Προς το περιεχόμενο

Tellas Zistο - 4Mbit!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 739
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μαλλον για τη συνδεση τον εκοψα στεναχωρημενο :)

Και κατι σοβαρο που εμαθα μεσα απο το κυκλωμα.

Ακουγεται κατι για αβεβαιο μελλον της εν λογω εταιρειας. Δραματικοτερο μου το ειπαν,αλλα λεω να ειμαι μετριοπαθης,μπας και γλυτωσω τη μηνυση :)

Δημοσ.

paidia an thelete na epispefsete tin diadikasia stilte prwta ena fax diagrafis kai meta tha sas parakaloune na meinete.opote tous piezete kai eseis apo tin thesi sas na ginei h sindesi gia min sinexistei h diagrafi.afto ekana egw kai pira epitelous to tilefwno mono.to internet to perimenw akomi.exw mia evdomada pou sindethike to tilefwno.se 5 meres to poli tha exw kai adsl alliws sinexizw tin diagrafi tous apeilw kai trexoun.twra giati argei to adsl?den kserw......afou twra einai dikia tous h grammi giati argoun?twra pou den ftaiei o ote giati den erxontai?afiste pou mou esteilan 2 fores to modem.exw kai ena kerdos telika......gia gelia einai h etaireia ''tellas''.kai h istoria mou sinexizetai.......

Δημοσ.
paidia an thelete na epispefsete tin diadikasia stilte prwta ena fax diagrafis kai meta tha sas parakaloune na meinete.opote tous piezete kai eseis apo tin thesi sas na ginei h sindesi gia min sinexistei h diagrafi.afto ekana egw kai pira epitelous to tilefwno mono.to internet to perimenw akomi.exw mia evdomada pou sindethike to tilefwno.se 5 meres to poli tha exw kai adsl alliws sinexizw tin diagrafi tous apeilw kai trexoun.twra giati argei to adsl?den kserw......afou twra einai dikia tous h grammi giati argoun?twra pou den ftaiei o ote giati den erxontai?afiste pou mou esteilan 2 fores to modem.exw kai ena kerdos telika......gia gelia einai h etaireia ''tellas''.kai h istoria mou sinexizetai.......

Εννοείς και καλά ακύρωση της αίτησης ε?

Δημοσ.

Μια διευκρύνιση.

Έστω οτι θέλουμε να φύγουμε από την ΤΕΛΛΑΣ κάποια στιγμή και θέλουμε και πάλι να γυρίσουμε στον ΟΤΕ...Ποιο θα είναι το κόστος του να ξαναπάμε στον ΟΤΕ?

Γιατί κάτι άκουσα για 300 ευρώ κοντά και μου ήρθε κάπως ομολογουμένως...

Επίσης,η ποιότητα των κλήσεων με το δίκτυο της ΤΕΛΛΑΣ είναι εφάμιλη με αυτή του ΟΤΕ ή χειρότερη?

Δημοσ.

που χαθηκατε απελπισμενοι τελλαδοροι?εγω περιμενω ακομη το adsl να ερθει επιτελουσ και στο σπιτι μου. το τηλεφωνο λειτουργει αλλα τι να το κανω....

αν συνδεθουν ολα κανονικα και φυγεις απο την τελλασ επειδη εσυ το θελεισ τοτε πληρωνεις προστιμο.

Δημοσ.

Εστειλα φαξ διακοπης στις 16/2/2007 στην τελλας αλλα ακομα δεν εχει περαστει στο συστημα.10 μέρες για να καταχωρησουν ενα φαξ στο συστημα.

Την ιδια μερα εκανα αιτηση στην ON για να ειμαι καλυμμένος....

Δημοσ.

για οσους εχουν καταφερει και τους εχει γινει η συνδεση, η ADSL λειτουργει κανονικα,εχει διακοπες.ας μας πουν γιατι κατι τετοιο ακουγετε....για να ξερουμε..

Δημοσ.
Εστειλα φαξ διακοπης στις 16/2/2007 στην τελλας αλλα ακομα δεν εχει περαστει στο συστημα.10 μέρες για να καταχωρησουν ενα φαξ στο συστημα.

Την ιδια μερα εκανα αιτηση στην ON για να ειμαι καλυμμένος....

Οταν σε ενεργοποιησουν απο την ΟΝ, στειλε μου ενα pm σε παρακαλω, να μου πεις ποσο καιρο εκανε να σου την ενεργοποιησουν, πως παει η γραμμη, το τηλεφωνο κτλ κτλ γιατι εχει αρχισει και μου γυαλιζει και εμενα η ΟΝ αλλα ψαχνω πρωτα καποιον που να εχει συνδεθει γιατι σε εμενα ακομα δεν ειναι διαθεσιμη.

