Προς το περιεχόμενο

Tellas Zistο - 4Mbit!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
dll;1395811']Mia erotisi re paida otan valate dsl proti fora poso kairo kanate? ego pou evala 2003 perimena 3 mines :)) kai den sas milao gia 30 euro ton mina... sas milao gia poli parapano gia 512 chill' date='

Spyros[/quote']

Ασχετο με το παρόν topic.....:confused::confused:

dll;1395811']

Sto adslgr iparxoun atoma pou exoun energopoithei mpite kai deite review

Αν διάβαζες όλο το θέμα θα έβλεπες οτι έχει ξανααναφερθεί άλλες 3 φορές.

• Απαντ. 739
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ασχετο με το παρόν topic.....:confused::confused:

Αν διάβαζες όλο το θέμα θα έβλεπες οτι έχει ξανααναφερθεί άλλες 3 φορές.

Sou fenete toso asxeto to oti eipa oti sto paralethon perimename pali?to idio ginete kai tora min ksexnas einai i arxi :)

Δημοσ.

Ισως το καλυτερο που πρεπει να κανουμεν ειναι να περιμενουμε να δουμε την συνεχεια με τα ιδιοκτητα δικτυα των providers.

Θα συνεχισω για ενα 6 μηνο με HOL, εξαλλου εχω μεινει ευχαριστημενος και αν η τελας εχει προβει σε καποια ενεργοποιηση ισως σκεφτω να κανω και εγω ενα συμβολαιο.

Δημοσ.

Πριν από 14 μέρες υπέγραψα το συμβόλαιο για τη δεύτερη γραμμή της οικίας μου που δεν έχει πάνω dsl (η πρώτη θα έχει για λίγο ακόμα την άχρηστη hol που εν τω μεταξύ έκοψε το ts ως δώρο χριστουγέννων - μετά τις γιορτές θα έχουμε πάλι τίποτα 5ρια στο limewire). Την άλλη βδομάδα θεωρητικά θα πρέπει να έχω dsl αφού στην περίπτωσή μου δικαιολογίες τύπου "μας αργεί ο οτε την αλλαγή" δεν υπάρχουν. Αλλιώς...

Δημοσ.

Μάγκες απο ότι βλέπω φεύγει πολύς λαός απο τον οτε ε?

Και ο ποτές ακόμα να ρίξει μια προσφορά να κοντράρει την όλη φάση ....

Δημοσ.

1 ακόμα θετικό της Τελλάς.

Με πήραν σήμερα το πρωί τηλέφωνο για να με ενημερώσουν ο,τι κάνουν οτι μπορουν και με το που θα πάρουν το ΟΚ απο τον ΠΟΤΕ θα βάλουν το Ζιστο.

Τους είπα βέβαια οτι μίλησα ο ίδιος με τον ΠΟΤΕ και ο ΠΟΤΕ έχει λάβει την αίτηση τους και αργεί εδω και 10 μέρες περίπου να κόψει την Adsl Μου !!....

ΠΟΤΕ κατήραμένε... :lol:

Δημοσ.

Καταρχήν, αν και τεχνικός στις τηλεπικοινωνίες δεν εργάζομαι στον ΟΤΕ ή δεν έχω συμφέρον από αυτόν άμεσα ή έμμεσα αλλά ακούω να τον κατηγορούν για το ένα και για το άλλο.

Και εγώ είμαι πελάτης του ΟΤΕ και μάλιστα πολύ ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες του. Και το τηλέφωνό μου συνδέσαν σε 10 μέρες, και adsl μου βάλαν σε άλλες 10 μέρες, και όταν ζήτησα αναβάθμιση μου την κάνανε σε 2 ημέρες και αυτόματο διπλασιασμό μου κάνανε σε 1/2 μήνα απο την ημ/νία έναρξης των διπλασιασμών. Και το καλύτερο: κατεβάζω με 105-110kbps με την 1024/256 σύνδεσή μου όλη την ημέρα-7 ημέρες την εβδομάδα.

