s33k3rgr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Enas poli kalos tropos gia na ekdikithoume ton ote ,gia ola auta ta opoia proanaferthisan einai na MHN plirosoume ton teleftaio logariasmo tou ote.EGO to exo parei apofash kai den ton PLIRONO.ESEIS??
giorgos_g Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Enas poli kalos tropos gia na ekdikithoume ton ote ,gia ola auta ta opoia proanaferthisan einai na MHN plirosoume ton teleftaio logariasmo tou ote.EGO to exo parei apofash kai den ton PLIRONO.ESEIS?? Kai ti tha vgi me afto? arga i grigora tha ton plirosi opote....
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Ελλας το μεγαλειο σου!!!!!!1 Επειδή θα έφευγα για κρήτη μέσα στους πρώτους μήνες του 2007 αποφάσισα στις 31/10/2006 να πάρω τηλέφωνο την Τελλας για να μου κόψει την συνδρομή που είχα από Νοεμβριο 2005. Επειδη κάτι στράβωσε στην πορεία δεν θα φύγω προς το παρόν για κρήτη και γύρω στις 13/11/2006 ξαναπαιρνω την Τελλας για να σταματησω τις διαδικασίες διακοπής και να κάνω εκ νέου μια αίτηση για το Zisto.Την προηγούμενη τρίτη υπέγραψα τα συμβόλαια για το Zisto και χθες εγινε το απιστευτο. Πηγα σπίτι το βράδυ και δεν είχα Internet.Η γραμμή ήταν down.Πηρα την Τελλας και μου ειπαν οτι βλεπουν οτι έχει γίνει αιτηση διακοπης στις 31/10 , αιτηση για το Zisto , αλλα δεν βλεπουν πουθενα οτι εκανα αιτηση να σταματησουν οι διαδικασίες διακοπής με αποτέλεσμα ο ΟΤΕ χτες να μου κοψει την γραμμή...... Ααααα και το για το zisto δεν εχουν καταχωρηθει ακομα τα συμβολαια στο συστημα τους , και απο την στιγμη που θα καταχωρηθουν μου ειπαν οτι σε 20 εργασιμες θα ενεργοποιηθει.Φανταστειτε να μην ημουν και συνδρομητης Tellas Ζησε Γεναρη μου να φας τριφυλλι δηλαδη...
alonso_7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Γεια σας και απο μενα παιδια!Η Τελλας ειναι μια χαρα εταιρεια,τουλαχιστον μεχρι στιγμης!Εκανα αιτηση για να διακοπει το πακετο ondsl που ειχα στις 23/11!Η οτενετ μου ειπε πως θα διακοπει στις 30/11 οπως και εγινε!Γυρισα αργα το βραδυ σπιτι και δεν ειχα ουτε ondsl line ουτε ondsl access!Το ιδιο μεσημερι ειχα κανει αιτηση για το zisto!Μου ειχανε πει οτι θα ειναι ετοιμο γυρω στις 20-22 Δεκεμβρη!Ο Μ.....ς ομως ο (Π)ΟΤΕ πηρε λεει την αιτηση μου για διακοπη της γραμμης στις 8 Δεκεμβρη ενω ειχε σταλει απο τις 30/11 με αποτελεσμα να με παρουν απο την Τελλας προχθες και να μου πουν οτι η αιτηση μου δεν εγινε δεκτη!Τωρα θα παω απο κοντα στον ΟΤΕ την Παρασκευη μπας και την διακοψουν για να παρω την Τελλας να την ξαναστειλει αμεσως!Παντως μου ειπαν οτι αν δεν κολλαγα στον ΟΤΕ θα ειχα το πακετο την ημερομηνια που μου ειχαν πει!Λετε ο ΟΤΕ να μας το κανει επιτηδες επειδη φευγουμε?Εγω παντως τον εκκαθαριστικο λογαριασμο θα τον πληρωσω κανα δεκαημερο αφου ληξει!Θα τουσ πω οτι θελω τουλαχιστον 10 εργασιμες για να ανοιξω το πορτοφολι μου! :-D :-D
felikas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 θα θυμίσω στους ξεχασιάρηδες ,οτι η παρουσία και το μονοπώλιο του οτε , εχουν βυθίσει την Ελλάδα σε τηλεπικοινωνιακό μεσαίωνα.Και επειδή ηλικιακά είμαι μεγαλύτερος απο αρκετούς εξ΄υμών , θα σας θυμίσω οτι πρίν μερικά χρόνια ( δεκαετία του ΄90 )για να αποκτήσεις τηλέφωνο έπρεπε η να έχεις υπουργό κολλητό , Επιλεκτικότατη μνήμη έχεις φίλε μου! Δεν νομίζω να "χάλαγε" κανένας από εμάς που μέχρι και εκείνη την δεκαετία δεν υπήρχε χρονοχρέωση!!! Μίλαγες όλη την ημέρα κ πλήρωνες ελάχιστα! Και έρχομαι τώρα στην περιβόητη τεχνική εξυπηρέτηση του οτε ( το άλλο ανέκδοτο με τον τοτό το ξέρετε ), που σπάει κόκαλα. Τόλμησες να σηκώσεις τον τεχνικό απο το τάβλι του.....