Προς το περιεχόμενο

Tellas Zistο - 4Mbit!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eeee... Εγώ με 4Μbps κατεβάζω μέχρι και με 450ΚΒ το δευτερόλεπτο. Δηλαδή σχεδόν 1ΜΒ ανά 2". Μήπως φταίει το site από το οποίο κατεβάζεις;;

• Απαντ. 739
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κατεβάζω με περίπου 9Kbs. Τι είναι αυτό ; Καλό είναι;

Μήπως εννοείς με 90? Αποκλείεται να κατεβάζεις με 9 σε σύνδεση dsl.

Δημοσ.

το έλεγξα με πρόγραμμα και μου λέει: max15.6KB/s . Πολύ λίγο δεν είναι?

Επιπλέον βλέπω ότι στο connection έχω activity reseived λιγότερα packages από τα send. Αυτή τη στιγμή γράφει send 23.500.143 kai reseived 21.900.000.

Τι γίνεται ξερει κανείς ?

ένα αρχείο 2ΜΒ έκανε 8 λεπτά να το κατευάσει περίπου

Δεν κανω upload τίποτα.

Δημοσ.

Όχι, σίγουρα κάτι είναι στραβό με τη σύνδεσή σου. Επικοινώνησε με το support της Tellas. Δες τις συνδέσεις, δες τα φίλτρα/splitter σου, δες τί θόρυβο αναφέρει ο router σου, τέτοια ταχύτητα είναι ISDN128, όχι ADSL 4Mb!

Δημοσ.

ωραία όλα αυτά αλλά εμένα μου ακούγονται κινέζικα.

Που είναι τα φίλτρα μου? Software είναι ή harware? Πως βλέπω το θόρυβο που αναφέρει ο router?

Πήρα στην Tellas και κλασσικά το έστειλαν στις βλάβες.

Δημοσ.

Για να καταλάβεις η μέγιστη ταχύτητα κατεβάσματος μιας σύνδεσης 768Kbs είναι 81KB ανά δευτερόλεπτο, αυτό σημαίνει πως σε περίπου 12 sec έχεις κατεβάσει 1ΜB. Όπως τα υπολογίζω με μια σύνδεση 4Mb η ταχύτητα κατεβάσματος είναι η 6πλάσια από την 768 που έχω εγώ, δλδ γύρω στα 460KB το δευτ. Σίγουρα δηλ κάτι πάει στραβά με την σύνδεση αν σου κατεβάζει με 15KB όπως λες και επιμένει σε αυτό παντού, ελπίζω η εταιρία σου φίλε να το λύσει σύντομα το πρόβλημα.

(460, δηλ ένα ΜΒ σε 2 δευτερόλεπτα με 4Mbs, τι άλλο να θελήσει κανείς από την ζωή του αν έχει τέτοια σύνδεση?) :-D

Δημοσ.

ωραία όλα αυτά αλλά εμένα μου ακούγονται κινέζικα.

Που είναι τα φίλτρα μου? Software είναι ή harware? Πως βλέπω το θόρυβο που αναφέρει ο router?

Πήρα στην Tellas και κλασσικά το έστειλαν στις βλάβες.

Την εγκατάσταση του εξοπλισμού ποιος την έκανε; Αν την έκανες μόνος σου ίσως αυτό εξηγεί κάποια πράγματα - για να δουλέψει σωστά πρέπει να βάλεις πάνω στη γραμμή - στο πριζάκι του τηλεφώνου δηλαδή- ένα splitter το οποίο θα διαχωρίζει τις συχνότητες των δεδομένων από αυτή της φωνής. Σε αντίθετη περίπτωση ενδέχεται να μην μπορεί να ανταπεξέλθει ο router σου στο θόρυβο των επιπλέον συχνοτήτων (αν και δεν ξέρω αν η μείωση της ταχύτητας θα ήταν τόσο δραστική).

