Tenshi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Ενταξει ο ΟΤΕ δεν θελει να χάνει πελατες αλλα δεν νομιζω να εκανε και τοσο μεγαλο σαμποταζ στην Τελλας και σε οποιοδηποτε αλλο παροχο και να μην δινει γραμμες. Αν ηταν ενταξει και οι αλλοι παροχοι απεναντι του δεν νομιζω να υπηρχε τετοιο θεμα Μήπως πρέπει να σου υπενθυμίσω την κατάσταση που επικρατούσε πρίν 1 ακριβώς χρόνο,όταν πάνω απο 6000 αιτήσεις της forthnet (χώρια των άλλων εταιριών) για πόρτες DSL είχαν παγώσει για μήνες; Και φυσικά μην ξεχάσω να αναφέρω οτι ο ΟΤΕ ενώ δικαιολογούσε αυτήν την καθυστέρηση ελλείψει πορτών, έδινε αβέρτα και ενεργοποιούσε συνδέσεις Conne-Χ όταν όλοι οι υπόλοιποι έμεναν στην αναμονή για 2-3 μήνες... Άραγε ποιος δέν είναι εντάξει στην όλη υπόθεση;
Don.Matis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Εμένα πάντως μου ήρθε και ο πρώτος λογαριασμός που με χρεώνει και την aDSL που φυσικά δεν έχω....τι να πώ...έχω ήδη βάλει 2η γραμμή και έχω ήδη ενεργοποιήσει HoL εκεί και παίζω μια χαρά...θα την φάει την μύνηση η ΤΡΕΛΛΑΣ δεν την γλυτώνει...!!
asxetoula Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Εμένα πάντως μου ήρθε και ο πρώτος λογαριασμός που με χρεώνει και την aDSL που φυσικά δεν έχω....τι να πώ...έχω ήδη βάλει 2η γραμμή και έχω ήδη ενεργοποιήσει HoL εκεί και παίζω μια χαρά...θα την φάει την μύνηση η ΤΡΕΛΛΑΣ δεν την γλυτώνει...!! Λογαριασμός χωρίς να έχει γίνει ενεργοποίηση???? Αν είναι δυνατόν!!! Μην τον πληρώσεις, τι θα κάνουν; Θα σου κόψουν τη DSL που ούτως ή άλλως δεν έχεις ή θα βρουν δικαιολογία να την καθυστερήσουν ακόμα πιο πολύ; Αισθάνομαι τυχερή που ακύρωσα την αίτηση μου πριν να είναι αργά...
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Φίλε Tenshi Μαλλον δεν το έθεσα σωστα. Δεν βγαζω με τίποτα τον ΟΤΕ αθώα περιστερά...Εχει το μεγαλυτερο μερίδιο ευθυνης για την μπαχαλοκατασταση που επικρατει σε αυτό το κράτος (αν υπάρχει κράτος βέβαια) Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα αν συνεβαινε το ίδιο πραγμα με κρατικη υπηρεσια τα πραγματα θα ειχαν εξελιχθει διαφορετικα πιστευω Γιατι τοσους μηνες με την tellas , με τους αλλους παροχους , και με την forthnet Οπως λες εσυ πριν ενα χρονο (δεν το ειχα ακουσει αυτο) , δεν βγηκε κανενας επίσημα να κανει καταγγελια στον ΟΤΕ (Δεν εχω ακουσει προσωπικα κατι η μπορει το θεμα να μην πηρε μεγαλες διαστασεις ). Όλοι έχουν λερωμενη την φωλια τους και στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινί . Αν η Τελλας ειχε καθαρη την φωλια της απο την πρωτη στιγμη θα επρεπε να κανει καταγγελια για τις πορτες που δεν της δινει ο ΟΤΕ. Και οχι να περιμενει μεχρι τις 20000 πορτες για να κανει την καταγγελια Με λιγα λογια η Δεη κανει καταγγελια στον Οτε. Και για να γελασουμε λιγο.Πολλες φορες τυχαινει να γινονται εργασιες στην γειτονια μου απο την Δεη η τον Οτε.Το γελιο ειναι οτι οταν κανει εργασιες ο ενας απο τους δυο κοβει το δικτυο του αλλου.Ειναι τελειως τυχαιο αυτο για να συμβαινει σχεδον παντα??? ΥΓ. Απο την στιγμη που δεν υπαρχει κρατος και υπαρχουν μαριονετες στην εξουσια οι οποιες κινουνται απο ξενα συμφεροντα και ελληνες μεγαλοεπιχειρηματιες δεν θα πηγαινει τιποτα καλα σε αυτην την χωρα.Ελπιζω σε ενα καλυτερο μελλον αν και δεν το πιστευω....
