Προς το περιεχόμενο

Tellas Zistο - 4Mbit!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Χωρίς ποτέ να έχω πάρε-δώσε με την Tellas, είναι απο τις εταιρίες που δεν τις εμπιστεύομαι με τίποτα (η άλλη είναι η Vivodi).

Προσωπικά θα αναμένω το πακέτο της FORTHNet, που είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και είναι κατά την γνώμη μου απο τις ελάχιστες σοβαρές εταιρίες. Έτσι κι αλλιώς δεν θα χαλάσει και ο κόσμος για αναμονή 1 1/2 μήνα.

Γενικώς η συμβουλή μου είναι να μην βιάζεστε! Όπως ανέφερε και άλλος νωρίτερα, η Tellas είναι η πρώτη εταιρία που αποδεσμεύει τον ΟΤΕ με ότι συνεπάγεται αυτό.

Πάντως, περιμένω να ακούσω εντυπώσεις και ταχύτητες απο όσους γράφτηκαν στο Zisto.

File den exeis adhko...kalhtera osoi eimaste sthn forthnet na perimenoume..toulaxhstwn afto 8a kanw giati teleiwnei h sundesh m me thn forthnet stis 9 tou dekembrh.kai 8a perimenw 22 meres anagkasthka gia na dw kai thn prosfora ths forthnet.

bashko kinitro na figw apo ton pote kai na mhn plironw milisw den milisw 25euro se pagio

(ante me tous m@lakes mou xrwstane kai 75 eurw akoma k anti na mou ta dwsoun prepei na ta kanw se logariasmo)

• Απαντ. 739
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
egw auto perimenw gia na kanw thn kinhsh na to parw...auto kai gia thn poiothta ths thlefwnikhs grammhs!

Μην ανησυχείτε , μόλις με το καλό ενεργοποιηθεί , θα σας κάνω ένα full report από torrents, ftp , http για να δείτε. Όπως επίσης και για το τηλέφωνο.

Ελπίζω να το κάνω πριν τα Χριστούγεννα.:-|

Δημοσ.

γίνεται χαμός...έχω υπογράψει την αίτηση απο τις 14 Νοέμβρη ( τηλ για να έρθει η αίτηση απο τις 3-4 Νοε ) και σήμερα μόλις έμαθα, οτι δεν έχει περαστεί καν στους υπολογιστές τους η αίτηση... (!)... λένε έχουν 1000αδες αιτήσεις....

Καλα χ-γεννα μας βλέπω δηλ.... :lol:

Δημοσ.

ego exo mia sundesi me tin HOL kai kikloma apo ton akatanomasto, h opoia teleionei 30 dec kai eimai na pairno to zisto apo arxes xronou.

dia8esimotita sthn perioxi mou se 2 mines leei. opote kai me volevei na perimeno mexri tote na do kai ti allo paizei ekeini tin periodo. to 8ema einai, a3izei i molis pesoun oloi pano 8a sernomaste ?

Δημοσ.
ego exo mia sundesi me tin HOL kai kikloma apo ton akatanomasto, h opoia teleionei 30 dec kai eimai na pairno to zisto apo arxes xronou.

dia8esimotita sthn perioxi mou se 2 mines leei. opote kai me volevei na perimeno mexri tote na do kai ti allo paizei ekeini tin periodo. to 8ema einai, a3izei i molis pesoun oloi pano 8a sernomaste ?

Αυτό δεν μπορεί να στο εγγυηθεί κανένας από τώρα.Το μέλλον θα δείξει για σίγουρα αλλα για τώρα κοίταξε τα σχόλια στο forum που έγραψε πιό πρίν ο tarrasque.

Δημοσ.
ZYXEL 660HW Router τωρα το εχω over ISDN, κανει για Zisto???

Δυστυχώς δεν κάνει για το pstn που χρησιμοποιεί το Zisto:(.Και ούτε μπορείς να το μετατρέψεις σε pstn όπως κάποια άλλα.Αναγκαστικά θα χρησιμοποιήσεις το router που θα σου στείλει η Tellas.....Κρίμα γιατί το zyxel είναι καλό router!Ας ελπίσουμε να είναι εξίσου καλό και αυτό της TELLAS....

Δημοσ.

Σκέφτομαι και εγω να μεταπηδήσω σε ZISTO με το νέο χρόνο........Παρακαλώ κάποιον που έχει ήδη το ROUTER της TELLAS, να μου δώσει κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά, για να δω κατά πόσον μπορεί να παίξει bridged σε Linux PC...

Δημοσ.
Σκέφτομαι και εγω να μεταπηδήσω σε ZISTO με το νέο χρόνο........Παρακαλώ κάποιον που έχει ήδη το ROUTER της TELLAS, να μου δώσει κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά, για να δω κατά πόσον μπορεί να παίξει bridged σε Linux PC...

http://www.tellas.gr/page.asp?gid=0&arid=390&lang=2

Δημοσ.

AKOYSTE TA WRAIA !!!

Με πήραν σήμερα τηλ απο την Τελλάς και μου παν τα "ωραία" νέα και ...έμεινα κάγκελο... !!!

Έχω πάρει τηλ απο 4-5 Νοέμβρη, υπέγραψα την αίτηση στις 14ς Νοέμβρη, η αίτηση μόλις σήμερα 27 Νοέμβρη έπεσε στα χέρια των υπευθύνων και με πήραν ένα ωραίο τηλέφωνο και μου ανακοίνωσαν τα... υπέροχα ΝΕΑ !!....

Κύριε... σε 10 μέρες απο τώρα θα κοπεί η σύνδεση σας και θα μείνετε χωρίς Adsl για 14ς μέρες !!!

'Ολα αυτά αναφέρθηκαν μόλις τώρα, ενώ όταν τους είχα ρωτήσει είχαν πει ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ !!...

Και αυτά ενώ ήδη είμαι πελάτης της Τελλάς, αλλα επειδή πρέπει να πάρουν την γραμμή απο τα Dslams του ΠΟΤΕ και να την πάνε στα δικά τους, απαιτούνται 24 ολόκληρες μέρες σύνολο !!!...

Άψογα.. !!! Καλά Χ-γεννα δηλ θα χω Zisto ( με το καλό ) , 2 μήνες δηλ για να βάλουν 1 σύνδεση... Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν !!...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...