Προς το περιεχόμενο

απορια για παιχνιδια...

g-e-o

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια γεια χαρα...σας παρακαλω αν μπορειτε βοηθηστε με σε αυτο...εστω οτι κατεβαζουμε ενα παιχνιδι, ποια η διαδικασια που ακολοθουμε μετα ωστε να μπορει να παιξει στο pc?? θα ηθελα αν γινεται να το πειτε οσο πιο απλα μπορειτε γιατι δεν ειμαι και πολυ σχετικος με το θεμα...σας ευχαριστω πολυ...!!!!!

Δημοσ.

αυτο ακριβως!!! μονο που δεν ξερω τι σημαινει mount και πως γινεται...:( αν μου λεγατε ρε παιδια θα ημουν υποχρεως....και παλι ευχαριστω...

Δημοσ.

Κάνεις install τον daemon tools-> πατάς δεξί κλικ στο εικονίδιο του daemon tools

στο tray(κάτω δεξια στην επιφάνεια εργασίας)->Virtual CD/DVD ROM->Device 0->Mount image->Bρίσκεις το iso στον υπολογιστή σου->πατάς άνοιγμα και αρχίζει κανονικά το install.

Δημοσ.

παιδια σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας, ηταν πραγματι χρησιμη..εκανα οτι μου ειπατε και εβγαλα ακρη!! εχω ομως αλλη μια ερωτησουλα ακομη, θα το εκτιμουσα αν με βοηθουσατε παλι...τα παιχνιδια που πλεον εχω εγκατεστημενα στο σκληρο μπορω και αν ναι πως, να τα κανω αντιγραφη σε ενα δισκακι ωστε να τα τρεχω απο κει οποτε θελω και να αδειασω χωρο απο το σκληρο??? σας ευχαριστω και παλι!!

Δημοσ.

Βάλε σε ένα dvd τα iso που έχεις στo σκληρό δίσκο. Σαν να φτιάχνεις ένα data dvd, δεν είναι τίποτα περίπλοκο. Θα χρειαστείς μόνο το Nero ή κάτι αντίστοιχο. Η διαδικασία install/φορτώματος του παιχνιδιού δεν αλλάζει σε τίποτα, απλώς τραβάς το iso από το dvd αντί να το τραβάς από το δίσκο σου.

Δημοσ.

φιλε nzeppo σε ευχαριστω πολυ!! τελευταια (ελπιζω) απορια...κατεβασα ενα παιχνιδακι αλλα ειναι σε μορφη cso...αυτο δεν μπορω να το κανω mount με τιποτα!!!!! καμια ιδεα??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...