Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμβόλαιο για του χρόνου έχουν μόνο οι Lebron, AD, Kuzma, Wagner, Bonga συν 5 εκ που χρωστάνε στο Deng. Σύνολο 75,5 περίπου. Εχουν περιθώριο για ένα max ακόμα. Τα υπόλοιπα θα τα γεμίσουν με βετεράνους.

Δημοσ.

Ρισκάρουν, πιστεύοντας ότι έχουν βάσιμες ελπίδες τίτλου την επόμενη σεζόν.

Προσωπικά θα κυνηγούσα fa, Κλέι & Κέμπα.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε

Ρισκάρουν, πιστεύοντας ότι έχουν βάσιμες ελπίδες τίτλου την επόμενη σεζόν.

Κουνιέται ο Klay; :P

Δημοσ.
22 ώρες πριν, ~mxls~ είπε

Υπάρχουν πολλοί και καλοί FA. O καλύτερος σε αξία είναι προφανώς ο Κουάι λόγω της υγείας του KD. Επειδή όμως είναι φορτωμένοι στους ψηλούς λογικά θα κυνηγήσουν ασό. Φήμες λένε ότι βασικός στόχος τους είναι ο Κέμπα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω βαλει και βλεπω τα Τοπ10 του Zion, θα βλασφημησω και θα πω οτι στα 18 του ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ απο τον πιτσιρικα τοτε AIR Jordan. Ειμαστε πολυ τυχεροι ολοι εμεις που θα εχουμε την δυνατοτητα να παρακολουθησουμε και την δικια του καριερα.

https://www.youtube.com/watch?v=Ek-bVyaTRE4

Επεξ/σία από Mesqal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Mesqal είπε

Εχω βαλει και βλεπω τα Τοπ10 του Zion, θα βλασφημησω και θα πω οτι στα 18 του ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ απο τον πιτσιρικα τοτε AIR Jordan. Ειμαστε πολυ τυχεροι ολοι εμεις που θα εχουμε την δυνατοτητα να παρακολουθησουμε και την δικια του καριερα.

Τι ακριβώς είδες από τα highlights που παραθέτεις και βλασφημάς; Ότι είναι high flyer και θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό καρφωμάτων;

Eπίσης ο Zion είναι power forward, θυμάσαι σε τι θέση έπαιζε ο εξωγήινος;

Επεξ/σία από Diinekis21
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
8 hours ago, Mesqal said:

Αν ξεφύγει το φαγάκι όμως την γάμησε...

Δημοσ.

Ακούω γνώμες για AD με Lebron.

Πρόβλεψη μου είναι οτι θα είναι ένα ντούο μέτριο ,

όπως ο kobe με τον howard.

Έδιωξαν (ή μάλλον έδιωξε) το young core της ομάδας.

Ελπίζω να διαψευσθώ.

Παρ'όλα αυτά, ανυπομονώ να δω τα μαγικά του Ζο με τον Ζion...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν οι Lakers δεν πάρουν pg ,δε θα πάνε μακριά και αυτό υπο προυποθέσεις.Δεν έχουν πάγκο ,ο lbj παρολο που πέρσι τελείωσε με καλά stats και προέκυψε τραυματισμός ,θα ξεκινήσει νέα σεζόν ,οπότε θα είναι διαφορετικά τα δεδομένα και προβλέπω να παίζει ακόμα πιο συντηρητικά γιατί τον έχω κόψει ότι θέλει να το τραβήξει.Ο μόνος που τραβούσε για μένα ήταν ο lonzo.Οι περσινές επιλογές stephenson k rondo για μένα δεν ήταν οι ιδανικές.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CallMeRp είπε

Αν οι Lakers δεν πάρουν pg ,δε θα πάνε μακριά και αυτό υπο προυποθέσεις.Δεν έχουν πάγκο ,ο lbj παρολο που πέρσι τελείωσε με καλά stats και προέκυψε τραυματισμός ,θα ξεκινήσει νέα σεζόν ,οπότε θα είναι διαφορετικά τα δεδομένα και προβλέπω να παίζει ακόμα πιο συντηρητικά γιατί τον έχω κόψει ότι θέλει να το τραβήξει.Ο μόνος που τραβούσε για μένα ήταν ο lonzo.Οι περσινές επιλογές stephenson k rondo για μένα δεν ήταν οι ιδανικές.

Μακριά ο Lonzo, το 40% στις βολές και το troll που έχει για πατέρα.

Φέρτε τον D'Angelo πίσω (αν δε κάτσει Irving ή Kemba :) ) !

1 ώρα πριν, asrockman είπε

Ακούω γνώμες για AD με Lebron.

Πρόβλεψη μου είναι οτι θα είναι ένα ντούο μέτριο ,

όπως ο kobe με τον howard. 

Έδιωξαν (ή μάλλον έδιωξε) το young core της ομάδας.

Ελπίζω να διαψευσθώ.

Παρ'όλα αυτά, ανυπομονώ να δω τα μαγικά του Ζο με τον Ζion...

Μια χαρά θα κολλήσουν, κλασσική συνταγή LeBron. Θυμίσου Bosh, Love. Ε ο Davis είναι καλύτερος.

Το θέμα είναι μην αρχίσει να βγάζει τραυματισμούς ο LeBron.

Ο Howard δεν είναι σοβαρή περίπτωση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...