Προς το περιεχόμενο

Tellas Zistο - 4Mbit!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 739
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά,εγώ πήρα προχθές και μου είπαν,προς μεγάλη μου έκπληξη,ότι η πόρτα στο dslam που ανοίκω βρέθηκε και οτι από 14/4 έχουν στείλει στον ΟΤΕ το αίτημα για να μεταφερθεί η γραμμή μου στο δίκτυο της ΤΕΛΛΑΣ.

Σε πόσο καιρό με κόβετε να έχω dsl?

Σε 2 εβδομάδες περίπου ή πολύ λίγο είναι?

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους,μετα απο αιωνες συνδεθηκα (αιτηση 21/11/06) δυστυχως ομως οι ταχυτητες ειναι αστα να πανε (περιοχη:κερατσινι) εχω τιμες 2048,παιζω με τα μισα γκαζια το πολυ 1700-1900 και 180-200 και κατι,τι γινετε δεν ξερω,θα παρω αυριο τηλ. να μαθω

Δημοσ.
Παιδιά,εγώ πήρα προχθές και μου είπαν,προς μεγάλη μου έκπληξη,ότι η πόρτα στο dslam που ανοίκω βρέθηκε και οτι από 14/4 έχουν στείλει στον ΟΤΕ το αίτημα για να μεταφερθεί η γραμμή μου στο δίκτυο της ΤΕΛΛΑΣ.

Σε πόσο καιρό με κόβετε να έχω dsl?

Σε 2 εβδομάδες περίπου ή πολύ λίγο είναι?

Και όμως,πήρα και πάλι τηλ. εχθές και μου είπαν οτι η αίτηση έχγινε δεκτή από τον ΟΤΕ στις 19/4 και ότι μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας θα είμαι έτοιμος...

Άντε να δούμε λοιπόν...

Δημοσ.

εχω μπει στο ξυστο, εδω και 10 μερες.

Χθες τους ξαναπηρα τηλ, και μου ειπαν (για δευτερη φορα) οτι ειμαι προγραμματισμενος για τελος του μηνα.

Φυσικα δεν με επεισαν και απλα τους εκανα γνωστο οτι ελπιζω να γινουν ετσι τα πραγματα. Σε αλλη περιπτωση θα δωσω ενα περιθωριο 10 μερες ακομα και μετα αντε γεια.

Θα επανελθω με νεωτερα....

(περιοχη DSLAM κεραμεικου)

Δημοσ.

Εγώ παιδια ακύρωσα μετά από αναμονή 4,5 μηνών χωρίς πόρτα και ήδη ενεργοποιήθηκα από ΟΤΕ και πάλι στα 2mbps! Τουάχιστον έχω Ιντερνετ.και πάει και καλά μέχρι τώρα.Με ενεργοποίησαν σε 5 μέρες!

Θα πάω τον Μαιο στα 8mbps από ΟΤΕ αλλά ταυτόχρονα με βλέπω να κάνω αίτηση και σε καμιά forthnet χωρίς όμως να κόψω τον ΟΤΕ και όταν με ενεργοποιήσει με ενεργοποίησε...

Δημοσ.

Εμένα πάντως η αίτησή μου στην ΤΕΛΛΑΣ έγινε 21/2...

Όχι και άσχημα να είναι όλα ΟΚ σε 2 μήνες και κάτι ψιλά.Τυχερός στάθηκα με όσα έχω ακούσει μέχρι τώρα μάλλον...

(dslam καλαμακίου..)

Δημοσ.
Εμένα πάντως η αίτησή μου στην ΤΕΛΛΑΣ έγινε 21/2...

Όχι και άσχημα να είναι όλα ΟΚ σε 2 μήνες και κάτι ψιλά.Τυχερός στάθηκα με όσα έχω ακούσει μέχρι τώρα μάλλον...

(dslam καλαμακίου..)

επειδη και εγω αλιμο μενω...εμεις παιρνουμε πορτες απο ηλιουπολη...

Δημοσ.
επειδη και εγω αλιμο μενω...εμεις παιρνουμε πορτες απο ηλιουπολη...

Το ρώτησα και μου είπαν ότι ανοίκω στον dslam του καλαμακίου.

Δεν σημαίνει ότι επειδή είμαστε σε κοντινή περιοχή θα ανοίκουμε και στο ίδιο dslam...

Δημοσ.

Έχω τη καλύτερη περίπτωση. Έκανα αίτηση 2/1/07 και έπαιρνα τηλ (με απίστευτη αναμονή τηλεφώνου) κάθε μήνα να δω τι έγινε. Στο μεταξύ μου ήρθε και ο εξοπλισμός οπότε πήρα ξανά να μάθω τι να τον κάνω. Μου είπαν σε τρείς μέρες θα τον συνδέσω. Πέρασε ένας μήνα αλλά τίποτε. Τελικά πήρα εχθές τηλ 24/04/07 και μου είπαν ότι με έχουν συνδέσει από 19/4/07 αλλά από λάθος δεν με εξημέρωσαν. Καλό εεε!!;;

Δημοσ.
Γεια χαρα σε ολους,μετα απο αιωνες συνδεθηκα (αιτηση 21/11/06) δυστυχως ομως οι ταχυτητες ειναι αστα να πανε (περιοχη:κερατσινι) εχω τιμες 2048,παιζω με τα μισα γκαζια το πολυ 1700-1900 και 180-200 και κατι,τι γινετε δεν ξερω,θα παρω αυριο τηλ. να μαθω

exeis dokimasei apo ftp.ntua.gr me kapoio download accelerator (flashget, getright etc)??? dokimase to kai bale kapoy sta 4 me 6 connections, an den anebei sta 4Mbit pare toys til kai dilwse blabi

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά, η κατάστασή τους είναι ελεεινή!

Από 2/5 έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή(το τηλέφωνο δηλαδή) και μέχρι και τώρα που γράφω,ενώ έχω πάρει γύρω στις 10-12 φορές τηλέφωνο δεν μου έχουν ενεργοποιήσει ακόμα το dsl.Δηλαδή,το λαμπάκι του δεν έχει αναβοσβίσει ποτέ!

Κάθε φορά που παίρνω τηλ. μου λένε ότι βρίσκομαι σε κατάσταση επίλυσης...!ΕΛΕΟΣ!!

Τι να κάνω ρε παιδιά?

Α,ξέχασα να αναφέρω και τις καθημερινές διακοπές στο τηλ.Ανοίκω στο dslam Καλαμακίου...

Να συντάξω ένα mail?Τι να κάνω???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...