greg21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 εγω απο χθες εχω κανονικα adsl.επιτελους μετα απο 4 μηνες.και πεταει στο κατεβασμα.οποτε υπομονη.......
Dimitris22 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 εγω απο χθες εχω κανονικα adsl.επιτελους μετα απο 4 μηνες.και πεταει στο κατεβασμα.οποτε υπομονη....... rikse stin fora ena speed test na doume kai emis ligo!!!!!
npapagri_xtra Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 εκανα αιτηση αρχες νοεμβρη, 28 δεκεμβρη υπεγραψα, ενδιαμεσα εστειλα με fax φωτοτυπια την ταυτοτητα (κλασικες γραφειοκρατικες μαλακιες). στις 26/2 ειδα στον internet wizard οτι στην περιοχη μου (Ιλιον) ενεργοποιηθηκε το δικτυο της τελλας. 1/3 πηρα τηλεφωνο στο 13800 και μου παν οτι εχουν κανει αιτηση στον Ποτε για νεα γραμμη. για να δουμε ποτε θα ερθει η 4ρα. κανεις απο ιλιον εχει ενεργοποιηθει ?
polakis21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Παιδιά τα γνωστά εγώ ακόμα με τους ξεφτίλες.Υπογραφή αίτησης 7/12/06 και ακόμα δεν έχω ενεργοποιηθεί!Δεν έχει πάει καν η αίτηση φορητότητας στον ΟΤΕ επειδή δεν υπάρχει πόρτα στο Π.Φάληρο που μένω!!!!!!!Έλεος!!!! Τους πήρα χθες και βγαίνει μια γυναίκα και λέει χίλια συγγνώμη κι ότι Ηλιούπολη,Π.Φάληρο και Περιστέρι εκτός από τις αρχικές πόρτες που είχαν πάρει τον Νοέμβρη δεν τους ξαναέδωσε ο ΟΤΕ γιαυτό έχει γίνει αυτό το μπάχαλο!Κέρδισε λέει στα δικαστήρια και ο ΟΤΕ είναι υποχρεωμένος και θα τους δώσει σίγουρα μέσα στο μαρτη 15000 πόρτες και τότε σίγουρα λέει θα πάρω γιατί είμαι από τους πιο παλιούς! Της είπα ότι μετά από τόση κατάντια και ταλαιπωρία βαριέμαι και να διακόψω, γιατί και να πάω αλλού θα περιμένω άλλον 1,5 μήνα τουλάχιστον.Οπότε λέω παύω να ασχολούμαι και όταν ενεργοποιηθώ έχει καλώς... Ντροπή και αίσχος...
Pstelios Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 εκανα αιτηση αρχες νοεμβρη,28 δεκεμβρη υπεγραψα, ενδιαμεσα εστειλα με fax φωτοτυπια την ταυτοτητα (κλασικες γραφειοκρατικες μαλακιες). στις 26/2 ειδα στον internet wizard οτι στην περιοχη μου (Ιλιον) ενεργοποιηθηκε το δικτυο της τελλας. 1/3 πηρα τηλεφωνο στο 13800 και μου παν οτι εχουν κανει αιτηση στον Ποτε για νεα γραμμη. για να δουμε ποτε θα ερθει η 4ρα. κανεις απο ιλιον εχει ενεργοποιηθει ? Εγώ υπέγραψα στις 16-11 και ακόμα περιμένω..... Ιλιον κι εγώ, πήρα εχτές τηλέφωνο και μου είπαν από βδομάδα θα δούμε.....:evil:
