nikos21aek Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Κρίμα για το μεγάλο παιχνίδι του Wade σήμερα.Τραγικός ήρωας. LBJ για μια ακόμη φορά τραγικός με 8 πόντους 2/4 βολές,0/3 τρίποντα και 3/11 δίποντα. 2-2 και με μια ακόμη νίκη του Ντάλας πάμε για μεγάλα παιχνίδια στο Μαιάμι.Δύσκολο αλλά άντε να δούμε.
Tilemaxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Πάλι αυτοκτόνησε το Μαϊάμι. Είχα πεί πρίν μήνες ότι κάποια στιγμή θα πληρώσουν την έλλειψη τους στο 5. Και φαίνεται πολύ αυτό στους τελικούς. Δείτε τι ξύλο και πόση δουλειά κάνει ο Τσάντλερ. Το Μαϊάμι που πάει με τον Άντονυ; Κρίμα βέβαια για τον Γουέϊντ που έκανε τα πάντα σήμερα. Λεμπρόν για άλλο ένα παιχνίδι άφαντος.
Fluke Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 2ο συνεχόμενο παιχνίδι καλύτερος παίκτης των Mavericks ο LeBron "Navarro" James Γειά σου ρε fantasmenos87 με τον μεγάλο βασιλιά σου
nikos21aek Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Έχω αρχίσει να τον λυπάμαι λίγο σοβαρά.Δεν είναι τόσο μάπας όσο παίζει στους τελικούς.Βέβαια αν κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι και βγει αυτός mvp των τελικών με 1 παιχνίδι θα είναι η αδικία των αδικιών γιατί ο Wade βγάζει μάτια και στα 4 παιχνίδια.Αν έπαιζε λίγο ο James αυτή τη στιγμή ο Wade θα ήταν σίγουρα mvp των τελικών με τόσο μεγάλα παιχνίδια.Ξέρει κανένας πως πάει το βραβείο;Αθροιστικά η επίδοση σε όλα τα games ή βγάζουν ποιός βγήκε mvp των παιχνιδιών πιο πολλές φορές; Δεν νομίζω να θυμίζει Ναβάρο.Πιο πολύ Σπανούλη θυμίζει. Χωρίς να έχω κάτι με τον Σπανούλη αλλά είναι μεγάλος μάπας στα κρίσιμα από πάντα.
nikos21aek Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 http://www.nba.com/heat/multimedia/heatv_on_heatcom_presented_by_2011_05_25.html ^^Συνεντεύξεις τύπου τώρα για όποιον θέλει. Navarro για τα καραγκιοζιλίκια και το flopping man Ε δεν έχει κάνει πολλά flops σε αυτή τη σειρά ούτε καραγκιοζιλίκια πολλά.Ήρεμος είναι.Με το Σικάγο ήταν Ναβάρο.
Tilemaxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Έχω αρχίσει να τον λυπάμαι λίγο σοβαρά.Δεν είναι τόσο μάπας όσο παίζει στους τελικούς.Βέβαια αν κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι και βγει αυτός mvp των τελικών με 1 παιχνίδι θα είναι η αδικία των αδικιών γιατί ο Wade βγάζει μάτια και στα 4 παιχνίδια.Αν έπαιζε λίγο ο James αυτή τη στιγμή ο Wade θα ήταν σίγουρα mvp των τελικών με τόσο μεγάλα παιχνίδια.Ξέρει κανένας πως πάει το βραβείο;Αθροιστικά η επίδοση σε όλα τα games ή βγάζουν ποιός βγήκε mvp των παιχνιδιών πιο πολλές φορές; Αν πάρουν το πρωτάθλημα και βγεί ο Λεμπρόν MVP θα είναι σκάνδαλο.
nikos21aek Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Αυτά είναι χωρίς το σημερινό.Με το σημερινό είναι πολύ μεγαλύτερη η διαφορά.
nikos21aek Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ναι, κάτσε να γίνουν update να τα βάλω. Και δεν είναι μόνο αυτά.Υπάρχει μεγάλη περίπτωση ο Wade να είναι πρώτος και σε κλεψίματα,ριμπάουντ και τάπες.Πραγματικά πολύ μεγάλα παιχνίδια από τον flash.
Tilemaxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δεν τα έχουν ανεβάσει ακόμα. Πάω για ύπνο. Τα λέμε το απόγευμα
pamaxon Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Όταν λέγαμε ότι ο Wade είναι κλάσεις μπροστά βγαίναν fantasmenoi κλπ και έκραζαν.Ο παίκτης τώρα που η ομάδα του τον χρειάζεται δείχνει ποιος είναι το αφεντικό εκεί,δεν είναι δυνατόν να έρθει σήμερα ο Λεμπρόν και να είναι και αρχηγός!!!!Αλλά τι να κάνουμε δεν μπορεί,πως θα γίνει δλδ.....
Komorias Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Κρίμα για το μεγάλο παιχνίδι του Wade σήμερα.Τραγικός ήρωας. LBJ για μια ακόμη φορά τραγικός με 8 πόντους 2/4 βολές,0/3 τρίποντα και 3/11 δίποντα. 2-2 και με μια ακόμη νίκη του Ντάλας πάμε για μεγάλα παιχνίδια στο Μαιάμι.Δύσκολο αλλά άντε να δούμε. τοσο καλα ο βασιλιας μας.....
patrickdrd Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 ναι ρε γμτ, συμφωνω απολυτα μαζι σου, κι εγω το χα δεδομενο οτι θα παρουν ενα ματς, αλλα δεν ηθελα το πρωτο, ας επαιρναν το μεσαιο ή το τελευταιο, αλλα δεν πειραζει, πιστευω να ισοφαρισουν για αρχη και βλεπουμε παρακατω ωραια, ισοφαρισαμε λοιπον, με μετρια εμφανιση θα ελεγα παλι, οποτε χρωσταμε ακομα ενα καλο ματς , αλλα ουτως ή αλλως, ολο το μαϊαμι θα περναει μπροστα; αυριο περναει μπροστα το νταλας κι εχει 2 match ball για τον τιτλο κι εγω 2 match ball για την ταμειαρα (οχι τα ιδια), παμε ρε ομαδαραααααααα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα