fcmykonos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 toxotis δεν θέλω να με παρεξηγήσεις αλλά αυτά που λες δεν στέκουν!Ίσως το μοναδικό σωστό είναι αυτό για το helpdesk ,δηλαδή ότι είναι απαράδεκτο και λένε ψέματα. Αυτά όμως που προσφέρει δεν τα προσφέρει καμμία άλλη ελληνική εταιρεία μέχρι σήμερα Τι να πούμε για τον οτε που θέλει μια περιουσία για να σου προσφέρει 2 Mbps? Εγώ πάντως είμαι κατενθουσιασμένος με την ταχύτητα της tellas.
Tox0tis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Την αποψη μου λεω,οπως (πιστευω οτι) εχω δικαιωμα. Δεν στεκουν για σενα που καταφερες να το εχεις. Για ρωτα τους υπολοιπους που ακομα ταλαιπωρουνται. Θα ηθελα επισης να εχω τη γνωμη σου μετα απο 6 μηνες, οταν θα εχουν μπει μερικες 10αδες χιλιαδες χρηστες. Τοτε θα πειστω οτι ειναι ετσι. Για μενα η ΤΕΛΑΣ εχει μια λαθος πολιτικη και ενα λαθος μαρκετιγκ, το οποιο παρασυρει ολους εμας που θελουμε ταχυτητες φτηνα και αμεσως. Και ειναι απλα η γνωμη μου.Δεν πιεσα κανεναν να την ασπαστει.
Isobitis_r Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 den exei adiko o toxotis etsi akribos ekane h tellas kai otan bgike kai diafimize to izi prin 2 xronia!!! Akribos tetoia ginontoysan kai tote AKRIBOS TA IDIA giati poly apla den EIXE oyte EXEI to anropino dynamiko na mporesei na antapokri8ei sth zitisi poy 8a yparksei. Nai exw kanei aithsh gia to sbisto, alla egrapsa kai sthn arxh toy thread gia to PRAGMATIKA MEGALO PROBLHMA THS TELLAS ME TIS KA8YSTERISEIS THS. proswpika eimai ston 1 1/2 mina sthn anamonh, moy eipan apo 15 mexri telos toy mina. Pantos apo thn arxh eipa ston eayto moy pws an oxi mesa ston ianoyario, mesa sto febroyario 8a me energopoihsoyn. Kai kati allo dystixos ta paidia toy til. kentroy den ftene se kati, lene oti toys lene, DEN EINAI YPEY8INOI GI AYTA POY MAS APANTOYN, opote otan 8elete na riksete kana kantili (giati kai dikio 8a exete opws p.x kai h asxetoyla pio panw) kala 8a kanete na zitate kapoion ypey8ino ekei KAI EPEISEIS NA ZHTATE ONOMATA APO TOYS YPEY8INOYS POY SAS APANTOYN. An den ginei ayto poy 8a sas pei o ypey8inos, pernete ena teleyteo tilefono kai enimerwnete ton tilefoniti/tria gia ton ypey8ino kai ti sas eipe , kai epeiseis toy lete na metadwsei to mhnyma sas ston ypey8ino pws an mexri thn epomenh mera den exei ginei tpt, 8a milisei me ton dikigoro sas (o ypey8inos) EXETE, EXOYME TO KA8E DIKAIWMA META THN LHKSH THS PRO8ESMIAS POY MAS EDWSAN NA BALOYME DIKIGORO NA PAIKSEI MAZI TOYS, kai ekei einai poy xezwnte pragmatika panw toys kai arxizoyn na trexoyn, giati o dikigoros kseroyn OTI DEN PAIZEI.
asxetoula Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Kai kati allo dystixos ta paidia toy til. kentroy den ftene se kati, lene oti toys lene, DEN EINAI YPEY8INOI GI AYTA POY MAS APANTOYN, opote otan 8elete na riksete kana kantili (giati kai dikio 8a exete opws p.x kai h asxetoyla pio panw) kala 8a kanete na zitate kapoion ypey8ino ekei KAI EPEISEIS NA ZHTATE ONOMATA APO TOYS YPEY8INOYS POY SAS APANTOYN. Πλάκα κάνεις; Ξέρεις πόσες φορές ζήτησα να ζητήσω με κάποιον υπέυθυνο και μου έλεγαν πως "δε μπορεί αυτή τη στιγμή, θα σας καλέσει εκείνος αργότερα"; Ήξερα πως θα καθυστερούσαν πάρα πολύ, για αυτό και έκανα την αίτηση 7/12 με την ελπίδα πως θα την έχω ως τις 20/1 (6 βδομάδες δεν είναι αρκετές; ) αλλά να μου λένε πως δεν έχει καταχωρηθεί ακόμα η αίτηση; Ψάχνεις ή δεν ψάχνεις γραμμή-γραμμή το συμβόλαιο να τους ξεσκίσεις μετά(με τη βοήθεια ενός δικηγόρου πάντα); Γιατί σίγουρα στις υποχρεώσεις της εταιρίας θα υπάρχει κάποιος όρος που δε θα τήρησαν...
Isobitis_r Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 sth 8esh soy 8a ebaza dikigoro na parei til
asxetoula Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 sth 8esh soy 8a ebaza dikigoro na parei til Τηλεφώνησα πριν λίγο για να ακυρώσω την αίτηση, στην καλύτερη περίπτωση θα ενεργοποιηθεί σε 25 εργάσιμες από σήμερα(μέσα Φλεβάρη δηλαδή). Μου είπαν πως μπορούν να ενεργοποιήσουν κάποιο πρόγραμμα για δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις (μόνο που εγώ ζήτησα DSL και όχι κλήσεις), μου είπαν πως θα μου τηλεφωνεί κάποιος υπέυθυνος καθημερινά για να με ενημερώνει, μου ζήτησαν συγνώμη για την ταλαιπωρία κλπ κλπ... Αλλά και πάλι θα στείλω το φαξ για τη διακοπή, καλύτερα σε κάποιον ISP στο δίκτυο του ΟΤΕ, τόσο καιρό δεν είχα προβλήματα, τι τα ήθελα τα 4Mbps? Θα βάλω δικηγόρο μόνο στην περίπτωση που μου ζητήσουν τα 150 ευρώ για την καταγγελία της σύμβασης πριν τους 12 μήνες(πλάκα δε θα έχει;;;:twisted: :twisted: :twisted: )
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δεν αντέχω άλλο με την Tellas .Από την προηγούμενη δευτέρα τους παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο.Τους έχω δώσει σταθερο , κινητό , τηλεφωνο εργασίας και κάθε φορά μου λένε τα ίδια.Υπάρχουν λέει ελλειπή στοιχεία στο συμβόλαιο.Σήμερα τους πήρα 2 φορές από την εταιρεία μου (μη χρεώνομαι κιόλας).Την πρώτη μίλησα με ένα ευγενέστατο παλικάρι ο οποίος μου ειπε οτι θα πει σε μια κυρία από το τμήμα συμβολαίων να με πάρει.Είδα ότι δεν με έπαιρνε και τους ξαναπήρα.Μίλησα με μια κοπέλα η οποία μου είπε πως πήγε μέχρι το τμήμα συμβολαίων για να δει τι γίνεται.Ψάχνουν λέει το συμβόλαιο μου για να δουν τα ελλειπή στοιχεία και θα με καλέσουν απο κει.Ρε γαμωτο νομίζουν πως είμαστε μικρά παιδάκια και μας δουλεύουν????? Από την μια μου λένε ότι υπάρχουν ελλειπή στοιχεία και από την άλλη ψάχνουν το συμβόλαιο για να βρουν αυτά τα στοιχεία.Θα τρελαθω τελειως.Ασε που η τελλας δεν έκανε δεκτή την αίτηση για την κατάργηση προεπιλογής φορεα (εχω από το 2005 συμβόλαιο σε αυτους).Ετσι τουλάχιστον μου ειπαν απο τον ΟΤΕ.Δεν νομιζω να είχε λόγο ο ΟΤΕ να μην κάνει δεκτή την αίτηση.Στην τελική η κατάργηση της προεπιλογής συνεπάγεται οτι φεύγω από ΤΕΛΛΑΣ και γυρίζω στον ΟΤΕ.Αρα κανένας λόγος για να το κάνει. Πρεπει να παω απο κει μου φαινεται να δω τι στο καλο γινεται.Από τα τηλέφωνα δεν βγάζεις άκρη.Και δεν γουστάρω ρε γαμωτο να διακοψω και τις διαδικασίες και να ψάχνω μετά για άλλη εταιρεία και να ξαναρχίζω από την αρχή και να περιμενω αλλο ενα μήνα χωρίς dsl. ΗΜΑΡΤΟΝ , αυτο το κρατος........
kirileman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Αυτή τη στιγμή το zisto σέρνεται σε συνδέσεις με εξωτερικό. Ελπίζω να είναι απλά μια προσωρινή βλάβη...
