Πανος999 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δν καταλαβαίνω πως γινεται να αναφέρουν σε μερικά site(εγχωρια ή ξενα) τους bucks ως φαβορί για τελικους.. Εγω νομίζω οτι εχουν χειρότερη ομαδα κ απο πέρυσι!! 1
mrpink Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν παίζουν ούτε ο Κοάι ούτε ο Τζορτζ κι ο σπίκερ δεν είπε τίποτα σ' όλο το ημίχρονο. Αυτός ο άχρηστος Γουόλτον που έδιωξε ο Σάρας κακήν κακώς πέρσι, ας μου πει κάποιος ότι δεν έχει εγγυημένο συμβόλαιο στο ΝΒΑ γιατί θα χαζέψουμε Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από mrpink
Ψιτ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Τελείωσαν και οι τελικοί του WNBA, οι mystics το πήραμε με κορυφαία στους τελικούς τη Hesseman (παίζει στην cska το χειμώνα) και κορυφαία της σεζόν τη Delle Donne. Και τα 5 παιχνίδια των τελικών άξιζαν το χρόνο να τα παρακολουθήσει κάποιος. Η φωτογραφία από τον πρώτο αγώνα.
di maria kun Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 αν και προετοιμασία και τα φιλικά ειναι καπως πλασματικά,βλέπω στον γιουτιουμπι στα ματς των μπακς εγκωμιαστικά σχόλια για τον Θαναση το νεο κτήνος,αν εχουν απαιτήσεις θα πάθουν καζαμπουμπου απότομα και θα προσγειωθούν στην πραγματικότητα
Conan2046 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 18 ώρες πριν, di maria kun είπε αν και προετοιμασία και τα φιλικά ειναι καπως πλασματικά,βλέπω στον γιουτιουμπι στα ματς των μπακς εγκωμιαστικά σχόλια για τον Θαναση το νεο κτήνος,αν εχουν απαιτήσεις θα πάθουν καζαμπουμπου απότομα και θα προσγειωθούν στην πραγματικότητα Σίγουρα είχαν πλήρη εικόνα των δυνατών και αδύνατων σημείων του, άλλωστε το πιθανότερο είναι να μην τον προόριζαν να εμφανίζεται και πολύ πάνω στο παρκέ, αν τους βγει να έχει και κάποιο ρόλο στο ροτέιτον ακόμα καλύτερα γι' αυτούς.
QuantumWanderer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Εγώ τους Bucks φέτος τούς βλέπω πιο πιθανούς για πρωταθλητές Ανατολής. Στους τελικούς έτσι κι αλλιώς, πάντα είναι όλα πολύ ρευστά. Έχει να κάνει με την κατάσταση που θα βρεθούν εκείνες τις μέρες.
IcemanGr71 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Τι λέγαμε για τον Zion.... Αν αρχίσαμε από τώρα τους τραυματισμούς.... δεν βλέπω φως στο τούνελ... Στα γόνατα ειδικά...
NickTheQuick Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Στις 19/10/2019 στις 6:22 ΜΜ, IcemanGr71 είπε Τι λέγαμε για τον Zion.... Αν αρχίσαμε από τώρα τους τραυματισμούς.... δεν βλέπω φως στο τούνελ... Στα γόνατα ειδικά... Without Williamson on the floor, the Pelicans will likely turn to another rookie -- albeit a much older one -- to fill his minutes. Nicolo Melli, a 28-year-old Italian player, came to New Orleans this summer after a professional career that started in 2007 overseas. Τα πιάσανε τα λεφτά τους 😂
skiabox Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Στις 18/10/2019 στις 12:39 ΠΜ, kostasgr78 είπε Εγώ τους Bucks φέτος τούς βλέπω πιο πιθανούς για πρωταθλητές Ανατολής. Στους τελικούς έτσι κι αλλιώς, πάντα είναι όλα πολύ ρευστά. Έχει να κάνει με την κατάσταση που θα βρεθούν εκείνες τις μέρες. Εχουν δυναμώσει με korver περιφέρεια και τον robin lopez που είναι καλύτερος κοντά στο καλάθι από τον αδερφό του (αν και από ότι είδα στην pre-season έχει και σουτ από το 3ποντο και αυτός). Αν ανέβουν και άλλο middleton με bledsoe και δεν εξαφανιστούν πάλι στα playoffs έχουν τύχη οι bucks. 1
coyote2 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Ο middleton δεν έχει κινήσεις. Μόνο σουτ στο γάμο ρίχνει... Νομίζω ότι με κανονική άμυνα δε θα αποτελεί φόβητρο. Γι αυτό και χάθηκε και φέτος στο τέλος 2
Miracle Worker Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Ξεκινανε τα ξενυχτια απο (μεθ)αυριο ή μαλλον τα αγουροξυπνηματα. Πανω που ειχα καταφερει να ειμαι παντα στην ωρα μου στην εργασια, θα καταστραφω παλι. Κλιπερς-Λεικερς 5:30 am Τεταρτης.
Nevyn Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Στις 19/10/2019 στις 6:22 ΜΜ, IcemanGr71 είπε Τι λέγαμε για τον Zion.... Αν αρχίσαμε από τώρα τους τραυματισμούς.... δεν βλέπω φως στο τούνελ... Στα γόνατα ειδικά... Και παει ο ενας μηνισκος πριν καν παιξει το πρωτο παιχνιδι
Sorath Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Ωπ τι έγινε; Τραυματίστηκε κιολας; Κάτι μου λέει πως μετά θα τον υποχρεώσουν σε δίαιτα...αλλιώς......
ilos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 https://twitter.com/BattlesNBA/status/1186678387735220224/video/1 😂 1
Weiss Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Ανύπαρκτος πάγκος των Lakers , δε θα φτάσουν πολύ μακριά έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα