Προς το περιεχόμενο

Tellas Zistο - 4Mbit!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε τι βαθος σκάβουν για τις οπτικές? (Σοβαρά ρωτάω)

Τις προάλλες στην οικοδομή που χτιζεται δίπλα στο σπίτι μου, στην προσπάθεια τους να βάλουν μια πινακίδα με τα ονοματα των μηχανικών, τα ζωα κόψανε υπόγειο καλώδιο του Οτε με αποτέλεσμα 10αδες σπιτικά να μείνουν χωρίς τηλ και ιντερνετ για 10 μέρες!!!!!

Παρότι τα καλώδια του οτέ ήταν αρκετά βαθιά η ζημιά έγινε, αλλά τελικά ήρθε συνεργειο του ΟΤΕ με 15 νοματεους (ο ενας δουλευε και οι αλλοι κοιταγανε) και το έφτιαξαν....

Αν λοιπόν σε κάθε σκαψιματακι μικρό η μεγάλο, από τον κάθε άχρηστο, κοβοντε καλώδια, οπτικες κτλ 8α ήθελα να ξέρω σε τι βάθος παιρνάνε τις οπτικές!

• Απαντ. 739
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

""Με το Tellas Zisto η ADSL σύνδεση παρέχεται απευθείας από την Tellas, μέσω του δικτύου οπτικών ινών της, χωρίς την παρεμβολή τρίτων δικτύων, οπότε η ποιότητα της σύνδεσης είναι ιδιαίτερα αναβαθμισμένη""

Επειδη διαβαζω τα μύρια όσα και επειδή έχει χαθεί η κοινή λογική το απλό γεγονός και μόνο οτι στο σπιτι του καθενός μας φτάνει χαλκός από τον ΟΤΕ θα έπρεπε να σας κάνει πιο επιφυλακτικούς στις απαντήσεις σας.

Επείσης αν το zisto παρέχεται όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της TELLAS που κολλάει η καθυστέρηση από τον ΟΤΕ?

""Το κομμάτι απο το σπιτι σου μεχρι το dslam, ειναι το ίδιο που εβαλε καποτε ο ΟΤΕ, αλλα δεν του ανήκει πιά. Ανήκει σε σένα, και δινεις την αδεια να το χρησιμοποιεί οποια εταιρεία θέλεις""

Τι άλλο θα διαβασουμε?

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω εσας που έχετε βάλει tellas zisto 4mbit , 1)πιανει τις ταχύτητες περιπου , 2)παιζέι ρόλο ποσο μακρια ειναι το dslam της περιοχής μου ? και αν ναι πως θα ξέρω αν ειμαι κοντα ή μακρια για να πιάνει κανονικά την ταχύτητα? 3) προσθέστε οτι αλλο θέλετε :-D

Δημοσ.
""Με το Tellas Zisto η ADSL σύνδεση παρέχεται απευθείας από την Tellas, μέσω του δικτύου οπτικών ινών της, χωρίς την παρεμβολή τρίτων δικτύων, οπότε η ποιότητα της σύνδεσης είναι ιδιαίτερα αναβαθμισμένη""

Επειδη διαβαζω τα μύρια όσα και επειδή έχει χαθεί η κοινή λογική το απλό γεγονός και μόνο οτι στο σπιτι του καθενός μας φτάνει χαλκός από τον ΟΤΕ θα έπρεπε να σας κάνει πιο επιφυλακτικούς στις απαντήσεις σας.

Επείσης αν το zisto παρέχεται όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της TELLAS που κολλάει η καθυστέρηση από τον ΟΤΕ?

""Το κομμάτι απο το σπιτι σου μεχρι το dslam, ειναι το ίδιο που εβαλε καποτε ο ΟΤΕ, αλλα δεν του ανήκει πιά. Ανήκει σε σένα, και δινεις την αδεια να το χρησιμοποιεί οποια εταιρεία θέλεις""

Τι άλλο θα διαβασουμε?

