Προς το περιεχόμενο

Tellas Zistο - 4Mbit!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 739
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτό ήταν σε συμβόλαιο με παροχή γραμμής από Τ ή ΟΤΕ?

Ηταν με παροχή γραμμής από ΟΤΕ.Γι αυτό πλήρωνες την αναβάθμιση της γραμμής και όχι την αναβάθμιση της ταχύτητας.Αν ήταν full llu δεν θα υπήρχε πρόβλημα...

Δημοσ.

λοιπον ειμαι 1 βημα πριν την αιτηση... αλλα πριν απ' αυτο θα ηθελα να μου πειτε 5 λογους για να βαλω zisto και αλους 5 να μην βαλω(εαν υπαρχουν).

Δημοσ.

Για να βάλεις:

1)Δεν υπάρχει άλλη τέτοια προσφορά και στο Internet και στην τηλεφωνία

2)Επειδή θα είναι αρχή κι έχει δικά της DSLam θα έχεις τις μέγιστες ταχύτητες

3)Θα απαλλαγείς από το πάγιο του ΟΤΕ και αν δεν κάνεις κλήσεις σε κινητά θα ξέρεις πόσο θα σου έρθει ο λογαριασμός

4) Στο DSL έχει πολύ καλό upload

5) Σου δίνουν όλο τον εξοπλισμό και η διαδικασία είναι απλή

Για να μην βάλεις:

1) Αν έχεις ήδη adsl θα πρέπει να το ακυρώσεις και να περιμένεις μέχρι να σου ενεργοποιηθεί αυτο

2)Έχει δωδεκάμην δέσμευση

3)Σίγουρα στο μέλλον θα βγει καλύτερη προσφορά από αυτήν

4)Αν για οποιοδήποτε λόγο θέλεις να αλλάξεις πάροχο θα έχει πολύ διαδικασία

Δημοσ.

Δειλά-δειλά έχω να σου πω κάτι...

1) +δεν έχεις να κάνεις με ΟΤΕ

2) +πολύ υψηλές ταχύτητες

3) +πρωτοπορία...

4) +μαγκιά

5) +αρκετοί ικανοποιημένοι Tellasτες

1) -δεν έχεις να κάνεις με τον ΟΤΕ

2) -ακόμη υπόσχονται

3) -ως προωτοπορία, θα έχει προβλήματα τον πρώτο καιρό

4) -η μαγκιά θα αποβεί μοιραία

5) -οι "ικανοποιημένοι" δεν είναι πολλοί...

Τώρα δεν μπορώ να ξέρω την ορθότητα μερικών, αν και μάλλον έχω δίκιο...

Ελπίζω να πείστηκες για κάτι... :-p

Edit : Συμφωνώ με τον _DiMoN_ . Δεν είχα δει το μήνυμα όταν έγραφα...

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια! Θα τα λαβω σοβαρα υπ' οψην οσα ειπατε. Αν εχει να προσθεσει και αλλος τπτ αλλο μην δηστασει. Και παλι ευχαριστω! :)

Δημοσ.

Βασικο επισης ειναι οτι δεν θα μπορουν πλεον να σου πουν "φταιει ο OTE" και ο ΟΤΕ "φταιει ο ISP"....

Κυριοι δικια σας γραμμη ειναι, κοψτε τον κ@λο σας και φτιαξτε το....

Δημοσ.
Βασικο επισης ειναι οτι δεν θα μπορουν πλεον να σου πουν "φταιει ο OTE" και ο ΟΤΕ "φταιει ο ISP"....

Κυριοι δικια σας γραμμη ειναι, κοψτε τον κ@λο σας και φτιαξτε το....

Όντος, αυτό είναι στα θετικά. Έχεις να κάνεις μόνο με έναν και θα μπορούν να σου λένε διάφορες βλακείες.

Δημοσ.

παιδια την κυριακη η ημερησια ειχε ενα αφιερωμα στις τηλεπικοινωνιες και ανεφερε μερικα ενδιαφεροντα.

Καταρχας τονιζω.ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.Απλα ενημερωνω.

Το πακετο δωρεαν τηλεφωνα και ADSL DEN TO EXEI MONO H TELLAS.Πχ ανεφερετη vivodi(adsl 128+180 λεπτα δωρεαν χρονος στα 17.85 ε ή αdsl 1024 kai 500 lepta sta 30e) h h teledome(384) στα 19.50.

Απο το νεο ετος θα βγουν και οι υπολοιποι.

Γιατι τα λεω αυτα.Ψαξτε το και θυνηθειτε Κανεις δε ζημιωθηκε περιμενοντας.

Αλλα αργα η γρηγορα ετσι οπως παει η δουλεια θα την κανουμε απο το μαντρι του ποτε(δε μπορει κατι θα βγαλει και αυτος για να "απαντησει").

Δημοσ.
ante siga siga na ksekoumpizontai apo ton ote giati de theloume tous peristasiakous na mas xalane ta dslam :P

Ευτυχώς ή δυστυχώς θα αργήσουν να αδειάσουν τα dslam του ΟΤΕ.Μέχρι να φτάσουν οι ιδιωτικοί πάροχοι να μπορούν να συνδέσουν και τους τελευταίους συνδρομητές dsl που καλύπτει ήδη ο ΟΤΕ ,θα έχει περάσει πάρα πολύς καιρός!Εδώ μόλις τώρα ξεκίνησε δειλά-δειλά και με τόσα προβλήματα οργάνωσης...Άσε που οι περισσότεροι θα έχουν και μια δυσπιστία προς του ιδιωτικούς παρόχους και θα είναι δύσκολο να πειστούν να μεταφερθούν σε αυτούς.Μιλάμε για μια (κακή-βλέπε μονοπώλειο) συνήθεια χρόνων η σύνδεση με τον ΟΤΕ.

Υστερα θα απαντήσει και ο ΟΤΕ όταν ζοριστεί και δεί οτι έχει αρχίσει να χάνει πελάτες-πάγια και θα φουντώσει ο ανταγωνισμός!Γι αυτό σου λέω μην περιμένεις να δείς ''φώς'' τώρα κοντά.Πιο γρήγορα θα το δείς μέσω ενός ιδιωτικού isp με full llu που θα έχει λίγους πελάτες στην αρχή ;) (όσο βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη μπορεί να είναι αυτή η αρχή).

Δημοσ.

Εγώ πάντως υπέγραψα με τα πολλά εχθές το συμβόλαιο, δεν έφερε όμως router οπότε ελπίζω να τον στείλουνε κ αυτόν κάποτε.

Προσωπικά πάντως πιστεύω ότι όλες οι εταιρείες στύλ τελλάς (συμπεριλαμβανομένου και του Ο.Τ.Ε.) είναι εντελώς κούκου-ρούκου και ότι και να γίνει έτσι θα είναι διότι εδώ είναι Ελλάδα...οπότε τουλάχιστον ας κοιτάξουμε κάτι φθηνό κούκου-ρούκου :)

Δημοσ.

Χωρίς ποτέ να έχω πάρε-δώσε με την Tellas, είναι απο τις εταιρίες που δεν τις εμπιστεύομαι με τίποτα (η άλλη είναι η Vivodi).

Προσωπικά θα αναμένω το πακέτο της FORTHNet, που είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και είναι κατά την γνώμη μου απο τις ελάχιστες σοβαρές εταιρίες. Έτσι κι αλλιώς δεν θα χαλάσει και ο κόσμος για αναμονή 1 1/2 μήνα.

Γενικώς η συμβουλή μου είναι να μην βιάζεστε! Όπως ανέφερε και άλλος νωρίτερα, η Tellas είναι η πρώτη εταιρία που αποδεσμεύει τον ΟΤΕ με ότι συνεπάγεται αυτό.

Πάντως, περιμένω να ακούσω εντυπώσεις και ταχύτητες απο όσους γράφτηκαν στο Zisto.

Δημοσ.
Πάντως, περιμένω να ακούσω εντυπώσεις και ταχύτητες απο όσους γράφτηκαν στο Zisto

egw auto perimenw gia na kanw thn kinhsh na to parw...auto kai gia thn poiothta ths thlefwnikhs grammhs!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...