elvor Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Έχει δοκιμάσει κάνεις το NBA League Pass σε Mi Box S ή σε Chromacast;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Άνετα πρωτιά στο Shaqtin...
djuan1988 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 29 λεπτά πριν, elvor είπε Έχει δοκιμάσει κάνεις το NBA League Pass σε Mi Box S ή σε Chromacast; Σε Chromecast πέρισυ το δούλευα και ήταν άψογο σε συνδυασμό με S8+ και μετά με S10+.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Άλλη χρονιά, ίδια προβλήματα για τους Μπακς. Γιάννης υποφέρει απο μακριά και απο τη γραμμή της φιλανθρωπίας. Επίσης στο τέλος το λάθος του Μιντλετον πιο πολύ του Γιαννη είναι γιατί κινείται ακριβώς πίσω απο τον αμυντικό, αποφεύγει το πόστ σε κρίσιμες στιγμές. Όσο προχωράει η χρονιά θα αφήνει κι ο ίδιος το θέμα του συμβολαίου του ανοιχτό. Μπορεί βέβαια να στενοχωρήσει τους "δημοσιογράφους" που περιμένουν να υπογράψει το μεγαλύτερο extension μέχρι στιγμής. Με το Γιάννη με max, τον Μίντλετον με μαξ (ναι αυτόν που μας έλεγαν πόσο απαραίτητος είναι) και τον Μπλέντσο με ένα συμβόλαιο-βαρίδι, οι Μπακς δεν έχουν καθόλου χώρο και ευελιξία. Ο Γιάννης λογικά θα χαιρετήσει τα ελάφια σύντομα... Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2019 από ProponitisTouKanape
panostom Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Εκαναν τραγικα επιθετικα φαουλ στα τελειωματα του αγωνα.
di maria kun Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Άλλη χρονιά, ίδια προβλήματα για τους Μπακς. Γιάννης υποφέρει απο μακριά και απο τη γραμμή της φιλανθρωπίας. Επίσης στο τέλος το λάθος του Μιντλετον πιο πολύ του Γιαννη είναι γιατί κινείται ακριβώς πίσω απο τον αμυντικό, αποφεύγει το πόστ σε κρίσιμες στιγμές. Όσο προχωράει η χρονιά θα αφήνει κι ο ίδιος το θέμα του συμβολαίου του ανοιχτό. Μπορεί βέβαια να στενοχωρήσει τους "δημοσιογράφους" που περιμένουν να υπογράψει το μεγαλύτερο extension μέχρι στιγμής. Με το Γιάννη με max, τον Μίντλετον με μαξ (ναι αυτόν που μας έλεγαν πόσο απαραίτητος είναι) και τον Μπλέντσο με ένα συμβόλαιο-βαρίδι, οι Μπακς δεν έχουν καθόλου χώρο και ευελιξία. Ο Γιάννης λογικά θα χαιρετήσει τα ελάφια σύντομα... έγινε μεγάλο θέμα την προηγούμενη βδομάδα που σε αναλογη ερώτηση δημοσιογράφου ο γιαννης δεν απάντησε καθαρα και αυτο διαστρεβλώθηκε και μεταφράστηκε σε διάφορα σεναρια οτι θα φύγει...εγω πιστεύω οτι αν πάρουν το δαχτυλιδι δεν θα παει πουθενά,τουλάχιστον για 3-5 χρονια,για τους μπακς τα εχω πει ηδη,ακριβώς ιδια ομαδα με περσι ελαφρώς αποδυναμωμένοι με ενα βασικό σημαντικό παικτη λιγότερο τον μπρογκτον,βεβαία μην ξεχνάμε οτι και περσι ειδικά στο peak των μπακς πριν την εκκίνηση των πλειοφ παλι δεν έπαιζε καθώς ηταν μεγάλο διατημα τραυματίας,ακομη και ετσι όμως δύσκολα να χασουν την πρωτη θεση στη regular,και μην ξεχνάμε οτι πέρσι πεσαν πανω στους πρωταθλητές ραπτορς και το παλεψαν,ο γιαννης ακριβως ιδιος υπερηχητικός σκορπάει σώματα αλλα το ίδιο σουτ,και ειδικά στις βολές καταθλιπτικος...για τους νέους παίκτες δεν θελω να σχολιάσω νομίζω ηρθαν απλα να συμπληρώσουν το ράστερ,ακομη και ο brown η ο wilson που περσι ηταν οι αγαπημενοι μου παικτες να κραζω ειναι 2 κλικ πάνω απο τους καινούριους...