πάρε ένα τέλος άσκοπης μετάβασης συνεργείου ( 29 ευρώ συν φπα) για να μάθεις να μην ενοχλείς τους εργαζόμενους εν ώρα εργασίας!!!! Φταίνε και οι υπάλληλοι αλλά περισσότερο φταίει το κράτος (που τώρα καυχιέται πως προχωρά σε μεταρυθμίσεις κ εξυγίανση ενώ το ίδιο τον κατέστρεψε...) που τους έχει εντρυφήσει την νοοτροπία πως όταν μπαίνεις στο δημόσιο, ξύνεσαι! Εάν το κράτος ήταν σοβαρό θα τους κρατούσε τα χαλινάρια κ θα απολαμβάναμε όλοι μας αξιοπρεεπις υπηρεσίες. Και η ξεφτίλα του οτε δεν σταματάει εδώ αλλά συνεχίζεται , με το γεγονός της αδιάκοπης τροχοπέδης στους εναλλακτικούς που προσπαθούν να στήσουν εκ του μηδενός ενα ανταγωνιστικό - σύγχρονο δίκτυο τηλεπικοινωνιών Το πόσο ανταγωνιστικοί θα είναι οι Ιταλοί (Tellas - μην νομίζουν ότι μας δουλεύουν:"Με τη δύναμη της ΔΕΗ", όταν το 50,1% το έχουν οι Ιταλοί, μαζί κ το μανατζμεντ) μένει να το δούμε... Πάντοτε φιλικά!
rallis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Εντελώς φιλικά το θέμα έχει ξεφύγει τελείως.... Αν είναι να μιλήσουμε για τον ΟΤΕ ανοίχτε καινούριο θέμα.Εδώ μιλάμε για το Zisto της Tellas.:twisted:
realestate Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Χαίρομαι όταν υπάρχει ο αντίλογος του felika και η υπενθύμιση του ralli, ότι έχουμε ξεφύγει απο το θέμα και όντως έτσι είναι γιατι ο τίτλος του παρόντος thread αλλού παραπέμπει. Αλλά ....όμως δεν μπορώ να μην απαντήσω στο felika που με κατηγορεί για επιλεκτικότατη μνήμη , απαντώντας του οτι πράγματι δεν με χάλαγε που κάποτε μίλαγα χωρίς χρονοχρέωση , αλλά θα του θυμίσω την κάκιστη ποιότητα επικοινωνίας , τα φερέσυχνα , τις συχνότατες βλάβες που κρατούσαν εβδομάδες ολόκληρες μέχρι να επιδιορθωθούν , ασε δε την περιβόητη επικοινωνία με την Ελληνική επαρχία .......μεγαλείο!!! και εδώ και συγνώμη για τον συσχετισμό , θυμάμαι την παροιμιώδη φράση της Μαρίας Αντουανέτας που οταν ρώτησε κάποιον αυλικό γιατί φωνάζει και διαμαρτύρεται ο λαός , στην απαντηση του οτι δεν εχουν ψωμί να φάνε , είπε αφελέστατα....και γιατί δεν τρώνε παντεσπάνι ? Οσο για τους υπάλληλους και τους τεχνικούς του οτε και για την νοοτροπία τους δεν θα διαφωνήσω μαζί σου , γιατί είναι σε όλους γνωστό οτι το δημοσιοϋπαλληλικό φάσμα , διέπεται απο το καθεστώς της ψηφοθηρίας και της ακρατης ρουσφετολογίας......αλλά πές μου κάτι σε παρακαλώ , ποιός πολίτης που σέβεται τον εαυτό του και την προσωπικότητά του πάει να γίνει δημόσιος υπάλληλος ? Δεν φταίει μόνο το κράτος φίλε , αλλά και η νοοτροπία ορισμένων εξ΄ημών που διορίστηκαν στο δημόσιο και νομίζουν οτι απο την μία έλυσαν τα υπαρξιακά τους προβλήματα και απο την αλλη οτι μπορούν να ταλαιπωρούν τους δυστυχείς πολίτες οταν τους χρειαστούν . Κλείνωντας με τους εναλλακτικούς , ειλικρινά εύχομαι να κατορθώσουν το ακατόρθωτο , οχι για κανένα άλλο λόγο , αλλα για να απολαμβάνουμε και εμείς όσα απολαμβάνουν ολοι οι πολιτισμένοι λαοί , γιατί ακόμα και αν μας μισούν οι πολιτικοί μας , το δικαιούμαστε σαν λαός
makisathanos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Ξεκίνησε ένα θέμα από τις 2-11-06 φτάσαμε 14 - 12 -06 και δεν έχει συνδεθεί κανένας να μας πει εντυπώσεις????????