radeon9700 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Distixos edw kai kanena 10 imero yparxei problima me thn tellas. Epathe blabi i kentrikh grammh internet diladi i optikh ina pou feugei apo kerkira kai paei italia opote tora eimaste me efedrikes grammes. To apotelesma einai megala pings me europh 600ms+ stis perisoteres dieuthinseis kai xamilo download. Mono oti feugei me SEABONE exei kala pings kai download px to rapidshare.com alla distixos einai liges autes oi dieuthinseis ...... Opote ipomoni mexri na diorthothei to problima .......
fcmykonos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 μπορει ρε παιδια να εχετε ολοι δικιο σε αυτα που λετε και σας καταλαβαινω απολυτα.Παντως νομιζω οτι η περιοχη του Πειραια ειναι η μοναδικη που δεν αντιμετωπιζει προβλημα με την τελλας.εγω και αλλοι 2 φιλοι μου ενεργοποιηθηκαν σε 1 μηνα περιπου και η γραμμη παει σφαιρα.
polakis21 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά εγώ έχω κάνει αίτηση τελλας ζιστο από 7/12 που υποτίθεται με καλύπτει και ακόμα περιμένω!!!!!!!! Πήρα χθες τηλέφωνο και τους έκραξα και μου λένε περιμένουν πόρτες από τον ΟΤΕ?!!!!!!!!!! Θα μας τρελάνουν?Τί σημαίνει αυτό?Μας κοροιδεύουν?
mpregos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά εγώ έχω κάνει αίτηση τελλας ζιστο από 7/12 που υποτίθεται με καλύπτει και ακόμα περιμένω!!!!!!!!Πήρα χθες τηλέφωνο και τους έκραξα και μου λένε περιμένουν πόρτες από τον ΟΤΕ?!!!!!!!!!! Θα μας τρελάνουν?Τί σημαίνει αυτό?Μας κοροιδεύουν? Ballomenos Doors!!!!!!! εγγυηση!!!! Πες τουσ να ψάξουν έκει για πόρτες ....λογικα θα βρουν!!!!
Snolly Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 μπορει ρε παιδια να εχετε ολοι δικιο σε αυτα που λετε και σας καταλαβαινω απολυτα.Παντως νομιζω οτι η περιοχη του Πειραια ειναι η μοναδικη που δεν αντιμετωπιζει προβλημα με την τελλας.εγω και αλλοι 2 φιλοι μου ενεργοποιηθηκαν σε 1 μηνα περιπου και η γραμμη παει σφαιρα. Νέο Φάληρο 1,5 μήνας και περιμένω. Στις 15 μέρες η αίτηση ήταν στον ΟΤΕ Στις 30 δεν ήμουν καταχωρημένος στο σύστημα. Μου έλεγαν υπάλληλοι και προϊσταμένοι πως είναι σαν να μην έχω κανει αίτηση και θα ψάξουν να δουν μήπως παράπεσε στο κούριερ. Στις 40 μέρες άλλος προϊστάμενος είπε πως το οτι δεν είναι στο σύστημα η αίτηση δε σημαίνει τίποτα. Πλέον είναι τόσο μεγάλο το φόρτο εργασίας και έχουν χάσει τη μπάλα. Ούτε status μπορούν να δώσουν, ούτε προσέγγιση χρονική. ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ. Αν τους πως παιδιά διακόψτε την αίτηση και πάω ας πούμε στην ForthNet. Ποιος μου λέει εμένα πως η αίτηση από ΤΕΛΛΑΣ ήδη πήγε στον ΟΤΕ και θα στείλει και η ForthNET άλλη μία και θα μπλεχτούν και θα μου κόψουν μέχρι και το νερό για κάνα χρόνο; Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Εγώ έβαλα ένα repeater και παίρνω από τον κόλλητο. Μόλις τελειώσω εγώ θα κάνει αίτηση εκείνος.
asxetoula Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Νέο Φάληρο 1,5 μήνας και περιμένω. Στις 15 μέρες η αίτηση ήταν στον ΟΤΕ Στις 30 δεν ήμουν καταχωρημένος στο σύστημα. Μου έλεγαν υπάλληλοι και προϊσταμένοι πως είναι σαν να μην έχω κανει αίτηση και θα ψάξουν να δουν μήπως παράπεσε στο κούριερ. Τα ίδια λένε σε όλους; Ωραία! Πολύ ωραία! Καλά λέω εγώ, φτηνές δικαιολογίες γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.