Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ κρισιμο παιχνιδι και το επομενο,αν το παρει το Μιαμι πιστευω τελειωσε το πρωταθλημα.

Κανα προγνωστικο να παμε κανα ταμειο? :devil:

Δημοσ.

πολυ χρημα παιρνει το 2πλο ηδη, αλλα πιστευω πως αυριο θα τα κονομησουν τα μπουκια,

πληρωσαν στο 3ο ματς, φτανει, αυριο ειναι η σειρα του νταλας λεμε για προβαδισμα στην σειρα

Δημοσ.

Συγκολονιστική σειρά παιχνιδιών. Στο Μαϊάμι ο Γουειντ βγάζει μάτια. Ο ΛεΜπρον αν και δεν τράβηξε ιδιαίτερα μέχρι στιγμής, εντούτοις είναι καλός παίκτης. Στο Ντάλλας ο Νοβίτσκι τους πήρε από το χεράκι, αν και στον τελευταίο αγώνα ήταν μέτριος λόγω ασθενείας. Ευτυχώς για την ομάδα, βοήθησαν και οι υπόλοιποι. Βλέπω Ντάλλας για νικητή, το πιστεύουν περισσότερο. Εξάλλου πόσο θα αντέξει ο Γουειντ να τραβά μόνος του το κουπί;

Δημοσ.

ακριβως, παρομοια διαισθηση εχω κι εγω,

οταν παιζεις με τον καλυτερο σου παικτη με πυρετο (μας μιλουσε κ εβηχε δηλωσε ο τσαντλερ στο τελος :P),

ο οποιος ετρεχε ενα σερι 1/11 σουτ,

τον haywood με προβλημα, τον Πετζα εκτος κλιματος,

βρισκεσαι να χανεις με 9 και αργοτερα με 5 στην 4η περιοδο και παιρνεις το ματς,

για να μην μιλησω για το 2ο ματς,

ε, εχεις καρδια πρωταθλητη και εισαι ψυχαρα

η διαφορα ηταν οτι στο δευτερο κ στο τεταρτο ματς σκοραρε ο τερρυ στην 4η περιοδο,

ενω στο χθεσινο μοιρασε και ασιστ για τους συμπαικτες του,

χωρια την ζωνη που επαιξαν στο τελος και ελιωσαν στην κυριολεξια το μαϊαμι,

αλλα σε καθε περιπτωση προσωπικα τους συμπαθω περισσοτερο απο το εκτρωμα του μαϊαμι φετος

(εχω ξαναγραψει οτι περσυ μου αρεσε πολυ περισσοτερο το μαϊαμι κι ας μην ηταν για μακρυα,

οπως και το 2006),

και το λεω εκτρωμα γιατι απειρες φορες ο αθλητισμος μας εχει αποδειξει οτι με το χρημα και

μαζευοντας το φιλετο δεν φτιαχνεις ομαδα (βλ. τσελση του αμπραμοβιτς και ρεαλ στην μπαλα κλπ),

και κατι τετοια "εκτρωματα" ο αθλητισμος τα αποβαλει εν την γεννεση τους,

φαινεται ξεκαθαρα εξαλλου οτι η μια ειναι ομαδα, ενω η αλλη στηριζεται στους παικταραδες,

χωρις ιδιαιτερο συστημα κλπ

πολυ χρημα παιρνει το 2πλο ηδη, αλλα πιστευω πως αυριο θα τα κονομησουν τα μπουκια,

πληρωσαν στο 3ο ματς, φτανει, αυριο ειναι η σειρα του νταλας λεμε για προβαδισμα στην σειρα

ειμαστε 26 ωρες πριν το ματς και ηδη το χαντικαπ απο το -2,5 που ανοιξε εχει φτασει στο -1,

μωρε μπραβο σιγουρια για το μαϊαμι και υποτιμηση για το νταλας

http://www.youtube.com/watch?v=lvSzHv20f68&feature=player_embedded

Δημοσ.

Kαι τι σύστημα να βγάλει ο μυρωδιάς που έχουν για προπονητή,όταν τον έχουν για χαστούκια στην προπόνηση???Δεν τους έχεις να βγάλουν μια φάση έτσι ωραία από το σύστημα,να βγει ένα καλό σουτ τιποτα.Μπούκες μέσα και ότι βγει,εξαίρεση τα τρομερά alley hoop που κάνουν αλλά μέχρι εκεί,δεν είναι μπάσκετ αυτό!

Δημοσ.

ετσι :-)

εντωμεταξυ οι φετινοι τελικοι εχουν την ιδια εξελιξη με τους περσυνους lakers - celtics ως τωρα,

1-0 οι lakers, 1-1, 2-1 οι lakers με break, χανουν τα 2 επομενα στην βοστωνη και γινεται το 3-2 για τους celtics, αλλα παιρνουν τα 2 τελευταια στην εδρα τους και κανουν το 4-3,

καλα, το τελευταιο εντωμεταξυ απο τα τοσα ξενυχτια το δα με ... ενα (ή μισο; ) ματι :lol:

Δημοσ.

Ο μεγαλος Λεμπρον στα 8 του παιχνιδια σε τελικους ΝΒΑ:

19.6 ποντους ανα παιχνιδι, 41% ποσοστα(!!), 70% στις βολες, 6.5 ασιστ, 7.1 ριμπαουντ, 4.6 λαθη(!!) και 1.6 κλεψιματα ανα αγωνα.

