Gryzor Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Λοιπόν, 4 μήνες μετά την πρώτη αίτηση και 3 μετά τη δεύτερη (στην πρώτη μου είχαν δώσει τον αριθμό άλλου κι έπρεπε να ξαναγίνει), κατεβάζω σταθερά με 440-460ΚΒp/s. Ποιότητα φωνής χωρίς κανένα πρόβλημα, όλα καλά. Να πω ότι από τότε που βγήκε η απόφαση κατά του ΟΤΕ για τις θύρες, το συνεργείο της ΤΕΛΛΑΣ ήρθε 3 φορές να με συνδέσει γιατί τις πρώτες 2 που είπε ο ΟΤΕ ότι όλα είναι ΟΚ στη γραμμή μου λέγαν ψέμματα... Την τρίτη, ευτυχώς, είχαν ενεργοποιήσει τη γραμμή απο το ΚΑΦΑΟ στην πολυκατοικία μου. Κατεβάζωωωωωωωωωωωωω
polakis21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Εγώ σχεδόν 4 μήνες από υπογραφή αίτησης (7/12/06) και όχι μόνο δεν κατεβάζω, ούτε πόρτα δεν έχω.Έλεος πια με την κοροϊδία της Τελλάς...
chrismasgr Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Διαβάζω για καθυστερήσεις ή έλλειψη πόρτας που έχετε αλλά έχετε κάνει φορητότητα. Εγώ που ζητάω νέο αριθμό από tellas και έχει βρεθεί η πόρτα από της 8/2/2007 γιατί δεν με ενεργοποιούν; Ξέρει κανένας να μου πεί;
polakis21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Παιδιά ντροπή στην Τελλάς μόνο αυτό έχω να πω. Μας κοροιδεύουν και δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα, εδώ είναι η πλάκα. Και αλλού να πάμε τώρα, πάλι τόσο θα περιμένουμε... Ξεφτίλες... Τουλάχιστον θα έχουν την τσίπα να μας αναβαθμίσουν γρήγορα ΟΤΑΝ θα μας ενεργοποιήσουν και να μας πάνε στα 8mbps τουλάχιστον?
louben Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Παιδιά ντροπή στην Τελλάς μόνο αυτό έχω να πω.Μας κοροιδεύουν και δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα, εδώ είναι η πλάκα. Και αλλού να πάμε τώρα, πάλι τόσο θα περιμένουμε... Ξεφτίλες... Τουλάχιστον θα έχουν την τσίπα να μας αναβαθμίσουν γρήγορα ΟΤΑΝ θα μας ενεργοποιήσουν και να μας πάνε στα 8mbps τουλάχιστον? τωρα σωθηκες!!!!!
alonso_7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Παιδια ειχα μια προσωρινη διακοπη του ιντερνετ που κρατησε για μια μερα και πηρα το 1212 για να το δηλωσω βλαβη!Εκει μιλωντας με εναν τεχνικο μου ειπε οτι κανουν καποιες αναβαθμισεις στην περιοχη μου(Βυρωνας) και το διαπιστωσα και απο διακοπες που ειχαν και αλλοι γνωστοι μου στην περιοχη και θα μας δωσουν απο Σεπτεμβριο 10mbps σε παλιους και νεους συνδρομητες!Καντε υπομονη οσοι δεν εχετε συνδεθει!Αξιζει η αναμονη!Θα δικαιωθειτε απο την ταχυτητα μετα τη συνδεση!Παρεπιμπτοντως εχω την υπηρεσια απο 9 Φλεβαρη και το τηλεφωνο το εχω ξεφτιλισει στις κλησεις!Με το ιντερνετ προβλημα ουδεν εκτος απο τη χθεσινη διακοπη που αποκατασταθηκε σε 1 μερα!
polakis21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Καλο Πάσχα παιδιά.Εδώ polakis21 από Π.Φάληρο, έκλεισα χθες 7/4 4 ολόκληρους μήνες αναμονής και ακόμη δεν έχω πάρει πόρτα.Μου είπαν με υπερηφάνια ότι σε 2-3 εβδομάδες θα έχω πάρει πόρτα σίγουρα!!!!!!!! Χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα... Είναι γελοίο πλέον...
Hlapatsas Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Παιδιά και εγώ έχω υπογράψει για z(β)isto εδώ και ένα μήνα μόνο αλλά μου είπαν εξαρχής οτί μπορεί να πάρει και 2 και 3 μήνες.Να σας πω την αλήθεία δεν με νοιάζει το πόσο θα περιμένω και δεν τους έχω πάρει ούτε ένα τηλέφωνο.Το μόνο που με νοιάζει είναι από την στιγμή που θα μπεί να μου παρέχουν ποιοτηκές υπηρεσίες.Μέχρι τώρα είχα Hol και δεν έχω κανένα παράπονο,όποτε είχα βλάβη και ήταν πρόβλημα από αυτούς το έφτιαχναν σε λίγη ώρα.Αν είναι και έτσι στην Τελλάς τότε αξίζει την αναμονή. Τουλάχιστον να πιάνουμε πραγματικές ταχύτητες,όχι όπως forthnet που έχουν πάει όλοι πάνω της και της ώρες αιχμής μπετώνει ατελείωτα.Αυτά
iceman79 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 ego exo 2 akoma mhnes forthnet (florina) kai exo vare8ei tis metries taxythtes alla idiaitera to oti otan vazo px flashget meta apo logo kanei aposyndesh kai den ksanasyndeetai moni tis (h dsl den peftei, mono to internet (linksys wag54g)) kserei kaneis poia etairia einai kalyterh gia thn florina afton ton kairo? me endiaferei an einai dynaton na dinei kai asyrmato router
N1ghtW0lf Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 exeis kanei firmware update sto router sou? To linksys WAG354G exei ena tetoio problhma na rixnei thn sundesh, alla me ena update sto firmware ftiaxnei, mhpws ftaiei auto?