Arioch79 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Για εμένα η υπόθεση εξελίχθηκε ως εξής: Έκανα αίτηση για πρώτη φορά στις 6 Δεκεμβρίου. Δέκα μέρες μετά, με πήραν τηλέφωνο από την tellas και με ενημέρωσαν ότι υπήρχε πρόβλημα με την αίτησή μου. Κλείσαμε ραντεβού στις 29 Δεκεμβρίου για να υπογραφούν εκ νέου τα συμβόλαια, που σημαίνει ότι η όλη διαδικασία ουσιαστικά ξεκίνησε από τότε, άσχετα αν εγώ είχα κάνει την αίτηση από τέλη Νοέμβρη. Μετά από αρκετές βδομάδες αναμονής και αρκετά τηλεφωνήματα στο 13800, αποφάσισα να στείλω mail στην tellas. Είχα πολύ ευγενικό ύφος, ούτε ίχνος ειρωνείας. Απλά ρώτησα να μου πουν τους λόγους του προβλήματος. Περίπου 8 μέρες μετά με πήρε τηλέφωνο μια κυρία από το τμήμα παραπόνων της Tellas. Με ενημέρωσε ότι το πρόβλημα οφείλεται στον ΟΤΕ που δεν τους παρέχει πόρτες, ότι η ίδια ενημερώνεται καθημερινά από τον ΟΤΕ για αυτό το ζήτημα, και ότι ήμουν σε πρώτη γραμμή προτεραιότητας για να πάρω πόρτα. Όπως θα ξέρετε, πριν 3-4 βδομάδες η Tellas έκανε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του ΟΤΕ, απαιτώντας να της διαθέσει τον απαιτούμενο αριθμό πορτών μέσα σε καθορισμένο χρονικό διάστημα. Μάλλον αυτό έπαιξε κάποιο ρόλο, γιατί την προηγούμενη πέμπτη με πήρε τηλ. η υπάλληλος από το τμήμα παραπόνων, και μου είπε ότι βρέθηκε πόρτα. Η σύνδεσή μου θα κοπεί σε 5 - 7 εργάσιμες από την περασμένη Πέμπτη, και 12 εργάσιμες αργότερα θα ενεργοποιηθεί το Zisto. Σίγουρα ενθαρρυντικά νέα που ενδεχομένως απενεχοποιούν την Tellas, αν κι εγώ έχω κάποιες ενστάσεις για το κατά πόσο η Tellas είναι άμοιρη ευθυνών για αυτή την αναμονή. Πάντως πριν δω πράξεις, δεν λέω τίποτα ακόμα. Μάλλον είμαι από τους λίγους που ανυπομονούν να τους κοπεί η σύνδεση...
nautilus7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Συγνώμη αν ρωτάω π@π@ρι@, αλλά το zisto δεν είναι στο δίκτυο της Τellas; Τι δουλειά έχει ο ΟΤΕ με τις πόρτες του?
Arioch79 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Συγνώμη αν ρωτάω π@π@ρι@, αλλά το zisto δεν είναι στο δίκτυο της Τellas; Τι δουλειά έχει ο ΟΤΕ με τις πόρτες του? Ναι, κι εγώ αυτό νόμιζα αρχικά, αλλά αυτό που γίνεται στην πραγματικότητα είναι ότι η Tellas αγοράζει κάποιες πόρτες απ' τον ΟΤΕ. Αυτό που δεν ξέρω είναι κατά πόσο πλέον αυτές οι πόρτες εντάσσονται στο δίκτυο της Tellas. Δηλαδή αν υπάρξει τεχνικό πρόβλημα (π.χ. μεγάλος θόρυβος γραμμής) θα απευθυνθώ στην Tellas για να μου το λύσει ή στον ΟΤΕ; Μάλλον το δεύτερο, οπότε αρ&*@δια δίκτυο έχει η Tellas.
polakis21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Ρε παιδιά πλάκα μας κάνουν? Έχω υπογράψει από 7/12 και κλείνω 4 μήνες στις 7 Απριλίου και δεν υπάρχει νέο.Αφού και πόρτα να μου δώσουν θέλει μετά 10 εργάσιμες για να απαντήσει για την φορητότητα ο ΟΤΕ!Δηλαδή μιλαμε για 2 εβδομάδες τουλάχιστον! Έλεος πια... Άρα και με το ΠΑΣΧΑ πάω για 15 Απριλίου....... Πάω να κάνω και αίτηση σε Vivodi, Forthnet κι ότι κάτσει. Τί λέτε?
stormwave Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Γεια χαρα σε ολους,ειχα κανει αιτηση αρχες 11ου,η γραμμη ειναι κομπλε εδω και μια βδομαδα,με πηραν για κατι ρυθμισεις και γω μετα απο τοσο αναμονη δεν μπορω να την δοκιμασω καν γιατι εχω ΧΩΡΙΣΕΙ και δεν μενω πλεον σπιτι,ααααχχχχχ αδικια εχω 4αρα μαμισια και βολευομαι με 1024.Εδω ο γκαντενης!!!ουτε γραμμη,ουτε γυναικα,κλαφτα χαραλαμπε!!!!!!
polakis21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Εγώ πάντως ακόμα περιμένω παιδιά. 7 Απριλίου θα κλείσω 4 μήνες! Θα το ζήσω άραγε?
agri0gatos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Λοιπόν παιδία έκανα και εγώ παραγγελία για zisto αλλά ακόμα δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή μου ( Θεσσαλονίκη / συκιές). Μου είπαν ότι θα με βάλουν σε ένα εναλλακτικό πρόγραμμα (ADSL 1024) μέχρι να έρθει το zisto στην περιοχή μου (2-3 μήνες). Σήμερα περιμένω να έρθουν τα χαρτιά σπίτι μου για υπογραφές. Στο τηλέφωνο μου είπαν ότι θα χρειαστεί καμία 20 μέρες για να γίνει η ενεργοποίηση αλλά επειδή είμαι ήδη πελάτης τους μου είπαν επίσης να τους πάρω στο τέλος τις εβδομάδας ένα τηλέφωνο ώστε να γίνει πιο γρήγορα η σύνδεση. Για να δούμε τι θα δούμε. Πάντως με 768 τελλας που ήμουν μέχρι πριν είμαι ικανοποιημένος με την ταχύτητα. Για να δούμε στο zisto τι θα γίνει
ktgeorge Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Aπό 20/11/2006 (να γράφουμε πλέον και χρονολογία) αίτηση σε Τellas. Περιοχή Π.Φάληρο. Ακόμα περιμένω ...
N1ghtW0lf Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Λοιπόν παιδία έκανα και εγώ παραγγελία για zisto αλλά ακόμα δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή μου ( Θεσσαλονίκη / συκιές). Μου είπαν ότι θα με βάλουν σε ένα εναλλακτικό πρόγραμμα (ADSL 1024) μέχρι να έρθει το zisto στην περιοχή μου (2-3 μήνες). Σήμερα περιμένω να έρθουν τα χαρτιά σπίτι μου για υπογραφές. Στο τηλέφωνο μου είπαν ότι θα χρειαστεί καμία 20 μέρες για να γίνει η ενεργοποίηση αλλά επειδή είμαι ήδη πελάτης τους μου είπαν επίσης να τους πάρω στο τέλος τις εβδομάδας ένα τηλέφωνο ώστε να γίνει πιο γρήγορα η σύνδεση. Για να δούμε τι θα δούμε. Πάντως με 768 τελλας που ήμουν μέχρι πριν είμαι ικανοποιημένος με την ταχύτητα. Για να δούμε στο zisto τι θα γίνει Mhn upograpseis, giati 8a se baloun sto programma 1024 pou plhrwneis kai thn tellas, alla kai sunexizeis na plhrwneis kanonika pagio ston ote, kai otan 8a einai dia8esimo sthn perioxh sou, 8a sou kanoun nees aithseis gia na mpeis sta 4mbit. Apopsh mou, mhn upograpseis me tellas, kai phgaine zhta apo forthnet paketo adsl in a box gia 2mbit.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.