Προς το περιεχόμενο

Tellas Zistο - 4Mbit!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακούστε και αυτό να γελάσετε...

Χτυπάει το κινητό μου το μεσημέρι

Το σηκώνω και ακολουθεί η παρακάτω συνομιλία

--Παρακαλώ???

-Ο κύριος Μανώλης??

--Ο ίδιος , ποια κυρία είστε??

-Από Τελλάς σας καλούμε

Εκεινη την στιγμή δάκρυα χαρας τρεχαν από τα ματια μου.Λεω με πηραν επιτελους τηλέφωνο μετα από συνεχόμενα δικά μου τηλέφωνα.

--Πείτε μου (τους λέω)

-Υπάρχει ένα υπόλοιπο στο λογαριασμό σας που πρέπει να πληρωθεί

Εκεινη την στιγμή στεγνωνουν τελείως τα δάκρυα χαράς και αρχίζει το ψιλοβρισίδι

Ταλαιπωρουμαι τοσο καιρο , δεν με εχει ενημερώσει κανενας για το τι προβλημα υπάρχει στον λογαριασμο μου , αλλά οταν είναι για λεφτα με παιρνετε τηλεφωνο.

Τα λεφτα θα μπουν αμέσως μόλις με παρει ένα υπεύθυνο άτομο από την Τελλας για να μου πει τι προβλημα υπάρχει με την αίτηση μου και τα συμβόλαια που υπέγραψα ..Αλλιώς ξεχάστε τα.

Αύριο λέω να ξυπνήσω από τις 6 και να παω στην ΤΕΛΛΑΣ.Δεν ξέρω τι πρόβλημα υπάρχει αλλά αύριο θα λυθει....

• Απαντ. 739
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kalhspera se olous,

me aformh thn shmerinh Odusseia mou na vrw kapoion upeu8hno na milhsw sthn tellas sas enhmerwnw gia mhn pa8ei allos ta idia:

Prin apo peripou 1 mish mhna ekana aithsh zisto xaroumenos pou 8a exw dsl opws me eixan enhmerwsei mesa se 25 meres... Otan eftasan autes oi 25 meres me megalh ekplhxh ema8a pws den htan to telos ths diadikasias alla 25 meres gia na er8ei o courrier (les kai ton xepagwnane se kanena mouseio). hr8e o courrier stis 7/12 kai perimena to perifhmo 15hmero pou mou dwsane gia na oloklhrw8ei h diadikasia... Ta peri8wria stenepsan kai ka8e fora (ana vdomada) pou tous epairna mou elegan ta idia kai ta idia: ftaiei o Ote!!! Ta diavolia den arghsan na er8oun kai apo prox8es vazw to thlefwno sthn aqnoixth akroash kai perimenw na akousw thn fwnh kapoiou dikou tous.... kanenas den apanta. Shmera xupnhsa kefatos kai 8ewrhsa swsto na to valw stoxo na ma8w ti sumvainei. ustera apo 3 wres astamathtwn klhsewn xwris na milhsw me kanenan apofasisa na parw sto 210 pou vrhka sthn selida epikoinwnias na milhsw me ton upeu8hno tou zisto o opoios ka8e fora pou xtupouse to thlefwno tou to katevaze (profanws gia na mou deixei poios einai o m****as). kai exwntas ekneuristei lew na vrisw kapoion, ton pragmatiko ftaixth (poion allon) ton Ote. Sas plhroforw oti enw ennohtai den h8elan na dwsoun plhrofories afou tous egkataleipw ustera apo piesh mou eipa oti den exoun aithsh!!!! tous euxaristw kai sunexizw me anazhthsh tellas. akouga radiofwno kai lew: den pairnw kanenan dhmosiografo oikonomikou mhpws exei kleisei h etairia kai exei arxisei na vrwmaei to ptwma. O an8rwpos tou skai (timh tous an 8umomouna onoma 8a to egrafa) mou leei dwste mou thl dokimazw ki egw na tous vrw kai sas pairnw pisw. Me phre meta apo 20' kai mou eipe na perimenw klhsh ths tellas. perasan 2.5 wres kai me phre mia dis milwntas mou ston eniko (ston 21o aiwna otan prospa8oume na kalupsoume trupes to rixnoume sto vlaxoamerikaniko) kai me enhmerwse oti einai eilikrinhs mazi mou kai oti 8a exw sundesh dsl meta apo 1 mhna ki oti to provlhma htan na vroume grammh apo ton Ote, otan ths eipa oti o Ote den exei kamia aithsh mou apanthse oti exei ginei apo tis 11/1 (8a parw ton Ote otan teleiwsw to grapsimo). Otan ths eipa 8elw na diakopsw thn diadikasia mou eipe oti kai stous allous paroxous ta idia 8a sas poune. Logiko kai ths apanthsa oti oi alloi einai pio fthnoi kai enas etoimazei 22mbps. H apanthsh: e! h texnologia trexei...

