fits13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 O logos einai poli aplos. an pas se opoiadipote etairia(twra poia exei kai i 4net tin prosfora gia aperiorista astika kai yperastika + 4mbit adsl. kai ap' oti xerw apo to net einai i korifaia(me toys perissoteroys egegramenoys xristes ap' oles tis adsl etairies) etairia adsl stin ellada) kai den eisai eyxaristimenos apo tin etairia afti gia ton xi psi logo tha mporeis na giriseis ston ote poy eixes dokimasei tosa xronia kai itan se kapws kalitera epipeda apo tin etairia poy tha eisai h' oxi? kai telos paizei kai enas allos logos to oti to tilefwno den einai diko moy alla tis manas moy me tin opoia menw kai i mana moy pistevei oti an meta theloyme na xanapame ston ote gia opoiodipote logo eite den tha mas afinei i etairia na figoyme eite den tha mporoyme na pame pali ston ote me to idio til. noymero ara.... dwron adwron. kai na soy pw tin pasa alitheia den exei kai poli adiko sto erwtima tis etsi....
N1ghtW0lf Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 katarxas oi kainourgies etairies exoun kalutero diktuo apo OTE o opoios exei tis pampalaies xalkoswlhnes enw h tellas, exei upersugxrono diktuo optikwn inwn. Den einai tuxaio pou oi perissoteroi ellhnes 8eloun na ksempleksoun apo OTE... Egw perimenw akoma na kseka8arisei to topio sthn Tellas me ton OTE, gia na fugw mia kai kalh
Tox0tis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 katarxas oi kainourgies etairies exoun kalutero diktuo apo OTE o opoios exei tis pampalaies xalkoswlhnesenw h tellas, exei upersugxrono diktuo optikwn inwn. Εσωτερικη πληροφορηση : Η ΤρΕΛΑΣ παταει σε πΟΤΕ, ΔΕΝ εχει δικο της δικτυο.Ουσιαστικα μισθωνει τεχνολογια .... Οι αλλες ιδιωτικες εταιριες που διαφημιζουν ιδιοκτητα δικτυα, οντως τα εχουν. Αλλωστε η "ακατανομαστη" δε λεει πουθενα οτι ειναι ιδιοκτητο δικτυο... λεει απλα οτι δεν πληρωνεις πΟΤΕπαγιο:wink:
fits13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Re pedes kai pws ftiaxnoyn diko toys diktio oi alles etairies afoy egw den exw dei poythena na skavoyne gia na perasoyne grammes h' optikes ines. pws loipon pernane neo diktio tilefwnon? kai i forthnet leei san sindiasmos h' mapa to karpoyzi????
kostelo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Παιδια οτιδηποτε κι αν κανετε...ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΛΑΣ. Τουλαχιστον στην παρουσα φαση. Σε κανα 2-3 μηνες βλεπουμε. Τουλαχιστον απο υποστηριξη ειναι επιεικως για κλαματα για να μπορεσει να διατηρησει και δικο της δικτυο.
felikas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Σε κανα 2-3 μηνες βλεπουμε. Σε κανα 2-3 χρόνια μήπως εννοείς. LOL! Ποιά ιδιόκτητα δίκτυα ρε παιδιά, ο ΟΤΕ έσκαβε κ θα σκάβει, όπως λέει κ ο φίλος πιο πάνω, έχετε δει καμιά άλλη εταιρεία έξω στο δρόμο; πάνω στον ΟΤΕ θα πατάνε και κατά τα άλλα θα είναι ανεξάρτητοι! Μας δουλεύουνε για τα καλά!
