Προς το περιεχόμενο

Tellas Zistο - 4Mbit!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιστρέφω να σας ενημερώσω ότι από 20/4/07 έχω Τελλας αλλά το Internet δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα. Εννοείται ότι όποτε παίρνω τηλ μου λένε μαλακίες ότι αύριο θα είναι ΟΚ αλλά τίποτα. Επιπλέον κάθε βράδυ εδώ και δύο εβδομάδες μου κόβουν και το τηλέφωνο έως την άλλη μέρα το πρωί. Και όταν τους πήρα και τους το είπα μου είπαν ότι έπρεπε να τους πάρω τηλ να τους το πω!! Από πού δεν ξέρω;

Γενικά έχουν συμβεί τα απίστευτα ευτράπελα και έχω ξενερώσει τελείως. Το μετάνιωσα που έφυγα από τον ΟΤΕ. Τι να κάνω δεν ξέρω.

Να γυρίσω στον ΟΤΕ ξανά ;

Με τη ΤΕΛΛΑΣ το μόνο που κατάφερα είναι να μην έχω ούτε τηλέφωνο ούτε Internet

• Απαντ. 739
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Επιστρέφω να σας ενημερώσω ότι από 20/4/07 έχω Τελλας αλλά το Internet δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα. Εννοείται ότι όποτε παίρνω τηλ μου λένε μαλακίες ότι αύριο θα είναι ΟΚ αλλά τίποτα. Επιπλέον κάθε βράδυ εδώ και δύο εβδομάδες μου κόβουν και το τηλέφωνο έως την άλλη μέρα το πρωί. Και όταν τους πήρα και τους το είπα μου είπαν ότι έπρεπε να τους πάρω τηλ να τους το πω!! Από πού δεν ξέρω;

Γενικά έχουν συμβεί τα απίστευτα ευτράπελα και έχω ξενερώσει τελείως. Το μετάνιωσα που έφυγα από τον ΟΤΕ. Τι να κάνω δεν ξέρω.

Σε ποιά περιοχή όλα αυτά φίλε μου??

Εγώ σήμερα θα πάω από τα κεντρικά τους και αν βρω κάποια άκρη θα postάρω έτσι ώστε να πράξεις ανάλογα!

Δημοσ.

Περάσανε 6 μήνες από την αίτησή μου και εχθές έρχεται ένα κούριερ και μου φέρνει ένα ρούτερ/μόντεμ από την τελλάς. Τους πήρα τηλέφωνο και μου λένε ότι η γραμμή μου θα ενεργοποιηθεί όπου νάνε.

Εγώ νόμιζα ότι η αίτησή μου δεν έχει προχωρήσει ή ότι είχε χαθεί. Είχα ήδη 2 μήνες που περίμενα την on στο ίδιο τηλέφωνο και την ακύρωσα λόγω καθυστέρησης και έχω ήδη 5 μέρες που έχω κάνει αίτηση διακοπής τηλεφώνου από τον ΟΤΕ.

Δεν υπάρχει καμία συννενόηση...πώς μπορώ να τους καταγγείλω ρε παιδιά στην ΕΕΤΤ λόγω μεγάλης καθυστέρησης κ πως την κόβω τώρα χωρίς να γυρίσει η γραμμή πίσω στον ΟΤΕ?

Έχω ήδη καινούργιο 2ο τηλέφωνο με HOL και παίζω 1α χαρά.

Δημοσ.

Εγώ μένω Καλαμάκι στη περιοχή κοντά στην Αμφιθέας. Από την Τελλας μου λένε ότι είναι πρόβλημα των αριθμών 98 και 99 και προσπαθούν έδώ και ένα μήνα να το λύσουν. Πάντως δεν υπάρχει κανένας να συνεννοηθείς. Ένα υπάλληλος τους που τον έπιασα με το καλό μου είπε ότι υπολογίζουν κατά τα μέσα Ιουνίου να το έχουν διορθώσει. Έχετε καμιά ιδέα τι να κάνω; Δεν υπάρχει κανένας σε αυτό το Forum που να δουλεύει στην Tellas ώστε να μας τα πεί από μέσα

Δημοσ.
εχω μπει στο ξυστο, εδω και 10 μερες.

