Προς το περιεχόμενο

Tellas Zistο - 4Mbit!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 739
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
AKOYSTE TA WRAIA !!!

Με πήραν σήμερα τηλ απο την Τελλάς και μου παν τα "ωραία" νέα και ...έμεινα κάγκελο... !!!

Έχω πάρει τηλ απο 4-5 Νοέμβρη, υπέγραψα την αίτηση στις 14ς Νοέμβρη, η αίτηση μόλις σήμερα 27 Νοέμβρη έπεσε στα χέρια των υπευθύνων και με πήραν ένα ωραίο τηλέφωνο και μου ανακοίνωσαν τα... υπέροχα ΝΕΑ !!....

Κύριε... σε 10 μέρες απο τώρα θα κοπεί η σύνδεση σας και θα μείνετε χωρίς Adsl για 14ς μέρες !!!

'Ολα αυτά αναφέρθηκαν μόλις τώρα, ενώ όταν τους είχα ρωτήσει είχαν πει ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ !!...

Και αυτά ενώ ήδη είμαι πελάτης της Τελλάς, αλλα επειδή πρέπει να πάρουν την γραμμή απο τα Dslams του ΠΟΤΕ και να την πάνε στα δικά τους, απαιτούνται 24 ολόκληρες μέρες σύνολο !!!...

Άψογα.. !!! Καλά Χ-γεννα δηλ θα χω Zisto ( με το καλό ) , 2 μήνες δηλ για να βάλουν 1 σύνδεση... Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν !!...

Μα φίλε μου αυτό ήταν γνωστό από την αρχή, δεν έχεις διαβάσει τίποτα? Το μόνο που θα μείνεις χωρίς για λίγες ώρες είναι το τηλέφωνο. Το internet θα μείνεις εκτός για όλη την διαδικασία!

Δημοσ.
AKOYSTE TA WRAIA !!!

Με πήραν σήμερα τηλ απο την Τελλάς και μου παν τα "ωραία" νέα και ...έμεινα κάγκελο... !!!

Έχω πάρει τηλ απο 4-5 Νοέμβρη, υπέγραψα την αίτηση στις 14ς Νοέμβρη, η αίτηση μόλις σήμερα 27 Νοέμβρη έπεσε στα χέρια των υπευθύνων και με πήραν ένα ωραίο τηλέφωνο και μου ανακοίνωσαν τα... υπέροχα ΝΕΑ !!....

Κύριε... σε 10 μέρες απο τώρα θα κοπεί η σύνδεση σας και θα μείνετε χωρίς Adsl για 14ς μέρες !!!

'Ολα αυτά αναφέρθηκαν μόλις τώρα, ενώ όταν τους είχα ρωτήσει είχαν πει ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ !!...

Και αυτά ενώ ήδη είμαι πελάτης της Τελλάς, αλλα επειδή πρέπει να πάρουν την γραμμή απο τα Dslams του ΠΟΤΕ και να την πάνε στα δικά τους, απαιτούνται 24 ολόκληρες μέρες σύνολο !!!...

Άψογα.. !!! Καλά Χ-γεννα δηλ θα χω Zisto ( με το καλό ) , 2 μήνες δηλ για να βάλουν 1 σύνδεση... Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν !!...

Σε ποιά περιοχή βρίσκεσαι?Είσαι σίγουρος οτι έχει ενεργοποιηθεί ο κόμβος της TELLAS στην περιοχή σου ,γιατί έχω την εντύπωση οτι κάτι τέτοια τα κάνουν γιατί δεν είναι ακόμα έτοιμοι.Το να πάρουν ένα καλώδιο από το ένα dslam και να το πάνε στο άλλο δεν χρειάζεται 14 μέρες.Αν ήταν έτσι θα σου κοβόταν και το τηλέφωνο για τόσες μέρες.Για πάρε τηλ να ρωτήσεις τι ακριβώς είναι αυτό που θα χρειαστεί 14 μέρες και αν σου πούνε οτι δεν είναι ακόμα έτοιμοι πές τους να καθυστερήσουν την αίτηση σου μέχρι να είναι πλήρως έτοιμοι ή αλλιώς να την ακυρώσουν.Δεν έχει λογική αυτό που σου είπαν.

