Προς το περιεχόμενο

Tellas Zistο - 4Mbit!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

oles oi apantiseis briskonte sto site tis tellas...http://www.tellas.gr/page.asp?gid=0&arid=371&lang=2

p.s. kai den kano kamia diafimisi.apla min grafoume ta idia pou einai grammena. :P

• Απαντ. 739
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ego vasika exo tin eksis aporia, exo se ena diamerisma katargisei ton ote, den yparxei pleon kanena tilefono, se periptosi pou energopoiiso mono to tellas zisto dsl, poios tha erthei na tsekarei ta kalodia oti einai sosta, poios tha rythmisei diladi to last mile pou pio prin to ekanan ta klasika synergeia tou ote.

se periptosi foritotitas den xreiazetai na kanoun tipota symfono alla stin alli periptosi? episis an exei ena problima to kafao pou peftoun kai oi ote kai oi tellas pelates poion fonazeis ?

Δημοσ.
exo se ena diamerisma katargisei ton ote, den yparxei pleon kanena tilefono, se periptosi pou energopoiiso mono to tellas zisto dsl, poios tha erthei na tsekarei ta kalodia oti einai sosta, poios tha rythmisei diladi to last mile pou pio prin to ekanan ta klasika synergeia tou ote.

Δεν θα έρθει κανείς. Θα ενεργοποιηθείς μέσω του τηλεφωνικού κέντρου που ανήκεις όταν ολοκληρώσει τις διαδικασίες η Tellas. Ενεργή γραμμή μπορεί να μην έχεις, καλώδια όμως έτοιμα έχεις ;)

episis an exei ena problima to kafao pou peftoun kai oi ote kai oi tellas pelates poion fonazeis ?

Πελάτης Tellas θα είσαι, την Tellas θα πληρώνεις, από την Tellas θα ζητάς υποστήριξη. Από εκεί και πέρα το τι συμφωνίες για διόρθωση βλαβών θα έχει με τον ΟΤΕ είναι δικό της θέμα.

ΥΓ: ΕΛΕΟC με τα greeklish. Βγάζουν μάτια :shock:

Δημοσ.

λοιπόν ύστερα από ένα τηλεφώνημα με μια πολύ ευγενική κυρία με ενημέρωσε πως για τους πελάτες που δεν είναι συνδρομητές του ΟΤΕ ισχύουν τα εξής:

- δεν επιβαρύνονται την χρέωση ενεργοποίησης για την υπηρεσία LLU 34,91€.

- αν χρειαστεί θα έρθει τεχνικός της Tellas

- η μοναδική χρέωση για Zisto DSL 4mbit θα είναι η 29,95€ το μήνα.

Καλή φάση. Μάλλον θα το πάρω!

Δημοσ.
Θα ενεργοποιηθείς μέσω του τηλεφωνικού κέντρου που ανήκεις όταν ολοκληρώσει τις διαδικασίες η Tellas.

ΥΓ: ΕΛΕΟC με τα greeklish. Βγάζουν μάτια :shock:

Siga na mhn energh8ei kiolas... :twisted:

ELEOC me ta margaritaria 8a elega...

Bgazoun ton Mpampinioth apo mesa mou...! :shock: :twisted:

Δημοσ.

μου ήρθε κ το μοντεμάκι σήμερα + οι αιτήσεις με το courier. Δεν τσέκαρα ακόμα το siemens speedstream 4200, ίσως αύριο αν βρω λίγο χρόνο.

Και τώρα αναμένουμε την σύνδεση.... ^^

Δημοσ.

Για να δούμε...

Εμείς εδώ στα κατσάβραχα από υποστήριξη... δεν...

Περιμένουμε αντιδράσεις ... Όταν ''εξελιχθεί'' το δίκτυό τους, θα βάλω κι εγώ...

Δημοσ.
Νομίζω πως μπερδεύτηκα λιγάκι έτσι όπως τα είπες. Αν ήταν ζωγραφιά, σίγουρα θα ήταν μουτζούρα..

Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν τα είπα και τόσο ξεκάθαρα αν και κάποιος που είναι τεχνικός πάνω σε αυτά θα καταλάβαινε αμέσως αυτά που έγραψα.

Ας ξεκαθαρίσω όσο μπορώ χωρίς hardwarικές λεπτομέρειες τι εννοώ.

Όντος δεν κατάλαβα πολύ καλά τι ενοείς SV1EOD, πάντως ξαναμίλησα με TELLAS και τελικά δεν υπάρχει πρόβλημα για τον συναγερμό, έτσι έκανα αίτηση.

