SV1EOD Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Φίλε SV1EOD καταλαβαίνω τι ενοείς, το μόνο που δεν διευκρίνισα και κακώς είναι ότι το τηλέφωνο και η dsl μου είναι από ΟΤΕ. Provider απλά είναι η Vivodi οπότε σε πληροφορώ ότι και με ΟΤΕ το ίδιο πρόβλημα υπάρχει, και δεν είναι ότι ρίχνει την ταχύτητα (αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ) κόβει τελείως την γραμή (και dsl και τηλέφωνο) για 10 λεπτά. Τώρα να είμαι ειλικρηνής, αν βάλω TELLAS και την κόβει για 15 λεπτά αντί για 10 δεν τρέχει τίποτα. Όντως η διευκρίνηση που δεν έκανες ήταν σημαντική. Βέβαια παραμένει το ερώτημα γιατί σου έκανε πολύ ώρα να επικοινωνήσει με το κέντρο. Γιατί ο δικός μου επικοινωνεί τσακ-μπαμ. Μήπως έχεις προεπιλογή φορέα και δεν πηγαίνει από τα κυκλώματα του ΟΤΕ η κλήση στο κέντρο? Και βέβαια σε κάποια φάση που είχα μιλήσει με την HOL για το evoice μου είπαν ότι δεν περνάει σήματα συναγερμού(και υποθέτω και fax).
Don.Matis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Όχι, ούτε προεπιλογή φορέα έχω, ούτε Voip. Τι να πω, ίσως έχει γίνει καμιά βλακεία με το modem του συναγερμού, είναι πάρα πολύ παλιός, από τους πρώτους που είχε modem... Ας μην τον είχα με συμβόλαιο και θα είχε φάει διακοπή τρελή, έτσι και αλλιώς έχω γάτο στο σπίτι και δεν τον χρησημοποιό ποτέ τον συναγερμό...ίσως τώρα με την tellas τον βγάλω από την γραμμή...
@LF@147 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 την τεταρτη υπεγραψα το συμβολαιο ....δεν μου ηρθε ομως το router ...αλλα με πηραν τηλεφωνο για να κανονισω ραντεβου για να γινει η παραδωση ...ανυπομονω να γινει και η συνδεση ...αντε να δουμε
Gryzor Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 την τεταρτη υπεγραψα το συμβολαιο ....δεν μου ηρθε ομως το router ...αλλα με πηραν τηλεφωνο για να κανονισω ραντεβου για να γινει η παραδωση ...ανυπομονω να γινει και η συνδεση ...αντε να δουμε Νέα πολιτική τους (από χθες όμως, απ'όσο μου είπαν) είναι ότι δεν σου φέρνουν τον εξοπλισμό εξ'αρχής, ένας θεός ξέρει γιατί, αλλά 3 μέρες πριν σου ενεργοποιήσουν τη γραμμή...
@LF@147 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Νέα πολιτική τους (από χθες όμως, απ'όσο μου είπαν) είναι ότι δεν σου φέρνουν τον εξοπλισμό εξ'αρχής, ένας θεός ξέρει γιατί, αλλά 3 μέρες πριν σου ενεργοποιήσουν τη γραμμή... ισως γιατι θα αναλαβουν και την εγκατασταση του οπως μου ειπαν χωρις χρεωση...οποτε στο εγκαθηστουν αν ολα πανε καλα σου λενε σε 3 μερουλες θα ειστε ετοιμος...αλλιως αν υπαρχει καποιο προβλημα στο hardware εχουν και 3 μερες περιθωριο να στο αλλαξουν...ετσι υποθετω πως θα γινεται
Don.Matis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Εμένα πάντως με στήσανε, περίμενα το courier εχ8ές για να υπογράψω τα χαρτιά και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Καλή αρχή κάναμε πάλι....
stf Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 pantws einai alitheia oti sou bgazoun to ladi sthn tellas!! MAKRIA!
platongr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Ερώτ.9: Είμαι επαγγελματίας, μπορώ να εγγραφώ στην υπηρεσία Tellas Zisto; Απάν.: Όχι, δυστυχώς προς το παρόν η υπηρεσία προσφέρεται για οικιακή χρήση μόνο. Θα ακολουθήσουν προσφορές για επαγγελματίες και επιχειρήσεις. Αυτό πως το ξέρουν? Μήπως είναι σαν την hol που όταν έκανες τηλέφωνα πάνω από 5-6 ώρες τον μήνα σε έβαζαν στους "επαγγελματίες" ?
eliask Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Λοιπόν ακούστε τι εγίνε με εμένα.Εκανα αίτηση μόλις τώρα και αφού τελείωσαν ολα τα διαδικαστικά με ονόματα κτλ κτλ τι μου λέει η τηλέφωνήτρια και παθαίνω πλάκα....Ραντεβού για την παραδόση των συμβολαίων στις 28/11/2006.Οπότε ενεργοποιηση μετα από 3 εβδομάδες περίπου από την ημερομηνία παραλλαβης των εγγράφων.Παθαίνω μια πλάκα και ρωτάω'' μα καλά 12 μέρες για να παραδώσει τα εγραφα ο courier???Απαντηση : Eχει πολλά ραντεβού η εταιρεία courier και δεν γινεται αλλιώς .''Εκει τα πηρα λιγο στο κρανίο γιατι δεν παραδέχονται οτι δεν μπορουν να καλύψουν την ζήτηση στους χρόνους που τάζουν......Σε ερώτηση δική μου αφού δεν μπορεί η εταιρεία courier να παραδόσει σύντομα γιατί να μην πάω έγω στα γραφεία της TELLAS να κάνω την αίτηση ? μου απάντησαν ότι δεν γίνεται έτσι η διαδικασία....Καλα λέω ιδιωτικές εταιρείες και δεν έχουν εναλλακτικούς τροπους για την παραλλαβή των εγγράφων ??? Επίσης το modem το ασύρματο δεν υπάρχει καθόλου διαθέσιμο προς πώληση και το δωρέαν modem επίσης (λένε πως θα το παραδώσουν λίγες μέρες πριν από την ενεργοποίηση της γραμμής.) Οχι πολύ καλό ξεκίνημα κυρίως γιατί νομίζω πως δεν είναι ειλικρινείς και αυτό με τσαντίζει ....
stepa2000 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Λοιπόν ακούστε τι εγίνε με εμένα.Εκανα αίτηση μόλις τώρα και αφού τελείωσαν ολα τα διαδικαστικά με ονόματα κτλ κτλ τι μου λέει η τηλέφωνήτρια και παθαίνω πλάκα....Ραντεβού για την παραδόση των συμβολαίων στις 28/11/2006.Οπότε ενεργοποιηση μετα από 3 εβδομάδες περίπου από την ημερομηνία παραλλαβης των εγγράφων.Παθαίνω μια πλάκα και ρωτάω'' μα καλά 12 μέρες για να παραδώσει τα εγραφα ο courier???Απαντηση : Eχει πολλά ραντεβού η εταιρεία courier και δεν γινεται αλλιώς .''Εκει τα πηρα λιγο στο κρανίο γιατι δεν παραδέχονται οτι δεν μπορουν να καλύψουν την ζήτηση στους χρόνους που τάζουν......Σε ερώτηση δική μου αφού δεν μπορεί η εταιρεία courier να παραδόσει σύντομα γιατί να μην πάω έγω στα γραφεία της TELLAS να κάνω την αίτηση ? μου απάντησαν ότι δεν γίνεται έτσι η διαδικασία....Καλα λέω ιδιωτικές εταιρείες και δεν έχουν εναλλακτικούς τροπους για την παραλλαβή των εγγράφων ??? Επίσης το modem το ασύρματο δεν υπάρχει καθόλου διαθέσιμο προς πώληση και το δωρέαν modem επίσης (λένε πως θα το παραδώσουν λίγες μέρες πριν από την ενεργοποίηση της γραμμής.) Οχι πολύ καλό ξεκίνημα κυρίως γιατί νομίζω πως δεν είναι ειλικρινείς και αυτό με τσαντίζει .... Αυτά θα συμβαίνουν αυτό το διάστημα της μεγάλης ζήτησης μια και είναι (ήταν) η μόνη εταιρεία με δικό της δίκτυο.... Πάντως ήδη στο παιγνίδι μπήκε και η vivodi με το telefonet. 30ευρω για 500λ αστικά υπεραστικά και απεριόριστη 1024/256 δεν είναι και άσχημα!!
EKTELESTES Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά δε ξέρω τι γίνεται με εσάς, αλλά εμένα, Τρίτη 14 Νοεμβρίου ήταν το ραντεβού, ήρθε κανονικά ο Ταχυ...βρώμος, παρέδωσε ρουτεράκι και αναμένω την σύνδεση... να δούμε πόσο θα πάρει.. ^^
louben Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 εγω βρήκα την υγειά μου με την Τελλάς και τις αναβαθμίσεις τζάμπα που μας έδωσε. Πήγα απο τον φεβρουάριο δωρεάν στα 512, κ λίγους μήνες μετά ξανά δωρεάν ( με το πάγιο της 512 γραμμής δηλ ) στα 1024 ,τα οποία πριν κανα μήνα μου έγιναν 2048 τζάμπα.. ^^ Για να δούμε τι θα δούμε... ^^ ??????????????????
Dreamstorm Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά δε ξέρω τι γίνεται με εσάς, αλλά εμένα, Τρίτη 14 Νοεμβρίου ήταν το ραντεβού, ήρθε κανονικά ο Ταχυ...βρώμος, παρέδωσε ρουτεράκι και αναμένω την σύνδεση... να δούμε πόσο θα πάρει.. ^^ same here...χθες Πέμπτη πέρασε...αναμονή λοιπόν. Μένει να κόψω και την dsl από οτε, τη Δευτέρα θα τους πάρω τηλ.
EKTELESTES Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 δε χρειάζεται να κόψεις εσύ την Dsl απο τον Οτέ, τις συνενοήσεις τις κάνουν αυτοί νομίζω με τον ΟΤΕ, για ρώτα το αυτό (!)
N1ghtW0lf Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 oxi prepei na kopseis prwta thn grammh pou exeis me kapoion paroxo...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.