N1ghtW0lf Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 asta na pane....asta ante kalo kouragio me autous pou mpleksame...
kirileman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Ακούστε τι μου είπε ένας πωλητής από την Teledome σήμερα όταν πάνω στη κουβέντα ανέφερα ότι έβαλα zisto και ότι τα 30κάτι της δικής τους full llu είναι πολλά για 2Μbit. -Βάλατε Tellas; Υπάρχει ένα θέμα με την Tellas, ξέρετε. Σαν ενημέρωσαν ότι θα χρεώνεστε 2 Ευρώ την ώρα το dsl; -Ορίστε; Δεν νομίζω ότι παίζει κάτι τέτοιο αλλά και να παίζει, το πολύ πολύ να μην πληρώσω μία και ας μου κάνουν αγωγή. -Μισό λεπτό να κοιτάξω...Ναι έτσι όπως σας τα λέω είναι, το γνωρίζουμε καλά και δεν είστε ο μόνος που έχετε εξαπατηθεί. Πάρτε τους τηλέφωνο να σας το επιβεβαιώσουν. Τέλος, ξέρετε φυσικά ότι δεν πρόκειται να πιάσετε τα 4 mbit και ότι τελικά πουλάνε κάτι που δεν έχουν και ότι η ομιλία θα είναι voip. -Οκ, θα το κοιτάξω ευχαριστώ, γεια χαρά Παίρνω τηλέφωνο την Tellas -Γεια σας, τι γίνεται με τη σύνδεσή μου; -Θέλει 15 εργάσιμες μέρες, εφόσον υπογράψατε πριν από 2μιση βδομάδες όπου να ναι θα ρθει ο κούριερ με τον εξοπλισμό, θα σας καλέσουμε εμείς. -Οκ. Και κάτι άλλο. Από άλλη εταιρεία μου είπαν ότι χρεώνετε 2Ε την ώρα για το dsl ενώ εσείς δηλώνετε ότι είναι απεριόριστο με μία τιμή και ότι ουσιαστικά εξαπατάτε τον κόσμο! -Παίζει παραπληροφόρηση τρελή λόγω ανταγωνισμού ή ίσως κάπου το έμπλεξε το παλικάρι. -Και που κολλάνε τα 2 Ε/ώρα; -Υπάρχει τέτοια χρέωση για dsl αλλά αφορά μόνο το τρίτο πακέτο "Zisto telephone" μόνο. Προς Θεού, τα άλλα δύο προσφέρουν όπως λέμε internet χωρίς χρονοχρέωση. -Οκ, ευχαριστώ. .................
EKTELESTES Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 oi mynhseis den einai arketes gia auta pou GINONTAI STHN ELLADA. Milame gia ZWA, oxi gia anthrwpous, an k prosvallw k ta zwa twra.... (!)...
louben Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 εγω ρε παιδια που πηρα τον ποτε να κανω τη γραμμη απο isdn pstn gia na balo adsl kai moy eipan 15 e apo pstn isdn kai 30 το αναποδο καντε σχολιο>με βλεπω να μενω με την isdn αν ειναι ετσι.
greekparot Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Ναι περιπου τοσο κοστιζει louben. Ειχα κ' εγω ISDN και ειχα ρωτησει τοτε για να κανω υποβαθμιση την γραμμη και μολις ακουσα το ποσο, αλλαξα γνωμη!
louben Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 etsi pane να μας κρατησουν στον ποτε?Οταν τελικα ορθοποδησει το ζηστο και επεκταθει σε ολη την ελλαδα ηθελα και να ξερα ποιος θα τους μεινει
nt2376 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 τι γινετε οταν απο την τελλας και το ζιστο θελει καποιος να ξαναγυρισει στον (π)οτε? πιο το επιπλεον κοστος για την μεταφορα?
EKTELESTES Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 κάτσε να μπει το ζήστο πρώτα...εδω δε μας κόβει τις γραμμές ο ΠΟΤΕΣ μη του φύγουμε...
tasosm1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 αμα εβαλε καποιος ασ μας πει τι ταχυτητες ποιανει, για να ξερουμε τι μας γινετε και για να μην φαμε καμια πατατα.