Δημοσ.

Από in.gr:

Με Προσωρινή Διάταξη η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) επιχειρεί να δώσει λύση στην κόντρα που ξέσπασε από την Παρασκευή ανάμεσα στον ΟΤΕ και στην Tellas σχετικά με τη διάθεση υποδομών του δικτύου.

H θυγατρική της ΔΕΗ είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατηγορώντας τον Οργανισμό για «πρακτική καθυστερήσεων / αρνήσεων» στη χορήγηση νέων γραμμών.

Η ΕΕΤΤ εξέδωσε προσωρινή Διάταξη με την οποία εντέλλεται o ΟΤΕ να παραδώσει, εντός 15 εργασίμων ημερών, στην εταιρεία Tellas προς χρήση, το 70% των 25.300 γραμμών σύνδεσης που έχει ζητήσει η Tellas, ως εξής:

• Ποσοστό 35% των ως άνω ζευγών πρέπει να παραδοθεί εντός προθεσμίας δέκα (10) εργασίμων ημερών από την κοινοποίηση της Προσωρινής Διάταξης της ΕΕΤΤ,
  • Το επιπλέον 35% των ως άνω ζευγών πρέπει να παραδοθεί εντός προθεσμίας δεκαπέντε (15) εργασίμων ημερών από την προσωρινής Διάταξης της ΕΕΤΤ.

Κατά την ΕΕΤΤ η μόνη περίπτωση να μην ικανοποιήσει ο ΟΤΕ το αίτημα της Tellas στις προβλεπόμενες ημερομηνίες, είναι να προσκομίσει ο Οργανισμός στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι υπάρχει τεχνική δυσκολία, οπότε η παράδοση θα πρέπει να γίνει σε 20 μέρες.

Η παρέμβαση της ΕΕΤΤ «κρίθηκε αναγκαία δεδομένου ότι κατά την προφορική διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων πιθανολογήθηκε η νομική και ουσιαστική βασιμότητα της υποβληθείσας καταγγελίας», σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιτροπής.

Η Tellas κάνει λόγο για θετική εξέλιξη και χαρακτηρίζει την απόφαση της ΕΕΤΤ σημαντικό βήμα για την απρόσκοπτη προσφορά της υπηρεσίας Tellas Zisto.

Για να δούμε...

Δημοσ.

Γιατί τόσο καιρό δεν είχε ακουστεί αυτο .Ιδού η απορία......

Ναι μεν γνώριζα προσωπικά οτι ο ΟΤΕ δεν δίνει γραμμες στην Τελλας αλλα δεν περιμενα οτι θα ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.

Απο την μερια της παντως η Τελλας γιατι δεν ανέφερε στους πελατες οι οποιοι ηταν δυσαρεστημενοι και απο την αργοπορια της εταιρειας και απο την εξυπηρετηση οτι συμβαινει αυτο και αυτο

Κατι αλλο παιζεται το οποιο δεν θα το μάθουμε ποτε

Μηπως η τελλας χρωσταει λεφτα στον ΟΤΕ και για αυτο το λογο δεν τις εδινε γραμμες ????Μηπως περιμενε ο ΟΤΕ να του δώσει χρωστουμενα λεφτα η Τελλας για να ξεκινησει να τις ξαναδινει γραμμες?Δεν μιλαμε για 100 η 200 γραμμες αλλα για 20,000 .....

Εβγαλε ο ΟΤΕ δελτιο τυπου για να απαντησει για τα ασφαλιστικα μετρα που λεει η Τελλας οτι του εκανε?

Ποιος μου λεει εμενα οτι το δελτιο τυπου που εβγαλε η Τελλας δεν ειναι σε συμφωνια με τον ΟΤΕ για να καλυψει κατα καποιον τροπο την χασουρα και τα παραπονα τα οποια δεχεται καθημερινα απο τους συνδρομητες σχετικα με το Ζιστο.

Ενταξει ο ΟΤΕ δεν θελει να χάνει πελατες αλλα δεν νομιζω να εκανε και τοσο μεγαλο σαμποταζ στην Τελλας και σε οποιοδηποτε αλλο παροχο και να μην δινει γραμμες.

Αν ηταν ενταξει και οι αλλοι παροχοι απεναντι του δεν νομιζω να υπηρχε τετοιο θεμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...