Προς το περιεχόμενο

Tellas Zistο - 4Mbit!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχω όντως λογαριασμό, αλλά δεν νομίζω ότι έχουν κόφτη. Καμμιά φορά κατεβάζω ώς guest, και ειδικά αν το αρχείο είναι αρκετά μεγάλο ώστε να προλάβει να ανεβάσει φουλ ταχύτητα, ξεπερνάει τα 400. Αλλά από εμπειρία στο παρελθόν είναι λίγο λαχείο...

Πάντως αξίζει φοβερά τα λεφτά του, αν ψάχνεις links σε κανένα φόρουμ!

Καλά,εννοείται ότι τα ψάχνω αβέρτα ρε,απλά μου φαίνεται περίεργο.

Αν είναι θα δοκιμάσω να δουλέψω και το Siemens αν και περίεργο μου φαίνεται να είναι καλύτερο από το Speedtouch έως και αδύνατο...

• Απαντ. 739
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

υπεγραψα συμβολαιο zisto+telephony στις 9 μαιου.υπηρχε διαθεσιμη πορτα.μετα απο μια βδομαδα κατοχυρωθηκε η πορτα σε μενα και εστειλαν στον οτε να διοκοψει. πριν μια βδομαδα πηρα το μοντεμ και χτες ειχα ενα προβλημα προσωρινο με το τηλεφωνο καθως ειχε κοπει και το ιντερνετ.χτες λυθηκε σε λιγες ωρες το προβλημα με το τηλεφωνο.σημερα εχω και ιντερνετ κανονικα.πιανω απο 420 μεχρι 450kb/s.μενω καλαμαρια θεσσαλονικη. ...αυτα για την τελλας :)

Δημοσ.
Έχεις λογαριασμό προφανώς ε?Γι'αυτό λες για 2 αρχεία ταυτόχρονα...

Άρα μάλλον για τους free users(σαν και εμένα...:mrgreen: ) προφανώς και θα υπάρχει κάποιος κόφτης ανάλογα με το bandwidth της γραμμής...

Αλλιώς δεν εξηγείται.

Είναι ανάλογα τις μέρες και το φόρτο...

Σαν guest άλλες μέρες κατεβάζω με 450 σταθερά :-D και άλλες με 150...:evil:

Δημοσ.

δε μας βλέπω καλά πάντως...όλοι αναβάθμιση, εμείς ακόμα στα 4......

Παραπαίει τελείως η Τελλάς απο τότε που έκανε το Ζίστο....

Δημοσ.

Νομίζω βρε παιδιά οτι αν δεν κατασταλάξει το θέμα της ιδιοκτησίας της,

δε θα έχουμε σύντομα διοικητικές στρατηγικές αποφάσεις στο κυνήγι του ανταγωνισμού...:?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εγώ δεν έχω πρόβλημα με το Internet αλλά με την τηλεφωνική γραμμή η οποία τις μισές φορές που σηκώνω το τηλέφωνο είναι νεκρή...

Δημοσ.

Egw eixa provlima tis 4 prwtes meres pou den eixa katholou dsl. Twra psilo-xalia paei. Panw apo 300 den prepei na exei piasei pote sto download k oses fores exw tre3ei speedtests vgazei oti den pianei kan 1 Mbps.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
δε μας βλέπω καλά πάντως...όλοι αναβάθμιση, εμείς ακόμα στα 4....

Παραπαίει τελείως η Τελλάς απο τότε που έκανε το Ζίστο....

Για να επαναφέρω το θέμα, από ό,τι φαίνεται δωδεκαρίζει το zisto σε λίγο καιρό (άλλοι λένε για 12 & άλλοι για 10). Το καλό είναι ότι θα πιάσει παλιούς κα νέους συνδρομητές, δηλαδή δε θα σου πουν έχεις 4mbit για δωδεκάμηνο άρα περίμενε πρώτα να τελειώσει η συνδρομή σου. Ήδη γίνονται οι πρώτες δοκιμές. Το upload ίσως να είναι 1mbit! Aυτο που λέω έχει γίνει ήδη στο Παγκράτι(12/1).

:devil:

Δημοσ.
Για να επαναφέρω το θέμα, από ό,τι φαίνεται δωδεκαρίζει το zisto σε λίγο καιρό (άλλοι λένε για 12 & άλλοι για 10). Το καλό είναι ότι θα πιάσει παλιούς κα νέους συνδρομητές, δηλαδή δε θα σου πουν έχεις 4mbit για δωδεκάμηνο άρα περίμενε πρώτα να τελειώσει η συνδρομή σου. Ήδη γίνονται οι πρώτες δοκιμές. Το upload ίσως να είναι 1mbit! Aυτο που λέω έχει γίνει ήδη στο Παγκράτι(12/1).

:devil:

Εεεε.... πήγα να απαντήσω για να πώ ότι κι εγώ είμαι Παγκράτι (Καλλιμάρμαρο) αλλά αλλαγή δεν έχω. Πριν απαντήσω τσέκαρα το ρούτερ:

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.017 / 11.997!!!!

Όμως έχω uptime 2+ ημέρες και δεν πρόσεξα αύξηση πραγματικής ταχύτητας. Θα κάνω ένα τεστ....

Από την άλλη, νομίζω μας πιάνει πλεονεξία. Εγώ κατεβάζω τα... κέρατά μου και, πραγματικά, 4Μb μου είναι αρκετά. Τί να πω...

Cheers

Gryzor

[EDIT]

Μετά από ένα σουτάρισμα του ρούτερ, είμαι κάπου στα 500kB/s. Το output του router:

Link Information

Uptime: 0 days, 0:07:33

Modulation: G.992.5 annex A

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.005 / 11.996

Data Transferred (Sent/Received) [KB/KB]: 0,00 / 0,00

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 7,5

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 9,5 / 20,0

SN Margin (Up/Down) [dB]: 6,0 / 7,0

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0

FEC Errors (Up/Down): 124.882 / 61.700

CRC Errors (Up/Down): 22 / 104

HEC Errors (Up/Down): 62 / 96

[EDIT 2]

Πολλά-πολλά λάθη (FEC Errors (Up/Down):251.580 / 144.454 μέσα σε 18'!) και ping στο θεό. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό ακόμη - τώρα κάνουν τις αλλαγές (δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω) και ότι η γραμμή θα πάει όντως στα 12 και ίσως στα 24Mbps!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...