Προς το περιεχόμενο

Tellas Zistο - 4Mbit!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 739
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έκανα αίτηση και εγώ σήμερα. Το μόνο κακό είναι ότι πρέπει να διακόψω την γραμμή ADSL, παρόλο που είναι απευθείας από τον ΟΤΕ και όχι μέσω κάποιου πακέτου γραμμής(ΟΤΕ)+σύνδεσης άλλης εταιρείας (δηλ. πληρώνω το πάγιο της γραμμής στον λογαριασμό του ΟΤΕ και έχω ξεχωριστή σύνδεση με την ALTEC), και έτσι θα μείνω χωρίς ADSL για τις 25 μέρες και βάλε που θα διαρκέσει η διαδικασία, γιατί από ό,τι μου είπαν πρέπει πρώτα να διακόψει ο ΟΤΕ την γραμμή ADSL (πράγμα που θα συμβεί σε 2 εβδομάδες σύμφωνα με το 134) και μετά να έρθει το courrier με τα συμβόλαια για υπογραφή, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία μεταφοράς του ενεργού τοπικού βρόχου από τον ΟΤΕ στην ΤΕLLAS.

Δημοσ.

Eseis oloi pou kanate aitisi stin TELLAS ZISTO rotisate an meta apo kapoio xroniko diastima kai gia opoiodipote logo epi8imeite pali na pate ston OTE an mporeite na exete to idio noumero??

Sunexeia to 3exnaw na parw na to rotiso...

Δημοσ.

re paidia na sas pw kati ki egw....

poly kalh prosfora fenete alla ligo prosektika...

ki egw tellas exw ki eixa ftasei sto shmeio na skeftomai 12 ianoyarioy poy 8a teleiwsei to symbolaio na thn ekana apo thn tellas (eixa ypograpsei gia to izi gia 24 mines). Hlikrina apo 8ema net (ektos ton teleyteo kairo) den eixa problima alla to kyriotero problima poy eixa htan h treles ka8ysteriseis toy typoy: na moy dwsoyn to kodiko prosbashs, na moy kanoyn anabathmisei, na me eksypiretisoyn koinos, moy ebgazan to ladi.

Eidika de gia na moy dwsoyn to kodiko prosbashs, eixa thn grammi energh se 3 meres (mono) apo ton pOTE kai h tellas moy edwse kodiko meta apo 1 1/2 mhna kai afoy eixa ftasei sto shmeio na toys pw oti 8elw na to akyrosw

H alh8eia einai oti poly to skeftomai to paketaki toys alla apo thn allh skeftomai kai poso me eixan "skasei" gia na me eksypiretisoyn....

Ayto i8ela na pw, aplos LIGO PROSEXTIKA

Δημοσ.

εγω πεφτω στο κεντρο ΟΤΕ Αρεως , ενα ισως απο τα πιο κεντρικα...

αποτι βλεπω δεν εχω καλυψη, αν και το site τους ειναι ψιλομπερδεμα...

παντως αν κρινω απο την καλυψη το να μην καλυπτουν βασικες κεντρικες περιοχες στο Κεντρο της Αθηνας ειναι δραματικη κατασταση... ετσι κανουν σοβαρες επενδυσεις;

Δημοσ.
Eseis oloi pou kanate aitisi stin TELLAS ZISTO rotisate an meta apo kapoio xroniko diastima kai gia opoiodipote logo epi8imeite pali na pate ston OTE an mporeite na exete to idio noumero??

Sunexeia to 3exnaw na parw na to rotiso...

Ναι, μπορουμε, μου το επιβεβαιωσαν και απο την ΤΕΛΛΑΣ. Αλλωτε αυτο ειναι θεμα φορητοτητας αριθμου,κανεις δεν μπορει να στο αρνηθει.

Μεχρι τελος του μηνα θα ερθει και στον Κολωνό (Σεπολια) για οποιον ενδιαφερεται.

Ο τυπος που με εξυπηρετησε ηταν ευγενεστατος, φανηκε να ξερει τι του γινεται, μου ειπε οτι εν ολιγοις,ΔΕΝ περνανε οπτικες ινες απο τα καλωδια της ΔΕΗ (οπως διαβασα καπου)αλλα οτι απλα σκαβουν και περνανε οπτικες ινες.

Απο πλευρας εξυπηρετησης μην περιμενετε πολλα, υπαλληλοι της ΔΕΗ (ή εστω θυγατρικης της) ειναι οι ανθρωποι,ακομα εχουν δημοσιοϋπαλληλικη νοοτροπια. Ξεχναμε το μπαχαλο τα 2 πρωτα χρονια της Cosmote? Για ρωτηστε τους τωρα που κοπηκαν τα πολλα πολλα μπονους κλπ....

Δημοσ.

Και για Μαρούσι τα ίδια είπαν μέχρι τέλος του μήνα το πολύ πιστεύουν ότι θα έχει γίνει αναβάθμιση στο δίκτυο :-? ........προς το παρών έγινε αίτηση μόνο για Tellas Zisto Telephone :roll:

Δημοσ.

Πολύ καλή προσφορά αρκεί να δουλεύει το internet χωρίς περιορισμούς (traffic shapping κλπ) και η γραμμή του τηλεφώνου όπως του ΟΤΕ. Για να δούμε θα τα καταφέρουν...

Δημοσ.
Ξεχναμε το μπαχαλο τα 2 πρωτα χρονια της Cosmote? Για ρωτηστε τους τωρα που κοπηκαν τα πολλα πολλα μπονους κλπ...

Μη λέμε και βλακείες... Η πλειοψηφεία των υπαλλήλων C-ote έχουν προσληφθεί ως ιδιωτικοί υπάλληλοι (εκτός μερικών εξαιρέσεων πχ. Εμπορικά καταστήματα)

Δημοσ.

Παντως εγώ εχω ενα αγχος.Τώρα με την isdn του ΟΤΕ χρησιμοποιώ ενα router zyxel 660H που αγόρασα ειδικά για να περιορίζω το bandwith των χρηστών που μοιράζονται τη γραμμή.Σε λίγο που θα πάμε στο δίκτυο της TELLAS και η γραμμή θα γίνει pstn θα μπορέσω να το χρησιμοποιήσω ή θα παέι άδικα και θα πρέπει να βάλω για router την κάθε μάπα που θα μου στείλουνε?:confused:

Δημοσ.
Μη λέμε και βλακείες... Η πλειοψηφεία των υπαλλήλων C-ote έχουν προσληφθεί ως ιδιωτικοί υπάλληλοι (εκτός μερικών εξαιρέσεων πχ. Εμπορικά καταστήματα)

Βλακειες θα λεγαμε αν δεν ειχαμε συγγενεις 1ου βαθμου στην εν λογω εταιρεια. Παρεμπιπτοντως,ας προσεχουμε τους χαρακτηρισμους που χρησιμοποιουμε. Δεν εχουμε κανει μαζι φανταροι (υποθετω) ουτε ημασταν κολληταρια στο δημοτικο (μαλλον), οποτε οι χαρακτηρισμοι μπορουν να θεωρηθουν προσωπικη προσβολη, δε νομιζεις? (Εκτος αν -και- εδω ισχυει το "ο παλιος ειναι αλλοιως",πραγμα που δεν εχω καταλαβει ολους αυτους τους μηνες και ειλικρινα χαιρομαι γι'αυτο)

Δημοσ.
Παντως εγώ εχω ενα αγχος.Τώρα με την isdn του ΟΤΕ χρησιμοποιώ ενα router zyxel 660H που αγόρασα ειδικά για να περιορίζω το bandwith των χρηστών που μοιράζονται τη γραμμή.Σε λίγο που θα πάμε στο δίκτυο της TELLAS και η γραμμή θα γίνει pstn θα μπορέσω να το χρησιμοποιήσω ή θα παέι άδικα και θα πρέπει να βάλω για router την κάθε μάπα που θα μου στείλουνε?:confused:

Κι εγω την ιδια απορια εχω..

Δημοσ.
Ψήνομαι και εγώ αλλά ακούω διάφορα....

Πάντως το τηλ κέντρο φυσάει,0 αναμονή...:)

Otan einai na sou poulisoun 0 anamoni otan omws pairneis sto help desk treli anamoni kai otan to sikwsoun to paizoun kinezoi.... kala den milaw gia to ti parami8i sou rixnoun otan 8es na diakopseis alla kai poso to trabane..... :evil:

Den prokeite na tous xaraktirisw.... :-|

alla opoios mple3i me tellas einai a3ios tis moiras tou.... :-|

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...