SeXBOX Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 e katse nte! ta paidia twra rixnoun zaries gia "spasimo"! Stoixhmatisane o xamenos na kanei olh thn douleia perimene ligo akoma... na mhn teleiwsei kai ligo ton kafe tou meta to telos tou pexnidiou o xamenos na parei dynameis gia na kanei tis sindeseis....?
Jonah Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Ξέρει κανείς πότε θα είναι διαθέσιμο το Visto(TEL+DSL) στη Θεσ/νίκη και μέχρι πότε θα έχει ολοκληρωθεί?
xmperop1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Και να μη ξεχνιώμαστε φταίει ο ΟΤΕ!!!!!!!!
EKTELESTES Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 είτε το λες ειρωνικά, είτε ΟΧΙ, μάθε πως ο ΟΤΕ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΤΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ADSL από τις 27 ΝΟΕΜΒΡΗ. Μέτρα τις μέρες λοιπόν κ πες μου ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΓΡΑΜΜΗ ΜΟΥ ???? Πιθανή απάντηση απο τον ΠΟΤΕ: "για να κάθεστε σαν μαμάκας και να κάνετε ρητορικές ερωτήσεις κύριε μου...."
rallis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Και να μη ξεχνιώμαστε φταίει ο ΟΤΕ!!!!!!!! είτε το λες ειρωνικά, είτε ΟΧΙ, μάθε πως ο ΟΤΕ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΤΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ADSL από τις 27 ΝΟΕΜΒΡΗ. Μέτρα τις μέρες λοιπόν κ πες μου ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΓΡΑΜΜΗ ΜΟΥ ???? Πιθανή απάντηση απο τον ΠΟΤΕ: "για να κάθεστε σαν μαμάκας και να κάνετε ρητορικές ερωτήσεις κύριε μου...." Υπομονή κύριοι, σε λίγες μέρες από τώρα για οτι κακό θα ξέρουμε ποιόν να βρίζουμε γιατι τώρα δεν είμαστε βέβαιοι για το ποιός φταίει,ο ΟΤΕ ή η TELLAS.Το θέμα είναι να σταματήσει αυτό το μπαλάκι των ευθυνών.Οχι οτι θα γίνουν όλα τέλεια όταν κόψουμε τον οτε , αλλά κι αυτών θα σφίξουν οι κώ..οι όταν δούν οτι έσπασε το αιώνιο μονοπώλιο που κρατούσε τα χαλινάρια της προόδου μέσω του ανταγωνισμού βέβαια, και η tellas δεν θα μπορει να μας παραμυθιάζει για τον κακό οτε που καθυστερεί τις αιτήσεις μας! -ΑΣΧΕΤΟ- Αν δεν υπήρχαν τόσοι ιδιωτικοί πάροχοι που να προσφέρουν dsl και ήταν μόνος του ο οτε ,θα είχε υπάρξει τέτοιος ανταγωνισμός-αύξηση ταχυτήτων πρόσβασης-μείωση τιμών-διάδοση της ευρυζωνικότητας μέσα 1-2 χρόνια ή θα είμασταν ακόμα στα 384,για να μην πώ στα 56Κ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.