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, di maria kun είπε έγινε μεγάλο θέμα την προηγούμενη βδομάδα που σε αναλογη ερώτηση δημοσιογράφου ο γιαννης δεν απάντησε καθαρα και αυτο διαστρεβλώθηκε και μεταφράστηκε σε διάφορα σεναρια οτι θα φύγει...εγω πιστεύω οτι αν πάρουν το δαχτυλιδι δεν θα παει πουθενά,τουλάχιστον για 3-5 χρονια,για τους μπακς τα εχω πει ηδη,ακριβώς ιδια ομαδα με περσι ελαφρώς αποδυναμωμένοι με ενα βασικό σημαντικό παικτη λιγότερο τον μπρογκτον,βεβαία μην ξεχνάμε οτι και περσι ειδικά στο peak των μπακς πριν την εκκίνηση των πλειοφ παλι δεν έπαιζε καθώς ηταν μεγάλο διατημα τραυματίας,ακομη και ετσι όμως δύσκολα να χασουν την πρωτη θεση στη regular,και μην ξεχνάμε οτι πέρσι πεσαν πανω στους πρωταθλητές ραπτορς και το παλεψαν,ο γιαννης ακριβως ιδιος υπερηχητικός σκορπάει σώματα αλλα το ίδιο σουτ,και ειδικά στις βολές καταθλιπτικος...για τους νέους παίκτες δεν θελω να σχολιάσω νομίζω ηρθαν απλα να συμπληρώσουν το ράστερ,ακομη και ο brown η ο wilson που περσι ηταν οι αγαπημενοι μου παικτες να κραζω ειναι 2 κλικ πάνω απο τους καινούριους... Ναι το διάβασα και μετά βγήκε και είπε πως του έβαλαν λόγια. Τώρα σχετικά με την παραμονή του: 1) Ή θα φύγει άμεσα (το 21) ή θα κάτσει τουλάχιστον μέχρι το τέλος του νέου συμβολαίου του, να φύγει σε 3 χρόνια είναι πάρα πολύ δύσκολο. 2) Με Brooklyn, Lakers, Clippers, Warriors, Houston και Sixers θεωρώ απίθανο να το πάρει το Μιλγουόκι, ταβάνι είναι οι τελικοί της Ανατολής. Οι Μπακς είναι μια πολύ καλή ομάδα για τη regular season που οι άμυνες είναι χαλαρές, η πίεση μικρή και οι ήττες εντός προγράμματος. Όταν σφίγγουν τα γάλατα, το supporting cast των Μπακς είναι ανεπαρκές, για να μη το πω αστείο. Με 2ο καλύτερο παίκτη τον Μιντλετον και 3ο καλύτερο τον Μπλεντσοου, που πας ρε καραμήτρο. Δυο παίκτες που αποδεδειγμένα στα playoffs κλατάρουν. Άσσο τον Mr. Average Χιλ και βασικό ψηλό τον Μπρουκ Λόπεζ. Εντάξει καλό το ανέκδοτο αλλά στην post season παίζουν άντρες. 3) Ακόμα και αν κοιμηθεί ο θεός, χτυπήσουν στα playoffs ο Χάρντεν, ο Τζέιμς, ο Καγουάι, ο Ντουράντ, ο Εμπιντ κι οι Splash Brothers και το πάρουν, τι μέλλον έχει το Μιλγουόκι με τέτοια συμβόλαια; Το trade value τους είναι μηδαμινό, θα αποκτήσουν μόνο στο τέλος για ομάδες που θέλουν να κάνουν tanking για να προσελκύσουν free agents. Ο Γιάννης είναι στην καλύτερη ηλικία του κι είναι λάθος να δεσμευτεί με μια ομάδα που σταθερά θα χειροτερεύει χρονιά με τη χρονιά. Επίσης, το παιχνίδι του έχει ακόμα τρανταχτές αδυναμίες και πρέπει να πάει σε μια ομάδα που θα μοιραστεί το βάρος των προσδοκιών με κάποιον άλλο σταρ ώστε να έχει την ηρεμία να