Προς το περιεχόμενο

Tellas Zistο - 4Mbit!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντε να δουμε.

18/1 τους εστειλα μια επιστολη σχετικα με την ταλαιπωρια που εχω τραβηξει , τους έκραξα βεβαια στην επιστολή και απαιτησα να δωσουν προτεραιοτητα στο αίτημα.Στις 19/1 τους εστειλα δικαιολογητικα και αλλη μια επιστολή.

Καθε μέρα σχεδον τηλεφωνουσα αν πηραν τα φαξ αλλα η απάντηση ηταν αρνητικη.

Χτες το βραδυ με το που πηγα σπιτι πηρα τηλέφωνο ξανα.

Ημουν αποφασισμενος απο την στιγμή που θα μου λεγαν πως δεν πηραν τα φαξ απο 18 και 19/1 οτι θα έκανα καταγγελια στο συνηγορο του πολίτη και αν δεν με επαιρνε κάποιος τηλεφωνο εντός 2 εργάσιμων να τους έστελνα ένα ωραίο εξώδικο (μιας και δεν πληρωνα φραγκο αφου η sister ειναι δικηγορος)

Δεν χρειαστηκε τελικα να τα πω ολα αυτα

Μιλησα με ένα ευγενεστατο τύπο ο οποιος για μενα ηταν ο πιο επαγγελματιας που εχω μιλησει εκει μέσα και ηξερε την δουλεια του.Με εβαλε στην αναμονη για να διαβασει τις επιστολες που ειχα στειλει και αφου μου ειπε οτι εχει παρει και τα δικαιολογητικα μου ανεφερε οτι μιας και εχω ταλαιπωρηθει πάρα πολυ θα προχωρησει το αίτημα μου αυτος .Επίσης μου ειπε να του κάνω ενα τηλεφωνο την Παρασκευη για να δω που βρισκομαστε.

Θα δειξει......

Απο 5/12 και ακομα τιποτα.....

• Απαντ. 739
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σήμερα στέλνω το fax ακύρωσης. Εαν δεν τον χάσουν και αυτό όπως χάσανε την αίτηση που έκανα στις αρχές Δεκεμβρίου, δεν θα ξανακούσω από αυτούς τους ερασιτέχνες πια..

Δημοσ.
Σήμερα στέλνω το fax ακύρωσης. Εαν δεν τον χάσουν και αυτό όπως χάσανε την αίτηση που έκανα στις αρχές Δεκεμβρίου, δεν θα ξανακούσω από αυτούς τους ερασιτέχνες πια..

Το πρώτο συνηθίζουν να το χάνουν, μην ανησυχείς, το δεύτερο ή το τρίτο, μπορεί και το τέταρτο θα το λάβουν, πού θα πάει; :mrgreen:

Δημοσ.

kala kai ego tous esteila stis arxes Ianouarioy fax akyrosis(aitisi apo 17/11) kai me piran stis 22 na mou poun pos i grammi mou einai etoimi !!!!!!!! ola ginontai se ayti tin etaireia paides .To kalo einai pos apo 22 exo tilefono kai apo 29 syndesi adsl .Gia exoplismo vevea oute foni oute akroasi alla den peirazei pira diko mou .! Genika stin kalyteri i anamoni einai toulaxiston 2 mines kai ayto tha prepei na to perimenoun oloi .Opote ypomoni !!!

Δημοσ.

Να περιμένω με την προϋπόθεση να φανεί κάτι στην πορεία. Να περιμένω όμως 2 μήνες και να μου λένε :Κύριε είστε σίγουρος ότι έχετε κάνει αίτηση; Ε αυτό καταντάει γελείο

Δημοσ.

Xtes kai simera kanane anadromologish kai rithmiseis sta dslam (toulaxiston sto diko moy) tou zisto.

Apotelesma pleon me FAST PATH ADSL2PLUS exw proto ping me dslam 6ms :mrgreen:

>Tracing route to www.otenet.gr [62.103.128.215]
over a maximum of 30 hops:

1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  192.168.254.254
 2     6 ms     6 ms     6 ms  62.169.255.23
 3     7 ms     7 ms     6 ms  62.169.192.6
 4     7 ms     7 ms     8 ms  62.169.252.78
 5     8 ms     8 ms     7 ms  otenet.aix.gr [195.130.89.2]
 6     7 ms     8 ms     8 ms  athe7609b-vlan62.otenet.net [62.103.6.66]
 7     8 ms     8 ms     8 ms  80.106.2.94
 8     8 ms     8 ms     7 ms  athe-GSRa-ge33.otenet.net [62.103.7.55]
 9     8 ms     8 ms     8 ms  maro7300-athe-GSRa.backbone.otenet.net [212.205.
223.194]
10     8 ms     7 ms     9 ms  dc6509a.otenet.net [212.205.222.114]
11     8 ms     8 ms     9 ms  www.otenet.gr [62.103.128.215]

Trace complete.