Και το καλυτερο: Στους φετινους τελικους πετυχε εως τωρα σε 4 παιχνιδια, 9(!!!!!!!!!!! :confused: :whistle: )μ ναι 9 ποντους στα 4α δεκαλεπτα. 9 ποντους σε 4 αγωνες στις 4ες τελευταιες περιοδους!!!!

Ο μεγαλος βασιλιας, αυτος που θελουν μερικοι να μας τον παρουσιαζουν ως.......... :eek: :eek: (ουτε να το πω δεν μπορω) οχι απλως ισαξιο αλλά καλυτερο του Τζορνταν. :eek:

Φαινεται στα δυσκολα. Σηκωνει το βαρος της ομαδας του στα δυσκολα.

:lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

συνεχιζεται το αγριο χωσιμο στο 2πλο,

οι 2,5 ποντοι του χαντικαπ εξαφανιστηκαν κ πλεον το ματς παιζεται στα ισια στο money line :confused:

μεχρι και ο οπαπ το αλλαξε, το 2,5 το εκανε 1,5,

ενω δεν αποκλειω και νεα πτωση,

τι εγινε ρε παιδια, στημενο ειναι; :confused:

ειμαι πολυ περιεργος πλεον να δω τι θα γινει αποψε :whistle:

Δημοσ.

συνεχιζεται το αγριο χωσιμο στο 2πλο,

οι 2,5 ποντοι του χαντικαπ εξαφανιστηκαν κ πλεον το ματς παιζεται στα ισια στο money line :confused:

μεχρι και ο οπαπ το αλλαξε, το 2,5 το εκανε 1,5,

ενω δεν αποκλειω και νεα πτωση,

τι εγινε ρε παιδια, στημενο ειναι; :confused:

ειμαι πολυ περιεργος πλεον να δω τι θα γινει αποψε :whistle:

Παρά την εμπάθεια μερικών για το ΛεΜπρον και την ομάδα του, εντούτοις το Μαϊάμι είναι καλή ομάδα. Βασικά το θέμα είναι ότι ο ΛεΜπρον μέχρι στιγμής παίζει σαν να τον μάτιασαν και δεν αποδίδει βάσει των δυνατοτήτων του. Αν συνέλθει, αν συνεχίσει τις εκπληκτικές εμφανίσεις ο Γουειντ και βοηθήσουν λίγο οι υπόλοιποι, το παίρνουν δια περιπάτου. Το θέμα είναι θα το κάνουν;

Από την άλλη το Ντάλλας έχει εμπειρία, είναι η τελευταία ευκαιρία του Νοβίτσκι, οπότε λογικό να τα δίνει όλα, το πιστεύουν πιο πολύ, οπότε δεν αποκλείεται η ανατροπή.

Σχετικά με την περίφημη πλέον μεταγραφή, κατά τη γνώμη μου, καλό του έκανε του ΛεΜπρον. Αρχίζει να δείχνει σημάδια ωριμότητας και να γίνεται πιο ομαδικός.

Δημοσ.

Τελειώστε τους στο επόμενο παιχνίδι μια για πάντα. Πιο άθλια ομάδα σε τελικούς δεν έχω ξαναδεί. Λεμπρόν είσαι μεγάλος χέστης τελικά παιδί μου...

Δημοσ.

Κρίμα για τον LeBron.Πραγματικά κρίμα!Με τόσο μεγάλη 4η περίοδο έπρεπε να κερδίσουν!Αυτός ο παίχτης είναι ασταμάτητος τελικά.Και απέδειξε σήμερα πως μπορεί να πάρει την ομάδα του πάνω στα κρίσιμα!

2 ολόκληρους πόντους κατάφερε να βάλει στην 4η περίοδο μετά το 11ο λεπτό που το παιχνίδι είχε κριθεί!Μέχρι τότε είχε 0!2 λάθη στην 4η περίοδο ΜΟΝΟ.Μιλάμε για υπερπροσπάθεια!Και δεν ανταμείφθηκε για ακόμη μια φορά.8/23 σουτ υπερβολικά καλά για αυτόν και όμως η τύχη του έπαιξε άσχημο παιχνίδι για ακόμη μια φορά.Δεν επαρκούν οι άλλοι για να το πάρει τελικά.Δεν γίνεται να παίζεις με SG τον Wade,4άρι τον Bosh,άσσο που βάζει μόνο 15 πόντους,αναπληρωματικό SG τον νικητή του διαγωνισμού τρίποντων του All star που βάζει βρέξει χιονίσει 3 τρίποντα και να κερδίζεις.Θέλεις και ένα 5άρι σοβαρό.Ας προσπαθήσουν να πάρουν και τον Howard το καλοκαίρι.

23 πόντους ο Wade αν και τραυματίστηκε και γιαυτό τόσο λίγοι,19 πόντους ο Bosh,15 πόντους ο Chalmers!!! και όμως δεν κατάφερε σε ένα παιχνίδι με τόσο μεγάλο σκοράρισμα από τους υπόλοιπους να κερδίσει.Μιλάμε η ατυχία του αιώνα!

Δημοσ.

Μπράβο στους Dallas ,αλλά με τη σκ@τοποιότητα του video στο internet τι να δώ ολο διακοπές είχε.Κανα μαγαζί στην Αθήνα δεν υπάρχει που να δείχνει nba τέτοια ώρα ?Κανας συνδεσμος τίποτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...