FLO Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 paidia opoios bale tellas 4mbit as mas pei entipwseis. Egw pantws me vivo 2048/640 eimai arketa euxaristimenos.
manthoulis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 παιδια εγω εχω τελλας στο σπιτι μου στο περιστερι στα 2mbit απο το δικτυο της τελλας και κατεβαζω με ακριβως 2 mbit!!!αυτο γιατι το δικτυο τους ειναι καινουργιο και δεν κανουν χρηση του δικτυου του οτε. για αυτους που εχουν ιντερνετ τελλας ή hol ή οτιδηποτε αλλο και λενε οτι η συνδεση σερνεται πρεπει να πω οτι γι αυτο ευθυνεται ο οτε και οι γραμμεσ του,καθως οι παροχοι κανουν χρηση των γραμμων του οτε. σημερα εκανα ααιτηση για μεταβαση στο zisto της τελλας για 4mbit και απεριοριστα αστικα και υπεραστικα με 47 ευρω το μηνα!!!!!!!! διαθεσημοτητα υπαρχει σε παρα πολλες περιοχες της αθηνας και απο οτι ξερω μεχρι τον μαιο και στην σαλονικη. Υ.Γ.: σε εικοσι μερουλες τελος ο ΠΟΤΕ!!!δεν θα πληρωνω πια παγιο!!! περιμενω να ερθει και αλλο σπιτι στο αιγαλεω αλλα απο οτι μου ειπαν θελλει 6 μηνες ακομα
kx5 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Φανταστική προσφορά. Ειδικά το 512 upload και οι δωρεάν κλήσεις. Αλλά... Η ποιότητα του ήχου στο τηλέφωνο είναι καλή? (προφανώς θα πρόκειται για κάποιο είδος voip τηλεφωνίας). Η adsl θα σέρνεται ή όχι? Αν χρειαστεί να φύγεις από την εταιρία και να επιστρέψεις στον πΟΤΕ θα μπορέσεις να κρατήσεις τον παλιό σου αριθμό? Γενικότερα είναι να μπλέξεις ή να μην μπλέξεις με την tellas?
tip8y Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Και η 4mbit HOL με δική της γραμμή είναι, πουθενά ΟΤΕ. Τι να πω παιδιά μακάρι να πιάσει η tellas, άμα έχει "φρέσκο" δίκτυο όπως στα 2mbit που λέει ο manthoulis ποτέ δεν ξέρεις, σε λίγο καιρό θα μας πει ο amorealex τις εντυπώσεις του. (Φρέσκο είναι και της HOL αλλα θέλει δουλίτσα ακόμα δυστυχώς )
georgeadams Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Η ποιότητα του ήχου στο τηλέφωνο είναι καλή? (προφανώς θα πρόκειται για κάποιο είδος voip τηλεφωνίας). Αν χρειαστεί να φύγεις από την εταιρία και να επιστρέψεις στον πΟΤΕ θα μπορέσεις να κρατήσεις τον παλιό σου αριθμό? Δεν είναι VoIP, κανονικό PSTN είναι. Λογικά, θα μπορείς να κρατήσεις τον αριθμό σου αν ξαναγυρίσεις στον ΟΤΕ, στο μέλλον.
a123xxsp Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 κάτι παρόμοιο άκουσα ότι ετοιμάζει και η forthnet από 1/1/07
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Παρά το οτι με χαλάει λίγο το upload [512], η τιμή είναι άκρως δελεαστική σε συνδιασμό και με τα αστικά-υπεραστικά τηλέφωνα. Άντε να δούμε.
kallair Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 koitaksa k gia peiraia (21049200xx) k mou ebgale oti exei kalipsi. ti paizei me tin statheri tilfonia? 25 euro einai to pagio k den plirono tipota sto ote? dinei dorean xrono omilias ana mina? p.s. molis grafo to noumero mou, mou bgazei epilogi gia to telephone + DSL. auto simainei oti i perioxi mou ipostirizei autes tis ipiresies i oti tha me paroun na me enimerosoun an ipostirizei stin perioxi mou auti i ipiresia?
kx5 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δεν είναι VoIP, κανονικό PSTN είναι. Από το σπίτι μου μέχρι τον κόμβο τους PSTN είναι το ξέρω. Από εκεί και μετά τι γίνεται. Π.χ. σε εναλλακτικό παροχέα σταθερής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούσαμε η γραμμή ναι μεν ήταν PSTN αλλά η ποιότητα του ήχου ήταν κακή. Κλήση με πΟΤΕ στην ίδια γραμμή δεν είχε πρόβλημα. Λογικά, θα μπορείς να κρατήσεις τον αριθμό σου αν ξαναγυρίσεις στον ΟΤΕ, στο μέλλον. Αυτό το "λογικά" με φοβίζει... :roll:
activex Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 re paidia an eiparxi kalipsi pou akribos to blepoume? emena mou leei gia na me idopoihsoun tilefonikos... eiparxi kapia perioxi sto site opou dinis arithmo tilefonou kai sto leei amesos?
deathlok Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 an sou leei tha se idopoiisoun den exeis kalipsi pros to paron. an se kalipti se bazei na sibliroseis aitisi amesos.
activex Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 an sou leei tha se idopoiisoun den exeis kalipsi pros to paron. an se kalipti se bazei na sibliroseis aitisi amesos. nai mou bazi na simplirosw kati stixia molis dinw to noumero. alla katalaba oti einai gia na dilosis endiaferon kai na se idopoihsoun gia ta peretero kai oxi gia na sou emfanisi amesos ti diathesimotita.
jipakos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Ρώτησα και μου είπαν: Είναι στανταρ το 4Mbps (είναι πάνω στις οπτικες ίνες της ΔΕΗ και έχει πολύ μεγαλή δυνατότητα κάλυψης αυτής της ταχύτητας). Αν τους πιέσει ο ανταγωνισμός έχουν την δυνατότητα να το αυξήσουν(βλέπε οπτική ίνα και όχι ινα λαζοπούλου του ΟΤΕ (χαλκός) Μέσα στο 2007 θα λανσάρουν και το triple play... (άρα αν αυτές οι ταχύτητες δεν φτάνουν θα υπάρχει η δυνατότητα να αυξηθούν...). Μέχρι τέλη Νοεμβρίου θα είναι και στο Γκύζη (21064χχχχχχχ). 15-20 Μέρες ενεργοποίηση. Μόνο αν θες έξτρα δωρεάν γραμμή για voip(κινητα- εξωτερικό) σου τραβάνε έξτρα γραμμη στο σπίτι μέσα. Για 18 μήνες δεν ξέρω δεν μου είπαν κάτι (άρα πολύ πιθανο ) πολύ καλα τα λέω (και έχω και Τellas και σέρνεται...)
greekparot Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 4mbit dinoune. San Tellas ti bandwidth exei me ton AIX kai me grammes toy eksoterikou? Ap'oso ksero ta megalytera mbit me grammes toy eksoterikoy ta exoyn OTENET & FORTHNET. Aytoi me mikrotero bandwidth pos mporoun kai poulane 4mbit se dsl? 8a 8ela poly na ma8o to download kai upload speed otan balei kapoios.
Nix_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Θεσσαλονικη, Τουμπα, απο Γεναρη θα μπορει καποιος να μπει στο Ζιστο... Μην βασιζεστε παντα, στην διαθεσιμοτητα που βγαζει η σελιδα. Παρτε τηλ και ρωτηστε!!! Α, και φορθνετ απο μεσα δεκεμβρη, ειπαν... Ιδωμεν !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.