iceman79 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 den einai to WAG354G alla to WAG54G V.2 Firmware Version: 1.00.19 (Wireless-G ADSL Gateway) den exo vrei firmware gia afto. kserei kaneis an yparxei?
N1ghtW0lf Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 bardon aderfe mou, la8os diabasa my bad. den kserw an uparxei gia auto...
polakis21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Λοιπόν το γέλιο συνεχίζεται.Πήρα πάλι τώρα την Τελλας και μου είπε μια τηλεφωνήτρια: Κύριε πήραμε πόρτες για το Π.Φάληρο την Μ.Εβδομάδα αλλά δεν βλέπω να πήρατε εσείς!Της λέω πλάκα μου κάνεις ότι δεν μου δώσατε και μου λέει περιμένετε λίγο.Περιμένω στην μουσικούλα λίγο, το σηκώνει πάλι και μου λέει: Κύριε λέγομαι Δερβισοπούλου και σας εγγυώμαι λέει το προωθώ τώρα να σας δώσουν μια από τις πόρτες που πήραμε γιατί έχετε προτεραιότητα!Και μου είπε τα δικά τους του στυλ, εμείςχάνουμε που δεν σας ενεργοποιούμε και παραμύθια. Της λέω κάνω υπομονή μέχρι παρασκευή και αν δεν έχω πόρτα τότε ακυρώνω...Ε ρε γλέντια...
djapal Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Η δική μου ιστορία ξεκινά από Δεκέμβρη. Σε ένα μήνα θα σας καλύψουμε κτλ κτλ. Ακόμα στη σελίδα η κάλυψη έρχεται! Μάλιστα με ξαναπήραν. Ρε τους κορυφαίους!! Το θέμα είναι ότι σου λένε, ελάτε να συδνεθείτε και όταν σας καλύψει το δίκτυό μας, θα είστε από τους πρώτους. Φίδιαααα! Μάλλον πρέπει να αλλαχθεί το ανέκδοτο! Τι φέρνει μια χελώνα από την Κίνα; Την κάλυψη της Tellas!
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Εχω ποσταρει αρκετες φορες σε αυτο το θεμα με την Τελλας .Αιτηση απο 5/12/2006 , αμετρητα τηλεφωνα , καθολου επαγγελματισμος , επιστολες διαμαρτυριας , κανενα τηλεφωνημα απο αυτους και γενικα οτι μπορουσε να συμβει για να με κανει να διακοψω την συνεργασια μου με την Τελλας μιας και ημουν παλιος συνδρομητης για τηλεφωνια και ιντερνετ. Στις 16/2/2007 εστειλα 3-4 φορες (για σιγουρια) το ιδιο φαξ για να διακοψω την Τελλας και εξηγουσα τους λογους που με οδηγησαν σε αυτην την αποφαση..Την ιδια μερα εκανα αιτηση στην ΟΝ και από 30/3/2007 εχω επιτελους ιντερνετ Θα αναρωτιεστε γιατι τα γραφω ολα αυτα αφου εχω ξεμπερδεψει πλεον με την Τελλας.Θελω να δειτε οτι εκει μεσα δεν ξερουν τι τους γινεται. Με πηραν λιγο πριν το πασχα να μου πουν οτι η διακοπη της συνεργασιας μας προχωραει κανονικα και οτι η διακοπη των διαδικασιων για την ενεργοποιηση του Zisto προχωραει και αυτη Εγω εκεινη την στιγμη ειχα ηδη ιντερνετ απο την ΟΝ και ειχα καταργησει τον ΟΤΕ Το πιο κουλο ομως συνεβη χτες το απογευμα Χτυπαει το τηλεφωνο που εχω κανει την συνδεση , το σηκωνω και ηταν απο την Τελλας . Κυριε Μανώλη μου λένε , "Παρατηρησαμε οτι τον τελευταιο καιρο οι κλησεις που κανετε δεν δρομολογουνται απο το δικτυο της Τελλας .Μπορειτε να μας εξηγησετε τον λογο???? Αφου επεσα κατω απο τα γελια και αφου τους ειπα και ενα Χρονια πολλα για το καλο τους εξιστορησα τι εχει συμβει , οτι ανηκω σε αλλο παροχο αυτη τη στιγμη ,οτι εχω καταργησει τον ΟΤΕ κλπ κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.