Χθες τους ξαναπηρα τηλ, και μου ειπαν (για δευτερη φορα) οτι ειμαι προγραμματισμενος για τελος του μηνα.

Φυσικα δεν με επεισαν και απλα τους εκανα γνωστο οτι ελπιζω να γινουν ετσι τα πραγματα. Σε αλλη περιπτωση θα δωσω ενα περιθωριο 10 μερες ακομα και μετα αντε γεια.

Θα επανελθω με νεωτερα....

(περιοχη DSLAM κεραμεικου)

φρεσκα νεα...

πριν 10 μερες μου δοθηκε πορτα.

Και πριν 2-3 μερες μου ειπαν οτι σε 6 μερες θα εχω το ρουτερ σπιτι και στην συνεχεια η ενεργοποιηση....

Παω να κλεισω κοντα δυο μηνες (παρα κατι μερες) και ακομα ξυστο δεν εχω δει.

Βεβαια ειμαι πολυυυυυυυυυυυυυυυυ πολυ κοντα.....

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Στείλε ακυρωτικό με κοινοποίηση στην ΕΕΤΤ και πήγαινε σε άλλον πάροχο... Η ΝετΟνε αν υπάρχει στην περιοχή σου είναι μια καλή επιλογη ιδιαίτερα όσον αφορά τον χρόνο που κάνει για να ενεργοποιείσει τους νεους συνδρομητές της!

Δημοσ.

Αν και ημουνα πολυ ευχαριστημενος απο tellas εδω κα 10 μερες περιπου δεν εχω

DSL...η αναμονη στο 13800 ειναι πανω απο μια ωρα...με τα χιλια ζορια μιλησα με τεχνικο και μου ειπε οτι ολο το παραλιακο δικτυο(εγω μενω αλιμο) εχει προβλημα σοβαρο και οτι μεσα στην εβδομαδα θα διορθωθει...ημαρτον

Δημοσ.

Αν ζητήσω ακύρωση από την Tellas (μένω Άλιμο) για να πάω σε άλλη εταιρεία λέτε να εξυπηρετηθώ γρηγορότερα; Αν όντως είναι πρόβλημα γραμμών ; Νούμερο θα μου αλλάξουν, γιατί δεν θέλω.

Πάντως η μόνη αλλαγή που βλέπω αυτή την εβδομάδα είναι ότι το τηλέφωνο μου το κόβουν και το πρωί!! Από το κακό στο χειρότερο πάει. Απορώ γιατί να τους πληρώσω το πάγια δηλαδή; Για το τηλέφωνο που δεν έχω;

Δημοσ.
φρεσκα νεα...

πριν 10 μερες μου δοθηκε πορτα.

Και πριν 2-3 μερες μου ειπαν οτι σε 6 μερες θα εχω το ρουτερ σπιτι και στην συνεχεια η ενεργοποιηση....

Παω να κλεισω κοντα δυο μηνες (παρα κατι μερες) και ακομα ξυστο δεν εχω δει.

Βεβαια ειμαι πολυυυυυυυυυυυυυυυυ πολυ κοντα.....

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

και τα πιο φρεσκα......

σημερα ολη μερα προσπαθω να πιασω το τεχνικο τμημα (εις ματην...) για να μου δωσουν activation code - pass....

Μου ειπαν οτι σε δυο μερες θα ειμαι online.

Επισης ενα ζητημα,

οποιος εχει ηδη ρουτερ καλο ειναι να μην περιμενει το κουριερα για να το παρει και μετα να ξεκινησει την διαδικασια ενεργοποιησης....

Θα χασει τσαμπα μερες ενω η ενεργοποιηση μπορει να αρχισει αμεσα εφοσον το εχουν κανει οι εξυπνακηδες της τελλας.

Το μοντεμ θα το φερει καποια στιγμη ο κουριερας με το πασο του....

Αλλωστε τι να το κανω το μοντεμ??? μαλλον θα το βαλω πανω στα αλλα του πΟΤΕ που εχω μαζεψει....

και κατι ακομα....

προς το παρον το τεχνικο τους τμημα ειναι αξιολυπητο....

αν θες να κανεις δουλεια πρεπει να πας στα μπουζουκια πρωτα και αμα κλεισουν τους περνεις τηλεφωνο ανετα - αβαδιστα χαλαρα.

Αμα θες πιο νωρις, πρεπει να εχεις ανοικτη ακροαση, να βαλεις φαγητο, να πας το σκυλο βολτα, να γυρισεις να φας και αμα πιεις 1-2 μπυριτσες μπορει και να μιλησεις.

Η απαντηση τους αμα πιασεις ειναι οτι δυστυχως υπαρχει τεραστιος ογκος κλησεων,

και η δικη μου ακομα ενας λογος παραπανω να παρετε προσωπικο.

Πιστευω οτι ειναι χρησιμο να κανουμε παραπονα, να παρουν κανα παλικαρι παραπανω, οι τσιπηδες.

Δημοσ.

Εχω φτασει στο απολυτο επιπεδο παρακμης....

1. Ενω εχω παρει activation code, οι μαγκες δεν μου εχουν ανοιξει το λογαριασμο, γιατι το πιο πιθανο βαριουνται....

2. Η χοντρη πλακα ειναι το support το οποιο ειναι ανυπαρκτο!

Οι τυποι πλεον εχουν τυποποιημενες της απαντησεις, εχουν δασκαλευτει ακομα και αν βριζεις τι να σου λενε... στην ουσια αμολανε ενα καντε υπομονη.... η κατι παρομοιο.

Στην δικη μου περιπτωση, επρεπε να εχω ενεργοποιηθει απο την Τριτη 22/5/2007, και οταν ρωτησα στο support γιατι δεν εχει γινει, μου ειπε να κανω υπομονη...

Μα λεω να κανω υπομονη που ενας υπαλληλος σας δεν εχει κανει την δουλεια του??? (το A.C. για να γινει ειναι 2 λεπτων δουλεια)

-εεεεε υπαρχει υπερβολικο ενδιαφερον.....

Σας μιλαω ειλικρινα οτι οι τυποι εχουν γραψει τις ατακες σε χαρτακι και τα διαβαζουν αναλογα την περιπτωση....

Εδω και δυο μερες, βαζω ξυπνητηρι στις 6 το πρωι για να πιασω το τεχνικο τμημα, μιας και ειναι η μονη ελπιδα να απαντησει καποιος γυρω στο τεταρτο....

Δημοσ.

Λοιπόν να σας ενημερώσω ότι το Internet δούλεψε μόνο μία μέρα. Μετά τέλος. Προσπάθησα πολλές φορές να πάρω τηλέφωνο αλλά μετά τη μία ώρα αναμονή βαριόμουν να ακούω την ηλίθια διαφήμιση και το έκλεινα. Έτσι σήμερα το πρωί, μόλις ξύπνησα για δουλειά 6:30πμ, τους πήρα και σε 1 λεπτό το σήκωσαν!!!!

Η συμφωνία που κλείσαμε είναι να μου φτιάξουν το Internet άμεσα (κάνω το σταυρό μου), αλλά δεν θα πληρώσω πάγιο ούτε για το τηλέφωνο (αφού ένα μήνα μου το έκοβαν κάθε μέρα), ούτε για το Internet που ενεργοποιήθηκε το πάγιο αλλά δεν δουλεύει.

Εύχομαι να τηρήσουν την συμφωνία

Δημοσ.

KAI εμένα μου έχουν ΖΑΛΙΣΕΙ τα ..... !!! 1 μήνα τώρα όλο ΚΟΒΟΥΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΗΛ ΣΥΝΕΧΕΙΑ μένω και ΧΩΡΙΣ ΤΗΛ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, οποτε τους καπνίσει το ΚΟΒΟΥΝ !!!!!!

Δημοσ.

Λοιπόν επιτέλους έγινε η σύνδεση και πλέν δεν έχω προβλήματα. Όμως δεν έχω καταλάβει τίποτα. Τι είναι αυτά τα 4Μbps. Σε απλά Ελληνικά τι σημαίνουν; Γιατί εγώ δεν έχω δει μεγάλη διαφορά. Κατεβάζω με περίπου 9Kbs. Τι είναι αυτό ; Καλό είναι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...