felikas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Εγώ δεν έχω δει κάπου αρπαχτή! Εσύ που το βλέπεις? Στις τελευταίες 10 σελίδες... ή ακόμα καλύτερα, την απάντηση την έδωσε ο wiz@rd21!!!
seriousam Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Tis ores aixmhs katebazo me 20K/s apo thn tellas me 768 sundesh.An einai na exo ta idia xalia me 4Mbit, to "tzampa" de tha exei ousia, afou kai tora tosa dino peripou. Epipleon sto site den anaferontai oi perioxes kalupshs. Mono thlefonika dinontai tetoies aporhtes plhrofories to oti katevazeis me 20kb/s den exei sxesi me tin tellas,giati den ksero an to ksereis alla xrisimopoieis grames tou ote,opote den exei kamia sxesi i tellas.kai ayto akrivos einai i telazisto,i tellas exei pleon dikes tis grames kai giayto to logo mporei na aneksartitopoiithei kai na prosferei grigoroteres syndeseis se kaliteres times.telos i tellas den exei akomi grames se oli tin ellada,etsi kai eksigitai to oti den yparxei akoma megali diathesimotita tou talazisto Πουθενά στο site δεν βρήκα αναλυτικές χρεώσεις πχ. για κινητά αλλά και για άλλες χώρες. Επίσης ποιες περιοχές καλύπτει. Αν και δεσμεύομαι με συμβόλαιο ακόμα και δεν μπορώ να μετακινηθώ. Πάντως στο μέλλον θα σκάσουν και άλλες προσφορές. pes alevri! http://www.tellas.gr/page.asp?gid=8&arid=385&lang=2
_DiMoN_ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Στις τελευταίες 10 σελίδες... ή ακόμα καλύτερα, την απάντηση την έδωσε ο wiz@rd21!!! Το ότι υπάρχουν καθυστερήσεις απέχει πολύ από την αρπαχτή, πραγμματικά...
@LF@147 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Υπεγραψα τα συμβολαια 14 Νοε...το τηλεφωνο συνδεθηκε 29 Δεκ...και υστερα απο πολλα τηλεφωνηματα στο 13800 μου ειπαν οτι και η dsl θα εχει ενεργοποιηθει μεχρι την τεταρτη 10 του μηνος...αντε να δουμε
nil06 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Παιδια οι ανθρωποι ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αθλιοι... Ειμαι συνδρομητης Tellas εδω κ 2 χρονια με ADSL. Εγω εκανα την αιτηση για το Zisto αρχες Νοεμβρη κ ζητησα κ προσθετο εξοπλισμο (wireless router). Μου λενε σε 3 μερες θα ερθει το κουριερ κλπ. Ολα καλα μεχρι εκει. Το κουριερ ερχεται κ ειναι ενας ηλικωμενος σε ενα παπι, με συμπεριφορα που δεν μου αρεσε ιδιαιτερα (πολλες οικειοτητες κλπ) που με βαζει και υπογραφω τα συμβολαια κ κανει να φυγει. Του λεω "τι θα γινει με τον εξοπλισμο;", μου λεει "ααα, σε καμια βδομαδα αγαπη μου" κ φευγει!!! Τεσπα, μια βδομαδα μετα ουτε φωνη ουτε ακροαση. Και απο εκει αρχιζει η Οδυσσεια. Παιρνω τηλ Tellas. Μου λενε ο εξοπλισμος θα ερθει οταν γινει η συνδεση. Ποτε θα γινει, λεω; Σε 10 εργασιμες περιπου. Οκ. Τι θα γινει; Θα αναβαθμιστει η γραμμη σας και απλα μια μερα θα μπειτε στο PC κ θα δειτε την νεα ταχυτητα. Υποψην οτι το ADSL το χρησιμοποιω για την εργασια μου κ ειναι ΑΚΡΩΣ απαραιτητο για να βλεπω email κλπ. 10 μερες μετα τιποτα. Ξανα τηλεφωνο, οπου λενε οτι η αιτηση εχει παει στον ΟΤΕ και αυτος τους καθυστερει. Οκ. Μια βδομαδα αργοτερα ξανα τηλεφωνο και μαθαινω οτι η αιτηση δεν εχει περαστει ΚΑΝ στο συστημα της Tellas. Για ποιο λογο, λεω; ........... Λεω, αντε κ περαστηκε στο συστημα. ΠΟΙΑ ειναι η