Kai me tis anadromologiseis epeksa BF2 stous Agglikous server Multiplay kai Jolt me 67ms ping kathos kai ston Germaniko k-play.de me 61ms ping !!!

>
Pinging k-play.de [81.3.59.4] with 32 bytes of data:

Reply from 81.3.59.4: bytes=32 time=63ms TTL=52
Reply from 81.3.59.4: bytes=32 time=64ms TTL=52
Reply from 81.3.59.4: bytes=32 time=62ms TTL=52
Reply from 81.3.59.4: bytes=32 time=64ms TTL=52

Pinging jolt.co.uk [82.133.85.65] with 32 bytes of data:

Reply from 82.133.85.65: bytes=32 time=66ms TTL=50
Reply from 82.133.85.65: bytes=32 time=64ms TTL=50
Reply from 82.133.85.65: bytes=32 time=63ms TTL=50
Reply from 82.133.85.65: bytes=32 time=66ms TTL=50

Pleon to anigma twn selidwn petaei stin kirioleksia :mrgreen:

Eime bathitata sigkimenos :cry: :cry:

Δημοσ.

Εγω τελικα ειμαι απο τους τυχερους (??) της τελλας....

Ειμαι σε αναμονη εντος των ημερων να ενεργοποιηθει στην περιοχη μου (DSLAM Κεραμεικου) το δικτυο της τελλας.

Δυστυχως ομως υπαρχει ενα περιεργο συστημα, οπου πρεπει να καταργησω πρωτα τις πορτες που μου εχει ανοιξει ο ΟΤΕ και μετα να ξανανοιξουν απο την τελλας (η για την τελλας απο τον ΟΤΕ).

Αυτη η βιολα σημαινει οτι μενεις εκτος ιντερνετ απο 10 μερες μπορει και για 20...

Μονη λυση ειναι να βαλεις dialup συνδεση και φυσικα μοντεμ που δεν εχω πλεον....

Και ερωτω γιατι αυτος ο γολγοθας??

ποιος ευθυνεται για αυτο????

Δημοσ.
Εγω τελικα ειμαι απο τους τυχερους (??) της τελλας....

Ειμαι σε αναμονη εντος των ημερων να ενεργοποιηθει στην περιοχη μου (DSLAM Κεραμεικου) το δικτυο της τελλας.

Δυστυχως ομως υπαρχει ενα περιεργο συστημα, οπου πρεπει να καταργησω πρωτα τις πορτες που μου εχει ανοιξει ο ΟΤΕ και μετα να ξανανοιξουν απο την τελλας (η για την τελλας απο τον ΟΤΕ).

Αυτη η βιολα σημαινει οτι μενεις εκτος ιντερνετ απο 10 μερες μπορει και για 20...

Μονη λυση ειναι να βαλεις dialup συνδεση και φυσικα μοντεμ που δεν εχω πλεον....

Και ερωτω γιατι αυτος ο γολγοθας??

ποιος ευθυνεται για αυτο????

Den einai tipota periergo file mou etsi ginete i douleia. Tora exeis dsl apo ton OTE eise sinedemenos sta dslam tou. Tha prepei na katargiseis tin dsl apo ton OTE opou pernei kamia 12 ergasimes kai meta na erhei o ekastote enalaxtikos paroxeos (Tellas forthnet vivodi ktl ktl) na se sindesei sto diko tou dslam . To opio kai auto apeti mia diergasia, apa fantasou pos stelnei aitima ston OTE gia na to kanei kai o ote thelei alles 12 ergasimes na apantisei thetika i arnitika. Epita thelei kai merikes meres na se sindesh o enalaxtikos.

Auto simenei oti den tha exeis tilephono gia liges ores (apo 1-3 ores sinithos pernei i foritotita) kai dsl ipologise oti den tha exeis gia 1 mina .....

Δημοσ.

kai dsl ipologise oti den tha exeis gia 1 mina .....

επειδη το εθεσες σαν απλο και συνηθες ζητημα, μπορεις να μου πεις αλλη χωρα που γινεται αυτο ???

Δηλαδη να αλλαζει παροχο και να μενεις ενα μηνα εκτος συνδεσης μεχρι να τσεκαρουν (τι αραγε??) οι υπευθυνοι (??) τι μερεμετι θελει η αλλαγη παροχου???

Δηλαδη ειμαι παραξενος η περιεργος που λεω οτι αυτο θα επρεπε να κραταει 2 αντε 3 μερες μαξ???

Επισης ειναι τελειως ατοπη η αποψη μου οτι αυτο ειναι βιτσιο του (π)ΟΤΕ, για να σε αποτρεψει να αλλαξεις παροχο βαζωντας σου οτι εμποδια μπορει μπροστα του???? Εμενα παντως με εχει αποτρεψει και το σκεφτομαι να κανω την αποσυνδεση και ενα μηνα να καμαρωνω ετσι....

Επιπλεον ασε εμενα, μπορεις να μου πεις τι θα εκανα αν ημουν επιχειρηματιας???? θα εβαζα dialup??? Αλλα εκει δεν νομιζω να ισχυουν αυτα...

Παρολα αυτα, για να την σπασω στους οτετζηδες, σκεφτομαι να παρω δευτερη γραμμη, να κανω εκει συνδεση και να ριξω την αλλη στο zisto... και οταν μπει το zisto να την ακυρωσω...

Οκ θα πληρωσω πχ 200 ευρω, αλλα θα το κανω οπως μου αρεσει γιατι αυτο σε αναγκαζουν να κανεις με αυτες τις τακτικες.

Αλλιως πρεπει να μεινεις θες δεν θες στο πΟΤΕ!!!

Εμ ελεος πια, με ολους αυτους τους "υπευθυνος"....

Δημοσ.

mia erwthsh na kanw egw...

Exw mia grammh sto spiti mou, pou anhkei dustuxws sthn pOTENET...

Mporw na kanw aithsh sthn Tellas, gia na mou ftiaksoun nea grammh sto spiti mou, h opoia na anhkei sthn tellas kai molis energopoih8ei auth na kopsw thn allh ths otenet kai to thl apo ton ote ??

Δημοσ.

N1ghtW0lf,

Προφανως εννοεις οτι η γραμμη σου ανηκει στον πΟΤΕ οπως ολων μας.

Αυτο το να σου φτιαξει γραμμη η τελλας δεν το καταλαβαινω ειλικρινα.

Να σου τραβηξει δηλαδη γραμμη η τελλας απο τα γραφεια της μεχρι σπιτι σου???

Εν πασει περιπτωση αν θες να αλλαξεις παροχο και να μην εχεις καμια σχεση με τον πΟΤΕ θα πρεπει να περιμενεις περιπου ενα μηνα αναλογα την τυχη σου (και το DSLAM σου) και στο καπακι κοβεις τον πΟΤΕ...

(αφου φυσικα μεινεις χωρις ιντερνετ κανα μηνα ετσι για να μαθεις που ζεις στην ελλαδα....ενδεχεται στο μελλον να σε μαστιγωνουν κιολας, οποτε οτι ειναι να κανεις καντο σβελτα).

Δημοσ.
mia erwthsh na kanw egw...

Exw mia grammh sto spiti mou, pou anhkei dustuxws sthn pOTENET...

Mporw na kanw aithsh sthn Tellas, gia na mou ftiaksoun nea grammh sto spiti mou, h opoia na anhkei sthn tellas kai molis energopoih8ei auth na kopsw thn allh ths otenet kai to thl apo ton ote ??

Auto ekana egw file mou omws prosekse to ekseis. H tellas tha sou dosi ena noumero 211-400xxx kai auto tha paraminei. Den mporeis na kaneis foritotita tou noumerou pou exeis tora ston OTE se auto.

Opote ama kopseis ton OTE tha xasis kai to noumero pou exeis tora opote den kserw kata poso se boleuei.

Egw to ekana auto gia na min minw oute 1 lepto xoris dsl.

Tora ti tha kanw apo edw kai pera giati emena alla eixan pei tote otan ekana tin aitish alla tora ti na tous peis. Tha perimenw 1 xrono pou ligi to simboleo tha diakopsw tin nea auth grammi (tis tellas) kai tha kanw foritotita tin allh tou OTE. Etsi pali den tha minw oute 1 mera xoris dsl :mrgreen: Eh ekei mas katanatisane ean den thes na mineis 30-40meres xoris dsl :???:

Elpizw se 1 xrono na einai kalitera ta pragmata kai na xw kai alles epiloges :)

Opws kai na xi kerdismenos bgenw giati tora me 30 euro exw 4mbps kai deuteri grammh :mrgreen:

kai dsl ipologise oti den tha exeis gia 1 mina .....