Τι συμβαίνει??? Κωλ@φ@ρδος δεν είμαι και αυτό έχει αποδειχθεί περίτρανα πολλές φορές στην καθημερινή ζωή μου, μπάρμπα τον Βουρλούμη (πρόεδρο του ΟΤΕ) δεν έχω. Γιατί όλοι έχετε παράπονα από τον ΟΤΕ??? Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο???? Για ψάξτε το καλύτερα!!!!!!

Δημοσ.

Μμμμ.Και εγω δεν ειχα ποτε προβλημα παλιοτερα με τον Οτε οταν προτοεβαλα συνδεση Adsl το 2004 αλλα εδω και πολυ καιρο έχω.Εχω tellas isp αλλα δεν φταιει η tellas που κατεβαζω με ταχυτητες 256kbps σε συνδεση 1Μbps.Εχω δοκιμασει 5 διαφορετικους Isp με κωδικους που μου δωσαν κατι φιλοι για να ελεγξω τι φταιει αλλα παλι τα ιδια.Ταχυτητες χαμηλες.Ακομα και απο το ftp.ntua.gr κατεβαζω με 30-40.Οτι bandwidth test και αν εχω κανει πανω απο 350 βια 400 (σπανια) δεν παει.Συνεπως φταιει ο ΟΤΕ , η περιοχη μου (καλλιθεα) και η ανοργανοσια του Ελληνικου κρατους που κοιταει να τα παιρνω απο παντου και να προσφερει ψιχουλα.

Δεν νομιζω ολοι αυτοι που εχουν προβλημα να το λενε ετσι.

Και το καλυτερο.Αν και εχει ξαναειπωθει στο insomnia μπορει πολλοι να μην το εχουν ξαναδει..

Αν βαλετε την λέξη "ληστές" στο google και πατησετε το κουμπι "Αισθανομαι τυχερος" δειτε σελιδα που βγαζει.Ακομα ψαχνω να βρω με τι αλγοριθμους δουλευει αυτο το google και που την βρηκε την λεξη στο site.

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι όσοι έχουν στο σπίτι ένα switch ή ένα hub ή ένα router και έχουν στήσει ένα μικρό τοπικό δίκτυο ΔΕΝ έχουν μετρήσει την μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς αρχείων από το ένα pc στο άλλο.

Εχώ είχα την τύχη να το κάνω και μάλιστα με πολλά διαφορετικά switch, hub, καλώδια, κάρτες ethernet κτλ. Ποτέ δεν έλαβα πάνω από το 80% της μέγιστης θεωρητικής ταχύτητας του δικτύου μου. Φανταστείτε ότι πρόκειται για πολύ μικρά δίκτυα (2-10 χρήστες) με μικρού μήκους πιστοποιημένα καλώδια και τερματισμοί και με εξοπλισμό των πιο γνωστών εταιριών.

Πως μπορούμε λοιπόν να έχουμε την απαίτηση για υπερταχύτητες από χάλκινα καλώδια 2 δεκαετιών τουλάχιστον και μήκους εκατοντάδων μέτρων???

Για τα καλώδια και τα switch όμως δεν διαμαρτηρήθηκε κανείς που δεν πλησιάζουν καθόλου τα θεωρητικά όρια (το 80% θεωρείται απαράδεκτη απόδοση)!!!

Οι άλλοι ISPs δίνουν αυτό που υπόσχονται????

Δεν νομίζω!!!!

Ας μη κατηγορούμε μόνο τον ΟΤΕ. Άλλωστε και αυτός τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται από τα πολιτικά παιχνίδια της εκάστοτε κυβέρνησης και παρόλα αυτά καταφέρνει να είναι η μόνη κρατική επιχείρηση (κατά ένα ποσοστό πια) που αποφέρει κερδη.