διαδικασια μετα; Μου λεει θα παει στον ΟΤΕ, θα γινει διακοπη συνδεσης για 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ, κ θα περαστει η γραμμη στην Tellas. Εγω μενω αναυδος μιας που ΚΑΝΕΙΣ δεν μου ειχε πει οτι θα κοπει ΠΛΗΡΩΣ το Internet μου, ποσο μαλλον για τοσες μερες! Mε τα πολλα σκεφτομαι οτι θα το παλεψω με το dial up οποτε κ λεω προχωρηστε το. Μερικες μερες μετα ξανα τηλεφωνο και μου λενε οτι περαστηκε η αιτηση στο συστημα με σημειωση επειγον κλπ κ εχει φυγει στον ΟΤΕ οπου και επεξεργαζονται την αιτηση. Επιτελους λεω, και το αφηνω εκει. Απο τοτε περνανε 15 μερες κ δεν βλεπω να κοβεται η συνδεση μου. Ετσι παιρνω σημερα τηλεφωνο και μου λενε "η αιτηση σας ΔΕΝ εχει σταλει στον ΟΤΕ, αλλα εχει παγωσει διοτι η περιοχη σας δεν εχει αλλες διαθεσιμες θυρες και περιμενουμε" Μετα τα πολλαπλα εγκεφαλικα που επαθα κρατησα την ψυχραιμια μου, και ζητησα να μαθω ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ κανουν για να εχουν νεες θυρες. Με αλλα λογια ποιο ειναι το χρονοδιαγραμμα βρε αδερφε! Μου λεει "για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω ιδεα τι κανουν, και δεν μας εχουν δωσει χρονοδιαγραμμα." Παιρνω την τεχνικη υποστηριξη, οπου ΚΑΙ ο τεχνικος ΚΑΙ ο προισταμενος του, μου λενε το ιδιο: η αιτηση μου εχει παγωσει λογω ελλειψης θυρων, και δεν εχουν ΚΑΝΕΝΑ χρονοδιαγραμμα για το ποτε θα υπαρξουν θυρες η για το ΤΙ κανουν για να λυθει το θεμα!!! Ετσι εκανα εναν υπολογισμο: 1 μηνα για να εχει θυρες στην καλυτερη. 2-3 μερες για να αξιωθουν να στειλουν την αιτηση μου στον ΟΤΕ 12 μερες για να βγαλει ο ΟΤΕ την ADSL απο τη γραμμη. 20-30 μερες για να βαλει η κωλοTellas την δικια της (να μην πω που) οποτε εχουμε οτι σε ΔΥΟΜΙΣΗ ΜΗΝΕΣ απο τωρα ΠΑΙΖΕΙ να εχω το Zisto. Τους εστειλα ενα ξεχεστηριο γραμμα οτι αν δεν εχω απαντηση εντος 24ωρου θα αναλαβει την υποθεση μου δικηγορος... Δεν ειναι θεμα τοσο η καθυστερηση μιας και τωρα εχω συνδεση και αυτο με ενδιαφερει εξαλλου, αλλα η κοροιδια που οπως βλεπω εδω ειναι γενικοτερη... :x
BLISS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Se poia perioxh auta? Gia na 3eroun kai alloi dhl... Asxeto, tis proalles hmoun sto grafeio enos filou, kai ekeinh thn wra hr8e kapoios apo ton ote gia enhmerwsh sxetika me oikonomika paketa klp... Otan anefera to zisto, -ektos twn allwn- epemene oti einai apath(!), oson afora to 8ema internet. Epemene oti ta 4Mbit tou zisto exoun xronoxrewsh... Ap'oso gnwrizw mono ena paketo tou zisto exei xronoxrewsh (auto pou den perilambanei internet apo oti 8umamai). Epemene autos oti ola exoun xronoxrewsh... Epeidh kapou to 3anadiabasa auto, katalhgw oti einai "politikh" tou ote h paraplhroforhsh gia to 8ema auto... Pare ton ena, xtupa ton allo...
makisathanos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 pes alevri! http://www.tellas.gr/page.asp?gid=8&arid=385&lang=2 Και αλεύρι να πω η ουσία είναι μία: η τελλάς είναι τουλάχιστον ανέτοιμη. και φτάσαμε στο γενάρη του 2007. και διάβασε και καμμια άλλη σελίδα εκτος από την 1η. Είναι κρίμα να φέρεσαι με αυτόν τον τρόπο.
yiorgoos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 mpas kai prepei na pame se kana kanali na tous kraxoume?
Dreamstorm Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Εγώ πάντως το ακύρωσα...έστειλα fax και τέλος.
skull Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Απο οτι διαβασα σε αλλο forum(γιατι σε αυτο το topic αποφευγετε να μιλανε αυτοι που εχουν zisto αλλα μονο αυτοι που επιχειρισαν να εχουν)η ΤΕLLAS φυσαει!(Το link του forum το βρικα πολλες φορες σε αυτο το topic) Καλη τηλεφωνια...ναι Καλο upload...μεχρι 1Μbps(πρωτοφανης) Καλο download...μεχρι 4Mbps(πρωτη φορα ειδα να εχεις το download που σου δινουν) Καθηστεριση στις αιτησης...μεγαλη(αφου μεσολαβει ο ΟΤΕ,ενας φιλος εβαλε dsl cube και περιμενε 1,5 μηνα,ο 1 μηνας και η 1,5 εβδομαδα ηταν εξετιας του ΟΤΕ) Το αν ο courier ηταν ευγενικος ή οχι,αυτο δεν νομιζω οτι ειναι μεγαλο μειονεκτημα!!! 12μηνη δεσμευση...σαφως ναι(ολοι το κανουν και η TELLAS νομιζω οτι πρεπει να το κανει)[δεν ειμαι σιγουρος για αυτο...παρακαλω διορθωστε με] Παρατραγουδα κατα την αποδεσμευση...σαφως ναι(στην Ελλαδα ειμαστε,μην ξεχναμαι οτι ο ΟΤΕ κατα το 2005 καθυστερισε ολους τους συνδρομιτες τους τουλαχιστον 6μηνες κατα την αποδεσμευση τους,θημα τους και εγω) Προβληματα μονιμης προσβασης στο Internet ελαχιστα,τα οποια εντοπιστικαν κατα τα πρωτα σταδια Το μοναδικο μειονεκτημα τους ειναι οτι χρησιμοποιουν τα τηλεφωνικα κεντρα του ΟΤΕ,αλλα αν περιμενουμε τα ιδιοκτητα δικτυα θα γερασουμε! Μετα απο επιβεβαιωση του post μου απο χρηστη zisto παω να κανω αιτηση!!!
_DiMoN_ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Απο οτι διαβασα σε αλλο forum(γιατι σε αυτο το topic αποφευγετε να μιλανε αυτοι που εχουν zisto αλλα μονο αυτοι που επιχειρισαν να εχουν)η ΤΕLLAS φυσαει!(Το link του forum το βρικα πολλες φορες σε αυτο το topic) Καλη τηλεφωνια...ναι Καλο upload...μεχρι 1Μbps(πρωτοφανης) Καλο download...μεχρι 4Mbps(πρωτη φορα ειδα να εχεις το download που σου δινουν) Καθηστεριση στις αιτησης...μεγαλη(αφου μεσολαβει ο ΟΤΕ,ενας φιλος εβαλε dsl cube και περιμενε 1,5 μηνα,ο 1 μηνας και η 1,5 εβδομαδα ηταν εξετιας του ΟΤΕ) Το αν ο courier ηταν ευγενικος ή οχι,αυτο δεν νομιζω οτι ειναι μεγαλο μειονεκτημα!!! 12μηνη δεσμευση...σαφως ναι(ολοι το κανουν και η TELLAS νομιζω οτι πρεπει να το κανει)[δεν ειμαι σιγουρος για αυτο...παρακαλω διορθωστε με] Παρατραγουδα κατα την αποδεσμευση...σαφως ναι(στην Ελλαδα ειμαστε,μην ξεχναμαι οτι ο ΟΤΕ κατα το 2005 καθυστερισε ολους τους συνδρομιτες τους τουλαχιστον 6μηνες κατα την αποδεσμευση τους,θημα τους και εγω) Προβληματα μονιμης προσβασης στο Internet ελαχιστα,τα οποια εντοπιστικαν κατα τα πρωτα σταδια Το μοναδικο μειονεκτημα τους ειναι οτι χρησιμοποιουν τα τηλεφωνικα κεντρα του ΟΤΕ,αλλα αν περιμενουμε τα ιδιοκτητα δικτυα θα γερασουμε! Μετα απο επιβεβαιωση του post μου απο χρηστη zisto παω να κανω αιτηση!!! Μπορώ να πω ότι με κάλυψες 100%!!!!!!!!!
giankyr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Απο οτι διαβασα σε αλλο forum(γιατι σε αυτο το topic αποφευγετε να μιλανε αυτοι που εχουν zisto αλλα μονο αυτοι που επιχειρισαν να εχουν)η ΤΕLLAS φυσαει!(Το link του forum το βρικα πολλες φορες σε αυτο το topic) Καλη τηλεφωνια...ναι Καλο upload...μεχρι 1Μbps(πρωτοφανης) Καλο download...μεχρι 4Mbps(πρωτη φορα ειδα να εχεις το download που σου δινουν) Καθηστεριση στις αιτησης...μεγαλη(αφου μεσολαβει ο ΟΤΕ,ενας φιλος εβαλε dsl cube και περιμενε 1,5 μηνα,ο 1 μηνας και η 1,5 εβδομαδα ηταν εξετιας του ΟΤΕ) Το αν ο courier ηταν ευγενικος ή οχι,αυτο δεν νομιζω οτι ειναι μεγαλο μειονεκτημα!!! 12μηνη δεσμευση...σαφως ναι(ολοι το κανουν και η TELLAS νομιζω οτι πρεπει να το κανει)[δεν ειμαι σιγουρος για αυτο...παρακαλω διορθωστε με] Παρατραγουδα κατα την αποδεσμευση...σαφως ναι(στην Ελλαδα ειμαστε,μην ξεχναμαι οτι ο ΟΤΕ κατα το 2005 καθυστερισε ολους τους συνδρομιτες τους τουλαχιστον 6μηνες κατα την αποδεσμευση τους,θημα τους και εγω) Προβληματα μονιμης προσβασης στο Internet ελαχιστα,τα οποια εντοπιστικαν κατα τα πρωτα σταδια Το μοναδικο μειονεκτημα τους ειναι οτι χρησιμοποιουν τα τηλεφωνικα κεντρα του ΟΤΕ,αλλα αν περιμενουμε τα ιδιοκτητα δικτυα θα γερασουμε! Μετα απο επιβεβαιωση του post μου απο χρηστη zisto παω να κανω αιτηση!!! - Δε με ενδιαφέρει εμένα σαν πελάτη αν καθυστερεί "η αίτηση" στο ταχυδρομείο, στον ΟΤΕ, στην Tellas, στο taxi ή στο λεωφορείο - εγώ τα θέλω όλα τυπικά κι όμορφα όταν πληρώνω! - Αυτό με τον courier άσχετο τελείως Μειονέκτημα είναι, αλλά και αρνητικό τελείως για την εταιρία courier. - Η αποδέσμευση απ' την Tellas είναι μεγάλο μανίκι. Όταν είχα τηλεφωνία απ' την εν λόγω εταιρία και αποφάσισα να την διακόψω, πέρασαν 4 μήνες για να τα καταφέρω! Κάθε φορά που ξανάστελνα το fax έγραφα "Reminder xx/xx" (ημερομηνία) και αν θέλετε πιστέψτε το, το fax χάθηκε 8 φορές!!! (σε μπακάλικο να το έστελνα, θα το είχαν πάρει νωρίτερα). To χαρτί είχε γεμίσει από reminder reminder reminder...
kirileman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Έχω το Ζιστο. Οι ταχύτητες είναι καλές. Υπήρχε πρόβλημα πριν από 3 μέρες αλλά τώρα οκ. Το τηλέφωνο μου κόπηκε προχθές. Μου είπαν ότι θα κόβεται και θα ξανάρχεται έως κ την επόμενη βδομάδα που θα ολοκληρωθούν κάποιες αναβαθμίσεις που κάνουν στην περιοχή (μίλησαν για πολύωρο reset που θα γίνει λίγων δευτερολέπτων μετά την αναβάθμιση). Δεν μου χει ξανακοπεί, μπορεί να συμβαίνει περιοδικά και να μην το παίρνω χαμπάρι. Γενικά, καλά. Δεν έχω παράπονο προς το παρόν, δυσκολεύομαι να πιάσω γραμμή το τηλεφωνικό τους κέντρο συνήθως αλλά υπάρχει μια στοιχειώδη επικοινωνία και ότι προβληματάκια υπήρξαν ή υπάρχουν θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να ξεπεραστούν. Ειδικά σε ότι αφορά τη dsl, είμαι ευχαριστημένος χωρίς να έχω κάτσει να κάνω τα δικά μου τεστ ακόμα. Περίμενα, πάντως, να κατεβάζω αρχεία με 500, δεν συμβαίνει αυτό.
The-Dreamer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 egw ekana aithsh 20/11 kai apo 5/1 exw th grammh alla xwris omws na mporw na mpw sto net !!!! O logos einai oti den exw parei akoma to router, kaneis de kserei na mou pei pote 8a to parw kai to connx jetspeed router mou einia kleidwmeno gia na mh mporw na mpw se allo diktyo... TZAMPA H XARA MOU...
radeon9700 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Ean den exeis problima agorase esy enan adsl2 router o pio ftinos giro sta 40-50 euro exei. Baltos epanw des oti sixronizei kanonika stin sosti speed pare to texniko tmima kai apetise na sou dosoun to activasion id. Episis xose ta giati den exi rthei to courrier me ton router soy.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.