Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με McAfee 2007

stef-dim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι είναι το net limiter. Μήπως να έβαζα το firewall και το antivirus της F-Secure? Διάβασα ότι είναι σχετικά καλό.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βάλε Comodo...δωρεάν κι αρκετά αξιόπιστο. (το AV της να αποφύγεις)

Όσο για το F-Secure, τόσα links σε συγκριτικά test σου παρέθεσαν...ρίξε μια ματιά και βγάλε συμπεράσματα.

Δημοσ.
kaspersky 6.0.0.303 σαν πρώτη επιλογή ή nod32 2.51.30 σαν πιο light .

Κορυφαία βέβαια επιλογή είναι το gdata avk 2006 αλλα είναι επι πληρωμή!!!!!!

Γιατι το nod32 και το kaspersky δεν ειναι επι πληρωμη? Καλα δεν ντρεπεσαι με αυτα που λες?

Δημοσ.
Γιατι το nod32 και το kaspersky δεν ειναι επι πληρωμη? Καλα δεν ντρεπεσαι με αυτα που λες?

Είπαμε να δουλεύουμε τους άλλους , αλλά όχι να δουλευόμαστε και αναμεταξύ μας!!!

Και όχι , δεν ντρέπομαι γιατί κατ΄εμέ , είναι προτιμότερο να λες κάτι με το όνομά του , παρά να στρουθοκαμηλίζεις και να περιμένεις και επιβράβευση γι' αυτό.

Δημοσ.

Αν εισαι τοσο περηφανος γι αυτο που γραφεις παρε μια ντουντουκα πηγαινε εξω απο τη διωξη οικονομικου εγληματος και φωναξε το! Δωσε και τα στοιχεια σου. Τωρα εσυ και λες τα πραγαμτα με το ονομα τους αλλα και στρουθοκαμηλιζεις και επιπλεον νομιζεις οτι λες και εξυπναδες. Τι εννοεις λεγοντας : Ειπαμε να δουλευουμε τους αλλους? Κανεις δεν δουλευειι κανεναν εδω, δεν ξερω εσυ πως το βλεπεις!!!

Δημοσ.
Αν εισαι τοσο περηφανος γι αυτο που γραφεις παρε μια ντουντουκα πηγαινε εξω απο τη διωξη οικονομικου εγληματος και φωναξε το! Δωσε και τα στοιχεια σου.

Τωρα εσυ και λες τα πραγαμτα με το ονομα τους αλλα και στρουθοκαμηλιζεις

και επιπλεον νομιζεις οτι λες και εξυπναδες.

Τι εννοεις λεγοντας : Ειπαμε να δουλευουμε τους αλλους? Κανεις δεν δουλευειι κανεναν εδω, δεν ξερω εσυ πως το βλεπεις!!!

πρώτα απ όλα αν δεν ξέρουμε κάτι σωστά , δεν το αναφέρουμε με την φιλοσοφία του αν πιάσει έπιασε αν οχι δεν βαριέσαι !!

Μάθε λοιπόν πώς η αρμόδια υπηρεσία είναι η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και οχι το ΣΔΟΕ.

Δεύτερος κανόνας : αν δεν γνωρίζουμε μια έννοια δεν την αναπαράγουμε με την προοπτική να μας την εξηγήσει ο άλλος ( ορα στρουθοκαμηλισμός )

Τώρα το αν λέω εξυπνάδες ή όχι είναι αποτέλεσμα κρίσης , ανάλογου iq

(και οχι iq ραδικιού)

Και τέλος εννοώ και λέγω ότι το site γέμισε με μεσσίες και ανήθικους ηθικολόγους που κόπτονται για συμφέροντα τρίτων , αλλά αν δεν τους δει κανείς βουτάνε το βάζο με το γλυκό , στα κρυφά . ( ο νοών νοείτω )

Δημοσ.

Ηδιωξη ηλεκτρονικου εγκληματος ασχολειται με οποια υπηρεσια αφορα το Internet και τις αγοραπωλησιες εκει! Αν εσυ εχεις αγορασει το nod32 απο πειραιτη τοτε η ΣΔΟΕ ειναι η αρμοδια υπηρεσια και εκει αναφερθηκα!!! Αλλωστε η κατοχη κοπιας προιοντων αφορα και την ΣΔΟΕ! Η διωξη ηλεκτρονικου εγληματος ακομη κοιμαται τον υπνο του δικαιου στην Ελλαδα!!!

Iq ραδικιου μαλλον εσυ εχεις! Παντως οχι εγω! Λεμε την βλακεια και μετα την υποστηριζουμε κιολας!!! Δεν ειμαι ουτε το παιζω ηθικολογος1 Απλα εκανα ενα σχολιο, λιγο ασχετο με το θεμα, δεν ειναι λογος αυτος να ξεκινησουμε καινουριο θεμα!