Δημοσ.

takistmr 8a soy pw ki egw to eksis, prin 2 xronia poy ebala adsl me grammi ote kai isp tellas h 384 den htan asximi pigaine kapoy sta 30-32 down se wres aixmhs kai 40aria se wres nyxterines. ka8os omws pernage o kairos arxizan kai ta problimata me apotelesma plewn na exw ki egw taxytites 30-40 apo ftp.ntua.gr me grammi kai net 1Mbit. tesseris fores dilwsa blabi grammis (h tellas ston Ote) thn teleytea fora me pire ena gkomenaki apo ton ote, kai moy eipe pws h anabathmiseis akomh den teleiwsan sth perioxh moy kai oti 8a teleiwsoyn sto telos toy mina (noembrio) ee akomi me 30 -40 briskomai OLES tis wres...

Ka8os epeiseis o texnikos ths tellas me enhmerwse pws o filtatos ote koitaei pragmatika gia blabi mono an h taxytita soy briskete sto 1/3 ths syndesis soy, opote bgale monos soy symperasma....

Epeiseis eimai eytixismenos poy (kapoia stigmh) se 20 meres 8a xairetisw ton OTE

Δημοσ.
Καταρχήν, αν και τεχνικός στις τηλεπικοινωνίες δεν εργάζομαι στον ΟΤΕ ή δεν έχω συμφέρον από αυτόν άμεσα ή έμμεσα αλλά ακούω να τον κατηγορούν για το ένα και για το άλλο.

Και εγώ είμαι πελάτης του ΟΤΕ και μάλιστα πολύ ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες του. Και το τηλέφωνό μου συνδέσαν σε 10 μέρες, και adsl μου βάλαν σε άλλες 10 μέρες, και όταν ζήτησα αναβάθμιση μου την κάνανε σε 2 ημέρες και αυτόματο διπλασιασμό μου κάνανε σε 1/2 μήνα απο την ημ/νία έναρξης των διπλασιασμών. Και το καλύτερο: κατεβάζω με 105-110kbps με την 1024/256 σύνδεσή μου όλη την ημέρα-7 ημέρες την εβδομάδα.

Τι συμβαίνει??? Κωλ@φ@ρδος δεν είμαι και αυτό έχει αποδειχθεί περίτρανα πολλές φορές στην καθημερινή ζωή μου, μπάρμπα τον Βουρλούμη (πρόεδρο του ΟΤΕ) δεν έχω. Γιατί όλοι έχετε παράπονα από τον ΟΤΕ??? Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο???? Για ψάξτε το καλύτερα!!!!!!

Μήπως, λέω, μήπως οι 1000αδες που τα έχουν με τον ΟΤΕ είναι σε άλλες εταιρίες ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ο ΠΟΤΕΣ αργεί να να τους κάνει οποιαδήποτε δουλειά???

Αμα ξυπνήσεις Κε τεχνικε θα καταλάβεις τι σημαίνει ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.

Δημοσ.

Άστα να πάνε Nightwolf....κ δεν αφήνουν και τις άλλες εταιρίες να κάνουν καμια δουλειά της προκοπής με τις μαμακίες τους....εμένα αυτό με τσαντίζει...

Να παίρνω, να μου λένε, "έχουμε λάβει την αίτηση της Τελλάς απο τις 27 Νοέμβρη και θα γίνει σύντομα η διακοπή" .... !! 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ μέρες ( 2 βδομάδες δηλ και βλέπουμε...!! ) για να σου κάνουν 1 διακοπή γραμμής... ήμαρτον δηλ...και είμαι σίγουρος οτι κλασσικά ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ θα κάνουν πάλι την δουλειά..

γιατί όταν είχαν βάλει την Adsl μου, δεν ήταν υπάλληλοι του ΠΟΤΕ, αλλά εξωτερικό συνεργείο που μίσθωνε ο ΠΟΤΕΣ!!...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...