Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 καλα εννοειται ...για μενα η καλυτερη του χρονια ηταν με τους cavs η τελευταια που τους κουβαλησε αλλα οι τυποι δεν ενιωθαν κι αν κανεις ανατρεξει στα πρωτα του χρονια με τους cavs και δει με τι ροστερ επαιζε ,θα καταλαβει πολλα.
nzeppos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αφού μας έλεγαν ότι είναι αργός, πως τα κάνει αυτά τα πράγματα; Φαίνεται ισχύει ότι αν ξέρεις τα βασικά του μπάσκετ μπορείς να παίξεις παντού. Αλλά εμείς εδώ ακόμα με το "σκεπτόμενο" μπάσκετ. Χωρίς σουτ, χωρίς χειρισμό, χωρίς πάσα. Ντάκα ντούκα την μπάλα στα 20" μέχρι να ανοίξει γούβα στο παρκέ, μην τυχόν και παίξουμε λίγο πιο θεαματικά ή γρήγορα (ή βιαστικά, δεν με νοιάζει, το ίδιο μου κάνει). Δώσε πόνο ρε Λούκα παιχταρά. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από nzeppos 4
james9tito Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Εγω θα πω το εξης και ας παρεξηγηθω. Εχοντας κανει αθλητισμο σε ενα Α επιπεδο και εχοντας γνωρισει ξενους αθλητες απο Κουβα μέχρι Ρωσια μπορω να πω οτι αυτο που μας αφηνει πισω ειναι η διαθεση για δουλεια. Θελει πολυ αναλυση το θεμα "δουλεια" και προφανως δεν ειναι ολοι οι Ελληνες αθλητες τεμπεληδες ή φυγοπονοι ομως η διαφορα ενος αιωνιου ταλεντου με εναν τοπ αθλητη σε παγκοσμιο επιπεδο ειναι αυτη ακριβως. Η διαθεση να κανεις μονο αυτο, πολλες ωρες, πολλες θυσιες , πολυς πονος για να φτασεις -αν φτασεις- στην κορυφη. Ταλεντο ο Αντετοκουνμπο ταλεντο και ο Σοφο, για να χρησιμοποιησω ενα απλο παραδειγμα που μπορω να βρω σαν αυτο δεκαδες. Ναι δεν θα γινοταν MVP αλλα στο ΝΒΑ εκανε καριερα ο Ιλγκαουσκας που ηθελε 2 λεπτα να στριψει. Μην πλατιασω ελπιζω να εγινα κατανοητος. 1
nzeppos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο Γιάννης 18 χρονών είχε πάει Μιλγουόκι και έλιωνε στην προπόνηση ώστε να φουσκώσει αλλά και να βελτιώσει την τεχνική του (χειρισμός μπάλας κλπ). Ο Σόφο 18 χρονών ήταν στον Ηρακλή (λίγο πριν φύγει για Ιταλία) και θυμάμαι φίλο μου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη να μου λέει πως όταν η παρέα του έβγαινε για πρωινό καφέ, πετύχαιναν συχνά το Σχορτσιανίτη στο διπλανό μαγαζί να έχει ήδη κατεβάσει 2 πίτσες και κάμποσες ομελέτες 11 η ώρα το πρωί. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Contra, ένας άλλος διεθνής (ο Γιαννούλης) παραδέχθηκε ότι "σε όλη μου τη ζωή έχω κάνει τρεις φορές ατομική προπόνηση". Κάνετε τις συγκρίσεις. Δεν κρίνω τον άνθρωπο, γιατί ο Γιαννούλης το είπε ευθέως ότι δεν τον ενδιέφερε να κάνει τις θυσίες του Στογιάκοβιτς (συμπαίκτης του στον ΠΑΟΚ) ώστε να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Ήταν και είναι ευχαριστημένος με τη ζωή του και καλά έκανε. Όταν όμως έχουμε συχνά τέτοιες νοοτροπίες σε επίπεδο εθνικής ομάδας και επαγγελματικού πρωταθλητισμού, φανταστείτε τι γίνεται πιο κάτω στα ερασιτεχνικά ή στα φυτώρια. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από nzeppos 3
NickTheQuick Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Με το Ντάλας στο 8-5, αν μπουν πλειοφς, γερό αουτσάιντερ για MVP ο Λούκα, μαζί με Γιάννη, Μούσια και Λεμπρόν Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από NickTheQuick
skiabox Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, nzeppos είπε Αφού μας έλεγαν ότι είναι αργός, πως τα κάνει αυτά τα πράγματα; Φαίνεται ισχύει ότι αν ξέρεις τα βασικά του μπάσκετ μπορείς να παίξεις παντού. Αλλά εμείς εδώ ακόμα με το "σκεπτόμενο" μπάσκετ. Χωρίς σουτ, χωρίς χειρισμό, χωρίς πάσα. Ντάκα ντούκα την μπάλα στα 20" μέχρι να ανοίξει γούβα στο παρκέ, μην τυχόν και παίξουμε λίγο πιο θεαματικά ή γρήγορα (ή βιαστικά, δεν με νοιάζει, το ίδιο μου κάνει). Δώσε πόνο ρε Λούκα παιχταρά. Θεωρώ ότι όποιος ξεκινάει να βλέπει nba δεν ξαναβλέπει μπάσκετ σε slow motion. 3
~mxls~ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, Edel είπε Ο LeBron είναι ο goat. Εντός και εκτός παρκέ. Είμαστε μπασκετικα ευλογημένοι που είδαμε έναν τέτοιο παίχτη εν δράσει! Like από μένα (παρότι έχω MJ πρώτο), γιατί τα γράφεις κάθε χρόνο. Σε αντίθεση με τους φανατικούς των dubs (γελάστε) που τον σύγκριναν με το φιδέμπορα και τον άλλον τον γιουνάνιμους έμπιπι.
naimore Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 59 minutes ago, NickTheQuick said: Με το Ντάλας στο 8-5, αν μπουν πλειοφς, γερό αουτσάιντερ για MVP ο Λούκα, μαζί με Γιάννη, Μούσια και Λεμπρόν ποσο δινει; το παιξες; 😛
NickTheQuick Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Άμα το βλέπεις για το Luka παίξτο τώρα. Σε λίγο που θα τραυματιστεί ο AD και θα παίζει κάθε δεύτερο παιχνίδι ο Kawhi και θα μείνουν 4 φαβορί θα πάει στο 5 η απόδοση. Μ' αρέσει που έχει ακόμα απόδοση για Steph Curry που αν γυρίσει θα ναι κατά το Μάρτιο. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από NickTheQuick
Chrisxxx Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δεν ειναι η σειρά του Doncic φετος αν και αυτη τη στιγμή βασει εμφανισεων ειναι μαζι με Γιαννη και Χαρντεν στο τοπ 3. Το ΝΒΑ μετα τη νήλα που έπαθε με τη 2η αποχώρηση του Τζορνταν και μεχρι την εμφάνιση της γενιάς του 2004 προχωραει με εξαιρετικα υψηλου επιπέδου σχεδιασμό για τους ποιους θα προβάλει σε κάθε αγωνιστικη περίοδο. Φέτος μάλλον θα εχουμε κοντρα μεταξυ Χαρντεν κ Γιαννη. Ο Doncic θα εμφανιστεί στο προσκήνιο του χρόνου ή τον επόμενο. Βεβαια τους τα χαλασε λίγο ο Ζαιον και ο Καρι. Οχι δεν ειναι θεωρία συνομωσίας αλλά από τοτε που το ΝΒΑ βρεθηκε σε αλλεπάλληλες χρονιες που έπεφταν τα νουμερα του και αυτό επειδή ειχε επενδύσει σχεδον αποκλειστικά στον Τζορνταν εδω και χρονια επενδύει στρατηγικά σε διάφορους σταρ δινοντας τους πολυ περισσότερη δημοσιότητα συγκριτικά με άλλους. π.χ. 2010 βλέπαμε συνέχεια Γκριφιν, μετά πήγαμε στον Καρι, καθε μερα βιντεο με τρελά τριποντα κλπ, αργότερα, Ουεστμπρουκ στην τριμπλ νταμπλ χρονια, Χαρντεν την επόμενη, μετά Γιαννη κλπ
djuan1988 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, φαίνεται ξεκάθαρα από το mvp ladder. Δεν τον βάζουν στη συζήτηση καν.
rudigarcia222 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, NickTheQuick είπε Με το Ντάλας στο 8-5, αν μπουν πλειοφς, γερό αουτσάιντερ για MVP ο Λούκα, μαζί με Γιάννη, Μούσια και Λεμπρόν -μουσια???αυτο το σπουργιτι ακομα μπαινει σε τετοιες συγκρισεις????Μου ειναι αστειο πλεον να τον συγκρινω με τους αλλους,ειναι παντελως μονοδιαστατος(και φλοπερ) -για μενα το απολυτο φαβορι ειναι ο καβαι,το παλικαρι ηταν απλα ανωτερο περσι,το παραδεχθηκε σε συνεντευξη και ο γιαννης
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 14 minutes ago, rudigarcia222 said: -για μενα το απολυτο φαβορι ειναι ο καβαι,το παλικαρι ηταν απλα ανωτερο περσι,το παραδεχθηκε σε συνεντευξη και ο γιαννης Δεν διαφωνώ, αλλά από την στιγμή που δεν παίζει τόσα πολλά regular season games, το ξέρει κι ο ίδιος ότι δεν....
~mxls~ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε -μουσια???αυτο το σπουργιτι ακομα μπαινει σε τετοιες συγκρισεις????Μου ειναι αστειο πλεον να τον συγκρινω με τους αλλους,ειναι παντελως μονοδιαστατος(και φλοπερ) -για μενα το απολυτο φαβορι ειναι ο καβαι,το παλικαρι ηταν απλα ανωτερο περσι,το παραδεχθηκε σε συνεντευξη και ο γιαννης Ο Κάουι που υποτίθεται τώρα είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του, και μετά βίας βγάζει 60 ματς στη regular. No thanks. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα