stef-dim Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Πρόσφατα εγκατέστησα το McAfee 2007 (McAfee VirusScan Plus, Firewall & Site Advisor). Όταν λοιπόν πάω να το ενημερώσω για νέο virus definition μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: Updates are available for the following products. To install th updates, please register the products : McAfee VirusScan Plus. Φυσικά εγώ επιλέγω register my products now αλλά δεν ανήγει ο explorer για να κάνω register. Προσπάθησα και μέσα από το site της McAfee αλλά δεν κατάφερα κάτι. Μήπως υπάρχει καμια ιδέα????
PATRINOS06 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 ki egw to idio provlhma...akrivws.... Πρόσφατα εγκατέστησα το McAfee 2007 (McAfee VirusScan Plus, Firewall & Site Advisor). Όταν λοιπόν πάω να το ενημερώσω για νέο virus definition μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: Updates are available for the following products. To install th updates, please register the products : McAfee VirusScan Plus. Φυσικά εγώ επιλέγω register my products now αλλά δεν ανήγει ο explorer για να κάνω register. Προσπάθησα και μέσα από το site της McAfee αλλά δεν κατάφερα κάτι. Μήπως υπάρχει καμια ιδέα???? aythentiko i spasmeno??????
stef-dim Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Το κατέβασα από το internet από "περίεργο" site. Δεν του έβαλα όμως κάποιους κωδικούς και ούτε μου ζήτησε κατά την εγκατάσταση.
PATRINOS06 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 ki egw mia ap'ta idia...mallon to spasimo pou exoun kanei ekei den einai kai toso soi.....
realestate Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Το κατέβασα από το internet από "περίεργο" site. Δεν του έβαλα όμως κάποιους κωδικούς και ούτε μου ζήτησε κατά την εγκατάσταση. δεν σου ζήτησε κωδικό γιατί είναι retail πρόγραμμα.Ευτυχώς που η mcafee - πάνω στο πανικό της για αυξηση των πωλήσεων και μέσω μεταπωλητών - μας σκέφτεται και μας δίνει δωρεάν antivirus. Προσωπικά ακόμα και δωρεάν δεν το χρησιμοποιώ , γιατι στο παρελθόν ( mcafee 7 pro )με άφησε πολλές φορές ακάλυπτο!!!!
stef-dim Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Και με τι προτείνεις να το αντικαταστήσω?
PATRINOS06 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 mallon oloi tha sou proteinoun NOD32,ap'oti diavazw sto forum.....
realestate Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Και με τι προτείνεις να το αντικαταστήσω? kaspersky 6.0.0.303 σαν πρώτη επιλογή ή nod32 2.51.30 σαν πιο light . Κορυφαία βέβαια επιλογή είναι το gdata avk 2006 αλλα είναι επι πληρωμή!!!!!!
stef-dim Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Me poia logiki proteinete kapoio antivirus os kalo h kako. Mono ma basi to ranking pou ginetai apo diafora site??
PATRINOS06 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 vash proswpikhs peiras, proteinw kaspersky,kai san pio elafry to nod32..oso gia to ranking apo diafora sites den ta polyempisteyomai....
realestate Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Me poia logiki proteinete kapoio antivirus os kalo h kako. Mono ma basi to ranking pou ginetai apo diafora site?? Με αυτη τη λογική http://www.av-comparatives.org/ , http://www.virusbtn.com/index , http://www.virus.gr κλπ...κλπ... και με την λογική , αμοιβαίας ανταλλαγής πληροφοριών καλής ή κακής λειτουργιας συγκεκριμένου software.
realestate Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μέχρι την έκδοση 2.51.30 οχι. Για την 2.70 beta δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν έχω κάποια πληροφόρηση ακόμα απο beta testers
stef-dim Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Και ποιο firewall προτείνετε. Θα ήθελα μια εφαρμογή μόνο firewall και όχι κάτι σε σουίτα. Το zone alarm είναι καλό? Μπορώ να εγκαταστήσω μόνο το firewall που έχει και όχι τις υπόλοιπες εεφαρμογές?
PATRINOS06 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 ena arketa kalo firewall exei kai to net limiter.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.