Προς το περιεχόμενο

Tellas Zistο - 4Mbit!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά μου είπαν το απίστευτο!!!!!!!!

Έχω υπογράψει από 7/12 την αίτηση και μέχρι σήμερα 29/12 δεν έχει πάει ακόμα στον ΟΤΕ!

Ξαναπήρα σήμερα και μου λέει ένας άσχετος ότι για να μην έχει πάει η αίτησή σας τότε είτε δεν έχετε φέρει όλα τα χαρτιά (αποκλείεται γιατί τα έχω στείλει όλα με τον κούριερ) είτε ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ DSLAM Π.ΦΑΛΗΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΡΤΑ!!!!!!!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα!!!!!!!!

Έχουν πολύ γέλιο οι τύποι!Και λέω θα περιμένω δηλαδή 2-3 μήνες να ανοίξει πόρτα και μου λέει ναι!!!!!!!!!

Είμαι σε αδιέξοδο, please βοηθήστε....

• Απαντ. 739
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ksanapare later na petixeis allon autos itan zoon kai exei pollous.

Episeis to exw grapsei 2-3 fores h aitisi ston OTE paei meta 10-15 meres apo thn imera pou tha ipograpseis. Bale oti eise kai mesa stis giortes :P apo Triti tha ksanampoun siga siga se kanonikous rithmous, ipomonh.

Δημοσ.

15 πήγε η αίτησή μου στον ΟΤΕ και εδώ και 4 μέρες η γραμμή μου ανήκει στην Τελλάς (κόπηκε εκείνη τη μέρα για 10 ώρες), κάτι που σημαίνει ότι ο ΟΤΕ δεν με άργησε. Την εναλλακτική σταθερή που είχα (φορθνετ) ούτε που την ειδοποίησα. Περιμένω σήμερα να με πάρουν τηλέφωνο για να πάρω κωδικούς γιατί ο εξοπλισμός τους αργεί κ θα χρησιμοποιήσω το fritzbox της ΗΟL. Όταν με το καλό συνδεθώ για πρώτη φορά θα πω εντυπώσεις. Το συμβόλαιο πάντως που μου έφεραν ήταν λάθος (προς τα κάτω) και το κράτησα να δω πως θα παίζει στα 4Mb το voipdiscount με το οποίο παίρνω έτσι κ' αλλιώς τζάμπα σε σταθερά (έχω και usb ασύρματη συσκευή). Αν δεν ικανοποιηθώ, θα τους πάρω τηλέφωνο να το γυρίσουν στο dsl+telephone (είπαν ότι γίνεται... σιγά που δεν θα ήθελαν).

Δημοσ.

file epidei menw mosxato....

to miso mosxato exei thl 94 kai to allo miso apo 48!dn kserw giati.....pantws egw pou ebala ton ari8mo m apo 94ktl mou eipe pws dn exei duktio!

Δημοσ.

δώσε λίγες μέρες υπομονή ρε ... και όταν αναβαθμιστήκαν οι ταχύτητες της ΟΤΕΝΕΤ, παίρναμε πολές διακυμάνσεις στις ταχύτητες, σε σημείο που ήταν πιο αργά από πριν την αναβάθμιση ... και μετά από 1 βδομάδα, όλα καλά και σταθερά...

Δημοσ.

Pedia ligi sobarotita :) pote ma pote den metras tin speed me torrent !!!.

O kaliteros kai pio aksiopostos tropos einai me ftp opws ta ftp tou ntua forthnet otenet na katebaseis apo ekei 1 arxio kai na deis ti pezei me kapio programa metriseis tis taxititas.

Δημοσ.

Τι να πω κύριοι, δυστυχώς δεν ξέρω...Είναι τόσα που θέλω να γράψω και δεν ξέρω από που να ξεκινήσω.

Περίληψη: Αν και το συμβόλαιο μου είναι από τις 20/11 περασμένο στο σύστημα τους η αίτηση μου δεν πήγε καν στον ΟΤΕ. Τόσο καιρό μου έλεγαν ψέματα!Δεν κάνω πλάκα, με πήραν και οι ίδιοι τηλέφωνο λέγοντας μου πως περιμένουν απάντηση και μόλις την πάρουν θα ενεργοποιήσουν αυθημερόν!

Από άπειρα τηλεφωνήματα στο 13800 και αναμονή , η αίτηση μου παραμένει εκεί με πρόβλημα στα χαρτιά!

Ωραία και δεν μπορούσε να πάρει κάποιος τηλέφωνο να πει ότι υπάρχει πρόβλημα???Άφησαν την αίτηση μου εκεί και κανείς δεν μου ανέφερε τίποτα! Αν είναι δυνατόν!:evil: :evil: :evil: :evil:

Έστειλα με fax ξανά τα χαρτιά και πάλι από την αρχή.Έτοιμος είμαι να πάω στην Tellas και να τα κάψω όλα!:twisted:

Λίγες μέρες είναι μέχρι να βγάλει η forthnet το δικό της δίκτυο.

Δημοσ.
δώσε λίγες μέρες υπομονή ρε ... και όταν αναβαθμιστήκαν οι ταχύτητες της ΟΤΕΝΕΤ, παίρναμε πολές διακυμάνσεις στις ταχύτητες, σε σημείο που ήταν πιο αργά από πριν την αναβάθμιση ... και μετά από 1 βδομάδα, όλα καλά και σταθερά...

Δοκίμασα το άλλο πριν λίγο. 1 αρχείο κατέβαινε στο limewire με 120. Ανοίγω άλλα 3 και το συνολικό έφτασε τα 460!!! 110+ το καθένα. Not bad θα έλεγα... αλλά αναρωτιέμαι, έτσι θα είναι πάντα; Δεν θα βλέπω υψηλές ταχύτητες σε ένα μόνο αρχείο ή μήπως αυτό εξαρτάται από την πηγή;

Η δική μου σύνδεση είχε ενεργοποιηθεί από τις 22. Σαν ημερομηνία δεν είναι κακή με βάση την ημερομηνία υπογραφής του συμβολαίου αλλά δεν με ειδοποίησε κανείς φυσικά. Τους πήρα τηλέφωνο αρκετές φορές και σήμερα το τεχνικό τμήμα μου δωσε κωδικούς. Ούτε λόγος για δικό τους εξοπλισμό (είναι και το wifi που μου το χρεώνουν).

Δημοσ.
Λίγες μέρες είναι μέχρι να βγάλει η forthnet το δικό της δίκτυο.

Τελικά τι γίνεται με την forthnet? κι εγώ περιμένω περιμένω, αλλά.....

είχανε πει μέσα του Δεκέμβρη... γυρίζει ο χρόνος, και ούτε φωνή ούτε ακρόαση...

μήπως ξέρεις καμιά πληροφορία?

Δοκίμασα το άλλο πριν λίγο. 1 αρχείο κατέβαινε στο limewire με 120. Ανοίγω άλλα 3 και το συνολικό έφτασε τα 460!!! 110+ το καθένα. Not bad θα έλεγα... αλλά αναρωτιέμαι, έτσι θα είναι πάντα; Δεν θα βλέπω υψηλές ταχύτητες σε ένα μόνο αρχείο ή μήπως αυτό εξαρτάται από την πηγή.

έχε υπ'οψην σου, ότι στο limewire, ο αριθμός χρηστών που κατεβάζεις, εξαρτάται από την σύνδεση που έχεις "δηλωμένη" στα options. Αν π.χ. βάλεις ότι έχεις σύνδεση modem, θα κατεβάζεις from 3-5 hosts, έστω κι αν γράφει ότι το έχουν περισσότερα άτομα. Αν βάλεις ότι έχεις cable/dsl, θα κατεβάζεις from 8 hosts (όταν υπάρχουν πάνω από 8 hosts διαθέσιμοι εννοείτε..)

φυσικά όλα αυτά μπορεί να τα ήξερες ήδη, αλλά είπα να στα πω μπας και :mrgreen:

καλή χρονιά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...