nzeppos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Υπάρχει δεύτερο βιολί αλλά αντί για Παγκανίνι παίζει νησιώτικα και κοστίζει 180 εκατομμύρια. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Άλλη μια βόμβα. Η OKC διαλύει ο,τι απέμεινε απο την τωρινή ομάδα κάνοντας το χατήρι του Γουέστμπρουκ και του Τζορτζ αλλά χτίζει ήδη την επόμενη μέρα. 1
Weiss Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δε ξέρω τι σκέφτονται οι Rockets αλλά μου φαίνεται δύσκολο έως απίθανο να ταιριάξει ένα δίδυμο Harden-Westbrook. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2019 από Weiss
djuan1988 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Αν το παιχνίδι έχει διάρκεια 100 λεπτά ίσως τα καταφέρουν μαζί οι δύο μεγαλύτεροι εγωιστές στο nba.
~mxls~ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δύο υπέρτατοι στατς παντερς, μια μπάλα μπάσκετ κάθε φορά. Yes.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, djuan1988 said: Αν το παιχνίδι έχει διάρκεια 100 λεπτά ίσως τα καταφέρουν μαζί οι δύο μεγαλύτεροι εγωιστές στο nba. Μια 2η μπάλα θα βοήθησει αρκετά την κατάσταση.. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2019 από ThReSh 1
Speculoos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Στα χαρτιά δημιουργείται το κορυφαίο backcourt δίδυμο στο ΝΒΑ με δύο παίχτες που έχουν τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του D'Antoni. Aπό την άλλη ίσως δούμε στη reg season σκηνές απείρου κάλλους με τους δύο να τσακώνονται για τα στατιστικά. Λογικά ο Paul δεν μένει στους Thunder που θα ψάξουν για ανταλλαγή. Αν γίνει κάτι τέτοιο οι OKC θα έχουν draft picks για τα επόμενα δέκα χρόνια. Όπως και να'χει η 2019 offseason άλλαξε τελείως το ΝΒΑ με τη δημιουργία νέων διδύμων: LeBron+AD Harden+Westbrook KLeonard+Paul George KD+Kyrie Irving (αν και δεν έχει την ίδια δυναμική βάζω και το Rose+Griffin, απλά λόγω συμπάθειας στον DR) Δεν ξέρω αν έχω ξεχάσει κάποιον.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, Weiss είπε Δε ξέρω τι σκέφτονται οι Rockets αλλά μου φαίνεται δύσκολο έως απίθανο να ταιριάξει ένα δίδυμο Harden-Westbrook. Ο ίδιος ο Westbrook ζητησε να πάει στο Χιούστον οπότε λογικά θα κάνει εκπτώσεις στο παιχνίδι του...
Conan2046 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Προσφέρει πάντως περισσότερη διείσδυση στο παιχνίδι των Ρόκετς, μπορεί να φέρει μια ισορροπία, άλλη μπασκετική κλάση ο (αγαπημένος μου) Κρις Πωλ αλλά αφού δεν τα βρήκε με τον Χάρντεν ο Γουέστμπρουκ μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος, εννοείται πως δεν γίνεται να συνεχίζει να παίρνει 20+ σουτ ανά παιχνίδι, φαντάζομαι και ο Χάρντεν θα υποχωρήσει λίγο.
Nevyn Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο D 'Antoni θα εφαρμοσει απο την νεα σαιζον και το νεο συστημα 2 μπαλες;Γιατι αλλιως απορω πως θα χωρεσουν μαζι οι δυο παιχτες με το μεγαλυτερο usage rate στην ιστορια. Του χρονου στο τελος καθε παιχνιδιου οποιος απο την υπολοιπη ομαδα εχει παρει την μπαλα πανω απο τρεις φορες κερναει Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2019 από Nevyn
babis13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Καταρχάς διαφωνώ με πολλούς που λένε για 2 μπάλες κλπ κλπ...παρακολουθοντας και έχοντας αγαπημένο τον Westbrook δεν διαφωνώ ότι έπαιζε πολλές φορές για τα στατιστικά η εκτός μπασκετικής λογικής εδώ υπάρχει ένα αλλά όμως.... 1ον)άλλο ο ύπνος donovan άλλο ο d'antoni 2ον) και οι 2 τους 30αρισαν που σημαίνει ότι πρέπει να βάλουν λίγο το εγώ πιο κάτω 3ον) ο Ράσελ φέτος και πέρσυ μια χαρά έδωσε τα ηνία της επίθεσης στον Πολ Τζορτζ και ιανουαριο,Φεβρουάριο έκανε η Οκλαχόμα το καλύτερο σερί μέχρι που τραυματίστηκε ο Πολ Τζορτζ 4ον)ο Ράσελ τόσα χρόνια έπαιζε σε μια ομάδα χωρίς σουτέρ (βασικά μια υπέρμετρια ομάδα ) τώρα που οι Χιούστον θα τεντώνουν της άμυνες ίσως βρει χώρο για το inside game του 5ον)ταιριάζει πολύ με τον νέο του coach στο στυλ παιχνιδιού κάτι που δεν ισχύει για τον chris paul... Για μένα οι Χιούστον έγιναν διεκδηκιτες γεμάτη ομάδα και πάγκος πολυ καλός προπονητής αν βρουν την κατάλληλη χημεία ο μουσιας και ο ρασελαρος θα βάλουν θα πάνε πολύ καλα
coyote2 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Ας το δούμε κι ας το απολαύσουμε Για να θυμόμαστε.... https://m.sport24.gr/Basket/USA/NBA/thanter-h-dynasteia-poy-den-egine-pote.5558333.html 1
Choutas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Για μένα οι πιο αντιπαθητική ομάδα η Θάντερ που δημιουργήθηκαν καταστρέφοντας την ιστορική ομάδα Seattle Supersonics που υποστήριζα μικρός. Ο νέος χάρτης βρωντοφωνάζει Δύση άλλη μία φορά. Σίγουρα οι Νετς θα είναι contenders από του χρόνου με υγιή KD και νομίζω ότι μένει να δούμε πως θα δέσει ο Russell με τον Steph για να δούμε αν μπορούν και φέτος να είναι ανταγωνιστικοί χωρίς Klay. Όσο για Lakers προβλέπω προβλήματα με τους γνωστούς περίεργους Rondo και Cousins. Πραγματικά για πιο λόγο βρίσκουν ακόμα ομάδα τέτοιοι χαρακτήρες με ξεπερνά. Ίδωμεν. 1
nzeppos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Choutas είπε Για μένα οι πιο αντιπαθητική ομάδα η Θάντερ που δημιουργήθηκαν καταστρέφοντας την ιστορική ομάδα Seattle Supersonics που υποστήριζα μικρός. Όσα χρόνια κι αν περάσουν οι Thunder πάντα αντιπαθητικοί για τον παραπάνω λόγο, ακόμα κι αν δεν υποστήριζα τους Sonics. Η μετακίνηση ιστορικών franchise οργανισμών δεν είναι πρωτόγνωρη στις ΗΠΑ (ειδικά στο NFL) ωστόσο η συγκεκριμένη έκρυβε πάρα πολύ μπόχα-βρώμα. Δεν έγινε καθαρά και ξάστερα όπως οι δικές μας διαφανείς αγοραπωλησίες ΑΦΜ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα