Προς το περιεχόμενο

Tellas Zistο - 4Mbit!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 739
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και η 4mbit HOL με δική της γραμμή είναι, πουθενά ΟΤΕ.

Τι να πω παιδιά μακάρι να πιάσει η tellas, άμα έχει "φρέσκο" δίκτυο όπως στα 2mbit που λέει ο manthoulis ποτέ δεν ξέρεις, σε λίγο καιρό θα μας πει ο amorealex τις εντυπώσεις του.

(Φρέσκο είναι και της HOL αλλα θέλει δουλίτσα ακόμα δυστυχώς :( )

Τα καλώδια μόνο είναι του ΟΤΕ, από το σπίτι σου μέχρι το dslam της hol.....αυτό αρκεί να κάνει την ζημιά....

Δημοσ.

Αν τους πιέσει ο ανταγωνισμός έχουν την δυνατότητα να το αυξήσουν(βλέπε οπτική ίνα και όχι ινα λαζοπούλου του ΟΤΕ (χαλκός)

ελπιζω να μην στο ειπαν αυτο. οπτικη ινα στο σπίτι σου δεν υπαρχει περιπτωση να δεις.

Δημοσ.

όχι ρε, στο σπίτι . αλλά το δίκτυό τους....

είπαμε δεν είναι και τόσο...:-|

μου είπαν ότι θα χρησιμοποιήσουν το μέχρι τώρα ανεκμετάλλευτο δίκτυο από οπτικές ίνες της ΔΕΗ.

αυτά.:-D

Δημοσ.
Tι λετε ομως, δεν θα απαντησει και ο ΟΤΕ ??

Για να απαντήσει ο ΟΤΕ θα πρέπει να πιεστεί. Τώρα αν ο καθένας πάροχος επίγειων τηλεπικοινωνιών με 10-15 km καλώδιο που βάζει στην Αθήνα άντε και στη Θεσσαλονίκη και μόνο τελικά, το βρίσκω χλωμό μια και ο ΟΤΕ καλύπτει και το πιο απομακρυσμένο χωριουδάκι στην Ελλάδα. Θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να δούμε άσπρη μέρα. Δεν ξέρω τι κάνει η Τελάς, αλλά εδώ που μένω εγώ δεν ...

Δημοσ.
Για να απαντήσει ο ΟΤΕ θα πρέπει να πιεστεί. Τώρα αν ο καθένας πάροχος επίγειων τηλεπικοινωνιών με 10-15 km καλώδιο που βάζει στην Αθήνα άντε και στη Θεσσαλονίκη και μόνο τελικά, το βρίσκω χλωμό μια και ο ΟΤΕ καλύπτει και το πιο απομακρυσμένο χωριουδάκι στην Ελλάδα. Θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να δούμε άσπρη μέρα. Δεν ξέρω τι κάνει η Τελάς, αλλά εδώ που μένω εγώ δεν ...

patrioti apo oti kserw (exw milisi me forthnet) to idiotiko tous diktio mexri telos tou xronou tha kalipsi kai to "xwrio" mas :)

ante ypomoni...

Δημοσ.

koitaxte kai ego paliotera eixa tellas internet mia potapi tote 384 kai katebaze stathera giro sto 38-42 mia xara itan alla to mono pou me xenerose kai efiga itan to diplo pagio kai ote kai tellas kai tin ekana...o tellas exei axiopistia se thema internet to thema einai tha kane tin magkia meso ton kalodion tis dei na steilei internet kai stis pio apomakrismenes perioxes tis ellada i autoi oi anthropoi tha fane paketo pali kai tha naai xexasmenoi?

Δημοσ.

Και εγώ ήμουν συνδρομητής στη forthnet telephony. Βαρέθηκα όντως τα πολλά πάγια. Τώρα έχω όλα ΟΤΕ και χρησιμοποιώ για τηλέφωνο i-call για σταθερά στην Ελλάδα και voipbuster για εξωτερικό. Τουλάχιστον έχω φοβερή οικονομία.

Δημοσ.

ego pira tilefono kai mou ipan oti tha exo kalipsai se 1 mina. Kombos dafnis.

30e ton mina gia 4mb einai kalitera apo 40e gia 768 pou dino tora !!!!

Etsi o ote!!!!

Δημοσ.

Παιδια μακρια απο Tellas. Περυσι τον Μαιο απενεργοποιησα το προεπιλεγμενο προθεμα τους και τον Αυγουστο ΜΟΥ ΞΑΝΑΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΘΕΜΑ απο μονοι τους χωρις να τους πω απολυτως τιποτα και χωρις να πουνε ΣΕ ΕΜΕΝΑ τιποτα.

Οταν το καταλαβα τους πηρα τηλεφωνο και δεν μπορουσαν να μου πουνε τιποτα. Και αργοτερα ξαφνικα ο υπαλληλος θυμηθηκε οτι με πηραν τηλεφωνο απο telemarketing μια ημερομηνια που εγω ελειπα σε ταξιδι και οτι εγω δεχτηκα να ενεργοποιησω το προθεμα ξανα (!!!).

Ειναι απιστευτο το θρασος αυτης της εταιριας. Χωρια του οτι μου κοψανε το σταθερο επειδη δεν πληρωθηκε για 2 μηνες ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΙΝΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ (ειμαι φοιτητης και ελειπα) εξαιτιας ενος λογαριασμου 27 ΕΥΡΩ!!!!!!

Σκεφτειτε να μην ειχα τον ΟΤΕ και να εμενα χωρις τηλεφωνο στο σπιτι για 27 ευρω!!

Εγω προτεινω πολυ προσεκτικα με την Tellas...

Δημοσ.
Xmmmmmm

Exo mia aporia. gia na pareis telas zisto DSL 4mb mono den ginetai ?

Prepei na girisis kai to tilefono stin tellas ?

Δυστυχώς έτσι είναι-τα δίνουν πακέτο.Εσύ θέλεις να φας το τυράκι χωρίς να μπείς στην φάκα?:-D :mrgreen:

Αλλωστε γιατί σε χαλάει?19 Euro είναι μόνο το πάγιο του ΟΤΕ για το τηλέφωνο isdn.Εσύ θα δείνεις 30 (δηλαδή +11) για 4Mbit dsl η οποία έχει προοπτικές να είναι πραγματικά τέτοια και όχι 512.Σε χαλάει?

Προσωπικά έκανα αίτηση...Ελπίζω σε κανένα μήνα να έχει ολοκληρωθεί!Για να δούμε θα δουλεύει σωστά το σύστημα ή θα μάθουν πάνω στις πλάτες μας (και στα λεφτά μας)?

Δημοσ.

Για να δούμε...κ εγώ σαν απόλυτα ευχαριστημένος πελάτης της Τελλάς έκανα την παραγγελία κ αναμένω...θα ξέρουμε σε καμια 25αρα μέρες... ^^

Πάντως φαίνεται ΤΡΕΛΗ προσφορά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...