fcmykonos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Εγω αυτο που ξερω ειναι πως σε ενα μηνα απο την ημερα που εκανα την αιτηση ειχα ενεργοποιηθει!Το Internet πιανει απιστευτες ταχυτητες,μιλαω στο τηλεφωνο χωρις κανενα προβλημα και πληρωνω το μηνα 49 ευρω
N1ghtW0lf Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Εσωτερικη πληροφορηση :Η ΤρΕΛΑΣ παταει σε πΟΤΕ, ΔΕΝ εχει δικο της δικτυο.Ουσιαστικα μισθωνει τεχνολογια .... Οι αλλες ιδιωτικες εταιριες που διαφημιζουν ιδιοκτητα δικτυα, οντως τα εχουν. Αλλωστε η "ακατανομαστη" δε λεει πουθενα οτι ειναι ιδιοκτητο δικτυο... λεει απλα οτι δεν πληρωνεις πΟΤΕπαγιο:wink: Epeidh mou fenetai, 8es na se pw kai blaka, kai suggnwmh pou 8a to kanw... > [url]http://www.tellas.gr/page.asp?gid=91&arid=411&lang=2[/url] Ποιά η διαφορά της ADSL Σύνδεσης του Tellas Zisto με τις ADSL συνδέσεις που παρέχει ο ανταγωνισμός μέσω του δικτύου του ΟΤΕ;A : Με το Tellas Zisto η ADSL σύνδεση παρέχεται δωρεάν εξαρχής, ενώ μέσω του ΟΤΕ απαιτείται επιπλέον χρέωση, ξεχωριστή αίτηση, διαδικασία και πιθανότατα ξεχωριστός λογαριασμό Με το Tellas Zisto η ADSL σύνδεση παρέχεται απευθείας από την Tellas, μέσω του δικτύου οπτικών ινών της, χωρίς την παρεμβολή τρίτων δικτύων, οπότε η ποιότητα της σύνδεσης είναι ιδιαίτερα αναβαθμισμένη Με το Tellas Zisto η DSL τεχνολογία που υλοποιείται δεν είναι η απλή ADSL αλλά η ADSL2+, έτσι η Tellas παρέχει σε όλους την διπλάσια ταχύτητα από την μέγιστη του ΟΤΕ (4Mbps, υπέρ-πενταπλάσια από την αρχική του ΟΤΕ Ta leme toso kairo, diabaste ligo tis proigoumenes selides na enhmerw8eite, prin peite koutamara... To tellas Zisto, prosferete mesw tou idiokthtou diktuou optikwn inwn ths tellas, den einai san ta koutakia pou kukloforoun sthn agora, px adsl in a box apo forthnet, AUTA einai mesw diktuou ote... opoios protimaei fysika na ta dinei ston ote kai na plhrwnei kai pagio, kai extra to thlefwno, kai extra sundromh, einai fysika eleu8eros na to kanei, emena kai pollwn allwn sta paparia mas... 8a protimhsoume ta 4mbit pou den exei o ote, pou dinei h tellas, kai den 8a plhrwnoume kai thlefwno extra giati to exoume tsampa sta 49eurw mazi 4mbit grammh pou paei sfaira. Isws einai la8os mas, pou den protimoume ton pOTE pou mas dinei 1mbit grammh kai katebazoume me 50kb/s kai mas leei oti den uparxei problhma, ola einai kala, exete dikio, zhtw o OTE, hurray, long live OTE...
runner1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο! Καταλάβετέ το.......ΚΑΠΟΙΑ δίκτυα (TELLAS,VIVODI,FORTHNET,HOL) στήνουν ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ δίκτυο αλλά γίνεται ΑΡΓΑ και κύρίως σε περιοχές της Αθήνας! Κι έτσι για να ξέρετε....όπου βλέπετε,στην άκρη των δρόμων να έχουν σκάψει γύρω στα 30εκ.,με λίγα λόγια μιμα λεπτή γραμμή και την έχουν μπαλώσει,τότε είναι δίκτυο οπτικών ινών.Τις περισσότερες φορές που έτυχε να δω μου είχαν πει κάποιοι εργάτες εκεί ότι είναι της TELLAS τα συγκεκριμένα στην περιοχή που έβλεπα (στο λιμάνι κοντά!).
