ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 2 μήνες και 7 μέρες !!!!!!!! Σε περναω κατα 2. Είμαι ετοιμος να συντάξω εξώδικο.Εχω ταλαιπωρηθει αφάνταστα.Εχω κανει απειρα τηλεφωνα και αυτο που μου ειπαν την Πεμπτη που περασε ειναι οτι δεν έχει γίνει ακομα αίτηση για την φορητοτητα του αριθμου προς τον ΟΤΕ. Ειναι καραγκιοζηδες (το λιγοτερο που μπορω να πω). Τους ρωτησα αν εχει προβλημα η Καλλιθεα και μου απαντησαν οτι προβλημα δεν εχει η Καλλιθεα αλλα ο Αγιος Δημητριος και η Δάφνη. Αν τους ελεγα οτι μενω Δάφνη θα μου λεγαν οτι εχει πρόβλημα η Καλλιθεα.Τοσο καραγκιοζηδες ειναι Τους ειπα οτι λογω δουλειας εχω αναγκη το ιντερνετ και οτι αναγκαζομαι να μενω παραπάνω στην δουλεια μου για να βλεπω καποια πραγματα ,οτι τρεχω στα ιντερνετ καφε οποτε θελω κατι αλλα το αυτι τους δεν ιδρωνει Την τετάρτη τους απειλησα με εξωδικο αλλα δεν με πηρε κανεις να μου δωσει μια απαντηση.Την πεμπτη τους ξαναπειλησα αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση Στον περιπτερα της γειτονιας μου να ειχα κανει αιτηση για adsl πιο γρηγορα θα μου την εβαζε...
asxetoula Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Και περιμένετε ακόμα; Κι εγώ περίμενα 2 μήνες, αλλά παραπάνω ούτε μέρα. Ούτε σε εξώδικα δίνουν σημασία, ούτε φυσικά στους λόγους για τους οποίους χρειάζεσαι στο internet. Δεν ξέρω ποιος ευθύνεται για την καθυστέρηση (ο ΟΤΕ ή η Tellas) αλλά 2 μήνες; Ούτε ιδιωτικό δίκτυο για τον καθένα να κατασκεύαζαν... έ+λε+ος.
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Τώρα εχουν αρχισει και ριχνουν τις καθυστερησεις στον ΟΤΕ γιατι δεν τους δινει πορτες . Σημερα τους πηρα παλι και τους ρωτησα σε τι πορεια ειναι η αιτηση μου και ποτε θα εχω την %^%&^$##@& την υπηρεσια. Ξερετε μου λεει η τυπισσα ,δεν μπορω να το δω απο το συστημα αυτο... Καλα τους λεω , τι συστημα ειναι αυτο που εχετε.Εδω οι αλλοι providers εχουν online συστημα για να βλεπεις την πορεια της αιτησης σου Σιωπη...αυτοι Να με παρει καποιος υπευθυνος να μου πει ποτε θα εχω ιντερνετ.Αλλιως υπαρχει ενα εξωδικο ετοιμο για κοινοποιηση και δεν θελω πιστευω ουτε εγω ουτε εσεις να φτασουμε σε αυτο το σημειο Ειναι αλητες
crach13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 μετα απο 4 μηνες υπομονη σημερα μπηκε και το dsl μου στα 4.Απιστευτη ταλαιπωρια αλλα τωρα αξιζει το κοπο.Δοκιμασα προχειρα να κατεβασω κατι και το κοντερ εγραψε 440kb/s
asxetoula Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Τώρα εχουν αρχισει και ριχνουν τις καθυστερησεις στον ΟΤΕ γιατι δεν τους δινει πορτες . Δεν πρόκειται για ιδιόκτητο δίκτυο; "Δεν τους δίνει ο ΟΤΕ πόρτες"; Δεν έχουν δικά τους DSLAM; Δεν ξέρω τίποτα σχετικά με δίκτυα, αλλά πώς κάνουν λόγο για πλήρη αποδέσμευση από τον ΟΤΕ; Αναφέρονται μόνο στο πάγιο;
madboy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Το σωστό είναι οτι ο Οτε δεν δίνει ζευγη καλωδίων και οχι πόρτες όπως έχουν συνηθίσει να λένε στο 13800.