Όλα όσα λες είναι λάθος.

Δημοσ.

Καλημέρα...

Μείνετε μακριά από Tellas, όσο πιο μακριά γίνεται!!

Στις 14 Νοεμβρίου έκανα τηλεφωνικά την αίτηση,

7 Δεκεμβρίου ήρθε ο courier και υπέγραψα(router δε μου έφερε),

16 Δεκεμβρίου καταχωρήθηκε η αίτηση στο σύστημά της Tellas,

19 Δεκεμβρίου θυμήθηκαν (μετά από δικό μου τηλεφώνημα, οι ίδιοι "λόγω φόρτου εργασίας" δε μπορούσαν να πάρυν) να μου πουν ότι ο αριθμός τηλεφώνου για τον οποίο έκανα αίτηση δε μου ανήκει!! Το τηλέφωνο το έχω 2 περίπου χρόνια και έτυχε ο προηγούμενος κάτοχός του να είναι συνδρομητής της Tellas, δεν έκανε ποτέ διακοπή, έμειναν τα στοιχεία του καταχωρημένα... Ωραία, λέω, εγώ τι μπορώ να κάνω για αυτό; Τίποτα, θα το τακτοποιήσουμε εμείς.

24 Δεκεμβρίου, παίρνω ξανά, έχει τακτοποιηθεί; ΟΧΙ! Θα μπορούσα να μιλήσω με κάποιον προϊστάμενο μήπως μπορέσει εκείνος να κάνει κάτι; "αυτή τη στιγμή είναι απασχολήμένος, θα σας καλέσει εκείνος αργότερα".

26 Δεκεμβρίου (και επειδή ο προϊστάμενος ήταν άφαντος) τηλεφώνησα πάλι, το πρόβλημα εξακολουθούσε να υπάρχει, ένας ακόμα υπάλληλος υποσχέθηκε να το διευθετήσει ο ίδιος προσωπικά...

27 Δεκεμβρίου: Το πρόβλημα οφείλεται σε εσάς!! Έπρεπε να μας είχατε στείλει φαξ ένα χειρόγραφο στο οποίο θα λέτε πως ο αριθμός είναι δικός σας και εμιθυμείτε την ενεργοποίηση του Zisto!! Ναι οκ, να το στείλω, αλλά ποτέ κανείς δε μου το ζήτησε, πού να το ήξερα;!

28 Δεκεμβρίου: έστειλα το φαξ και τηλεφώνησα για να δω αν το έλαβαν, μου είπαν πως ήθελε 24 ώρες μέχρι να καταχωρηθεί.

5 Ιανουαρίου Κάτι έγινε!! Νατο το φαξ της περασμένης Πέμπτης!!! Μπράβο!!!! Ωραία, τώρα που σας έστειλα το φαξ, τι γίνεται; Πότε θα αποσταλεί το αίτημα μου στον ΟΤΕ; Το συντομότερο δυνατό.

Τηλεφώνησα την Τετάρτη αλλά δεν είχαν στείλει στον ΟΤΕ το αίτημάμου, μου είπαν πως το αργότερο χθες Παρασκευή, θα το είχαν στείλει, τηλεφώνησα κι εγώ σήμερα πρωί πρωί περιμένοντας να ακούσω πως επιτέλους το έστειλαν και τι μου είπαν;

Κυρία μου, είστε σοβαρή;;; Τόσο καιρό έχετε πάρει άπειρες φορές να παραπονεθείτε και δεν μας έχετε στείλει καν αίτηση;; Εδώ δε φαίνεται πουθενά να έχετε κάνει αίτηση!!!

Ερώτηση:

Η υπάλληλος σήμερα δεν ήξερε τι της γίνεται και απλά δεν έβλεπε την αίτηση;

Όλοι οι προηγούμενοι δεν ήξεραν τι τους γίνεται και όντως δεν υπάρχει αίτηση; Έχασαν σήμερα ξαφνικά την αίτηση;

Δημοσ.