pap5mhla Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Το εχω εδω και 20 μερες. Δουλευει με μεγιστο download στα 450 kBps. Με λιγα λογια γαμ....! ΑΛΛΑ...παντα υπαρχει ενα αλλα, δεν δουλευει παντα! Μου εχει τυχει να δουλευει για ωρες σαν dial up. Η Tellas μου ειπε πως εχουν προβλημα, το οποιο θα λυσουν, με τα site του εξωτερικου. Δουλευουν για να το φτιαξουν. Το τηλεφωνο (για αυτους που θα παρουν και την τηλεφωνικη γραμμη) νεκρωνει για 20 λεπτα τις τελευταιες μερες καθε απογευμα. Γιαυτο δεν εχουν βρει ακομα τι φταιει. Αναμενω απαντηση τους! Αν κρινω απο τον καιρο που ειχα 10 Mbps στην Αγγλια, λογω μεγαλων πωλησεων τα μηχανηματα τους δεν μπορουν να στηριξουν το φορτο, οποτε περιμενουμε ενα καλο upgrade μπας και το φτιαξουν. Οι Αγγλοι αυτο εκαναν και μου εδωσαν την γραμμμη κανονικα στα 10 Mbps, πετουσε!! Αλλα μια και ειναι Ελλαδα εδω μην περιμενετε και πολλα....! Το χειροτερο ειναι η αναμονη ενεργοποιησης. Τους πηρε 1,5 μηνα αλλα ηταν η αρχη τοτε. Ισως τωρα να ειναι καλυτερα. Ο εξοπλισμος ειναι καλος. Το μονο προβλημα το εχω με το router, παρολο που με εχω χρεωσει σαν DMZ το Azureus εχει προβλημα με το DHT (UDP ports), μου το εχει παντα firewalled. Ουτε με το port fordwarding εκανε δουλεια. Αν βρειτε λυση γραψτε μου ενα μηνυμα, χρειαζομαι λυση!!!
fits13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Exei valei kaneis to paketo(tilefwno kai 4mbit adsl) apo ti forthnet poy exei toys perissoteroys egegramenoys xristes adsl ap' oles tis alles etaries. kai ayto den to lew oyte egw oyte i forthnet alla i statistikes. empasi periptwsi den tha kolisoyme stoys xristes poy exei i forthnet alla sto an einai ok san etairia sto adsl + tilefwno. kai kati allo Otan pareis(giriseis) se mia alli etairia ektos ote pws akrivws ginetai ayto? poses meres perimeneis? pws sindeeis tis tilefwnikes siskeves opws tis eixes sindedemenes kai me apli adsl mesw ote(Diladi ena filtro se kathe priza tilefwnoy kai ena splitter stin priza poy theleis adsl kai tilefwno???) Apo poiotita tilefwnikoy simatos(na pairneiw tilefwna diladi) & taxitita katevasmatos stin adsl pws pane aytes oi 3 etairies(Tellas, Teledome, forthnet) ews twra poy exoyn idioktito diktio?
skull Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Το συμβολαιο που υπογραφεις στην Tellas σε δεσμευει για 1 χρονο!Αν μετα το περας του χρονου αυτου θελεις να σταματισεις αυτην την υπηρεσια πληρωνεις καποια τελη ακυρωσης και στο διακοπτουν! Επίσης,μπορεις τον αριθμο αυτο να τον μεταφερεις στον ΟΤΕ!Τωρα αν θέλει καινούργια εγκατασταση δεν το γνωριζω,το μονο που γνωριζω ειναι οτι η εγκατασταση του ΟΤΕ κραταει καποια λεπτα! Η TELLAS τουλαχιστον στην Θεσσαλονικη χρησιμοποιεί τα τηλεφωνικα κεντρα του ΟΤΕ,δεν ειναι ολα τα τηλεφωνικα κεντρα διαθεσιμα και αυτο ισως γιατι πρεπει να γινουν καποιες διεργασιες σε αυτα πριν χρησιμοποιήσουν ADSL2. Η vivodi έχει εδω και 1 χρονο ιδιοκτητο δικτυο στο κεντρο της Θεσσαλονικης και το λιγοτερο σε 6 μήνες θα το επεκτυνει,αγνωστο προς τα που! Η forthnet είχε ανακοινώση την δημιουργία ιδιοκτητου δικτυου σε πολλες περιοχές της Θεσσαλονίκης για να ειναι ετοιμο τον Δεκεμβριο του 2006,αλλα διστυχως μονο διαφημισεις ετοιμασανε! Ο ΟΤΕ ακομα ασχολειτε με πλασματικους διπλασιασμους ταχυτητων του τύπου 1 Mbs(2 Mbps) και παει λεγοντας!Δεν πιστευω οτι αυτον τον χρόνο θα μπορει να προσφέρει 4 Mbps στανταρ(χωρις παρενθεσεις και μ@λ@κιες)! Ποια βλεπετε λοιπον σαν την καλυτερη λυση?