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Απιστευτη ταλαιπωρια αλλα τωρα αξιζει το κοπο. Χαράς την υπομονή σου που περιμενες τόσο καιρό. Δεν πιστευω οτι αξίζει τον κόπο να περιμένεις τόσο καιρό για μια υπηρεσία την οποία στο εξωτερικό την αποκτουν με ενα απλό τηλεφωνημα και τα οποία 4mbps θεωρούνται στο εξωτερικό σαν τα 56kbps που έχουμε εδώ. Οι ανθρωποι είναι αλήτες και εχουν ερασιτεχνικη νοοτροπια
orasis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 makari na ixan erasitexniki, tha itan erastes tis texnis. as apolausoume lipon tin kathari thalasa, kai afto to kalokeri, kai siga siga kutsa kutsa tha katevi kai to debian mexri tin epistrofi apo xalkidiki hahah
alonso_7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια απο Κυριακη εχω και εγω 4mbps!Παει σφαιρα,κατεβαζω με 420-440 kb/s!Μονο με το τηλεφωνο εχω ενα προβληματακι!Καλω κανονικα απεριοριστα αλλα με καλουν μονο απο κινητα στο σταθερο αλλιως απο σταθερο χτυπαει μεν στο κεντρο αλλα οχι σε μενα!Το εδωσα βλαβη και μου ειπαν μεχρι την Παρασκευη θα ειναι ετοιμο!Η ποιοτητα του τηλεφωνου ακριβως οπως του Π-ΟΤΕ!Περιμενα 2 μηνες και 7 ημερες αλλα αξιζε τον κοπο!Παιδια υπομονη ο Οτε φταιει για ολα!Δεν δινει ζευγη καλωδιων(Πορτες κοινως)!Τωρα με το καινουριο νομο της ΕΕΤΤ θα φτιαξουν ολα!
louben Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Οι ανθρωποι είναι αλήτες και εχουν ερασιτεχνικη νοοτροπια Δε νομιζω μαγκες ειναι αφου βρισκουν ολους εμας τους Μ*******ες και πατανε.Ας οψεται που ειναι οι πρωτοι. Σε κανα χρονο απο τωρα που θα ειναι περισσοτεροι θ αχτυπανε τους πελατες με το ντουφεκι αλλα που????
jimpro Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Εγω απλα κανω υπομονη. Δε βιαζομαι καθολου γιατι οποτε βιαστηκα εκανα @@ρια. Μετα απο αρκετο καιρο οταν θα κανουν τεμεναδες για πελατες πιστευω οτι θα κοιταξω να δω τι θα κανω.
Isobitis_r Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 makari na ixan erasitexniki, tha itan erastes tis texnis. as apolausoume lipon tin kathari thalasa, kai afto to kalokeri, kai siga siga kutsa kutsa tha katevi kai to debian mexri tin epistrofi apo xalkidiki hahah xaxaxaxaxaxaxa kalo kalo!!!
GEORGE/147 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπόν,σήμερα πήρα και εγώ στο 13800 και μετά από 7,5 λεπτά αναμονής έβγαλα γραμμή.Έδωσα τα στοιχεία μου και έκλεισα ένα ραντεβού για υπογραφή συμβολαίων στις 21/2(την Τετάρτη που έρχεται). Οπότε,θα σας λέω και εγώ πως πάνε τα πράγματα και με την δική μου αίτηση. Η περιοχή μου υποστηρίζεται από το δίκτυο της Tellas και θέλω να πιστεύω οτι σε 1,5 μήνα θα με έχουν ενεργοποιήσει μεταφέροντας την γραμμή μου από ΟΤΕ σε Tellas. Άντε να δούμε λοιπόν πώς θα πάει και με την περίπτωσή μου!!
greg21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Geia Sas.egw Paidia Ston Byrwna Perimenw 3 Mhnes Akrivws.twra Moy Eipan Oti Syndethika Alla Oi Texnikoi Poy Irthan Spiti Moy Moy Eipan Oti Den Exei Ginei Energopoihsh.den Kserw Ti Na Kanw.exw Xasei Kathe Ypomonh.
alonso_7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Geia Sas.egw Paidia Ston Byrwna Perimenw 3 Mhnes Akrivws.twra Moy Eipan Oti Syndethika Alla Oi Texnikoi Poy Irthan Spiti Moy Moy Eipan Oti Den Exei Ginei Energopoihsh.den Kserw Ti Na Kanw.exw Xasei Kathe Ypomonh. file kane ipomoni!kai ego virona meno kai me sindesan meta apo 72 meres anamoni!aksizei omos giati i tessara paei sfaira!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.