Κυρία μου, είστε σοβαρή;;; Τόσο καιρό έχετε πάρει άπειρες φορές να παραπονεθείτε και δεν μας έχετε στείλει καν αίτηση;; Εδώ δε φαίνεται πουθενά να έχετε κάνει αίτηση!!!

Σε αυτο το σημειο εγω προσωπικα αφου θα της ειχα ριξει τα καντηλια του αιωνα θα ζηταγα διακοπη της ολης διαδικασιας και θα τους εστελνα στο διαολο!

Ακου να θελεις να τους δωσεις τα ωραια σου λεφτακια και αυτοι απο πανω να στη λενε!:evil:

Δημοσ.

Θα μπορουσα να σου απαντησω λεπτομερως,αλλα ο παραποπανω συντροφος με αποκαλεσε βλακα, οποτε για να λεει ο "παλιουρας" οτι ειμαι βλακας, ο,τι και να σου εξηγησω δεν εχει νοημα. Οι αλλοι ξερουν καλυτερα :mrgreen:

Ξερεις τι μπορει να φταιει? Δεν εχουν σκαψει μεχρι το κουτι σου με τα καλωδια τους και ντρεπονται να στο μαρτυρησουν. Αυτο ειναι ολο το μπερδεμα, ξεμειναν απο γκασμαδες και φτυαρια:?

Δημοσ.

Επιθετικουλη σε βρισκω:) Και να διαβαζω ξερω και ξερω τι μου γινεται.

Χαλαρωσε,αναψε ενα τσιγαρακι και απεφυγε τους πολλους καφεδες:)

Οσοι ξερουν τι τους γινεται,περιμενουν υπομονετικα να τελειωσει το πρωτο κυμα αιτησεων,να βγαλει και ο ανταγωνισμος τα πακετα του,να συγκρινουν και να αγορασουν, ωστε να μη βριζουν επι 11 μηνες περιμενοντας να περασει το υποχρεωτικο 12μηνο. Οσοι δεν ξερουν τι τους γινεται, αντιδρουν σα μετοχοι της ΔΕΗ:-D

Αυτα και μπορεις να βρισεις οοοοοοσο θελεις. Δε θα λαβεις απαντηση:)

Δημοσ.
Επιθετικουλη σε βρισκω:) ......

Αυτα και μπορεις να βρισεις οοοοοοσο θελεις. Δε θα λαβεις απαντηση:)

Etsi einai oi Aektzides, akalliergitoi.... :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Χαλαρωσε,αναψε ενα τσιγαρακι και απεφυγε τους πολλους καφεδες

Mhn se apogoyteusw, oute kafedes pinw, oute kapnizw

Οσοι ξερουν τι τους γινεται,περιμενουν υπομονετικα να τελειωσει το πρωτο κυμα αιτησεων,να βγαλει και ο ανταγωνισμος τα πακετα του,να συγκρινουν και να αγορασουν, ωστε να μη βριζουν επι 11 μηνες περιμενοντας να περασει το υποχρεωτικο 12μηνο

eipes kai mia swsth koubenta pantws...

Οσοι δεν ξερουν τι τους γινεται, αντιδρουν σα μετοχοι της ΔΕΗ

Mwre makari na ta epairna apo th deh, den 8a ka8omoun twra na suzhtaw mazi sou, 8a eixa rantebou me ton hlio sth xabah twra...

Alla egw ftaiw pou lew alh8eies, enw esy paraplhroforeis...gia na 8umh8oume kiolas

Originally Posted by Tox0tis viewpost.gif

Εσωτερικη πληροφορηση :

Η ΤρΕΛΑΣ παταει σε πΟΤΕ, ΔΕΝ εχει δικο της δικτυο.Ουσιαστικα μισθωνει τεχνολογια ....