Don.Matis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Λογαριασμός χωρίς να έχει γίνει ενεργοποίηση???? Αν είναι δυνατόν!!! Μην τον πληρώσεις, τι θα κάνουν; Θα σου κόψουν τη DSL που ούτως ή άλλως δεν έχεις ή θα βρουν δικαιολογία να την καθυστερήσουν ακόμα πιο πολύ; Αισθάνομαι τυχερή που ακύρωσα την αίτηση μου πριν να είναι αργά... Σιγα μην πάρουν φράγκο...την καλύτερη δουλειά έκανες και την ακύρωσες και εγώ έπρεπε να το έχω κάνει εδώ και κανά μήνα αλλά δεν έχω καθόλου υπομονή να περιμένω με τις ώρες στο τηλέφωνο...απίστευτοι κλέφτες...!!
asxetoula Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 ...αλλά δεν έχω καθόλου υπομονή να περιμένω με τις ώρες στο τηλέφωνο...απίστευτοι κλέφτες...!! Μια που το ανέφερες, παρατήρησα ότι στην Tellas πιάνεις πολύ εύκολα γραμμή το πρωί μεταξύ 6 και 8, αν έχεις χρόνο τότε, δοκίμασε να πάρεις...
Gryzor Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Είχα κάνει αίτηση 20 Νοέμβρη... Μέχρι 20 Δεκέμβρη πήγε στράφι γιατί μου είχανε κάνει assign αριθμό που είχανε δώσει και σε άλλον, οπότε άρχισε να μετράει από 20 Δεκέμβρη. Τις προάλλες διάβασα για την απόφαση της ΕΕΤΤ και σκέφτηκα, αντε μήπως γίνει τίποτα, γιατί μου είχαν εξηγήσει οι τεχνικοί της Τ ότι δεν ενεργοποιεί τους βρόχους ο ΟΤΕ στην περιοχή μου. Την επόμενη μέρα μου φέρανε τον εξοπλισμό και την μεθεπόμενη ήρθανε οι τεχνικοί για να ενεργοποιήσουν τη γραμμη! (Σύμπτωση?). Όμως βρήκαν ότι, παρ'ότι ο ΟΤΕ είχε πει ότι όλα είναι έτοιμα, δεν είχε δώσει γραμμή (κάτι που, απ'ο,τι μου είπαν τα -ευγενέστατα- παιδιά συμβαίνει συνέχεια). Τώρα έχω ενεργοποιημένο αριθμό ΤΕΛΛΑΣ, έχω το user id/password αλλά η γραμμή σταματάει στο ΚΑΦΑΟ και περιμένουμε τον ΟΤΕ (μου είπαν 2-3 μέρες). ΕΡΩΤΗΣΗ: έχοντας γραμμή από τον ΟΤΕ, τί ρύθμιση πρέπει να κάνω στο ρούτερ για να μπω μέσω ΤΕΛΛΑΣ (προφανώς στην τωρινή μου ταχύτητα); Θα το ήθελα για να γλιτώσω από τη HOL και τα προβλήματα που έχω σε Ρ2Ρ... Ευχαριστώ!
Isobitis_r Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 ekei poy moy elegan sto til oti exei kapoio problima h aithsh moy (gia th foritotia) to afisa sto eleos toy 8eoy (gia na mhn spasw ta neyra moy) kai telika me piran tilefwno 1 Martioy gia na moy poyn oti telika den yparxei kanena problima kai pws prepei na toys dwsw thn egkrisi moy na kopsoyn thn grammh poy exw akomh (apo ote) gia na energopoih8ei plirws to zisto. Thn egkrisi thn piran, simera 4 Martioy ki akomh exw internet... AA re TREllas me tis ka8ysteriseis soy....