Sugnwmh an sas kourasa alla akoma den exei xeidrwsei to auti mou apo to akoustiko kai sas to grafw ka8ara gia epignwsh prin parei kanenas zisto xwris na to skeftei mia deuterh fora...

Δημοσ.

Y.G. O Otetzhs pou milhsa leei oti 8a uphrxe sto susthma tou h aithsh mou kai oti apo ton Ote 8a eprepe prwta na uparxei aithsh gia tous enhmerwsoun oti den uparxei dia8esimh grammh.

Δημοσ.

Διαβαζω ολα τα παραπανω και εχω τρομοκρατηθει.

Θελω πολυ να βαλω ΤΕΛΛΑΣ αλλα φοβαμαι να μεινω χωρις adsl τοσον καιρο. Για να μπω με μοντεμ ουτε συζητηση.

Μαλλον θα μεινω κατω απο την ΗΟΛ και το δικτυο του ΟΤΕ για ενα ακομα χρονο στην μικρη 768. Ολα αυτα που διαβαζουμε ειναι πραγματικα αξιοζηλευτα. Νομικα πως καλυπτεται η ΤΕΛΛΑΣ? Το Εθνικο συμβ. ραδιο/σης τι λεει?

Δημοσ.

Στο συμβολαιο της Τελλας υπαρχει καμια παραγραφος σχετικα με τις μερες ενεργοποιησης η οχι?

Παντως αν ολοι προχωρησουν σε διαμαρτυρια νομιζω οτι ολο και καποιο αυτι θα ιδρωσει και ισως στο βαθος πεσει και κανενα προστυμο. Στον Ινκα υπαρχει αιτηση για ηλεκτρονικη καταγγελια.

Δημοσ.

Εμένα ακόμα να μου στείλουν τον εξοπλισμό. Άπειρα τηλέφωνα και 1 φαξ. Στα π@π@ρια τους με έχουν γράψει. Και η γραμμή μετά τη βλάβη στο καλώδιο δεν δίνει κ τις καλύτερες ταχύτητες αν κ δεν μπορώ να τους κατηγορήσω γι'αυτό. Πρέπει όμως κάτι να κάνουν. Και πρέπει να μου στείλουν και αυτό το ρημαδομόντεμ! Δεν αρχίσαμε καλάααα...

Δημοσ.
Διαβαζω ολα τα παραπανω και εχω τρομοκρατηθει.

Θελω πολυ να βαλω ΤΕΛΛΑΣ αλλα φοβαμαι να μεινω χωρις adsl τοσον καιρο. Για να μπω με μοντεμ ουτε συζητηση.

Μαλλον θα μεινω κατω απο την ΗΟΛ και το δικτυο του ΟΤΕ για ενα ακομα χρονο στην μικρη 768. Ολα αυτα που διαβαζουμε ειναι πραγματικα αξιοζηλευτα. Νομικα πως καλυπτεται η ΤΕΛΛΑΣ? Το Εθνικο συμβ. ραδιο/σης τι λεει?

Δε μπορω να σου απαντησω σ αυτο που ρωτας αλλα οτιδηποτε κι αν κανεις....μεινε ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΛΑΣ. Θα ερθει η περιοδος που θα χρειαστεις και συ να καλεσεις το 13800 για τεχνικη υποστηριξη, για ενα λαθος λογαριασμο, για μια διακοπη βρε αδερφε και πιστεψε με θα βλαστημισεις την ωρα και τη στιγμη που εκανες την αιτηση συνδεσης με αυτη την εταιρεια (ο Θεος να την κανει...).

Δημοσ.
sovara milas,h etsi to eipes??poios etoimazei 22mbps??

Μπλόφα ήταν απο μεριάς του παλικαριού και απ ότι φάνηκε απο την απάντηση ,χτύπησε διάνα!

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!

Ευτυχώς (ή δυστηχώς) φεύγω για φαντάρος σε λίγους μήνες. Διακοπή του provider που έχω τώρα θα κάνω 2 μέρες πρίν μπώ στο στρατόπεδο. Απο εκεί και πέρα ας κάνουν την ενεργοποίηση όταν τους καπνίσει...

Δημοσ.

Στο τελος θα νομιζετε οτι τα παιρνω απο την tellas για να τις κανω διαφημιση...αλλα ρε παιδια εγω ειμαι κατενθουσιασμενος...γιατι????.....για να μην σας βγουν και τα ματια για να κανετε την προσθεση...το συνολο ειναι 484,4 kb/s...ελπιζω να συνεχισει ετσι

post-37377-129062941632_thumb.jpg

Δημοσ.
Μπλόφα ήταν απο μεριάς του παλικαριού και απ ότι φάνηκε απο την απάντηση ,χτύπησε διάνα!

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!

Ευτυχώς (ή δυστηχώς) φεύγω για φαντάρος σε λίγους μήνες. Διακοπή του provider που έχω τώρα θα κάνω 2 μέρες πρίν μπώ στο στρατόπεδο. Απο εκεί και πέρα ας κάνουν την ενεργοποίηση όταν τους καπνίσει...

Kalhmera, den to eipa gia mplofa... ton martio mallon 8a to anakoinwsoune. Mporei na mou poulhsan papa ki emena.

Δημοσ.
Στο τελος θα νομιζετε οτι τα παιρνω απο την tellas για να τις κανω διαφημιση...αλλα ρε παιδια εγω ειμαι κατενθουσιασμενος...γιατι????.....για να μην σας βγουν και τα ματια για να κανετε την προσθεση...το συνολο ειναι 484,4 kb/s...ελπιζω να συνεχισει ετσι

Η pizza σου έφτασε εγκαίρως, στη σωστή διευθυνση, στη σωστή θερμοκρασία, και δεν έπαθες δηλητηρίαση.

Αλλωστε γι αυτά πλήρωσες γι αυτο δε λέει τίποτα.

Αν υπάρχουν αλλοι 1.000 "τυχεροί", μου φτάνουν 5 παραπονεμένοι για να ψάξω άλλη πιτσαρία :)

Δημοσ.

Το σημειο στο οποιο πρεπει να σταθουμε ολοι μας ειναι για τις υπηρεσιες ΔΕΝ μας παρεχονται σε αυτη τη χωρα, για το δουλεμα που τρωμε απο ολες αυτες τις εταιριες, αλλα κυριως και την ψυχικη μας ισορροπια και ηρεμια που καταπατειται συνεχως.

Αν η τελλας δεν εχει τα κοτσια σαν εταιρια να προσφερει αυτα που ανακοινωνει, να μην το κανει ή τουλαχιστον μεχρι να τα υλοποιησει να μπορει να ειναι σε θεση να προσφερει εστω υπηρεσιες ισου βεληνεκους με αυτο που ο εκαστοτε χρηστης απολαμβανε μεχρι την στιγμη τουτη. Με τα λεφτα του κοσμου δεν πρεπει να παιζει κανεις. Παντως κανενας ραδιοτηελοπτικος σταθμος δεν εχει κανει ουτε μια νυξη για το θεμα. Αντιθετα στεκονται και σχολιαζουν θεματα που δεν εχουν καμια σημασια, κανενα ζουμι και δεν αποτελεσαν ουτε θα αποτελεσουν ειδηση. Ανακοινωσεις για την ευρωζωνη και την διείσδυση του γρήγορου ίντερνετ στην Ελλαδα εμφανιζονται συνεχως χωρις ομως να μιλανε για τα παραλειπομενα.

Ταχυτητες σαν την 484,4 kb/s ειναι αξιοζηλευτες, μακαρι να μπορεσω να αποκτησω και εγω καποτε, αλλα οχι μεσα στο 2007 γιατι δεν αντεχω να μεινω ουτε μερα χωρις adsl.

Δημοσ.

Κάτι χρήσιμο για όσους έκαναν αίτηση για το Zisto και περιμένουν ακόμα να ενεργοποιηθεί:

211 120 0021 : ο αριθμός που πρέπει να στείλετε το φαξ για την ακύρωση :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...