qspock Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Η vivodi έχει εδω και 1 χρονο ιδιοκτητο δικτυο στο κεντρο της Θεσσαλονικης και το λιγοτερο σε 6 μήνες θα το επεκτυνει,αγνωστο προς τα που! Προς τα κατω, μεχρι να βρει το ...μετρό.
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Σημέρα είναι η 25η εργάσιμη από τότε που υπέγραψα τα συμβόλαια. Από την δευτέρα που τους παίρνω καθε μέρα τηλέφωνο μου λένε ότι υπάρχουν ελλειπή στοιχεία στο συμβόλαιο μου.Από τοτε όμως δεν με έχει πάρει κανένας τηλέφωνο να μου πει ποια ειναι αυτά τα ελλειπή στοιχεία. Μου ειπαν οτι με παιρνουν τηλέφωνο στο σπίτι αλλα δεν το σηκωνω.Μας πως να το σηκωσω τους λέω από την στιγμή που τις ώρες που παίρνετε εσεις εγω είμαι στην δουλεια.Τους εχω δώσει βεβαια και κινητο , και σημερα τους εδωσα και το τηλεφωνο της εταιρειας μου . Επισης τους έδωσα και διορια μέχρι τις 3 σημερα το μεσημερι να με πάρουν τηλέφωνο από το τμημα συμβολαιων αλλιως δευτερα πάω από την τελλας και διακοπτω τα πάντα. Αφηστε που ενω ειχα και πριν τελλας και ειχα προεπιλογη φορεα πήρα τον ΟΤΕ και μου ειπαν οτι δεν έγινε δεκτή η κατάργηση προεπιλογης φορεα. Τηλεφωνω συνεχεια στο 13800 , περιμενω κανα 20λεπτο και οταν παιρνω στο σταθερο τους για να μιλησω με καποιον , ειτε δεν το σηκωνει κανεις , ειτε το σηκωνουν και μου το κλεινουν στην μαπα , ειτε κανουν την γνωστή πουστια και αφου χτυπησει 5-6 φορες βγαζει τεχνικο προβλημα η γραμμη.Τυχαιο?????
random Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Re pedes kai pws ftiaxnoyn diko toys diktio oi alles etairies afoy egw den exw dei poythena na skavoyne gia na perasoyne grammes h' optikes ines. pws loipon pernane neo diktio tilefwnon? kai i forthnet leei san sindiasmos h' mapa to karpoyzi???? Η Tellas ειναι αδερφάκι με τη ΔΕΗ. πιστεύω έχουν μια πολυ μεγαλυτερη αβάντα απο τους αλλους για την υποδομή. και.. το οτι εσυ δεν εχεις δει σκαψίματα, δεν σημαινει οτι κανεις δεν σκάβει. Εχουν δεί άλλοι, σκαφτιάδες απο διάφορους (tellas, forthnet, κ.ά) Σκαψίματα οπως αυτα που είδες για το φυσικό αέριο, δεν προκειται να δείς. Για να έχει ο κάθε Χ isp "Δικό του δικτυο" δεν σημαινει οτι θα υπάρχει ενα καλώδιο απο την έδρα του, μεχρι το σπίτι σου (τότε θα επρεπε να σκαψουν ολη την Ελλαδα). Απο την έδρα του, μέχρι το τοπικό σου DSLAM αρκεί, για να σε συνδέσει. Το κομμάτι απο το σπιτι σου μεχρι το dslam, ειναι το ίδιο που εβαλε καποτε ο ΟΤΕ, αλλα δεν του ανήκει πιά. Ανήκει σε σένα, και δινεις την αδεια να το χρησιμοποιεί οποια εταιρεία θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.