Για τα επίπεδα θορύβου πρέπει να μπεις στη σελίδα του ρούτερ σου με ένα web browser (διάβασε το εγχειρίδιό του), και από εκεί και πέρα είναι συνήθως είτε σε advanced settings είτε σε details για τη γραμμή - εξαρτάται από το ρουτερ σου.

Αυτοί λογικά το στείλανε στις βλάβες, αν και έπρεπε πρώτα να σου κάνουν ένα βασικό troubleshooting. Οπότε πάρε πάλι και ζήτα να μιλήσεις με κάποιο τεχνικό για να δείτε κάποια πράγματα από τηλεφώνου. Πάντως μην τους αφήσεις, παίρνε τους κάθε μέρα...

Δημοσ.

την εγκατάσταση την έκανα μόνος μου, αλλά έβαλα φίλτρο.

Σήμερα είναι πιο γρήγορο. Ένα αρχείο 38MB έκανε 7 λεπτά. Ακομα αργός είμαι;

Δημοσ.

Εγώ πάντως από Κερατσίνι είμαι ΟΚ.....Η γραμμή ενεργοποιήθηκε πριν 10 ημέρες, το SIEMENS μπήκε bridged σε Linux PC και κατεβάζω από παντού σφαιράτα.....Από ntua.gr έπιασα και 460, ενώ από Rapidshare, Torrent κλπ κατεβάζω γύρω στα 400.....Γενικά παίζει απροβλημάτιστα....Μια χαρά πιστεύω.....

Δημοσ.
Εγώ πάντως από Κερατσίνι είμαι ΟΚ.....Η γραμμή ενεργοποιήθηκε πριν 10 ημέρες, το SIEMENS μπήκε bridged σε Linux PC και κατεβάζω από παντού σφαιράτα.....Από ntua.gr έπιασα και 460, ενώ από Rapidshare, Torrent κλπ κατεβάζω γύρω στα 400.....Γενικά παίζει απροβλημάτιστα....Μια χαρά πιστεύω.....

400 από rapidshare???

Ρε παιδιά,εμένα μου πιάνει το πολύ 190 και χαίρομαι...:???:

Αλλά χρησιμοποιώ το speedtouch 585v6 καθώς το είχα από παλιά...

Να δοκιμάσω και εγώ με το Siemens μπας και παίζει καλύτερα?

Αλλά λίγο περίεργο μου φαίνεται...Πάντως,torrents και από ntua χαλαρά 400-430.

Υπάρχει περίπτωση να φταίει ο router και να σέρνεται από rapidshare?

Ας με βοηθήσει κάποιος που γνωρίζει γιατί πραγματικά μου φαίνεται περίεργο...:confused:

Δημοσ.
400 από rapidshare???

Ρε παιδιά,εμένα μου πιάνει το πολύ 190 και χαίρομαι...:???:

Και από .de και από .com, ειδικά αν έχω πάνω από 1 αρχεία ταυτόχρονα, τερματίζει στα 445...

Δημοσ.
Και από .de και από .com, ειδικά αν έχω πάνω από 1 αρχεία ταυτόχρονα, τερματίζει στα 445...

Έχεις λογαριασμό προφανώς ε?Γι'αυτό λες για 2 αρχεία ταυτόχρονα...

Άρα μάλλον για τους free users(σαν και εμένα...:mrgreen: ) προφανώς και θα υπάρχει κάποιος κόφτης ανάλογα με το bandwidth της γραμμής...

Αλλιώς δεν εξηγείται.

Δημοσ.

Έχω όντως λογαριασμό, αλλά δεν νομίζω ότι έχουν κόφτη. Καμμιά φορά κατεβάζω ώς guest, και ειδικά αν το αρχείο είναι αρκετά μεγάλο ώστε να προλάβει να ανεβάσει φουλ ταχύτητα, ξεπερνάει τα 400. Αλλά από εμπειρία στο παρελθόν είναι λίγο λαχείο...

Πάντως αξίζει φοβερά τα λεφτά του, αν ψάχνεις links σε κανένα φόρουμ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...