Δημοσ.
Μα φίλε μου αυτό ήταν γνωστό από την αρχή, δεν έχεις διαβάσει τίποτα? Το μόνο που θα μείνεις χωρίς για λίγες ώρες είναι το τηλέφωνο. Το internet θα μείνεις εκτός για όλη την διαδικασία!

Δηλαδή από άλλο καλώδιο θα πάρει τηλέφωνο και από άλλο dsl?Από τη στιγμή που θα τον μεταφέρουν στο dslam της tellas γιατί να μην έχει πρόσβαση και στο ιντερνετ - ειδικά αφού είναι ήδη πελάτης τους και δεν θα χρειαστεί καινούρια ενεργοποίηση?

Δημοσ.
Δηλαδή από άλλο καλώδιο θα πάρει τηλέφωνο και από άλλο dsl?Από τη στιγμή που θα τον μεταφέρουν στο dslam της tellas γιατί να μην έχει πρόσβαση και στο ιντερνετ - ειδικά αφού είναι ήδη πελάτης τους και δεν θα χρειαστεί καινούρια ενεργοποίηση?

Ερώτ.6: Κατά τη διάρκεια της αλλαγής υπάρχει περίπτωση θα μείνω χωρίς τηλέφωνο;

Απάν.: Από την πλευρά της Tellas θα γίνει ότι είναι δυνατό να μην υπάρξει διακοπή της Υπηρεσίας. Υπάρχει όμως περίπτωση για μια μικρή διακοπή μερικών ωρών.

Ερώτ.8: Αν έχω ήδη ADSL με κάποια άλλη εταιρεία τι πρέπει να κάνω;

Απάν.: Θα πρέπει να διακόψετε την γραμμή με τον πάροχο τον οποίο ήδη χρησιμοποιείτε (ΟΤΕ, HOL, Forthnet, Vivodi, κ.τ.λ).

Δημοσ.
Ερώτ.6: Κατά τη διάρκεια της αλλαγής υπάρχει περίπτωση θα μείνω χωρίς τηλέφωνο;

Απάν.: Από την πλευρά της Tellas θα γίνει ότι είναι δυνατό να μην υπάρξει διακοπή της Υπηρεσίας. Υπάρχει όμως περίπτωση για μια μικρή διακοπή μερικών ωρών.

Ερώτ.8: Αν έχω ήδη ADSL με κάποια άλλη εταιρεία τι πρέπει να κάνω;

Απάν.: Θα πρέπει να διακόψετε την γραμμή με τον πάροχο τον οποίο ήδη χρησιμοποιείτε (ΟΤΕ, HOL, Forthnet, Vivodi, κ.τ.λ).

Ο άνθρωπος eίναι ήδη πελάτης της TELLAS άρα δεν τίθεται θέμα για την ερώτηση Νο 8.Όσο για την Ερώτ.6 μιλάει για διακοπή λίγων ωρών.Μετά από αυτές τις λίγες ώρες, αφού θα είναι στο δίκτυο της tellas και θα έχει τηλέφωνο γιατί να μην έχει και dsl?;)

Δημοσ.

Mhpos omos kapou ekei stis 15 meres gia thn energopoihsh thn megalyterh eythinh thn exei o Ote??? Mexri na se aposyndesei kai meta na mporei na se syndesei sto diko ths diktyo h Tellas?

Sto Adslgr ayto exo diabasei oti ginetai! Kai oti einai kathara thema ote h pio poly diadikasia.

Δημοσ.

Ναι και να ειναι μεσο ΟΤΕ το θεμα δεν μπορει να μου λεει η τηλε/τρια οτι μεχρι τοτε θα μπορειτε να μπενετε στο νετ με το free internet της Tellas που ειναι 1,20 ευρο η ωρα!!!!!!!!! Θα επρεπε να ειχε φροντισει να παρεχει ΚΑΝΟΝΙΚΗ Ε.Π.Α.Κ. συνδεση στους πελατες της.... αισχος....

Δημοσ.

Paidew jerete ti katalaba?Εγινε το μπαμ πεσανε ολοι με τα μουτρα φυσικα η ζητηση πολυ μικροτερη απο την προσφορα και αρχισαν τα οργανα.Ασε που η μιση αθηνα εχει και η μισγη οχι προσβαση(πχ εχει πειραιας κερατσινι αλλα οχι αγια σοφια,οχι Ν.ψυχικο κοκ).Πολυ αμφιβαλλω αν δεν μπει και καμια αλλη παρομοια προσφορα στη μεση οτι θα μεινουν ολοι ικανοποιημενοι,

Δημοσ.
Ο άνθρωπος eίναι ήδη πελάτης της TELLAS άρα δεν τίθεται θέμα για την ερώτηση Νο 8.Όσο για την Ερώτ.6 μιλάει για διακοπή λίγων ωρών.Μετά από αυτές τις λίγες ώρες, αφού θα είναι στο δίκτυο της tellas και θα έχει τηλέφωνο γιατί να μην έχει και dsl?;)

Μα κάνεις λάθος, ποιός πελάτης της Tellas? Πελάτης στον ΟΤΕ είναι στο ADSL ή κάνω λάθος? Οπότε ισχύει η ερώτηση 8. Κάποιος στο forum adslgr.com που ήταν πελάτης και στο DSL Tellas+ ISP Tellas αυτός μεταφέρθηκε μέσα σε λίγες μέρες χωρίς διακοπή.

Δημοσ.

Ρε Παλικάρι Dimon, τι ψάχνεις τώρα???

Σου λέω με ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΕΛΛΑΣ, ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΓΡΑΜΜΗ !! ΕΔΩ Κ 20 ΜΕΡΕΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΑΝ!!

ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ??

Και σήμερα που έπεσε επιτέλους η αίτηση στο τεχνικό τμήμα, ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΜΑΜΑΚΙΕΣ !... ( σόρυ για τα κεφαλαία, αλλα δε μπορώ να ακούω ό,τι να ναι )

Δε λέω εγώ οτι μπορεί να γίνεται ποιο γρήγορα κ δε το κάνουν, αλλα θα ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

Είμαι 2 χρόνια πελάτης Τελλάς, αλλά το Dslam σίγουρα του Οτέ θα ναι. Τεσπα, τώρα απλά υπομονή, θα χουμε αποτοξίνωση για 2 βδομάδες.

Δημοσ.

Η Tellas έχει υπερκαλύψει τις πόρτες που είχε σε dsl οπότε και νοικιάζει απο τον οτε πόρτες..

Καλό θα ήταν να κάνουμε όλοι λίγο υπομονή και να δούμε τι άλλο θα φέρει ο ανταγωνισμός, διότι δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα, αλλά απο την άλλη όλοι οι Providers είναι χάλια στις ώρες αιχμής και ειδικά για εκτός Ελλάδας!!!

Δημοσ.
Ναι και να ειναι μεσο ΟΤΕ το θεμα δεν μπορει να μου λεει η τηλε/τρια οτι μεχρι τοτε θα μπορειτε να μπενετε στο νετ με το free internet της Tellas που ειναι 1,20 ευρο η ωρα!!!!!!!!! Θα επρεπε να ειχε φροντισει να παρεχει ΚΑΝΟΝΙΚΗ Ε.Π.Α.Κ. συνδεση στους πελατες της.... αισχος....

Se ayto apolyto dikio exeis. Kai ego eixa adsl grammh ote kai isp tellas kai apo tis 15/11 ekopsa thn grammh adsl tou ote kai sxedon gia ena mhna tha eimai me dialup!

Alla molis mpo sto diktyo ths tellas tha glytono 100 euro to dimhno apo tous logariasmous ote kai adsl!

Apo ta 200 pou plhrona gia adsl kai ote tora tha plhrono mono 100 euro!

Δημοσ.

Πάντως και εμένα το ίδιο μου είπανε, έχω υπογράψει την αίτηση από της 20 του μήνα και ούτε που έχω κάνει κίνηση να κόψω την Vivodi μου ακόμα...θα περιμένω άλλες 10 μέρες και μετά, αν με πάρουν ενδιάμεσα τηλέφωνο τότε θα το κάνω αλλιώς δεν την κόβω...προτημώ να διπλόπληρώσω ένα μήνα παρά να μείνει ο torrent client μου ανενεργός :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...