Προς το περιεχόμενο

Tellas Zistο - 4Mbit!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά καθότι φένετε η απάτη της Tellas θέλω κι εγώ να σας αναφέρω την δικιά μου κατάσταση. Εγώ είμαι στην tellas εδς και περίπου 3 χρόνια αρχικά μπήκα στην 768 γραμμή μέχρι που είδα το zisto και πείστικα κι εγώ όπως πολλοί σαν βλάκας. Κάνω λοιπόν την αίτηση 21 Νοεμβρίου. Έρχετε το modem σε μια βδομάδα όλα ωραία ε περνάει 1,2,3,4 βδομάδες εντομεταξύ κόβεται και η σύνδεση η προηγούμενη. Πήρα δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές τηλέφωνο την μία μου έλεγαν ότι υπήρχε βλάβη την άλλη ότι φτέει ο ΟΤΕ και μου έδιναν ημερομηνίες έτσι στο ξεκάρφωτο ποθ φυσικά ήταν ψέφτικες και ουσιαστικά με κορόιδευαν. Λοιπόν ένα ωραίο πρωι ο θεός ξύπνησε κια ήρθε η γραμμή . Μετά ομως ξεκίνησε το μαρτύριο το κατέβασμα αρκετά καλό όμως το ωραίο ήταν οτι το internet μέχρι και σήμερα πέφτει ανά 1 λεπτό! Παίρνω αυτούς μου λένε οτι έχει πρόβλημα στο spitter αγοράζω πάλι τίποτα κάντε μου λένε αίτηση για βλάβη έκανα σήμερα σιγά μην περιμένω απάντηση . Έχω φτάσει στο σημείο μάγκες να μην μπορώ να κάνω τίποτα στο internet γιατί πέφτει συνέχεια η γραμμή.

Εσείς τι με συμβουλέυετε να κάνω?

και κάτι άλλο άμα ξέρετε καμιά καλή εταιρεία που να μην έχει προπληρωμένουσ μήνες αλλά να ξεκινάει αμέσως η πληρωμή παρακαλώ ποστάρετε.

• Απαντ. 739
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είναι αλήθεια οτι στο Tellas Zistο η διακοπή του adsl διαρκεί μόνο για 3-4 μέρες? Τουλάχιστον έτσι μου είπαν.

Δημοσ.

ρε παιδια εγω απο την μερα που εβαλα το ζιστο εχω το εξης προβλημα.Οποτε εχω συνδεδεμενο το ρουτερ με την γραμμη τηλεφωνου μπαινει κατευθειαν θορυβος στη γραμμη λες και δεν υπαρχουν φιλτρα και τετοια.τα εχω δοκιμασει ολα.φιλτρα, σπλιτερ και ο θορυβος δεν σταματαει.Τα ξεπερναει ολα και δεν καταλαβαινει τιποτα.Τι να κανω??????????

Δημοσ.
ρε παιδια εγω απο την μερα που εβαλα το ζιστο εχω το εξης προβλημα.Οποτε εχω συνδεδεμενο το ρουτερ με την γραμμη τηλεφωνου μπαινει κατευθειαν θορυβος στη γραμμη λες και δεν υπαρχουν φιλτρα και τετοια.τα εχω δοκιμασει ολα.φιλτρα, σπλιτερ και ο θορυβος δεν σταματαει.Τα ξεπερναει ολα και δεν καταλαβαινει τιποτα.Τι να κανω??????????

και εγω εχω το ιδιο προβλημα με connex.Απλα εβαλα διπλο φιλτρο σε μια συσκευη που ειχε προβλημα και ο θορυβος εξαφανιστηκε.Για δοκιμασε το πιανοντας μια-μια τις συσκευες.

Δημοσ.

Και η ντροπή συνεχίζεται:

Αναμονή 4 μήνες και 9 μέρες και συνεχίζουμε!

Θα σας κρατώ ενήμερους για το πότε θα γίνει το θαύμα...

Υπόψην, δεν έχω πάρει πόρτα ακόμα...