Γεγονός είναι πάντως ότι με Vivodi, που έχω τώρα σε PSDN, κάθε μέρα στις 16.00 με 16.15 μου κόβει την γραμμή για κανά 10λεπτο ο συναγερμός λόγω του ότι στέλνει self test στην εταιρεία που είναι συνδεδεμένος...το σήμα του είναι κάτι σαν του Fax και καταφέρνει να μου κόψει την γραμμή εντελώς για λίγο...από όσο ρώτησα...θεωρείται φυσιολογικό. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να μην την κόβει.

Για την ακρίβεια αναφέρομαι στο πρόβλημα που έχεις ήδη με την vivodi. Το ότι επικοινωνεί ο συναγερμός αλλά παίρνει γύρω στο δεκάλεπτο σημαίνει(όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ τουλάχιστον) ότι δυσκολεύεται να περάσει τα δεδομένα του από την γραμμή και για αυτό ή ρίχνει την ταχύτητα ή αναγκάζεται να τα στείλει πολλές φορές γιατί δεν παίρνει επιβεβαίωση σωστής αποστολής. Εκτιμώ (χωρίς να ξέρω σίγουρα) ότι και με την Tellas θα έχεις ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Και ο λόγος είναι ότι δεν πιστεύω πως ο οποιοσδήποτε εναλλακτικός παροχός θα έφτιαχνε(και δεν συμφέρει βέβαια σήμερα) ένα δίκτυο PSTN/ISDN τηλεφωνίας σαν αυτό που έχει ο ΟΤΕ. Αν έβαζες(ή θα το ήξερες αν είχες παλιότερα) τον συναγερμό σου σε μία τηλεφωνική γραμμή του ΟΤΕ θα έβλεπες ότι ο χρόνος επικοινωνίας είναι πολύ μικρός(σίγουρα λιγότερο από λεπτό). Για αυτό και η ένσταση μου για το αν έχεις πραγματικό PSTN με την Tellas. Για κάποιον που αρκείται στην ποιότητα ήχου του VOIP(η οποία από όσο ξέρω έχει πλησιάσει πολύ την αντίστοιχη του κανόνικού τηλεφωνικού δικτύου) ή δεν έχει συναγερμό με επικοινωνία με κέντρο λήψης σημάτων κανένα πρόβλημα. Αλλά αν έχεις συναγερμό και απαιτούνται 10 λεπτά για επικοινωνία εγώ θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα. α) ενόχλησης όταν μένεις χωρίς τηλέφωνο β) ίσως κόστους λόγω της διάρκειας της κλήσης γ) κινδύνου λόγω της καθυστέρησης της ειδοποίηησης σε περίπτωση συναγερμού λόγω διάρρηξης.

Δημοσ.
EKTELESTES otan energopoih8eis pes mas pws pane ta katebasmata kai se poia perioxh briskesai!

Ν. Κόσμο είμαι (Dslam Ακρόπολης) αλλά τώρα δε ξέρω τι θα γίνει με τα Dslams. Όπως κ να χει, θα σας ενημερώσω άμεσα μόλις με το καλό πάμε στα 4mbit/512kbps.

Αυτή τη στιγμή με τα 2mbit/256kbps έχω δει ως περίπου 200kb/sec αλλά συνήθως είμαι στα 180 περίπου.

Για να δούμε...

^^

Δημοσ.

εγω βρήκα την υγειά μου με την Τελλάς και τις αναβαθμίσεις τζάμπα που μας έδωσε. Πήγα απο τον φεβρουάριο δωρεάν στα 512, κ λίγους μήνες μετά ξανά δωρεάν ( με το πάγιο της 512 γραμμής δηλ ) στα 1024 ,τα οποία πριν κανα μήνα μου έγιναν 2048 τζάμπα.. ^^

Για να δούμε τι θα δούμε... ^^

Δημοσ.

Φίλε SV1EOD καταλαβαίνω τι ενοείς, το μόνο που δεν διευκρίνισα και κακώς είναι ότι το τηλέφωνο και η dsl μου είναι από ΟΤΕ.

Provider απλά είναι η Vivodi οπότε σε πληροφορώ ότι και με ΟΤΕ το ίδιο πρόβλημα υπάρχει, και δεν είναι ότι ρίχνει την ταχύτητα (αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ) κόβει τελείως την γραμή (και dsl και τηλέφωνο) για 10 λεπτά. Τώρα να είμαι ειλικρηνής, αν βάλω TELLAS και την κόβει για 15 λεπτά αντί για 10 δεν τρέχει τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...