Οι αλλες ιδιωτικες εταιριες που διαφημιζουν ιδιοκτητα δικτυα, οντως τα εχουν. Αλλωστε η "ακατανομαστη" δε λεει πουθενα οτι ειναι ιδιοκτητο δικτυο... λεει απλα οτι δεν πληρωνεις πΟΤΕπαγιο:wink:

Etsi einai oi Aektzides, akalliergitoi....

XAaxaxAXaxxa, kaloo! Eisai kai lukos ...

Δημοσ.

Είναι η 3η-4η φορά που γράφω σε αυτό το thread! H TELLAS είναι μια χαρά!Το όλο πρόβλημα το δημιουργεί ο ΟΤΕ που δεν εγκρίνει τις αιτήσεις φορητότητας και καθυστερεί να δώσει το ΟΚ στην τελλας για να κάνεις τις απαιτούμενες διαδικασίες.

Βρίσκομαι περίπου 2-3 χλμ από τον dslam της περιοχής μου και κατεβάζω με 400-450 kb/sec. Όσο για το τηλέφωνο εκτός από τις 2 πρώτες ημέρες που είχε πρόβλημα τώρα λειτουργεί κανονικά.

Υπενθυμίζω η όλη διαδικασία μέχρι να ενεργοποιηθώ κράτησε 1 μήνα.

Δημοσ.

Περιττό να σας ΠΩ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ $#@%$#@

και η αίτηση μου υπογράφτηκε στισ 14 Νοέμβρη !! 2 μήνες και ΑΚΟΜΑ ΟΥΤΕ ΖΙΣΤΟ, ουτε ΣΒΗΣΤΟ !! Τα καντήλια πάνε σύννεφο, η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΥΝΝΕΦΟ και οι αναμονές έφτασαν τα 45+ λεπτά στο τεχνικό τμήμα της Τελλάς !!!

Καραγκιόζηδες όλοι τους, καταραμένη η ώρα και η στιγμή που έκανα την αίτηση για το ΣΒΗΣΤΟ!!...

Όσοι παρακολουθούν απο την αρχή την ιστορία μου, θα καταλάβουν !!!...

Δημοσ.

Το βρηκα!!!! Ο Σουφλιας φταιει!!! Δεν τους αφηνει το ΠΕΧΩΔΕ να σκαψουν γιατι ειναι στα μαχαιρια με το Αναπτυξης :mrgreen: :-D

Η δε αναμονη ειναι δακτυλος της Παπαρηγα επειδη ειναι εναντια στις ιδιωτικοποιησεις :oops:

Οπως ελεγε και μια φιλη που ειναι στο helpdesk της ΤρΕΛΑΣ: Τι να τους πω ρε μαμωτο, οτι τους εχουμε φλομωσει στο ψεμα?

Το θεμα ρε παιδια δεν ειναι αν η ακατανομαστη εχει ή οχι δικα της καλωδια, δεν ειναι αν σκαβει ή οχι, ειναι απλα οτι δεν αποφασιζουμε να κανουμε τετοια κινηση σε μια εταιρεια με πολυ βεβαρημενο παρελθον απο την αρχη των υπηρεσιων της. Καλως ή κακως η ΤΕΛΑΣ εδωσε κακα δειγματα γραφης (με τον ιδιο ακριβως τροπο) απο την πρωτη μερα: Διαφημισε κατι για το οποιο δεν ηταν ετοιμη, μονο και μονο για να δει μεγεθος ανταποκρισης και να υπολογισει κοστος σε ανθρωπινο δυναμικο για το μελλον. Το ιδιο κανει και τωρα και την πληρωνουν τα παιδια που απαντουν στα τηλεφωνα και οι τεχνικοι που (δεν) εχει.

Και κατι τελευταιο : Δεν κανουμε ποτε αιτησεις πριν τις γιορτες (Χριστουγεννα-Πασχα). Ειναι σιγουρο οτι θα ταλαιπωρηθουμε:? :cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...