skull Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Ποολυ ωραια!!!!Μετακομιζω σε δυο μηνες,οποτε αυριο εφυγα για αιτηση και ας ερθει το courier με τα ποδια!!! ^^^ Περιοχη:Θεσσαλονικη,Τουμπα(διαθεσιμο εδω και 4 μερες)
Don.Matis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Εγώ πάλι έκανα αίτηση για καινούργιο τηλέφωνο και ετοιμάζω διακοπή του παλιού και ας το ενεργοποιήσουνε αν μπορούνε!!
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Αίτηση έκανα γύρω στις 20 Νοέμβρη.Στις 28 με παίρνει ο courier για να μου φέρει τα συμβόλαια.Τελικα μου ειπαν οτι υπηρχε μια ασυνεννοησια με την Tellas και τα συμβόλαια τα υπέγραψα τελικά στις 5/12. Από τότε μετράω μια μια τις ημέρες για τις 15-20 εργάσιμες που μου ειπαν.Τελικά την Πέμπτη μου λένε ότι είναι 20-25 εργάσιμες.Το τηλέφωνο έχει διακοπει από τον ΟΤΕ στις 12/12 Τι διαολο κανουν τόσες μέρες ρε πουστη μου. Τωρα που γραφω το μήνυμα με έχουν στην αναμονή .Θα τα ακουσουν χοντρά.Αν μέχρι τέλος της εβδομάδας δεν έχω DSL θα γινει ο πανικος.Δεν μπορώ να κάνω τίποτα από το σπίτι και αναγκαστικά κάθομαι 2-3 παραπάνω στην δουλεια κάθε μέρα...
@LF@147 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 μου ηρθε εχθες το router και σημερα θα μπω ελπιζω κανονικα...εντυπωσεις θα εχετε αυριο....ξερει κανενας αν πρεπει να γινουν τιποτα ειδικες ρυθμισεις στο router ( TOMSON SPEEDTOUCH 585(i) V6 WI-FI ADSL 2+)....
polakis21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μεγάλο παραμύθι η τελλας παιδιά. Έχω υπογράψει από τις 7/12 και από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση... Έλεος Πότε θα το ζήσω τελικά? Ντροπή τους
whiteman7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 αφού δενείναι έτοιμοι γιατί παραμυθιάζουν τον κόσμο? Η τελλάς τα έχει κάνει μαντάρα τους τελευταίους μήνες σε κάθε τομέα
eliask Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μεγάλο παραμύθι η τελλας παιδιά.Έχω υπογράψει από τις 7/12 και από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση... Έλεος Πότε θα το ζήσω τελικά? Ντροπή τους poies 7/12 edo ego apo 17/11 eixa kanei aitisi kai xero merikous apo 30/10.Ego akyrosa giati oi symperifora kai ta psemata tous einai aparadekta .
kirileman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 μου ηρθε εχθες το router και σημερα θα μπω ελπιζω κανονικα...εντυπωσεις θα εχετε αυριο....ξερει κανενας αν πρεπει να γινουν τιποτα ειδικες ρυθμισεις στο router ( TOMSON SPEEDTOUCH 585(i) V6 WI-FI ADSL 2+).... Πως να συνδεθείς πρώτη φορά σου είπαν; Προσωρινό username/pw, ένας κωδικός που μπαίνει μια φορά σε σελίδα τους από την οποία στη συνέχεια παίρνεις το δικό σου username/pw, ρυθμίσεις ρούτερ (ΑΤΜ parameters, acount type) κλπ; Όλα αυτά στα λένε τηλεφωνικά κ τα κάνεις επί τόπου όταν ζητήσεις κωδικούς.
@LF@147 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Πως να συνδεθείς πρώτη φορά σου είπαν; Προσωρινό username/pw, ένας κωδικός που μπαίνει μια φορά σε σελίδα τους από την οποία στη συνέχεια παίρνεις το δικό σου username/pw, ρυθμίσεις ρούτερ (ΑΤΜ parameters, acount type) κλπ; Όλα αυτά στα λένε τηλεφωνικά κ τα κάνεις επί τόπου όταν ζητήσεις κωδικούς. μου εδωσαν activation code και μεσω της σελιδας go.tellas.gr φτιαχνεις μονο σου το δικο σου account...τους ρωτησα αν θελει τιποτα extra ρυθμισεις και μου ειπαν οχι παρα μονο να γινει σωστα το setup του router....υπαρχουν και καποιες οδηγιες εδω....http://www.tellas.gr/adsl_instructions/default.asp ....τωρα αν θελει κι αλλες ρυθμισεις που δεν μου τις ειπαν βοηθα παναγια γιατι θα ειναι η πρωτη φορα που θα κανω εγκατσταση router...
@LF@147 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 μου εδωσαν activation code και μεσω της σελιδας go.tellas.gr φτιαχνεις μονο σου το δικο σου account...τους ρωτησα αν θελει τιποτα extra ρυθμισεις και μου ειπαν οχι παρα μονο να γινει σωστα το setup του router....υπαρχουν και καποιες οδηγιες εδω....http://www.tellas.gr/adsl_instructions/default.asp ....τωρα αν θελει κι αλλες ρυθμισεις που δεν μου τις ειπαν βοηθα παναγια γιατι θα ειναι η πρωτη φορα που θα κανω εγκατσταση router... συνδεθηκα χωρις κανενα προβλημα ...ταχυτητες απο 350 kb/s εως 415 ...περιοχη Αλιμος ...πως σας φαινεται????
@LF@147 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μια χαρα εισαι...καλοφαγωτη! EYXAΡΙΣΤΩΩΩΩ....παει πολυ καλα παιδια ...πιστευω οτι τελικα αξιζει η αναμονη...και εγω 2 μηνες περιμενα αλλα με το που βλεπω αυτα ....
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Πραγματικα χαιρομαι για εσενα...αλλα φτανει με τα screenshots γιατι θα παθουμε κανενα εγκεφαλικο!!!:smile:
xtraktor Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 ok σταματαω :razz: :razz: :razz: Πραγματι αξιοζηλευτα τα creenshots!!! αντε να δουκε ποτε θα ερθει και σε εμας...εγω μονο αριθμοδοτηση θελω..εννοω δεν εια ποτε γραμμη πΟΤΕ(μονο το κλασικο καλωδιο) και περιμενω...πιστευω να μου το βαλλουν συντομα γιατι δεν μπορω αλλο..ναι οντως ειμαι ενας απο του εθισμενους της ταχυτητας!ΛΟΛ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.