Προς το περιεχόμενο

Tellas Zistο - 4Mbit!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο οτε έκανε 5 μέρες να μου κόψει την dsl και είμαι στην 10η εργάσιμη για την tellas. Λογικά , αυτή την εβδομάδα πρέπει να ενεργοποιηθεί το zisto, αν και χλωμό το βλέπω! Ίσως το τηλέφωνο μόνο...

• Απαντ. 739
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον ειχα κανει ενα ποστ στο παρον τοπικ που ελεγα ποσο "Σ****α" τα εχουν κανει στην ΤΕΛΛΑΣ το οποιο εξαφανιστηκε!!! Το μονο που εχω να πω ειναι ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ! anyway... η αληθεια ποναει...

Δημοσ.

Η ίσως οπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει...

σοβαρευτείτε ρε παιδιά, εσύ λες για "σκ****α και πολλοί έχουν τόσα καλά να πούνε για την Τελλάς.

Αλλα βρες μου εσύ 1 εταιρία που να μην ακούς κακά και θα σου βγάλω το καπέλο.

Δημοσ.
Η ίσως οπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει...

σοβαρευτείτε ρε παιδιά, εσύ λες για "σκ****α και πολλοί έχουν τόσα καλά να πούνε για την Τελλάς.

Αλλα βρες μου εσύ 1 εταιρία που να μην ακούς κακά και θα σου βγάλω το καπέλο.

O.T.E.:idea:

Δημοσ.

νέα ενημέρωση...η Τελλάς έχει κάνει απο τις 27 Νοέμβρη την αίτηση για ακύρωση της Adsl μου για να μεταφέρουν την γραμμή στο Dslam της Τελλάς και εννοείται πως ούτε φωνή, ούτε ακρόαση απο τον ΠΟΤΕ !!....

Μου φαίνεται θα πάρω κ εγώ τον ΠΟΤΕ να την κόψουν...ήμαρτον.....

θα πάρω τπτ ψαλίδια στο τέλος μου φαίνεται και θα αρχίσω να κόβω και να ράβω μόνος μου :lol:

O.T.E.:idea:

ΤΟ παρατσούκλι σου τα λέει όλα για τον ΠΟΤΕ

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

προσεξες να λεει πουθενα οτι το ζιστο απο την αρχη του ετους 8α κοστολογησει και καποιο εξτρα τελος χωρις να ξερουμε το ποσο.

ετσι μου ειπε ο κολητος μου που δουλευει στον οτε.δεν ξερω αν ισχυει.εγω δεν νομιζω παντως.

Δημοσ.

Mia erotisi re paida otan valate dsl proti fora poso kairo kanate? ego pou evala 2003 perimena 3 mines :)) kai den sas milao gia 30 euro ton mina... sas milao gia poli parapano gia 512 chill, Sto adslgr iparxoun atoma pou exoun energopoithei mpite kai deite review

Spyros

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...