επειδη το εθεσες σαν απλο και συνηθες ζητημα, μπορεις να μου πεις αλλη χωρα που γινεται αυτο ???

Δηλαδη να αλλαζει παροχο και να μενεις ενα μηνα εκτος συνδεσης μεχρι να τσεκαρουν (τι αραγε??) οι υπευθυνοι (??) τι μερεμετι θελει η αλλαγη παροχου???

Δηλαδη ειμαι παραξενος η περιεργος που λεω οτι αυτο θα επρεπε να κραταει 2 αντε 3 μερες μαξ???

Επισης ειναι τελειως ατοπη η αποψη μου οτι αυτο ειναι βιτσιο του (π)ΟΤΕ, για να σε αποτρεψει να αλλαξεις παροχο βαζωντας σου οτι εμποδια μπορει μπροστα του???? Εμενα παντως με εχει αποτρεψει και το σκεφτομαι να κανω την αποσυνδεση και ενα μηνα να καμαρωνω ετσι....

Επιπλεον ασε εμενα, μπορεις να μου πεις τι θα εκανα αν ημουν επιχειρηματιας???? θα εβαζα dialup??? Αλλα εκει δεν νομιζω να ισχυουν αυτα...

Παρολα αυτα, για να την σπασω στους οτετζηδες, σκεφτομαι να παρω δευτερη γραμμη, να κανω εκει συνδεση και να ριξω την αλλη στο zisto... και οταν μπει το zisto να την ακυρωσω...

Οκ θα πληρωσω πχ 200 ευρω, αλλα θα το κανω οπως μου αρεσει γιατι αυτο σε αναγκαζουν να κανεις με αυτες τις τακτικες.

Αλλιως πρεπει να μεινεις θες δεν θες στο πΟΤΕ!!!

Εμ ελεος πια, με ολους αυτους τους "υπευθυνος"....

Den gnorizw ti ginete stis alles xores :-D

Omws auto einai to Elliniko skiniko kai auto exoun simfonisi oi enalaxtikoi me ton OTE kai tin EETT. Autes tis diories exoun thespisi apo ekei kai pera ti na sou pw file mou. As elpisoume sto melon na ginoun kalitera ta pragmata gia mas. Pantos opws sou eipe i foritotita meneis liges ores xoris tilephono to problima einai i dsl ekei asta na pane .....

Δημοσ.

mperdemenh katastash re gamw thn trela mou...

apo thn mia den 8elw na xasw to thlefwno pou exw giati ante meta na diadwseis to kainourio thlefwno, alla apo thn allh me auton ton tropo h diadikasia aplopoieitai (nomizw) kai ginetai pio suntomh h anamonh (kai pali nomizw)

exw bare8ei ka8e mhna na plhrwnw 20 eurw pagio sthn OTENET gia thn DSL1024 kai allo toso pagio gia ton OTE kai thn skato pstn tous...

Δημοσ.

apo thn mia den 8elw na xasw to thlefwno pou exw giati ante meta na diadwseis to kainourio thlefwno, alla apo thn allh me auton ton tropo h diadikasia aplopoieitai (nomizw) kai ginetai pio suntomh h anamonh (kai pali nomizw)

Πριν ακυρώσω την αίτηση στην Tellas το είχα ρωτήσει αυτό, αν δηλαδή η ενεργοποίηση θα γίνει πιο γρήγορα αν ζητήσω καινούριο αριθμό, μου είπαν πως θα γλιτώσω 2 με 3 εργάσιμες!! Σιγά τη διαφορά...

Το μόνο που ενδεχομένως θα άξιζε να κάνεις, είναι να ζητήσεις εξ' ολοκλήρου καινούρια γραμμή(με καινούριο αριθμό) και όταν με το καλό ενεργοποιηθεί να διακόψεις την άλλη από ΟΤΕ. Έτσι τουλάχιστον δε θα μείνεις 2 μήνες χωρίς internet στο έλεος της Tellas.

Δημοσ.

ma auto lew ;)

na zhthsw eks oloklhrou kainouria grammh (me kainourio ari8mo)

alla den 8elw na xasw ton ari8mo pou exw...

apo thn allh skeftomai na perimenw mexri to kalokairi pou 8a paw diakopes, kai kana 2 bdomades pio nwris na zhthsw oti allages 8elw...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...