Δημοσ.
Ηδιωξη ηλεκτρονικου εγκληματος ασχολειται με οποια υπηρεσια αφορα το Internet και τις αγοραπωλησιες εκει! Αν εσυ εχεις αγορασει το nod32 απο πειραιτη τοτε η ΣΔΟΕ ειναι η αρμοδια υπηρεσια και εκει αναφερθηκα!!! Αλλωστε η κατοχη κοπιας προιοντων αφορα και την ΣΔΟΕ! Η διωξη ηλεκτρονικου εγληματος ακομη κοιμαται τον υπνο του δικαιου στην Ελλαδα!!!

Iq ραδικιου μαλλον εσυ εχεις! Παντως οχι εγω! Λεμε την βλακεια και μετα την υποστηριζουμε κιολας!!! Δεν ειμαι ουτε το παιζω ηθικολογος1 Απλα εκανα ενα σχολιο, λιγο ασχετο με το θεμα, δεν ειναι λογος αυτος να ξεκινησουμε καινουριο θεμα!

Μπορείς να πιστεύεις ,για τα κοινά και την δημοσιονομική οργάνωση του Ελληνικού κράτους , οτι θέλεις. Δικό σου πρόβλημα και δεν με αφορά!!.

Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα ,αν δεν ήσουν κατ΄ αρχήν προπέτης , να βιαστείς να κάνεις την ηθοπλαστική αγωγή της θείας Λένας , θα σου διευκρίνιζα τα κάτωθι:

Ενας μέτριος χρήστης υπολογιστών γνωρίζει οτι οι εταιρείες αντιβιοτικών διαθέτουν στην αγορά retail ,commercial και trial (30 - 60 ημέρες), εκδόσεις , που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ( product registration , beta testing ) επιμηκύνονται χρονικά εως και τους εξη μήνες.

Το εν λόγω antivirus ( gdata ) δεν διατίθεται σε trial εκδοση και για να το δοκιμάσεις ακόμα ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ.

Καλό δε είναι να τηρείς το ρητό , που αρχαίοι ημών πρόγονοι ,συνταγολογούσαν για την πάθησή σου : μην προτρεχέτω η γλώττα της διανοίας.

Τώρα όσον αφορά το πολυδιαφημιζόμενο iq σου, ας σε κρίνουν οι insomniacs!!!!!!!

Δημοσ.

Το οτιι κυκλοφορουν trials ολοι το ξερουμε δεν ειπες κατι καινουριο αλλα δεν ειναι λογος αυτος να διαδιδουμε οτι τα trials ειναι και τζαμπα και τα σπαμε οποτε θελουμε!!! Ειναι βλακεια αυτο που πες παραδεξου το! Τωρατο να σκασεις 4 ευρω για να δοκιμασεις ενα προιον δεν μου φαινεται και τοσο μεγαλο προβλημα! Τζαμπα θεωρειται και αυτο!!!Ας με κρινουν οι insomniacs οπως λες! Ο πρωτος ήδη το κανε

Δημοσ.
Το οτιι κυκλοφορουν trials ολοι το ξερουμε δεν ειπες κατι καινουριο αλλα δεν ειναι λογος αυτος να διαδιδουμε οτι τα trials ειναι και τζαμπα και τα σπαμε οποτε θελουμε!!! Ειναι βλακεια αυτο που πες παραδεξου το! Τωρατο να σκασεις 4 ευρω για να δοκιμασεις ενα προιον δεν μου φαινεται και τοσο μεγαλο προβλημα! Τζαμπα θεωρειται και αυτο!!!Ας με κρινουν οι insomniacs οπως λες! Ο πρωτος ήδη το κανε

όταν θα απευθύνεσαι σε μένα θα μου αποδίδεις μόνα όσα έχω γράψει και οχι ολα αυτά που εχουν πεί οι υπόλοιποι insomniacs σε αυτό το thread. Εγραψα ποτέ εγώ σε αυτό ή σε κάποιο άλλο thread για τζάμπα και σπασμένα trials ? Διέδωσα τακτικές σπασίματος software ?

Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω .... προφανώς έχεις το ακαταλόγιστο .

Δημοσ.
Είπαμε να δουλεύουμε τους άλλους , αλλά όχι να δουλευόμαστε και αναμεταξύ μας!!!

Και όχι , δεν ντρέπομαι γιατί κατ΄εμέ , είναι προτιμότερο να λες κάτι με το όνομά του , παρά να στρουθοκαμηλίζεις και να περιμένεις και επιβράβευση γι' αυτό.

Κι αυτο που γραφεις εδω τι υποννοει ρε φιλε? Και γιατι το γραφεις?

Να σου πω αστο μην απαντησεις γιατι εχουμε μαμησει το θεμα του παιδιου και δεν αξιζει να διαφωνουμε. Παιρνω πισω ο,τι σε πειραξε, δεν ειμαι εδω για να μαλωσω και να διαφωνω με κανεναν, αλλα για να βοηθαω οποτε μπορω, ισως παρεξηγησα τον τροπο που μιλησες! Αν θες το συζηταμε prive.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...