Δημοσ.
Και η ντροπή συνεχίζεται:

Αναμονή 4 μήνες και 9 μέρες και συνεχίζουμε!

Θα σας κρατώ ενήμερους για το πότε θα γίνει το θαύμα...

Υπόψην, δεν έχω πάρει πόρτα ακόμα...

Ούτε φαντάρος να ήσουν! 129 και σήμερα! ;)

Δημοσ.
και εγω εχω το ιδιο προβλημα με connex.Απλα εβαλα διπλο φιλτρο σε μια συσκευη που ειχε προβλημα και ο θορυβος εξαφανιστηκε.Για δοκιμασε το πιανοντας μια-μια τις συσκευες.

εβαλες 2 φιλτρα σε σειρα??πρεπει να το εχω δοκιμασει και δεν εγινε τιποτα.

Δημοσ.

Αύριο Πέμπτη 19/04/2007 μου έρχετε το courier στο σπίτι και πρίν είναι πολύ αργά πείτε τι να κάνω....Με καλύπτει το ιδιώκτιτο δίκτυο της tellas είμαι περιοχή Πειραιάς - Κερατσίνι όρια θα βάλω μόνο internet και χωρίς να έχω γαρμμή ΟΤΕ στο σπίτι μου.Μου είπαν 25 μέρες με 2,5 μήνες max...Τί να κάνω να ακυρώσω και να πάω αλλού (βάση της περιοχής μου..και βάση των όσων μου είπανε..) με άλλη εταιρία;;;Αλήθεια όταν συνδεθεί η tellas τι λέει απο ποιότητα καλη;;;;Κρέμομαι απο τα χειλι σας....Με πανικοβάλατε με τόσα που διάβασα εδω περι καθυστερήσεων.......:shock: :shock: :shock: :roll: :roll:

Δημοσ.

Φιλε μου αργει η Τελλας να σε συνδεσει αλλα οι υπηρεσιες που θα εχεις μετα θα ειναι ικανοποιητικες!Το εχω απο 9 φλεβαρη και το τηλεφωνο αψογο και το ιντερνετ 420-430 kb/sec!Η επιλογη δικη σου!

Δημοσ.
Φιλε μου αργει η Τελλας να σε συνδεσει αλλα οι υπηρεσιες που θα εχεις μετα θα ειναι ικανοποιητικες!Το εχω απο 9 φλεβαρη και το τηλεφωνο αψογο και το ιντερνετ 420-430 kb/sec!Η επιλογη δικη σου!

Thx...αυτό μου αρκεί.

Δημοσ.

ρε σειs μπαs και με ξεχασε ο ΟΤΕ;

ακομα να μου κοψει το adsl και σημερα μου εστειλε μηνυμα η forthnet οτι

βρισκομαι σε διαδικασια κατασκευηs τησ γραμμηs μου,και εκτιμομενοs χρονοs

ενεργοποιησηs 3/5.

εαν επαληθευθει αυτο σημαινει οτι οι διαδικασιεs εγιναν πιο συντομεs,και μεσα σε 1 μηνα ολοι θα μπορουν να μπουν στο 2play.

για να δουμε!

Δημοσ.

παιδιά έχω zisto τηλέφωνο από 29/12 καί adsl από 29/03.το τηλ. στήν αρχή έκανε κάτι διακοπές καμιά φορά και 2ωρες αλλά τώρα πλέον έφτιαξαν.όσο γιά adsl μού βγάλαν την παναγία μέχρι να μού στείλουν το wi-fi router αλλά όταν συνδέθηκα,χώρις μεγάλο πρόβλημα,τα είδα όλα!!!.άνετα 400-430 έχω δεί και 700 και 1000 και όλα αυτά ασύρματα καί όλες τίς ώρες.από κεί καί πέρα είναι πόσο μπορείς να περιμένεις.

Δημοσ.
Είναι αλήθεια οτι στο Tellas Zistο η διακοπή του adsl διαρκεί μόνο για 3-4 μέρες? Τουλάχιστον έτσι μου είπαν.

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σόρυ, αλλα δε κρατιόμουν....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...