Dreamstorm Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Για να δούμε...άρχισα να μετράω αντίστροφα , σήμερα πέρασε το αίτημα , μου είπαν γύρω στις 10 μέρες. Ίσως το τηλέφωνο να ενεργοποιηθεί πιο νωρίς. Ταλαιπωρία σήμερα με το 134 , επιτέλους κατάφερα να αιτηθώ για διακοπή της dsl.
louben Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Παντως παιδια διαβασα στην ημερησια συνεντευξγ του διευθυνοντος της ΤΕΛΛΑΣ και ειπε οτι 2006 μονο Αθηνα Θεσ/νικη και το 2007 σε 21 πολεις χωρις να πει ποιες ειναι αυτες.
SeXBOX Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μονο Αθηνα και Θεσσαλονικη??? Με τον πειραια ειναι 3! Μην τον ξεχναμε...
louben Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 ναι βεβαια και ο Πειραιας μεσα(αν και απο οτι εμαθα οχι ολες οι περιοχες)
ΦΟΝ ΚΛΑΝΟΡΙΧΤΕΡ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μονο Αθηνα και Θεσσαλονικη??? Με τον πειραια ειναι 3! Τη Θεσ/νικη γιατι την μετρας; Δε βλεπω στο σαιτ να υποστηριζουν καποια περιοχη.
triantis7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Παίδες εγώ μένω Ίλιον και πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι μέσα στον Δεκέμβρη θα έχει και εδώ κόμβο γιατι αυτή την στιγμή δεν έχει!!!Με βλέπω να το κάνω χαλαρά!!!!!
alonso_7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 παιδια εγω αυριο παω oteshop να κοψω την dsl που εχω και το μεσημερι κανω την αιτηση!Που να δειτε οταν περασα προχθεσ απο το oteshop πως κανανε οταν τουσ ειπα οτι κοβω το πακετο 1 μηνα νωριτερα πριν ληξει με τη δικαιολογια οτι βαρεθηκα τη συνδεση τους!Τι για 2048 συνδεση να μου κανουν προσφορα λεγανε και τους λεω ευχαριστω δεν θα παρω!Π-ΟΤΕ ΞΑΝΑ!
alonso_7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 παιδια εγω αυριο παω oteshop να κοψω την dsl που εχω και το μεσημερι κανω την αιτηση!Που να δειτε οταν περασα προχθεσ απο το oteshop πως κανανε οταν τουσ ειπα οτι κοβω το πακετο 1 μηνα νωριτερα πριν ληξει με τη δικαιολογια οτι βαρεθηκα τη συνδεση τους!Τι για 2048 συνδεση να μου κανουν προσφορα λεγανε και τους λεω ευχαριστω δεν θα παρω!Π-ΟΤΕ ΞΑΝΑ!
N1ghtW0lf Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 kai egw 8a paw na thn kopsw twra suntoma...
ARTH0UR0S Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 pedes ego den ksana pao se tellas apou na vgoune na lene pos xarizoune to internet sta 10 mbit giati einai apateones.propersi eixan vgali mia prosfora oti an ekana mia opia dipote sindesi tellas adsl se ena xrono sou diplasiazane tin taxitita sou tsampa. pianoume loipon me ton koumparo kai ftiaxnoume dio etiseis meso internet kanoume save to site sto pc kai stelnoume tin etisi kanan enamisi mina na mas valoun tin grami kai den eftane afto alla otan ekleise o xronos mas eipan oti tha mas kanoun anavathmisi tsampa den tha epivarinthoume draxmi paramono tin afksisi sto pagio . e meta apo afto eklega apo ta gelia mas piasane kotsous me ena glosopaixnido mia pou to ipan mia pou mas xasane apo pelates giati einai gelioi san eteria
_DiMoN_ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 pedes ego den ksana pao se tellas apou na vgoune na lene pos xarizoune to internet sta 10 mbit giati einai apateones.propersi eixan vgali mia prosfora oti an ekana mia opia dipote sindesi tellas adsl se ena xrono sou diplasiazane tin taxitita sou tsampa. pianoume loipon me ton koumparo kai ftiaxnoume dio etiseis meso internet kanoume save to site sto pc kai stelnoume tin etisi kanan enamisi mina na mas valoun tin grami kai den eftane afto alla otan ekleise o xronos mas eipan oti tha mas kanoun anavathmisi tsampa den tha epivarinthoume draxmi paramono tin afksisi sto pagio .e meta apo afto eklega apo ta gelia mas piasane kotsous me ena glosopaixnido mia pou to ipan mia pou mas xasane apo pelates giati einai gelioi san eteria εεεεεεε? Ότι θέλει λέει ο καθένας? Σε παρακαλώ πολύ χρησιμοποιήσε ελληνικά και αν μπορείς μείνε στο θέμα. Υπέγραψες κάποιο συμβόλαιο που έλεγε αυτά που υποστηρίζεις? Αν ναι ποιοί είναι οι όροι?
Gryzor Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 ...και το λογοπαιγνιο; Πολύ γενικά όλα αυτά...
rallis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 pedes ego den ksana pao se tellas apou na vgoune na lene pos xarizoune to internet sta 10 mbit giati einai apateones.propersi eixan vgali mia prosfora oti an ekana mia opia dipote sindesi tellas adsl se ena xrono sou diplasiazane tin taxitita sou tsampa. pianoume loipon me ton koumparo kai ftiaxnoume dio etiseis meso internet kanoume save to site sto pc kai stelnoume tin etisi kanan enamisi mina na mas valoun tin grami kai den eftane afto alla otan ekleise o xronos mas eipan oti tha mas kanoun anavathmisi tsampa den tha epivarinthoume draxmi paramono tin afksisi sto pagio .e meta apo afto eklega apo ta gelia mas piasane kotsous me ena glosopaixnido mia pou to ipan mia pou mas xasane apo pelates giati einai gelioi san eteria Πέρυσι τέτοια εποχή η TELLAS είχε προσφορά με συμβόλαιο ενός ή δύο χρόνων.Μόνο που με συμβόλαιο 2 χρόνων σου έλεγε οτι μετά την πάροδο του πρώτου χρόνου θα σε αναβαθμίσει δωρεάν στην επόμενη ταχύτητα.Στα ψιλά γράμματα όμως έλεγε οτι δωρεάν ήταν μόνο η αύξηση της ταχύτητας πρόσβασης και οτι την αλλαγή ταχύτητας στη γραμμή έπρεπε να την πληρώσει ο πελάτης.Γι αυτό τότε σε ρώταγαν πρίν να γίνει η ''αναβάθμιση''.Την είχα πατήσει κι εγώ έτσι ,αλλά μου το είπαν αναλυτικά πριν το ενεργοποιήσω και δεν το έκανα. αλλά και η TELLAS ενώ δεν είχε κόστος στην αναβάθμιση του providing δεν μπορούσε να σου πληρώσει και την αναβάθμιση της γραμμής στον ΟΤΕ!
N1ghtW0lf Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 basika to duskolo einai na katalabeis ti ennoei...oxi ta greeklish...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.