Dreamstorm Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μου έχουν σπάσει τα νεύρα...Οι 10 (εργάσιμες) , έγιναν 15 και οι 15 , 20.Τίποτα ακόμα , περιμένουν απάντηση λένε από τον οτε για την φορητότητα.Με πήραν και μένα τηλέφωνο λέγοντας ότι κάνουν ό,τι μπορούν αλλά τι να το κάνω...Είμαι ένα μήνα χωρίς dsl και η πλάκα είναι ότι ίσως είναι και η μοναδική φορά που την χρειάζομαι πραγματικά για κάτι εκτός από downloads. Τι να πω...ελπίζω μέχρι τις 25...
SeXBOX Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 βασικα παιζει και το οτι στον πΟΤΕ εχουν και απεργια... ευχομαι με τα καλλαντα να σου ερθει και το Zisto!
realestate Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Παρακολουθώντας την συζήτηση στο συγκεκριμένο thread ,είδα σε κάποια σημεία κάποιους insomniacs που έκπληκτοι αναρωτούντο γιατί κάποιοι άλλοι τα έχουμε βάλει με τον οτε και τον κατηγορούμε και του προσάπτουμε αμαρτίες άλλων. Και εδώ έχω να παρατηρήσω οτι ο Έλληνας καταναλωτής ξεχνά πολύ εύκολα και συνεχίζει να βαυκαλίζεται αναμένοντας τον επόμενο που θα του κάνει κάποια στραβή για να τον κάνει αποδιοπομπαίο τράγο. Και για να συνεχίσω , θα θυμίσω στους ξεχασιάρηδες ,οτι η παρουσία και το μονοπώλιο του οτε , εχουν βυθίσει την Ελλάδα σε τηλεπικοινωνιακό μεσαίωνα.Και επειδή ηλικιακά είμαι μεγαλύτερος απο αρκετούς εξ΄υμών , θα σας θυμίσω οτι πρίν μερικά χρόνια ( δεκαετία του ΄90 )για να αποκτήσεις τηλέφωνο έπρεπε η να έχεις υπουργό κολλητό , η να είσαι παράγοντας , την στιγμή που όλος ο υπόλοιπος πολιτισμένος κόσμος απολάμβανε χαλαρά όλες τις ψηφιακές ευκολίες που σε εμάς τους κάφρους άργησαν περίπου δέκα χρόνια. Και συνεχίζω με το γεγονός ότι πληρώνουμε χαράτσι - πάγιο για υποτυπώδεις τεχνικές υπηρεσίες και ανύπαρκτες τεχνολογικές υποδομές ( φαντάζομαι οτι όλοι έχουμε βιώσει το μπάχαλο με τις adsl συνδέσεις και τις υποτονικές ταχύτητες σύνδεσης που προέρχονται αποκλειστικά και μόνο απο τους απαρχαιωμένους servers της intracom και της siemens ) και ενώ δεν εχουμε τις ονομαστικές ταχύτητες της σύνδεσης , πληρώνουμε χρυσάφι τα χάλκινα καλωδιάκια και τα ξεπερασμένα κεντράκια του οτε. Και έρχομαι τώρα στην περιβόητη τεχνική εξυπηρέτηση του οτε ( το άλλο ανέκδοτο με τον τοτό το ξέρετε ), που σπάει κόκαλα. Τόλμησες να σηκώσεις τον τεχνικό απο το τάβλι του.....πάρε ένα τέλος άσκοπης μετάβασης συνεργείου ( 29 ευρώ συν φπα) για να μάθεις να μην ενοχλείς τους εργαζόμενους εν ώρα εργασίας!!!! Και η ξεφτίλα του οτε δεν σταματάει εδώ αλλά συνεχίζεται , με το γεγονός της αδιάκοπης τροχοπέδης στους εναλλακτικούς που προσπαθούν να στήσουν εκ του μηδενός ενα ανταγωνιστικό - σύγχρονο δίκτυο τηλεπικοινωνιών ( έπρεπε να συρθούμε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια για να εξαναγκαστεί ο οτε να παραχωρήσει τηλεπικοινωνιακούς βρόγχους στους εναλλακτικούς ) .Αυτά τα ολίγα για τους ξεχασιάρηδες και οχι για κανένα αλλο λόγο αλλα βαρέθηκα τόσα χρόνια να υποτιμoύν την νοημοσύνη μου, κάποιοi ελέω θεού βασιλείς ,στυλ οτε , δεη κλπ..κλπ
N1ghtW0lf Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Ωραια τα λες φιλε, πες τα να τα ακουνε καποιοι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.