nzeppos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η κανονική σεζόν ξεκινάει 22 Οκτωβρίου, νωρίτερα θα υπάρχουν κάποια σχετικά αδιάφορα φιλικά. Όσο για μέρες/ώρες αγώνων, πρακτικά έχει κάθε μέρα αλλά το θέμα είναι ποιους και πόσους θα δείχνει ο ΟΤΕ. Τα τελευταία χρόνια συνήθως μεταδίδουν 5-6 ματς την εβδομάδα σε ζωντανή μετάδοση και την επόμενη μέρα σε μαγνητοσκόπηση (αν θυμάμαι καλά τα δείχνουν στο cosmote 4). Το πρόβλημα είναι πως με εξαίρεση 1-2 συχνά αδιάφορους αγώνες την Κυριακή το απόγευμα/βραδάκι, όλοι οι υπόλοιποι διεξάγονται σε απαγορευτικες ώρες για την Ελλάδα (εκτός κι αν δεν χρειάζεται να ξυπνάς πρωί). Άρα πιθανόν στοχεύεις σε μαγνητοσκοπησεις και άρα πρέπει να έχεις το νου σου για spoilers. Φέτος λέω να μην βάλω league pass για πρώτη φορά μετά από τουλάχιστον 6-7 χρόνια, ακόμα κι αν η τιμή διατηρείται στα ίδια λογικά επίπεδα (85 ευρώ η καναδική συνδρομή, κάπου εκεί κοντά είναι και η ελληνική). Κάποια μπορεί να τα χαζεύω στον ΟΤΕ, αλλά μέχρι να φτάσουμε στο all star game δεν νομίζω πως θα ασχοληθώ ιδιαίτερα. Όλα τα λεφτά από τις συνδρομές για Ευρωλιγκα και NBA πήγαν φέτος στο πανάκριβο NFL, που όμως αξίζει τον κόπο με τα χίλια, δεν υπάρχει καμία σύγκριση, κάθε αγώνας και τελικός. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2019 από nzeppos
Liakos10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, nzeppos είπε Τα τελευταία χρόνια συνήθως μεταδίδουν 5-6 ματς την εβδομάδα σε ζωντανή μετάδοση και την επόμενη μέρα σε μαγνητοσκόπηση (αν θυμάμαι καλά τα δείχνουν στο cosmote 4). 5-6 όχι. Συνήθως δείχνει σε καθημερινή βάση έναν αγώνα, κάποιες μέρες μπορεί να τύχει να δείξει και δύο, και τις Κυριακές σχεδόν πάντα δείχνει 2 αγώνες, κάποιες Κυριακές δέιχνει και 3. Οπότε καλύτερα να πούμε 7-12 την εβδομάδα για να 'μαστε μέσα.
nzeppos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ΟΚ ακόμα καλύτερα τότε! Δεν έχω παρακολουθήσει τι ακριβώς μεταδίδουν, ακόμα και μετά που έβαλα OTE εξακολουθούσα να βλέπω τους αγώνες αποκλειστικά στο league pass (κυρίως λόγω on demand που βολεύει απίστευτα πολύ για το ΝΒΑ). Οπωσδήποτε είναι μεγάλη πρόοδος σε σχέση με την εποχή που Nova και ΕΡΤ έδειχναν από 2 και 1 αγώνες την εβδομάδα αντίστοιχα (πριν περίπου 11-12 χρόνια). Αν έχω καταλάβει καλά το "πρόβλημα" με το ΝΒΑ είναι ότι τις μεσημεριανές (για αυτούς) ώρες της Κυριακής, όλος ο ντουνιάς βλέπει μόνο NFL αφού οι περισσότεροι αγώνες του τελευταίου ξεκινάνε 1μμ Ανατολικής Ακτής (8μμ Ελλάδας). Πάει να πει ότι το ΝΒΑ αναγκαστικά πηγαίνει για αργότερα (10μμ Ελλάδας) και δυστυχώς συνήθως έχει μόνο ένα αγώνα. Σπανίως να κάτσει και άλλος ένας νωρίτερα στις 8μμ ή γύρω στα μεσάνυχτα, που φυσικά θα τελειώσει πολύ αργά για όποιον πρέπει να σηκωθεί το πρωί της Δευτέρας να πάει δουλειά. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2019 από nzeppos
momotis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, nzeppos είπε Φέτος λέω να μην βάλω league pass για πρώτη φορά μετά από τουλάχιστον 6-7 χρόνια Κυκλοφορουν επισης φημες οτι δε θα γινει το -καθιερωμενο- φετινο review για nba2k20..😪
nzeppos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν κρίνω από αυτά που διαβάζω μέχρι στιγμής στα user reviews με μέση βαθμολογία μηδέν κόμμα κάτι, πραγματικά σκέφτομαι να μην το πάρω το παιχνίδι και (όπως και με το league pass) θα είναι η πρώτη φορά εδώ και κάμποσα χρόνια. Ο λόγος όμως διαφορετικός: ενώ το LP είναι τιμιότατο και αξίζει με τα χίλια, το 2k πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο προς εντελώς λάθος κατεύθυνση. Κάτι πήγε να γίνει με το 2k18 από πλευράς gameplay, αλλά πέρσι ξανακυλίσαμε στον ίδιο βόρβορο. Έπαιξα λίγο το demo του 20 και, πέραν κάποιων animations, δεν κατάλαβα τι διαφορετικό είχε σε σχέση με το περσινό. Παλιότερα έβαζαν κανονικό αγώνα 5vs5. Τώρα όμως όοοοχι, να βάλουν με το στανιό μόνο My Career για να τσιμπήσουν τα κορόιδα του online και να τα σκάσουν από νωρίς στα microtransactions για να λεβελιασουν. Πανούκλα να πέσει πάνω στην 2k, πανούκλα και σμήνη ακρίδων σε μέγεθος φαλαινόπτερου. Και λυσσασμένοι τάρανδοι με ξυράφια στα κέρατα. Μαύρη κατάρα στην 2k. Ουφ κύλισα πάλι, δεν κατάφερα να κρατηθώ. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από nzeppos 4
IcemanGr71 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Μην με πείτε τρελό.... αλλά είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι ο Zion Williamson δεν βλέπω να ικανοποιεί τις προσδοκίες που πιστεύουν????? Πιστεύω ότι τον έχουν παραεκτιμήσει.....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Αν δεν πέσει "παντόφλα" από την ομάδα, τον βλέπω σε ανάλογα κιλά Big Sofo... 1
james9tito Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε Μην με πείτε τρελό.... αλλά είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι ο Zion Williamson δεν βλέπω να ικανοποιεί τις προσδοκίες που πιστεύουν????? Πιστεύω ότι τον έχουν παραεκτιμήσει..... Με αυτη τη σωματοδομη , μπορει να κανει παπαδες αλλα για λιγο. Εμενα μου θυμιζει Σοφοκλη , μεχρι τα 25 οδοστρωτηρας (αναλογικα παντα) , μετα 5 λεπτα σε καθε ματς για να μη διαλυθουν τα γονατα. Βεβαια εκει ειναι nba , μπορει να τον δυναμωσουν να τον αδυνατησουν , να του πουν οτι κανοντας 14 full power καρφωματα την 1η περιοδο , μετα θα σερνεται κλπ.
IcemanGr71 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, james9tito είπε Με αυτη τη σωματοδομη , μπορει να κανει παπαδες αλλα για λιγο. Εμενα μου θυμιζει Σοφοκλη , μεχρι τα 25 οδοστρωτηρας (αναλογικα παντα) , μετα 5 λεπτα σε καθε ματς για να μη διαλυθουν τα γονατα. Βεβαια εκει ειναι nba , μπορει να τον δυναμωσουν να τον αδυνατησουν , να του πουν οτι κανοντας 14 full power καρφωματα την 1η περιοδο , μετα θα σερνεται κλπ. Συμφωνώ.... Σοφοκλή μου θυμίζει.... και λογικά πρέπει να κόψει τη μάσα και να μην έχει κανένα τραυματισμό.. Άλλες εντελώς οι απαιτήσεις στο NBA.... και φυσικά άλλοι παίχτες και οι αντίπαλοι... Μην βγει κανένας Anthony Bennett που δεν είχε καμία σχέση με τον αγαπημένο μου Larry Johnson (Grandmama) που τον είχαν παρομοιάσει..... Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από IcemanGr71
costacurta Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Παίδες θέλει και χρόνο ακόμα πρώτη σεζόν είναι θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. Και ο Γιάννης και ο Κόμπε και τόσοι άλλοι προσαρμοστηκαν και εξελίχθηκαν στην πορεία. Θα δούμε αν έχει σουτ καταρχήν. Σωματικά είναι οκ δεν βλέπω κατι φοβερό στα δύο μέτρα και με ποντιακό καλούπι
Miracle Worker Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 7 ώρες πριν, IcemanGr71 είπε Μην με πείτε τρελό.... αλλά είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι ο Zion Williamson δεν βλέπω να ικανοποιεί τις προσδοκίες που πιστεύουν????? Πιστεύω ότι τον έχουν παραεκτιμήσει..... Οχι, ειναι πολυ μεγαλο το κλιμα δυσπιστιας σε σχεση με τον Ζαιον. Εγω τον ειδα σε μερικα ματς στο NCAA και οντως δε γεμιζε το ματι για next big thing. Εχει καποια φυσικα προσοντα που φαινονται εξωπραγματικα, αλλα μενει να δουμε πως θα πραγματωθουν σε ορους NBA. Προσωπικα παντως μου αρεσει σαν χαρακτηρας και θελω να πετυχει.
margaritagr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Ο Γιάννης είπε το αυτονόητο, ότι δεν ένιωθε καλά στο Παγκόσμιο όπως τον έπαιζαν άμυνα. http://www.gazzetta.gr/monimes-stiles/ellines-toy-exoterikoy/article/1403081/antetokoynmpo-otan-epaiza-sti-fiba-eniotha-fylakismenos-vids
NickTheQuick Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 O Charles Barkley βέβαια έκανε τεράστια καριέρα με πραγματικό ύψος περίπου 1.95 (https://www.celebheights.com/s/Charles-Barkley-2722.html) και 115-130 κιλά βάρος. Ο ίδιος δήλωσε ότι ο Zion δεν είναι χοντρός αλλά καλό είναι να χάσει βάρος για να μη διαλύσει τα γόνατά του (https://eu.usatoday.com/story/sports/nba/2019/07/17/charles-barkley-zion-williamson-isnt-fat-but-must-lose-weight/1756035001/)
~mxls~ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Live Nets - Lakers https://youtu.be/9TpD9n16s1M 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα