Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ίδιο πιστεύω κι εγώ. Καιρό τώρα ακούμε για Κώστα και Άλεξ, ότι υποτίθεται ήταν καλύτεροι από το Γιάννη στις μικρότερες ηλικίες. Κάτι που δεν λέει και πολλά μιας και ο τελευταίος έπαιζε σε εντελώς διαφορετικό περιβάλλον και συνθήκες σε σχέση με τα νεότερα αδέρφια του. Επιπλέον ο Γιάννης άργησε να πάρει τα πάνω του (στον πλάτανο του χωριού μου τους λέμε late bloomers) και δεν έγινε αυτός που έγινε αποκλειστικά εξαιτίας του σωματότυπού του αλλά κυρίως λόγω της νοοτροπίας του. Αν ήταν δέκα πόντους κοντύτερος μπορεί να μην έβγαινε MVP φέτος αλλά σίγουρα θα ήταν βασικός στην ομάδα του.

Τουναντίον επειδή οι μικροί δεν μεγάλωσαν με το μαχαίρι στα δόντια ή τελοσπάντων είχαν ευνοϊκότερες συνθήκες στην εφηβεία τους δεν είναι βέβαιο ότι θα αναπτύξουν τα ίδια ένστικτα. Το βέβαιο είναι ότι η εθνική τους χρειάζεται όλους σε βάθος χρόνου.  Γιατί καλύτερους δεν νομίζω να έχουμε.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω ποιος έλεγε για τον Κώστα. Τη βραδιά του ντραφτ γελάγανε με το πικ και λέγανε ότι το μόνο κοινό με το Γιάννη είναι το όνομα.

Αντίθετα ο Άλεξ αναμένεται να είναι στον πρώτο γύρο του ντραφτ του 2021. Κανένας δε χαραμίζει πικς 1ου γύρου σε άμπαλους.

Επίσης ο ίδιος ο Γιάννης λέει ότι ο Άλεξ αντίθετα με τους άλλους 2 έχει το δικό τους πάθος για το άθλημα

https://eu.jsonline.com/story/sports/high-schools/2018/12/26/alex-antetokounmpo-younger-brother-giannis-makes-name-himself/2366906002/

Επεξ/σία από NickTheQuick
Δημοσ.

Ο Θανάσης πλήγωσε κατά κάποιον τρόπο την μπασκετική του εξέλιξη με την επιμονή του να παίξει στο ΝΒΑ και μόνο,  έχασε 3 χρόνια 22-24 ετών στην αναπτυξιακή κυνηγώντας το συμβόλαιο στο ΝΒΑ και έμεινε πίσω κυρίως τακτικά. Επίσης μέχρι τα 21 του έπαιζε στην Α2, σίγουρα θα είχε υψηλότερο ταβάνι αν είχε δουλευτεί καλύτερα από μικρότερη ηλικία όπως σίγουρα δεν μπορούν να γίνουν mvp όλα τα αδέλφια του Γιάννη. Ο χρόνος θα δείξει πόσο ψηλά μπορούν να φτάσουν και οι 2 μικρότεροι.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Conan2046 είπε

Ο Θανάσης πλήγωσε κατά κάποιον τρόπο την μπασκετική του εξέλιξη με την επιμονή του να παίξει στο ΝΒΑ και μόνο,  έχασε 3 χρόνια 22-24 ετών στην αναπτυξιακή κυνηγώντας το συμβόλαιο στο ΝΒΑ και έμεινε πίσω κυρίως τακτικά. Επίσης μέχρι τα 21 του έπαιζε στην Α2, σίγουρα θα είχε υψηλότερο ταβάνι αν είχε δουλευτεί καλύτερα από μικρότερη ηλικία όπως σίγουρα δεν μπορούν να γίνουν mvp όλα τα αδέλφια του Γιάννη. Ο χρόνος θα δείξει πόσο ψηλά μπορούν να φτάσουν και οι 2 μικρότεροι.

Ο Θανάσης δεν έχει ταλέντο στο σκοράρισμα ούτε και αίσθηση ούτε ντρίμπλα. Απλά υπάρχει ζήτηση για αθλητικούς wingman ακόμα και ας μην τριμπλάρουν πασάρουν σκοράρουν.

Το ίδιο και για τον Κώστα στο πιο ψηλό. Forward που δεν σκοράρει και θεωρείται απλά καλός αμυντικός στην αλλαγές και με έλλειψη δύναμης για το NBA. Και είχε και την φήμη από τον Γιάννη ότι ήταν ο καλύτερος σουτέρ της οικογενείας.

Ο Αλέξης δείχνει να έχει και άλλα πράγματα στο ρεπερτόριο του και απ'ότι είδα στην αναφορά έχει καλυτερέψει και το σουτ.

Ζούμε στην εποχή του τριπόντου το θεωρώ αστείο να υπάρχουν παίχτες που δεν σουτάρουν τρίποντο όταν σουτάρουν και τα πίβοτ πια.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nzeppos είπε

Κόρβερ στον Ελαφιακό. Δεν τρελαίνομαι αλλά δεν με χαλάει κιόλας.

spacer.png

Δεν εχω δει ποσες θεσεις έχουν αλλά εγω θα πηγαινα και για κανα Καρτερ ή Κροφορντ ή και Φαριντ με βετεραν για να καλύψω κενα και να προσθέσω εμπειρία. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Chrisxxx είπε

Δεν εχω δει ποσες θεσεις έχουν αλλά εγω θα πηγαινα και για κανα Καρτερ ή Κροφορντ ή και Φαριντ με βετεραν για να καλύψω κενα και να προσθέσω εμπειρία. 

https://www.spotrac.com/nba/milwaukee-bucks/cap/

Είναι πάνω από το cap οπότε υπάρχει δυνατότητα μόνο για minimum contracts όπως π.χ. με τον Korver

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Ναι έχει μεγαλύτερο συμβόλαιο αυτή τη στιγμή. Τώρα ανανέωσε. Πεταμένα λεφτά. 

Έλεος...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, theo93 είπε

Έλεος...

Έλεος σε τι; Στο ότι έδωσαν σε έναν κατά κοινή ομολογία μέτριο παίχτη, που στα δύσκολα εξαφανίζεται, συμβόλαιο Top10 παίχτη του πρωταθλήματος; 

Ο ορισμός του πεταμένα λεφτά.

Επεξ/σία από djuan1988
  • Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Έλεος σε τι; Στο ότι έδωσαν σε έναν κατά κοινή ομολογία μέτριο παίχτη, που στα δύσκολα εξαφανίζεται, συμβόλαιο Top10 παίχτη του πρωταθλήματος; 

Ο ορισμός του πεταμένα λεφτά.

Σε αυτό πήγεναι το έλεος, πολλά λεφτά για έναν μέτριο παίχτη.

Απορώ πως θα κυνηγήσουν μεγάλο όνομα χωρίς πολύ χώρο στο salary

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κρίμας. Πολύ δύσκολο τον βλέπω να ανακάμπτει μιας και δεν τον βοηθάει και το σώμα του. Σημαντικό πλήγμα για τους Λέικερς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...