βελτιωθεί. Είναι περίπτωση καρμπόν με τον Λεμπρόν της πρώτης θητείας στους Καβς, αν θυμάσαι ήταν πολύ πιο μονοδιάστατος και στηριζόταν αρκετά στις μπούκες . Επίσης ήταν αναξιόπιστος απο μακριά, δεν είχε καλό supporting cast και στα playoffs είχε ταβάνι τους τελικούς της Ανατολής. Remind you of anyone? Όπως έπραξε ορθότατα ο Τζέιμς και πήγε στο Μαϊάμι, έτσι πρέπει να κάνει κι ο Γιάννης. Αλλιώς θα βαλτώσει στο Μιλγουόκι και θα ψάχνει στα μπασκετικά γεράματα ομάδα να πάρει τίτλο. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2019 από ProponitisTouKanape 1 1
mrpink Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, ThReSh είπε Άνετα πρωτιά στο Shaqtin... Δεν ξέρω που θα χει περισσότερο γέλιο φέτος, στο Λος Άντζελες ή στο Χιούστον. Ψηφίζω Χιούστον γιατί μπορεί οι Λέικερς να χουν περισσότερα χαζοντάμαρα (Λεμπρόν, Μαγκί, Χάουαρντ, Ρόντο και δεν ξέρω και ποιον άλλον) αλλά οι Ρόκετς έχουν τα δύο μεγαλύτερα ζωντόβολα στην ιστορία του αθλήματος λολ
skiabox Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Στο προηγούμενο post ξέχασα να αναφέρω και τον τρομερό σουτέρ Korver που είναι από τις σημαντικότερες προσθήκες φέτος! Στο YouTube είδα πολύ γκρίνια πάντως για το bucks - Miami heat. Όλοι λέγανε ότι είναι πολύ μόνος ο Γιάννης και δεν έχει καμία συμπαράσταση από άλλο παίκτη!
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, elvor είπε Έχει δοκιμάσει κάνεις το NBA League Pass σε Mi Box S ή σε Chromacast; Μέχρι πέρσι που είχα LP, έπαιζε μια χαρά έτσι. Φέτος δεν το έχω δοκιμάσει μιας και το γύρισα στο NFL και για πρώτη φορά οι 82 αγώνες της μακράς regular season μου φαίνονται τουλάχιστον αδιάφοροι.
NickTheQuick Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 7 ώρες πριν, ThReSh είπε Άνετα πρωτιά στο Shaqtin... MVP MVP
elvor Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 46 λεπτά πριν, nzeppos είπε Μέχρι πέρσι που είχα LP, έπαιζε μια χαρά έτσι. Φέτος δεν το έχω δοκιμάσει μιας και το γύρισα στο NFL και για πρώτη φορά οι 82 αγώνες της μακράς regular season μου φαίνονται τουλάχιστον αδιάφοροι. Chromecast ή Mi box;
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Mi Box και Nvidia Shield, μέσω cast (υπάρχει και το native android app βέβαια που συχνά είναι προτιμότερο).
~mxls~ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, NickTheQuick είπε MVP MVP Σε playoffs mode ήδη.
Weiss Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Πονεσανε τα ματάκια μας με τους Warriors. Τέτοια αμπαλοσυνη ούτε σε επίπεδο Α1. Έχουν απουσίες βέβαια, αλλά δεν δικαολογειται τέτοια εμφάνιση. 70-37 στο ημίχρονο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα