GEORGE/147 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 το απλο μοντεμ δεν νομιζω να υποστηριζει adsl+2 ταχυτητες.Πως γινεται αυτο?Αποκλειεται με το crypto που εχεις να πιανεις 4ΜΒιτ ταχυτητα. Μα τα 4mbit δεν θεωρείται adsl+2... Αν δεν κάνω λάθος από 8 και πάνω μπαίνεις σε αυτή την κατηγορία...
EKTELESTES Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Το manual γράφει ότι υποστιρίζει μέχρι 8 Mbps download & 1 Mbps upload. Η πλήρης ονομασία του modem είναι: Crypto F200 A ADSL MODEM. Είναι δοκιμασμένο και όντως πιάνει την ταχύτητα που αναφέρω (4 Mbps) (Αυτή τη στιγμή κατεβάζω απο rapidshare 330 KB/sec) me to crypto pantws egw eixa POLLA provlhmata, kollouse synexeia klp klp. Molis evala to router tous ola ok, alla molis evala to Us robotics 9107, eida to theio fws 400ares se private torrent servers kai exw piasei k 430 apo ellada.
nukem111 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά, μπορεί να επικοινωνήσει κανένας με το 13800 της Tellas? Γιατι απο 3 διαφορετικούς αριθμούς προσπαθώ από τον Γενάρη μέχρι σήμερα να επικοινωνήσω με το τμ Εξ.Πελατών, κάθε μέρα, 4 φορές της μέρα, επί 6 λεπτά τη φορά, και δεν έχει απαντήσει Κ Α Ν Ε Ν Α Σ. Μάλλον θα αργήσω μήνες, μέχρι να απαντήσει κάποιος ώστε να μου αναβαθμίσουν τη συνδεσή μου σε 4 MBps
GEORGE/147 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά, μπορεί να επικοινωνήσει κανένας με το 13800 της Tellas? Γιατι απο 3 διαφορετικούς αριθμούς προσπαθώ από τον Γενάρη μέχρι σήμερα να επικοινωνήσω με το τμ Εξ.Πελατών, κάθε μέρα, 4 φορές της μέρα, επί 6 λεπτά τη φορά, και δεν έχει απαντήσει Κ Α Ν Ε Ν Α Σ. Μάλλον θα αργήσω μήνες, μέχρι να απαντήσει κάποιος ώστε να μου αναβαθμίσουν τη συνδεσή μου σε 4 MBps Εγώ την Πέμπτη που πέρασε πήρα στο 13800 και μετά από 6-7 λεπτά αναμονής έβγαλα γραμμή... Εννοείς οτι η γραμμή σου είναι πλέον στο δίκτυο της tellas και δεν σου έχουν βάλει τα 4 MBps???
nukem111 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Είμαι στο Tellas DSL @ University και Tellas σταθερή τηλεφωνία. Πήρα το πρωί τηλέφωνο στα κεντρικά της εταιρίας, να μάθω για ποιό λόγο είμαι ακόμας συνδρομητής αυτής της εταιρίας, και με πέρασαν στο 13800 για να περιμένω τελικά άλλα 6 λεπτά!!! Ε Λ Ε Ο Σ ! ! ! ΟΧΙ άλλο κάρβουνο!!!
soeht Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 παιδια προσεξτε κατι για οσουσ θελουν να το αποκτησουν ,to adsl της tellas 4 MBps ειναι με χρονοχρεοση προσοχη.
N1ghtW0lf Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 re file soeht, allo to paketo xronoxrewshs kai allo to Zisto 4Mbs... diabase tis proigoumenes selides mpas kai ma8eis tipota parapanw...
eliask Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 παιδια προσεξτε κατι για οσουσ θελουν να το αποκτησουν ,to adsl της tellas 4 MBps ειναι με χρονοχρεοση προσοχη. kalo einai na diavazoume prota kai meta na grafoume gia na min legontai pragmata pou den isxyoun ...
GEORGE/147 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Μία ερώτηση!!! Ο courier για τα συμβόλαια ήταν συνεπής στην ημέρα και ώρα του κανονισμένου ραντεβού ή ήρθε όποτε ήθελε?
wiz@rd21 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Μετά από τηλεφώνημα του τύπου ''γιατι δεν ήρθες'' ήρθε άλλη μερα.
GEORGE/147 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Μετά από τηλεφώνημα του τύπου ''γιατι δεν ήρθες'' ήρθε άλλη μερα. Τελικά όλα καλά με τον courier για εμένα.. Είχαμε πει για σήμερα,2 με 5.Τελικά,στις 4:30 ήταν σπίτι μου και υπέγραψα την αίτηση.Οπότε,από σήμερα ξεκινάει και ο δικός μου γολγοθάς... Ελπίζω σε 1,5 μήνα να καταφέρω να έχω όλες τις υπηρεσίες...
stormwave Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 hello!!eimai kai gw enas akoma pou perimenei 4 mhnes,exw mono thlefwno to opoio den mporw na parw alla to koufw einai oti twra pou teleiwnei h diadikasia XWRISA kai preipei na fygw apo to spiti,paei kai to zisto,paei kai h anamonh syndeshs,pane ola,pame gi'alla......
polakis21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ πάντως συνεχίζω το show!Υπογραφή από 7/12 κι ακόμα τίποτα!Βαριέμαι πλέον και να τους κυνηγήσω, βαριέμαι και να πάω σε άλλον provider γιατί κι εκεί θα περιμένω.Έχω dsl στην δουλειά και μέχρι να ενεργοποιηθώ την ψιλοβολεύω... Πότε θα το ζήσω τελικά? Πόσο πιστεύετε ότι θα είναι το ανώτερο που θα περιμένω? 7 μαρτίου θα κλείσω 3 μήνες αναμονής... Μιλάμε για πολύ γέλιο έτσι...
tarrasque Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 hello!!eimai kai gw enas akoma pou perimenei 4 mhnes,exw mono thlefwno to opoio den mporw na parw alla to koufw einai oti twra pou teleiwnei h diadikasia XWRISA kai preipei na fygw apo to spiti,paei kai to zisto,paei kai h anamonh syndeshs,pane ola,pame gi'alla...... respect file to kalytero minima sto thread :D kala kouragia kai opos les pame gi'alla!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.