλκ.Προς το παρον παντα!!Μη λεμε κ μεγαλες κουβεντες

Δημοσ.

εγω ΑΛΙΜΟ ειμαι εδω και 5 ημερες στα 12.2mbit....φοβερη ταχυτητα ειδικα σε rapidshare αλλα και σε browsing...για του λογου το αληθες....

jgfkod1mjz0mzdm1azz1.jpg

για να μην κουραζεστε με την προσθεση 1064....:-D:-D:-D:-D

• 1 μήνα μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν...τόσους μήνες όλα καλά με την 12άρα...εδώ και 2-3ς μέρες μας έκανε πάλι τη μαμακία...

Απο 12 down / 1 up

Με έριξε στο 4 down / 512 up !!!!

Και απορούσα γιατί σερνόταν το σερφάρισμα ενώ είχα ανοιχτό το utorrent...

Τρελλάς ολέ πάλι #@$#@

Δημοσ.
Λοιπόν...τόσους μήνες όλα καλά με την 12άρα...εδώ και 2-3ς μέρες μας έκανε πάλι τη μαμακία...

Απο 12 down / 1 up

Με έριξε στο 4 down / 512 up !!!!

Και απορούσα γιατί σερνόταν το σερφάρισμα ενώ είχα ανοιχτό το utorrent...

Τρελλάς ολέ πάλι #@$#@

Το πάθαινε και ένα φίλος αυτό μέρα παρά μέρα και λύση ακόμα δεν ξέρω αν βρήκε...

Δημοσ.

Παιδιά εγώ εδώ και ενα μήνα συνδέομαι τυπικά στα 12 mbps αλλά οι ταχύτητές μου όπως αναφέρουν και άλλοι ,είναι όχι πάνω από 4.Πήρα τηλ στην τεχνική υποστήριξη και μου είπαν ''ναι υπάρχει πρόβλημα το ξέρουμε -είμαστε σε διαδικασία αναβάθμισης''.Το θέμα ειναι οτι δεν βλέπω βελτίωση και μας φλωμόνουν στο ψέμα.Λέτε οτι ήρθε η ώρα να την κάνουμε σιγά-σιγά για άλλη εταιρεία?

Δημοσ.

Τώρα στην εξυπηρέτηση ο κάθε καραγκιοζάκος υπάλληλος:

"Ναι, η γραμμή σας έχει καλά στατιστικά και μπορεί να σηκώσει 12mbit, θα ειδοποιήσω τους τεχνικούς να προβούν στις απαραίτητες διεργασίες".

- Πόσο καιρό θα πάρει;;

"Από μέρα σε μέρα".

Ε, και μετά άκουσε αυτά που του άξιζε να ακούσει. Μπουρδέλο, άει συχτίρ δηλαδή!!

Δημοσ.

To έκανε και σε μένα. Από Χριστούγεννα άρχισε να πέφτει η ταχύτητα και να ανεβαίνουν τα ping. Όταν έφτασε στο απροχώρητο τους ενημέρωσα (και για το πολύ χαμηλό SNR).

Κάποια στιγμή με τα πολλά δράσανε: μου τη ρίξανε στα 8 για troubleshooting. Το θεϊκό; Επειδή ανέβηκε η ταχύτητα όντως, την αφήσανε στα 8 και θεώρησαν ότι λύθηκε το θέμα!!!!

Αμ δε, τους τα έχωσα πολλαπλώς, τώρα ξανανέβηκε στα 12 και είμαι ΟΚ...

Δημοσ.

:lol:

Αυτή τη στιγμή είμαι πάλι στα 12Mbit/1 up.

Λέτε να με εκπλήσσουν ευχάριστα ή να έχει σχέση με το τηλ στην ΕΕΤΤ πριν κανα μισάωρο;;

:lol:

Ό,τι να ναι....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...