Προς το περιεχόμενο

Tellas Zistο - 4Mbit!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

egw ekana thn aithsh apo 18/11 kai akoma einai sthn EETT...

Perimenw..ti na kanw ??

Alla molis er8ei, 8a kaei to desktop pc enw 8a synexizw na klebw th wifi syndesh tou geitona gia toses meres osh kai h ka8isterisi tous...

8ema ideologias...

;-)

• Απαντ. 739
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

geia sas paidia,eimai kai gw enas pikramenos se anamonh grammhs zisto by tellas,exw kanei aithsh apo arxes noebrh.Perimenw akomh,prin tis giortes me phran na mou poun oti eixe ka8ysterhsh apo ton ote kai 8a tous epairne 10-15 ergasimes gia na teleiwsei to 8ema,shmera mou eipan oti prepei na steilw fax gia na apenergopoih8ei h grammh dsl pou exw h opoia einai dikia tous!!!eixa mia dsl 2048 thn opoia thn eixa kanei enar3h apo autous,twra ti ginetai den 3erw,akoma perimenw.

Δημοσ.

Παίδες εγώ που έχω ήδη Tellas Shared LLU από δίμηνο, θα έχω το ίδιο πρόβλημα

με την καθυστέρηση της ενεργοποίησης??

Επίσης μπορεί να μας πει κανείς τί παίζει με το ping στο DSLAM?? Με το

shared LLU 2 Μbit της Tellas είχα το απαράδεκτα σταθερό 41ms, την στιγμή που

στην τιγκαρισμένη Πάτρα με 1mbit είχα μόλις 16ms... (γραμμή ΟΤΕ, provider Tellas)

Δημοσ.

Ego molis proxorisa se akyrosi tis grammis . Oi anthroipoi einai apla aparadektoi kai koroideyoun ton kosmo mexri ekei pou den paei. Exo parei 5 tilephona kai mou exoun dosei 5 diaforetikes apadiseis . Simera den adexa allo afou i tilefonitria mou apadise pos den exoun steilei akoma tin aitisi ston ote .OPOTE AKYROSI .Legame gia ton ote alla aytoi mou fenete einai xeiroteroi ......

Δημοσ.

Παιδια η κατασταση μου φαινεται πολυ μπαχαλο και νομιζω οτι θα περασει κανενας χρονος να στρωσει η κατασταση.Ελπιζω οι υπολοιποι εναλλακτικοι να ειναι πιο προσεκτικοι γιατι αλλιως θα αναπολουμε τις μερες του Π_ΟΤΕ

Δημοσ.

Σήμερα ήρθαν και τα δικά μου χαρτιά πρός υπογραφή.Ένα έχω να πώ (να επιβεβαιώσω μάλλον)...οι άνθρωποι δέν ξέρουν που πάνε τα 4.Το συμβόλαιο ήταν τελείως λάθος,η πωλήτρια-courier-συνεργάτης ήταν στην κοσμάρα της και περίμενα 30' στην ανάμονη του 13800 για να μου πούν "Ε,εντάξει,έγινε κάποιο λάθος...βάλτε Χ στο Telephony+Dsl".Μιλάμε για τραγελαφική ανευθυνότητα και μπακαλοδουλειά.Με ενημέρωσαν δέ, οτι θα συνδεθώ στο δίκτυό τους σε περίπου ένα μήνα, αφού οι εργασίες δέν έχουν περατωθεί ακόμα στην περιοχή μου (Αιγάλεω).Μάλιστα μου είπαν να κάνω και άμεση διακοπή απο τον τώρα πάροχο dsl...

ΧΑ δέν σφάξανε!Οι άνθρωποι είναι βαλτοί να με αφήσουν χωρίς internet για κανα δίμηνο.Οταν με το καλό με πάρουν τηλέφωνο απο tellas για να μου πούν οτι η αίτηση πάγωσε λόγο της otenet που έχω,τότε και μόνο τότε θα κάνω διακοπή της γραμμής.

Δημοσ.
Με ενημέρωσαν δέ, οτι θα συνδεθώ στο δίκτυό τους σε περίπου ένα μήνα, αφού οι εργασίες δέν έχουν περατωθεί ακόμα στην περιοχή μου (Αιγάλεω).Μάλιστα μου είπαν να κάνω και άμεση διακοπή απο τον τώρα πάροχο dsl...

Eδω έγω είχα καλυψη από το δικτυο τους ρε συ και είχαφτασει κοντά στους 2 μήνες χωρις να γίνει ενεργοποίηση.Εσύ που δεν έχεις καλυψη μην περιμενείς πριν το Πάσχα....Αντε και καλή ανασταση!!!!!!!:razz:

Δημοσ.

Ότι είναι λίγο παρτάλια, είναι. Και σε μένα έφεραν λάθος συμβόλαιο, ήθελα το dsl+telephone. Φυσικά, δεν το άλλαξα ακόμα (άσε που δεν δεχόταν ο κούριερ να γράψουμε κάτι άλλο πάνω στο συμβόλαιο) κ δεν βλέπω να το γυρίζω γιατί αρχίζω κ παίρνω δωρεάν τηλέφωνα με voipdiscount. Αυτό που δεν μπορώ να πω είναι ότι έχω διαπιστώσει διάθεση εκμετάλλευσης και κοροϊδίας του κόσμου. Πιο πολύ άμπαλοι κ πρωτάρηδες φαίνονται παρά απατεώνες. Σήμερα, επί τη ευκαιρία, κ μέχρι αυτή την ώρα, το δίκτυο τους έχει πρόβλημα. Θα έχει λυθεί το θέμα μέχρι το απόγευμα (3.00 είπαν...). Ίδωμεν.

Τι να πούμε πάντως κ για τις άλλες "μεγάλες" εταιρείες; ΗΟΛ πχ; Που πήρα το 6+6 τον φλεβάρη, το αύξησα σε 512 τον ιούνιο χωρίς να μου πουν ότι ανανεώνεται το κύκλωμα και ότι ο χρόνος δέσμευσης ξεκινάει από την αρχή, που τους ειχα σκάσει τα 280 και μου λεγαν ότι χρωστάω όλα τα λεφτά αφού δεν φαίνεται πουθενά ο "φλεβάρης", που τελικά ανακάλυψαν την απόδειξη της τράπεζας σε φαξ, που βρήκαν το υπόλοιπο που χρωστάω, που ακόμα δεν μου έχουν στείλει λογαριασμό ενώ χρωστάω άλλα 190 για την αύξηση ταχύτητας που ζήτησα και για τους επιπλέον 4 μήνες που είμαι δεσμευμένος και που σίγουρα θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα όταν σε λίγο καιρό αιτηθώ διακοπή!!! Τι να πουμε γι'αυτούς...

Δημοσ.

Η πλάκα είναι να διαβάσει κανείς τις 3, 4 πρώτες σελίδες αυτού του thread!: "Αντε, να φύγουμε από τον ΠΟΤΕ, επιτέλους μία άλλη εταιρεία, θα έρθουν τα πάνω-κάτω" και μετά να διαβάσει τις τελευταίες!

ΑΡΠΑΧΤΗ έκανε η Τελλάς και δυστυχώς θα ακολουθήσουν και άλλοι!

Κρίμα.

Δημοσ.
Η πλάκα είναι να διαβάσει κανείς τις 3, 4 πρώτες σελίδες αυτού του thread!: "Αντε, να φύγουμε από τον ΠΟΤΕ, επιτέλους μία άλλη εταιρεία, θα έρθουν τα πάνω-κάτω" και μετά να διαβάσει τις τελευταίες!

ΑΡΠΑΧΤΗ έκανε η Τελλάς και δυστυχώς θα ακολουθήσουν και άλλοι!

Κρίμα.

Εγώ δεν έχω δει κάπου αρπαχτή! Εσύ που το βλέπεις?

Δημοσ.

Νεκρή σήμερα η τελλάς. Έπεσε, λεει το δίκτυο Ιταλία γι'αυτο και σερνόμαστε σε συνδέσεις με εξωτερικό. Αύριο, λένε, ότι θα ναι οκ. Τι να πούμε; Τουλάχιστον εδώ παραδέχονται οτι υπάρχει απλά περιστασιακό πρόβλημα, στην hol που έχω ακόμα είναι μόνιμη κατάσταση κ σύμφωνα με αυτούς, εντελώς φυσιολογική ααααααααααααχα χα χα....τα χάλια μας γμτ.... :(((((((((((((

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...