yiorgoos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 egw xerete pou katelixa meta apo tous mines tis aparadekths anamonhs apo thn trellas?anagastika kai ekopsa thn gramh tou ote.ekana etish gia diakoph ths gramhs apo ton ote ,mesa se mia mera mou to kopsane.kai se treis meres eixa kainourgio arithmo.se i bdomada eixa kai adsl me to connex........afta sthn ellada ths texnologias
radeon9700 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Egw eime apo tous tixerous ebala zisto meta apo 43 imeres apo tin imera tis aitisis. Kai gw ekana 100 phones kai egw akousa pipes apo to 13800 tote itan arxi kai tis legane me tin sesoula kiolas. Omws apo tis 15 Dekembriou pou energopiithika eime pliros euxaristimenos kai apo download/upload speed kai apo ta ping kai apo tin tilephonia. Nai exoun kanei arketes pipes stin tellas alla en polis distixos fteei kai o OTE pou bazei troxopedi stin anaptiksi twn enalaxtikwn elpizw oloi na exete diabasei to parakatw http://www.insomnia.gr/comments.php?catid=2&id=1962 Den einai psemata oloi to gnorizoun osoi asxolounte pos oi aitisis gia otenet dsl exoun protereotita apo ote kai ginonte grigora enw gia olous tous allous pane me to paso tous simfona me ta simfonithenta me tin EETT. Gia opion de to katalabe to eipe o filos parapanw gia pote tou balane nea grammi kai dsl. Dokimaste na kopsete mia dsl enalaxtikou kai na pate otenet kai to antitheto diladi mia dsl otenet na tin kopsis na pas se enalaxtiko tha katalabete tin diafora Opote na to ksanapw ipomoni kanena 2 mino na ypografei neo RUO diladi mia nea nomothesia gia to ti tha ginete stis tilepoikinonies, gia tis nees ipoxreoseis/desmeuseis tou OTE kai twn enalaxtikwn pou apo oti legete oi diadikasies tha ginonte taxitera pleon pros ofelos diko mas
radeon9700 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 ekei poy moy elegan sto til oti exei kapoio problima h aithsh moy (gia th foritotia) to afisa sto eleos toy 8eoy (gia na mhn spasw ta neyra moy) kai telika me piran tilefwno 1 Martioy gia na moy poyn oti telika den yparxei kanena problima kai pws prepei na toys dwsw thn egkrisi moy na kopsoyn thn grammh poy exw akomh (apo ote) gia na energopoih8ei plirws to zisto.Thn egkrisi thn piran, simera 4 Martioy ki akomh exw internet... AA re TREllas me tis ka8ysteriseis soy.... File moy tin ekgirsh tin edoses kai i tellas tha tin stilei ston OTE gia na kopsi tin grammi na se perasoun se foritotita stin tellas. H kathisterish edw einai ston OTE to pote tha to kanei kai apo sw kserw apo mena thelei 12 ergasimes meres Einai sto xeri tou OTE na to kanei tin 1 imera i tin 12 mera me ta simerina simfonithenta distixos. Kalos irthes sto elladistan :evil:
polakis21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Παιδιά σήμερα έχω επέτειο!Κλείνω 3 μήνες από υπογραφή της αίτησης!!!!! Ουαου! Πολύ γέλιο η φάση.Καλά αυτό το Π.Φάληρο καταρραμένο έτσι? Να δω τί άλλες πίπες θα μου πουν ακόμη...
asxetoula Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Παιδιά σήμερα έχω επέτειο!Κλείνω 3 μήνες από υπογραφή της αίτησης!!!!!Ουαου! Πολύ γέλιο η φάση.Καλά αυτό το Π.Φάληρο καταρραμένο έτσι? Να δω τί άλλες πίπες θα μου πουν ακόμη... Nα ευχηθούμε "Χρόνια πολλά"; Δε νομίζω να το θέλεις! :mrgreen: Όσοι περιμένετε ακόμα, ζητήσατε δεύτερη γραμμή ή φορητότητα της ήδη υπάρχουσας γραμμής στην Tellas? Ρωτάω επειδή στη δεύτερη περίπτωση, μένεις χωρίς ADSL για 2...3...4 ή γενικά όσους μήνες θέλει η Tellas!
karkalos314 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Gia kapoio logo prin 2 MINES (ton opoio den thimame pleon) epelexa HOL 1024... Akoma PERIMENO...$^$%$^%%$#%$.... Tha perimeno POLI..!!!!!!!!;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.