Nevyn Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Εκανε επέμβαση το καλοκαίρι και στους δύο ώμους.Νομίζω είπαν πως το Νοέμβριο θα γυρίσει 1
IcemanGr71 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχουμε ματσάρα τα ξημερώματα... Greek Freak vs Μούσιας... Battle of MVP...... Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2019 από IcemanGr71 3
insaneblyat Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο Μουσιας πράγματικα δε παλεύεται παίζει που παιζει μουλικα ως συνήθως περισσότερο κλαίγεται στους διαιτητές παρά παιζει. Θέλει και mvp. Ουστ! Γιανναρος triple double σβηστά. Μόλις αποβλήθηκε!!! 4μιση λεπτά πριν το τέλος έκανε το 6ο φάουλ ο Γιάννης πάνω που είχαν πάρει φωτιά τα ελαφια. Ματσαρα στο τέλος και νίκη με 117-111 για τα ελάφια!! Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2019 από insaneblyat 4
rudigarcia222 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 -πως ειδατε τους καινουριους θα βοηθησουν καθολου??? -εμενα μου φενεται ακριβως ιδια ομαδα με περσι χωρις τον μπρογκτον,ακριβως ιδια ,γιαννης/μπλεντσο/λοπεζ/ιλιασο/κοβικτον/χιλ/μιντλετον,αυτη ειναι η ομαδα απο κει και περα οι υπολοιποι δεν κανουν ουτε για τυπου 3ες αλλαγες ο μασον εβαλε μερικα καλαθια σημαντικα αλλα ειναι πολυ γατακι,δεν ξερω ειναι πολυ νωρις ισως καποιοι να βοηθησουν -ο γιαννης κλασσικα σκορπιζει τρομο αλλα το σουτ θελει δουλεια εβαλε μερικα αλλα αστοχησε σε αλλα υπρβολικα(εκεινα τα αχαρα ερμπολ)οπως και στις βολες... οκ τρενο θα πανε παιζουν αμυναρα θα δουμε υγ ο θανασης ηταν τραυματιας?😂δηλ πιστευει καποιος οτι η αλλαγη σε μια μετριοκακη ομαδα ευρωλιγκα θα παιξει στο nba στην ομαδα με το καλυτερο ρεκορ???
skiabox Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 23 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε -πως ειδατε τους καινουριους θα βοηθησουν καθολου??? -εμενα μου φενεται ακριβως ιδια ομαδα με περσι χωρις τον μπρογκτον,ακριβως ιδια ,γιαννης/μπλεντσο/λοπεζ/ιλιασο/κοβικτον/χιλ/μιντλετον,αυτη ειναι η ομαδα απο κει και περα οι υπολοιποι δεν κανουν ουτε για τυπου 3ες αλλαγες ο μασον εβαλε μερικα καλαθια σημαντικα αλλα ειναι πολυ γατακι,δεν ξερω ειναι πολυ νωρις ισως καποιοι να βοηθησουν -ο γιαννης κλασσικα σκορπιζει τρομο αλλα το σουτ θελει δουλεια εβαλε μερικα αλλα αστοχησε σε αλλα υπρβολικα(εκεινα τα αχαρα ερμπολ)οπως και στις βολες... οκ τρενο θα πανε παιζουν αμυναρα θα δουμε υγ ο θανασης ηταν τραυματιας?😂δηλ πιστευει καποιος οτι η αλλαγη σε μια μετριοκακη ομαδα ευρωλιγκα θα παιξει στο nba στην ομαδα με το καλυτερο ρεκορ??? Εγώ φίλε βλέπω μόνο το replay το πρωι στο youtube (αυτό το 10λεπτο). Πάντως με τον Wesley Matthews να έχει 14 πόντους δεν την λες και ίδια εντελώς ομάδα.
rudigarcia222 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, skiabox είπε Εγώ φίλε βλέπω μόνο το replay το πρωι στο youtube (αυτό το 10λεπτο). Φίλε είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε άλλα το παιδί χθες ήταν κακό και φάνηκε σαν να μην το έχει (ξαναλέω χθες) . Είναι αρκετά μαλθακος για μπακ που παίζουν άμυνα σαν σκύλοι . Ο μπουλντόζερ ξέρει καλύτερα ίσως τον πήρε γιατί ειναι δολοφόνος αλλά γενικά έκανε πολλά χοντρά λάθη τραβούσε τα μαλλιά του και μάλιστα ο Γιάννης σε 2 φάσεις του έκανε έντονη παρατήρηση. Τα χαιλαιτ είναι πλασματικη εικόνα για τη συνολική του παρουσία
skiabox Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Παίζει πλέον και η περίπτωση να είναι η τελευταία χρονιά που ασχολούμαστε με τους Bucks! 1
IcemanGr71 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, skiabox είπε Παίζει πλέον και η περίπτωση να είναι η τελευταία χρονιά που ασχολούμαστε με τους Bucks! Έχεις δίκιο.... ακόμα και αν το σηκώσουν... Εκτός αν φέρουν και κάποιο άλλο μεγάλο όνομα δίπλα του... Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2019 από IcemanGr71
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Αυτά τα παιχνίδια που έδειξε χθες τα ξημερώματα Bucks vs Rockets και Clippers vs Warriors ήταν σε πραγματικό χρόνο ή επαναλήψεις? Επίσης για πιο διαγωνισμό γίνονταν? Γενικά βλέπω το κανάλι 4 του ΟΤΕ δείχνει συνέχεια NBA αλλά δε ξέρω τις διοργανώσεις και δε καταλαβαίνω για ποιο πράγμα παίζουνε. Αν τα παιχνίδια ήταν επαναλήψεις τότε τι ώρα ήταν τα πραγματικά?
skiabox Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, IcemanGr71 είπε Έχεις δίκιο.... ακόμα και αν το σηκώσουν... Εκτός αν φέρουν και κάποιο άλλο μεγάλο όνομα δίπλα του... Είχαμε και μια διάψευση σήμερα! 32 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Αυτά τα παιχνίδια που έδειξε χθες τα ξημερώματα Bucks vs Rockets και Clippers vs Warriors ήταν σε πραγματικό χρόνο ή επαναλήψεις? Επίσης για πιο διαγωνισμό γίνονταν? Γενικά βλέπω το κανάλι 4 του ΟΤΕ δείχνει συνέχεια NBA αλλά δε ξέρω τις διοργανώσεις και δε καταλαβαίνω για ποιο πράγμα παίζουνε. Αν τα παιχνίδια ήταν επαναλήψεις τότε τι ώρα ήταν τα πραγματικά? Νομίζω όταν η cosmote είναι live το έχει σαν σημαδάκι σε κάποια γωνία.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 και https://twitter.com/NOTSportsCenter/status/1187529728200269824
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Σε μία ώρα έχει τους μπακς, είναι για κάποιο πρωτάθλημα το παιχνίδι?
Liakos10 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Ναι, είναι για την regular seasson, δηλαδή για το πρωτάθλημα του nba.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα